Take it or leave it.

Söndag, slutet på veckan, början på en ny vecka. Jag rensar tankarna, lyssnar på musik & softar.
Antar att söndagar är till för det :) musiktips för den som vill, annars, don't bother. peace.

                   






Sjukt bra mix!


wii!

Alltså när man har stått i 2 timmar & boxats & spelat tennis (nintendo wii) då är man totalt slut, iaf när man heter Malin karlsson & tappade kondisen för länge sen. En tanke slog mig iaf... jag ska börja träna PÅ RIKTIGT. Inga fjuttiga promenader här inte, nu blir det joggingturer & kanske ett träningskort på korpen om ekonomin tillåter & dessutom lite nintendo wii, det kan ju göra det hela roligare. Kanske tar man tag i det denna gång? För nog har jag alltid pratat om att börja träna.. men har aldrig blivit något av det. Nu ska det bli ändring!

Peace and out, foaks.


älska lördagar

Hade en kul dag på praktiken med Hanna! :) Hoppas jag får komma dit fler Lördagar! När jag slutade strax efter 3 så promenerade jag hem & därefter kom Ullis (Mattias syster) & hennes kille & hämtade upp mig & Mattias, då for vi till Bergsviken & hälsade på Mattias farmor, det var trevligt :) Nu sitter vi hemma hos papi i Skuthamn & väntar på middagen som består av fläskfile & strips, GOTT! Ikväll ska vi göra lillsyrran sällskap medans papi & marita ska ut & dricka nå bärs, blir att sitta barnvakt åt Alvina också ett tag när syrran ska till en kompis :) Såna här Lördagar är det bästa!!

Peace and out!


Hello Lördag!

Vaken & nästan klar, sitter & käkar en god frukost som innehåller ett glas äppeljuice & 2 mackor med mumsigt pålägg hehe. Dock så måste jag gå till praktiken idag, hoppas det är lite plogat iaf.... Börjar bli sjukt less på snö & kyla. Vår, tack! Nu ska jag väcka en som sover ganska hårt... Men han bad mig att väcka honom & varför vet jag inte, men han får skylla sig själv hehe ;)

Pace and out!

Middag & vin

Kom just hem från stan. Jag & min Mattias har njutit av en god middag på Challenge & vi delade på en vinare (gott vin vill jag lova), efter det blev de Kalles en stund & där blev det någon cider. Nu är vi hemma & nu väntar en myskväll i soffan! Imorgon är det praktik :) Tack älskling för en trevlig kväll! Jag älskar dig ♥

Peace and out.

challenge!

Haft praktik idag & efter det blev det en kort sväng på stan. Nu är jag på besök hos mami, har busat med lillan så nu är jag helt slut :) Snart ska jag fixa till mig lite & sen möta hjärtat i stan, han ska bjuda mig på middag :) ♥ Challenge blir det, Mattias föredrog Golden Dragon men det kan ju vara kul att se hur det är på challenge kom vi fram till! Nu ska jag iaf göra mig klar inför en mysig fredagskväll ♥

i'ts my freedom, can't take it from me.

Vaknade halv 7 när älsk klev upp. När han åkte till jobbet så såg jag lite tv, tog en varm dusch & sminkade mig & fixade håret UTAN stress. Nu sitter jag här & äter frukost vid datorn & lyssnar på Soja, bl a. Hur underbar morgon är inte det? Har inte stressat en sekund, sååå himla soft.

Ikväll återstår det att se vad som händer, kanske blir att äta ute & dricka nån gocider, låter ganska lovande! Men nu är det snart praktik & jag hoppas att syrran kommer in till stan & lunchar med mig :) peace and out.




sooooft

Update!

Blev ingen lugn stund sen jag skrev sist. Jag & Mattias flyttade ihop för ett halvår sen & jag har inte riktigt insett att det blir färre lugna stunder när man flyttar hemifrån hehe, ganska mycket som ska göras jämt, tur vi är 2. Har tagit itu med en del tvätt & städat lite, behövdes! Nu är det iallafall gjort & nu ska jag ägna lite tid åt mig själv ett tag. Ska ta ett fotbad & måla naglarna :) Ni vet, lite girlystuff!

Alltid enklare att städa & sånt när man lyssnar på musik. Ky-Mani Marley levererade musiken denna gång! Riktigt soft musik & inget jag tröttnar att lyssna på i första taget.


Det gillas!

