God morning foaks!

Läste nyss denna artikel.

"Ganstar raparna löper ju in och ut ur fängelset som illrar nu för tiden.
Nu när Lil Wayne (äntligen) lyckats ta sig in i finkan efter ett flertal förseningar, träder en ny och fräsh T.I ut efter att just ha avslutat sitt ett år långa fängelsestraff.

Det var i Oktober 2007 som rapparen blev tagen då han försökte köpa pistoler och blev sedan dömd till ett års fänglese, böter och 500 timmars samhällstjänst.

Lagom till att Lil Wayne blir inlåst kommer T.I ut och tar över. Och samma dag som Lil Wayne åker in, släpper T.I sin första singel från plattan som han berättat att han kommer släppa i Augusti. Såklart har nya singeln den billianta titeln I’m Back!

Ja, vi får väl se hur det går för rapparen, om ett år kanske T.I och Lil Wayne byter plats igen, för hur kommer det gå om båda rapparna är på fri fot samtidigt?
"

Höhö, verkar svårt att hålla sig utanför finkan,ajaj. Ser dock fram emot nya singeln som T.I släpper i Augusti! Hoppas det är något värt att lyssna på.

NU: Fixa håret sen dra till praktiken! Peace

Kommentarer
Postat av: josse

haha tack, jag försöker iallafall :P Mjo, jag har också haft det men vill ändra så mkt så ofta så det är bättre med en stilmall jag hittar i ;b

2010-03-10 @ 21:24:21
URL: http://jossus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0