Jag är helt slut! Gick först på stan med syrran ett par timmar & kikade runt, sen när hon åkte hem så kom Mattias & mötte upp mig & vi tog en fika, kikade runt & köpte lite smågrejjs. Efter det så promenerade vi till Dollarstore & handlade massor med nödvändiga saker & därefter så gick vi till Willys & storhandlade. Det tog oss typ en & en halv timma innan vi var klara på bara Willys. Nu har vi sprättat typ närmare 700 kr men nu har vi mat för minst en vecka framöver & lite annat smått & gott :) Nu ska jag bara chilla resten av kvällen, blir nog dessutom en tidig kväll för imorgon är det praktik & även på lördag! :) soft!

<3



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


forever young

Helskön låt! Lyssnar på den om & om igen. Såå bra!


I ain't gonna live forever..

.. I just wanna live when i'm alive.

Haft en riktig myskväll med familjen & det är så sjukt kul när syrran & Alvina är hemma.
Jag är på toppenhumör! Nu ska jag snart krypa till kojs med min älskling :)

En bild på världens underbaraste systerdotter som ska bli klippt av mig :)




KÄRLEK

Alltså, jag har fan världens mest underbara pojkvän. Jag är KÄR!
Älskling, let's rule this fucking world.

Mattias Öberg  ♥


Det rullar på precis som de ska!

Mina dagar är ju inte så speciellt händelserika iofs. Men dagarna är ändå lika underbara för det, just för att jag har en så underbar familj som alltid är lika rolig att umgås med & just för att jag & min kärlek har så många härliga planer på gång, nu på språng & lite längre framåt. Framtiden ser ljus ut & jag ska se till att det blir som jag har tänkt mig för man måste ju ta tag i saker som alla redan vet, annars blir de ju åssit & inget av det, ingen behöver ju vara smart för att veta det? :D

Just det, jag ska skriva ett CV nu. Måste hitta ett tillfälligt jobb fram tills sommaren innan jag återgår till städningen på Havsbadet. Det är inte så hemskt som det låter för den delen, hade faktiskt ruggigt kul där & det var ju inte helt fel att ligga i sviten & slappa under rasterna haha, FET lön dessutom. Nu ska jag göra bort att skriva detta CV. Peace and out!


Besök i kalix & Luleå

Sitter hemma hos syrran i Kalix & softar. Har sovit här sen igår & vi har haft det så sjukt mysigt! Har varit skönt att få komma bort ett tag från piteå & så kände jag att jag saknade dessa 2 favoriter alldeles för mycket. I morse kl 7 kom en pigg & glad liten tös & väckte mig men hon la sig bara brevid mig under täcket & vi låg & såg på tv i en timma. Så otroligt mysigt!

Nu är planen den att jag, sis & Alvina ska åka till Piteå & därefter så ska jag sätta mig på bussen återigen med Mattias & då drar vi till Luleå ett tag. Vi ska hälsa på hans syster & fika på cafeét som hon äger. Blir en kort sväng på stan också! Det ser ut att bli en riktigt soft dag! :) Peace and out!

Nyckeln till frihet

Jag har just sett den bästa filmen, har sett så många bra filmer men den här slår alla rakt igenom! Filmen heter "Nyckeln till frihet" & den har fått 7 oscar nomineringar, vilket jag har full förståelse för med tanke på hur stark & gripande filmen är. Filmen handlar om en ung bankman som döms till livstid för två mord som han är oskyldig till. I fängelset händer det oförutsägbara saker. Det handlar om pennalism & brutalitet men framförallt om vänskap som är så stark, framförallt rörande. Dom flesta filmerna brukar inte ha ett passande slut, oftast så stör man sig på det eller så blir man så sjukt arg, vissa slut funkar helt enkelt inte, men slutet på den här filmen är perfekt & det var pricken över iet. Rekommenderar STARKT den här filmen! Den är sevärd, det lovar jag!


you and me we can take the world by storm

Kom med ett förslag till Mattias att vi skulle gå ut & äta på något soft ställe & dricka nån cider eller något till helgen när pengarna har rullat in på kontot men tydligen inte för han har nämligen planerat något helt annat för oss, den 11/4, för då har vi varit förlovade i 1 år! Det skulle han inte ha sagt för nu ska jag kittla honom tills han säger vad det är haha! Nä, ska nog vänta tills dagen kommer för jag älskar nämligen överraskningar! :) <3

Sitter just nu & lyssnar på musik medans min babe tar itu med disken hehe, tur jag slipper det. Jag får ta hand om tvätten istället & det gör jag mer än gärna för disk är det värsta jag vet. Inom kort blir det film. En riktigt soft söndagskväll, med andra ord. Peace and out.

Lyssnar på dom här sköna låtarna för tillfället.





Ain't gonna follow no footsteps, I'm making my own

Gårdagen var mysig, vi såg på tv & softade här hos mamma & hon bjöd på nyponsoppa med glass, så man kan säga att våran kväll var riktigt chill! Haha, det har däremot inte varit lika kul att sova 2 st i en liten säng, jag har fett ont i ryggen & nacken så jag klev upp rätt så tidigt så att Mattias fick njuta av sin sista sovmorgon innan han börjar jobba igen. Han sover fortfarande, sötnosen. Jag sitter & njuter av lite musik som vanligt, love it. Peace and out.


Abtronic 2!

Mamma har inhandlat en Abtronic 2, magtränaren som har gått på reklamen! Så just nu så inviger Mattias den & jag ska snart testa också, jag har dock redan haft en såndär förut men jag blev typ beroende av den, tills gelen tog slut. Men det gav då resultat för mig, efter nån månads användning, men då måste man ju röra på sig & träna i samband med den också. Den funkar perfekt när man är ute & promenerar & joggar, jag ska köpa en igen!! Peace and out.  

Storyn om 2 vilsna tjejer mitt i Götet! I kortare ord.

Jag pallar fan inte att se hockey. För mig räcker det att höra vad resultatet blir, jag behöver inte se matchen haha! :)

 

Fotboll intresserar mig mer, fan jag saknar saknar verkligen tiden då man spelade. Det var verkligen roliga tider! Spelade i 11 år, just därför så kan jag fan inte SLÄPPA det, ångrade att jag slutade, men då var man 16 & trodde att man hade bättre för sig.. Men nu vet man ju att man var allmänt trögtänkt. Jag hade gjort ett annat val idag.


Har iallafall så sjukt glada & härliga minnen från den tiden, speciellt från Gothia cupen. Haha Martina, minns du? Vi var jävlat kvar in i det sista på discot, hela laget hade åkt hem förutom vi & så skulle vi ta oss hem då, men det gick ju inte som väntat! Vi lyckades virra bort oss mitt i Göteborg, vi tog sista spårvagnen & TRODDE att vi var påväg hem men det visade sig att vi åkte åt helt fel håll & på sista spårvagnen som gick dessutom? men vi löste det på ett sätt som kanske kan vara lite dumt i Götet den tiden på dygnet, vi fick lov att lifta. HAHA jag kan fan inte undgå att le för mig själv när jag tänker tillbaka. Tur det löste sig i slutändan, vi tog oss tillbaka, välbehållna! :) Härliga tider alltså.

Peace and out !

 

 


maniac

Helskön låt!


Myyyyys!

Shit vad KALLT! Känner mig som en istapp.. Vi kom nyss hem från stan, har handlat godis inför kvällen på coop & det är fan nice att gå på coop på fredagar för då är det alltid så att man får smaka av allt möjligt, idag var det skinka, korv & tårta hehe, en god blandning! Snubben som bjöd på tårta sa såhär "det här är en bröllopstårta, kanske är det ni som står på tur? Det ser så ut, så lyckliga som ni ser ut!" Haha, jag tror nog att det lär dröja något år innan det blir giftermål för våran del :) lite kul var det iallafall! Nu ska jag tända massor med värmeljus innan jag fryser ihjäl! Peace and out!

hello friday

Take a chance and try something different, don't be scared you might make a difference...

Fett skönt med helg, det var som på tiden kände jag! Nu ska jag snart till praktiken sen blir det stan.

Den här låten är då fan i mig min favorit av alla, älskar beatet. Har lyssnat på den i ett år & jag tröttnar inte. Den kommer alltid finnas kvar på min mp3 ! Crime Mob är för övrigt sjukt bra, dock inte så många som tycker det, men iallafall en klar favorit för mig.


They can say whateva, I'ma do whateva

Dagarna går så sjukt fort, då var de ju fan dags för helg igen helt plötsligt! Jag klagar inte. Praktik imorgon, sen ska jag & Mattias glida runt på stan & kolla lite kläder! Nu blir det sängen, nighti !

Älskar denna låt, påminner om när jag & Mattias träffades, vi nötte den galet mycket just då!



Peace and out!




life is one big road miles on top of miles

Tusen grattiskramar till min älskade pappa som fyller år idag!! :)

Just nu sitter jag & lyssnar på musik, dricker te & softar. En perfekt förmiddag, med andra ord. Idag kan jag ju säga att Damian Marley levererar musiken.







On my own




I'm gonna live my life
Ain't got no time for no haters
ignore them 'til they fade away
I'm gonna keep on climbin'
just keep on fighting'
'til the game end,
'til the clock stop,

Keep ya head up

Shit vad jag hatar vintern & kylan, fuck it. Har så sjukt många planer inför sommaren, i fortsättningen ska jag inte planera så mycket för jag orkar inte vänta alltså. Jag & Mattias ska då iallafall starta sommaren med att ta en tripp till huvudstaden & där ska vi softa, testa utelivet & bara må väl. Nämnde ju att jag ska göra cornrows på ena sidan av mitt hår & det ska ske i Sthlm det med, Mattias har ju gjort cornrows på ett ställe där förut & dom ska tydligen vara riktigt duktiga & det är dessutom billigt, så då blir det där vi båda ska göra det! LÄNGTA!

Här kommer en låt som jag inte kan sluta nöta för tillfället, galet bra låt!


I'ts my life and it's damn good!

Allt flyter på så sjukt bra, låt det fortsätta så!;>  Love it!
Klockan tickar, praktiken kallar! Peace




Piggare än tuppen

Vaken & piggare än tuppen, nja nu överdrev jag lite men något där emellan ! :) Ändå har jag snoozat sen kl 6 då hjärtat steg upp, men jag är då pigg vilket är huvudsaken! Nu ska jag gör mig klar & sen ska jag hinna med bussen, palla gå idag?! Fyfan för kylan! peace and out.

the ordinary!

Nu är kylan påväg tillbaka, ska tydligen bli mellan 20-30 grader till helgen, då blir det då en innehelg med tusentals värmeljus & massor med filtar, tänker inte huttra en sekund ute i kylan hehe. Idag har det då inte hänt speciellt mycket förutom att jag var förbi mami & softade & åt middag med dom, sen blev det en promenad till stan fram & tillbaka, annars har vi bara glott på tv. En helt normal vardag för min del, med andra ord! :) Pussar & kramar!

In my head.

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Två människor med två helt olika åsikter & tankar, fan. vill inte.


second thoughts

Do we need to go trough all this pain and suffering to reach the top, together?

It's time to wake up.


Sitter hos min underbara mami & softar! Nu blir det promenad & sen drar jag.

what goes around comes around

Tisdag idag & jag hade tänkt få något vettigt gjort, så är planen iallafall :) update sen när jag känner för det. Nu ska jag käka nå lunch. ciao



In this cold, cold world of deception and lies
We would defend and pretect one another


wait until they see my smile

Det blev en långpromenad idag & det var riktigt awesome. Solen har gassat på & det var nollgradigt där ett tag, alltså en perfekt skoterdag med andra ord. Men det får vänta tills helgen då Matte är ledig så då får vädret fan i mig hålla i sig tills dess! :) Har efter lite funderingar hit & dit kommit fram till att jag ska göra cornrows (& nej, inte i hela håret), jag är alldeles för feg för det så jag ska göra på ena sidan, inte hela sidan heller utan bara halva, där fram. Svårt att förklara men det var skitsnyggt, åtminstone på tjejen jag såg på bild som hade det hehe. Men jag ska då testa för man vet ju inte om man passar i det före man har testat. Så när sommaren närmar sig då ska det ske, exciting! Nu blir det tv. Peace and out!


I'm back at it, been gone for a minute
Busy galleria shopping and runnin my own business
Had to shake a couple haters, haters thought I was finished
..!

Bet all y'all folks won't admit it

Min vardag hade varit så sjukt tråkig utan musik. Nu ska jag ut i solen, puss!

Letoya levererar musiken.


I'm sitting on top of the world!

Nu har det gått ett tag, men det fanns en dag då jag insåg att jag hade alltför många människor omkring mig som jag inte skulle ödsla mer tid av mitt liv på & jag har inte gjort det heller & se?! Mår bättre än susen & jag slipper alla fucking dryga tankar & funderingar över en massa onödig skit. Jag tänker inte låta någon mer jävel trampa på mig!

Annars, vad händer i mitt liv just nu? För tillfället så är de ju inte mycket, vaknade för ett tag sen av en ilande träningsvärk, så för stunden så ångrar jag mina situps & benövningar men det lär ju vara värt besväret inom några veckor om jag fortsätter varje kväll, ska då försöka ! hehe. Det är ganska tyst & tomt här hemma när Mattias jobbar så jag tror jag ska käka nå frukost & inleda morgonen/lunchen med en promenad! Så får det bli! peace and out.

MÅSTE HA!

Satt & kikade runt på en sida med kläder & hittade denna väst som jag fan i mig ska ha! Ska beställa den inom kort & snart är den MIN! ;) Gotta love it.








So it is and hopefully it will be like that forever.

Nothing in this whole wide world don't mean a thing I'f I ain't got you with me baby



Alla <3 dag!

Vaknade med humöret på topp & det blev ännu bättre när jag kikade ut genom fönstret & såg att solen sken :) Jag fick en chokladask & en god lagad middag av min älskling! <3 Tackar min sötnos för det men det som räknas för mig är att vi får vara tillsammans varje dag & jag älskar honom med hela mitt hjärta! Känns helt underbart att vi är sambos & förlovade, jag känner mig mer än lycklig tillsammans med Mattias, I'm on the top of the world!! <3 Nu tänker jag dock inte sitta vid datorn nå mer, nu ska jag mysa med min baby resten av kvällen! Säkert nån bra lovemovie på tv som vi kan kika på :) Pussar & kramar!

Härlig dag!

Fan vilken härlig dag! Direkt vi vaknade så begav vi oss mot stan & käkade på big boy, hehe. Sen så for vi till min paktikplats & hämtade mina täckbyxor som jag har glömt där & sen så hälsade vi på Jesper på sjukhuset en stund & sen gick vi hem igen. Det var tänkt att vi skulle åka lite madrass men så blev de inte, vi ska istället promenera hem till mamma & grilla med dom, brorsan & hans polare kommer också dit, det blir skoj :) Så nu ska vi lägga in lite fresh musik på mp3n & vandra hem till mamma! ciao

Klippt & klart.

Klippte just mattias, blev enbart toppning eftersom att han ska spara ut de lite så att han kan göra cornrows när det närmar sig sommaren. Måste bara påpeka hur glad jag är att jag ändå gick frisörlinjen i 2 år för jag tjänar rätt så bra med cash när folket är i behov av klippningar, när perioden är inne & när mina favoritkunder är extra givmilda så får jag lätt ihop mellan 1000-2000 på 2 dagar (då snackar vi 2 till 4 kunder). Jag tar ändå bara 150 kr för en klippning men brukar få en femhundring av mina favoriter. Men hade jag valt att satsa på frisöryrket, då hade det inneburit en tusing per kund. Men nu blev de ju inte så & då får jag nöja mig med lite mindre pengar & jag nöjer mig faktiskt :) Lite extraknäck är ju inte helt fel & jag har ju andra planer när det gäller fast jobb :) Nu ska jag gotta mig med godis & se film. Puss!

Hello Friday! ;)

Nu är de HELG & som jag har längtat, inte för att jag har några planer förutom att jag & Mattias ska mysa med ett antal filmer & godis i mängder! :) Nu ska jag klä mig & bege mig till praktiken, då ska jag passa på att dunka lite Kottonmouth Kings i lurarna. Sho!



musiken genom tiderna.

Ibland så får jag bara lust att glömma den moderna musiken för en stund & leva mig in i 90-talet för 90-talets musik funkar faktiskt bra i mina öron beroende på vilket humör jag är på :) Just nu passar det exellent! Favoriterna är 2 unlimited som slog igenom år 1992 & Eurodance som slog igenom år 1993 & även Basic Element & Pandora !


Basic Element - Touch you right now

Pandora - Don't you know

2 Unlimited - No limit

2 Unlimited - Faces

Eurodancer - Dj Mangoo
Min favorit! :)

Nä nu ska jag fan sova, ska upp tidigt imorgon. Eterlängtad praktik igen :) Peace and out.



you gotta love music.

Blev så att jag la in lite fresh musik på mp3n & tog en långpromenad till pappa. Tog ca 45 minuter att gå hit & utan musik hade det inte funkat, no way. Musiken tillhör vardagen för min del :)


11/2-10

Shit vad jag är trött idag alltså, konstigt för jag somnade ändå vid 12 igår, 11 timmars sömn räcker mer än väl för mig men vettefan varför jag varit så seg idag. Mattias har ringt 3 gånger & väckt mig, men det blev iaf tredje gången gillt :) Måste ju få något gjort idag, hade tänkt åka förbi pappa igen sen & kolla igenom nå lådor som jag har kvar från flytten från Östersund, kanske finns nå mer man kan ta hit för jag lämnade kvar ganska mycket hemma hos pappa eftersom mattias hade saker också. Kan vara kul att byta ut lite saker som vi är less på :) Nu ska jag äta frukost & glo på lite tv sen åker jag till papi! peace

Dagens!

◘  Dagens humör: Super glad! :)
◘  Dagens väder: Lite halvsoligt halva dagen men kallt.
◘  Dagens frisyr: Utsläppt & plattat.
◘  Dagens klädsel: Leggings, grå tunika & färgglad sjal.
◘  Dagens smycken:
Örhängen (ringar), klockan & samt förlovningsringen & tungsmycket (men de behöver jag dock inte nämna varje gång ;) )

◘  Dagens vill ha: Sommar.
◘  Dagens mest förvånande: Att jag tog tid till att sy gardiner :)
◘  Dagens längtan: Tills jag blir moster till en till liten plutt :) det blir en lång längtan, men så värt de :)
◘  Dagens tidsfördriv: praktiken, besöket hos papi & teven.
◘  Dagens tankar: Har enbart tänkt på att jag snart blir moster igen :)
◘  Dagens beroende: Cigaretter.
◘  Dagens minus: Har varit aningen trött idag.
◘  Dagens plus: Den goda middagen hos papi!
◘  Dagens örongodis: Ingen speciell låt, bara "lugna favoriter" på jobbet. Det funkar väl någon gång :)

◘  Dagens känsla: Lycklig!

◘  Dagens hemsida: Facebook.

◘  Dagens nails: Silvriga.

◘  Dagens tv: 2 fast and 2 furious.
◘  Dagens föda: Mannagrynsgröt, smörgåsar & renskav med potatismos.
◘  Dagens irritationsobjekt: Inget alls.
◘  Dagens borde: Vi borde ha tagit tag i städningen här hemma, men det hinns med det också :)
◘  Dagens önskan: Att sommaren ska komma, för jag är sjukt less på vintern & kylan.
◘  Dagens personer: Pappa, Marita & lillasyster :) kändes skönt att få komma hem ett tag & få umgås med dom!

◘  Dagens betyg av 5 möjliga: 5, just för att jag känt mig så happy idag!


Hos Papi!

Sitter just nu hos pappa & kollar igenom gamla bilder på datorn, man skrattar ju när man ser alla fjortisbilder från när man gick i sjuan typ. Hittade dock en bild där jag hade lugg från något år sen & jag saknar det litegrann, men har då inte tänkt klippa lugg igen iaf för det slutar ändå alltid med att jag sätter upp i en hårklämma. Vi åt godmiddag för ett tag sedan & jag har sytt nå gardiner som vi ska hänga upp i vårat vardagsrum när vi kommer hem :) Dom är grymt snygga & vi kan behöva lite nytt för vi har knappt ändrat något sen vi flyttade in förutom lite småsaker. Mattias & pappa sitter & håller på med datorn där nere som vanligt, så fort vi kommer hit så platsar dom vid datorn & dom kan sitta där i timmar & babbla datorer eftersom att pappa inte är så inne på dom lite mer avancerade sakerna när det gäller datorer.. :) Aja, nu ska jag gå ner & vara lite social innan vi ska åka hem igen! Ciao




Får ändå lite beslutsångest, lugg eller ej..

Glada nyheter!! :)

Den här dagen har det varit en hel del att göra på praktiken & de gillar jag :) Det kom 7 kartonger med nya kläder som skulle räknas & prickas av & så har vi flyttat om lite & lagt fram nyheterna! som jag sagt tidigare, jag älskar min praktikplats.
En sak som jag inte nämnt tidigare, eftersom att det har varit en liten hemlis är att jag ska bli MOSTER IGEN !! :) Syrran ska få en till liten plutt så i Juli blir jag moster & Alvina blir storasyster till en liten pojke :) Den nyheten gjorde verkligen min dag, har gått & tänkt på det hela dagen! :) Nu ska vi inom kort åka till pappsen & käka middag, om jag har lite att göra senare under kvällen så kanske det blir en update i bloggen, pussar & kramar!

Hello wednesday!

Blev lite väl tidig morgon för mig imorse, Mattias klev upp kl 6 & denna gång kunde jag inte riktigt somna om, så jag låg i sängen & drog mig fram tills kvart i 8. Nu är jag iaf nyduschad & påklädd så nu blir det att röka morgonciggen sen blir de att käka frukost :) Hinner säkert se lite tv också innan jag drar vidare mot praktiken! Senare idag ska vi hem till pappa & umgås med min familj ett tag & dessutom käka min favvo, renskav med riktigt potatismos :) Så ser dagen ut, inte något surprising alltså ;) nä nu måste jag dra! Peace and out !

fresh!

När min älskling kom hem så hade han med sig en liten överraskning, nämligen en nyinköpt fotmassagebalja!! Gissa vem som blev glader då? Det finns ju vibrator & även höjbar värme så den är ganska awesome! :) Så med lite hett vatten & såpa så har vi riktigt fräsha fötter just nu ;) puss!



Mattias inviger baljan hehe :)

Dagens!

◘  Dagens humör: Glad!
◘  Dagens väder: Har snöat lite & varit rätt så grått.
◘  Dagens frisyr: Utsläppt & ruffsigt :)
◘  Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne & kofta.
◘  Dagens smycken:
Förlovningsringen som alltid sitter på :) samt tungsmycket.

◘  Dagens vill ha: Soligt & varmt väder.
◘  Dagens mest förvånande: Inget alls.
◘  Dagens längtan: Tills min älskling slutade jobbet.
◘  Dagens tidsfördriv: Glott på tv & fixat & donat lite här hemma.
◘  Dagens tankar: Planerna inför våren för mig & Mattias <3
◘  Dagens beroende: Cigaretter som alltid..
◘  Dagens minus: Min ständiga huvudvärk.
◘  Dagens plus: Det härliga fotbadet!
◘  Dagens örongodis: "Kottonmouth Kings - Where I'm going?"

◘  Dagens känsla: Glad & kär.

◘  Dagens hemsida: Facebook.

◘  Dagens nails: Fransk manikyr, men nu blir de mörkblått :)

◘  Dagens tv: Top Model.
◘  Dagens föda: Mannagrynsgröt & spaghetti med köttfärssås.
◘  Dagens irritationsobjekt: Ingenting :)
◘  Dagens borde: Den långa promenaden som aldrig blev av.
◘  Dagens önskan: Att sommaren kan komma NU!
◘  Dagens personer: Mattias Öberg <3

◘  Dagens betyg av 5 möjliga: 3,5.


God morgon!

Vaknade för en stund sen & åt nyss åt god frukost som bestod av mannagrynsgröt. Nu sitter jag här & funderar på vad jag ska hitta på idag, älsklingen är på jobbet fram tills 4. Men jag ska nog snart ta en lång promenad hem till mamma & hälsa på henne :) hade inte så mycke mer att skriva nu, ciao! :)

Pics

Nu när jag fick tid & lust så ska jag lägga in bilderna från helgen!


Partypinglan Martina <3

En happy Malin & Linda-Marie!

2 glada tjejer :)

M,M,M,A



Jag & min partypingla!

Happy!

Kom just hem från Skellefteå, har haft ett möte med skolan & det gick bra. Jag känner mig verkligen positiv just nu & planerna ser bra ut trots att det kunde ha varit mycket annorlunda egentligen. Snart ska jag & Mattias ta en promenad in till stan, först ska vi till PT, till Marita, för att jag måste kopiera några papper som ska skickas till skolan & sen ska vi till stan för att göra några ärenden. Imorgon blir det nog vallsberget, haha jag undrar hur det kommer att sluta, vi lär ju komma hem med ett bruten ben eller något. Det återstår att se :) Nu ska vi dra! Peace

Återigen söndag.

Då var de söndag & jag är glad att jag fick träffa min kära vän Martina denna helg, även om det bara blev under Fredag-kväll, men nu är det bestämt att jag ska agera modell åt henne när hon ska göra gesällprovet! Då blir det att packa sakerna & åka ner till Östersund & hälsa på, det ser jag fram emot! Fredagskvällen började bra, men slutade inte lika bra däremot, men jag har lite bilder från festen hos Linda-Marie & dom ska jag lägga in när jag känner för det, kanske imorgon :) Imorgon ska jag upp halv 7 för att åka till Skellefteå för att ha ett möte på skolan, om hur jag ska göra klart de få ämnen jag har kvar & när det ska bli. Känns lite tärt att åka dit men det måste göras. Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan med min älskling. ciao

Efterlängtad helg!

Då var de helg, skönt! Ska strax göra mig klar & bege mig till praktikten & efter de så möter Mattias upp mig i stan, blir väl att kika runt lite & sen ska jag hem & göra mig klar inför kvällen. Det blir somsagt utgång & jag är riktigt taggad! :) Nu hinner jag inte skriva nå mer, klockan tickar! Tjao!

Planerna spikade ! ;>

Planerna för morgondagen blir awesome! Party med 2 härliga partpinglor vid namn martina & malin! Förfest & sen utgång, återigen kalles & jag tror de blir super! Jag är redan på partyhumör, yea. Hoppas vi slipper personer som får hela piteå att bua. Meeen jag kan behöva få ett & annat sagt & gjort, om någon skulle yttra sig :) you know. Puss & hej!

Kärlek :)



Jag är den lyckligaste tjejen på denna jord! Jag älskar varje sekund jag får tillbringa tillsammans med dig, du är underbar på alla sätt. Jag är så sjukt tacksam över att du alltid finns där för mig & ställer upp för mig hjärtat. Jag älskar dig, Mattias Öberg! <3

Bored.

Har för tillfället ingenting att göra, less på att sitta vid datorn & mattias & ludde har tagit över tvn. Jag får väl lov att ta itu med tvätten & sen hade jag tänkt lägga in lite ny & fräsh musik på mp3n & ta en långpromenad, det låter lovande :) Blev ju inge Nodo ikväll eftersom att Martina skulle umgås med familjen, vilket är förståeligt, jag minns ju själv hur det var när jag bodde i Östersund, det var mycket som skulle hinnas med när man kom hem & tid för familjen var något man satte i första hand :) Men vi ska planera in något för helgen, ser fram amot de iaf! Imorgon är det praktik igen, har kommit in massor med nya kläder så jag ska spana in några fina plagg till Alvina som jag kan köpa sen :) Nu ska jag fixa & dona lite här hemma, sen blir de en walk runt strömnäs-området. Så ser kvällen ut. Peace and out.

Shoo!

Nu är de torsdag & idag fyller min älskade bror 27 år :) Vi ska snart åka dit & gratta honom & käka smörgåstårta, mums! Tusen grattiskramar till broder iaf :) En annan kul nyhet är att Martina har anlänt till Piteå från Östersund, hon kommer vara hemma över helgen & ikväll blir det förmodligen en fika på Nodo & förhoppningsvis så blir de fest i helgen, Kalles har ju nå speciellt på lördag, så får se hur de blir, jag är iaf glad att min partypingla är hemma ! :) Nu ska jag göra mig klar & sen bär de av till bror! Hej så länge!

100202

Bion igår var helt okej, kanske lite långdragen, mycke mer spännande i slutet, ingen film jag skulle se igen men helt ok iaf! för den som undrade. :)
Idag har det inte hänt så mycket förutom att vi tog en promenad in till stan & handlade lite käk & annat nödvändigt på coop, dessutom så köpte vi 3 nya filmer. Mina förväntningar var inte speciellt höga eftersom att jag & mattias har ganska så olika smak när de gäller filmer, men de lyckades bli en fullträff när jag fick se "Brooklyn rules". Så sjukt bra film! De är en thriller, handlar om tre barndomsvänner som har helt olika ambitioner, men en av vännerna lyckas dra in dom i en oväntad situation. Jag är inte så bra på att förklara filmer, men filmen innehåller allt från maffiashit till vänskap & kärlek! Den är absolut sevärd, de lovar jag! Jag hade faktiskt tänkt se den igen ikväll haha.




Nu ska vi käka något, sen ska jag ta en promenad & sen blir de att slappa resten av kvällen för imorgon är de praktik :)

Bio!

Snart blir de bio med hjärtat & vi ska se "snabba cash", hoppas den är bra för annars blir de ju bara ett par dryga timmar i biosalongen, men har hört att den är bra så får väl lita på det :) blev en stanrunda idag & de avslutade vi med att käka på big boy, alltid lika gott! Nu ska jag gölra mig klar & sen ska vi bege oss mot stan. peace

halloj!

Då var de ny vecka, längtar tills jag ska ha praktik :) Åt nyss en gofrukost & snart ska jag ta en dusch, sen ska vi gå ett tag på stan & kika, kanske blir att köpa något nytt till lägenheten också. Senare blir de att ta tag i städningen men de går ju rätt så fort när vi är 2 st :) Hade inte så mycke mer att säga, ha de bra! pussss

RSS 2.0