humörsvängningar?

Känner mig redan på bättre humör, undrar varför. Jo för att mina underbara vänner kan göra min dåliga dag till en bra dag på ett ögonblick! Fan, vilket surigt inlägg det blev för en stund sen, det måste ha varit väldigt tråkigt att läsa. Haha, förlååååååt! Måste ringa min älskade också. Däremot så står jag fast vid det jag skrev om att Mattias, jag tar dock tillbaka det jag skrev om att jag ska klippa av internetkabeln & han förtjänade inte att få ta skiten (att mitt dåliga morgonhumör gick ut över honom.) Däremot så är han fortfarande en datanörd! Men min älskade datanörd.

jajja, vi hörs ! :-)

vilken dag..

Har bara sovit 3-4 timmar inatt, vaknade med sämst humör, Mattias fick ta skiten men de förtjäna han eftersom han satt så jävla länge vid datorn igårkväll/natt & spelade sitt jävla töntspel, trots att han jobbar. Ibland får jag lust att klippa internetkabeln IGEN för att han är så jävla datanördig! Jahapp, sen så är jag INTE på skolhumör idag, men här sitter jag, känner mig fett negativ, Johan pratar på som bara den, men jag kan ju meddela att den informationen går in genom det ena örat & ut genom det andra denna dag. Jag hade helst velat lägga mig över skolbänken, blunda & sova. Bara typ 20 min skulle ju göra en hel del! Jag ska vara ärlig med er, jag har en skitdag idag.

Jag kan fan inte göra annat än att gilla läget, stå ut denna dag & hoppas på att jag vaknar med ett positivt & glatt humör. Det är ju faktiskt så att man får stå ut med såna här dagar också.. även om de kanske suger ibland.

När jag slutar så ska jag ta bussen hem, äta något & ta en powernap. Sen ska jag till Sofia & umgås med henne & hjälpa henne lite mer med flytt :) Det kommer förmodligen göra min dag eftersom hon är en glädjespridare! :)

träningsdag (flyttning)

Efter skolan bar det av till Piteå, där Sofia hämtade upp mig på busstationen, sen har vi gjort några ärenden & efter det satte vi igång med att bära saker & packa eftersom att hon & Peter flyttar till ny lägga! :-) När Mattias & Peter slutade jobbet så kom dom dit & började bära de tyngre grejjerna & vi har hållt på från kl 16-17 tills kl 21 typ! Vi avslutade med lussebullar & trocadero ;-) Nu är man gode trött i kroppen, jag ska ta en dusch & dra på mig myskläder innan det är dags att sova! Det har iaf varit kul idag & det är en riktigt fin lägga! Jag hade tänkt hjälpa Sofia med städningen imorrn så hon får lite sällskap & så är vi ju det bästa teamet! ;-)

FAN, det är ju pensionärsjävlar nu, puh jag missade det ju nästan! Duschen får vänta. Vi hörs, sov så gott!


Min syster, hon är den bästa

Vad skulle jag göra utan min syster? Hon är den jag ringer när något är på tok, hon är den jag ringer när jag är arg/sur/irriterad över något, hon är den jag ringer först när jag vill berätta något, hon är den jag frågar om råd, hon är den jag litar på allra mest! Hon är min syster & min bästa vän & hon står mig närmast hjärtat.

Dessutom så är hon min förebild. Jag ser upp till henne, som fan. För hon är så jävla stark som person, hon har hjärtat på rätt ställe & hon står för vad hon tycker. Syrran är en sån underbar människa!

Syster, jag älskar dig!



Första advent

Julmys hemma hos Karlsson/Öberg! Alla ljus & doftljus är tända, julgranen är pyntad & julkänslan är på topp! Vi har även ätit saffransbulle & druckit coca cola, mumsigt jamenvisst :-)

Sjuukt mysigt då granen lyser upp hela vardagsrummet!


Helgen plus bildbomb!

Ja vi drog ju till Haparanda & Ikea i lördags som ni vet, var ju som trevligt att sätta sin fot i Finland också! :-) & så var det väl inte så dumt att kunna köpa sig en vinare på Alko! Det är ju dock inte allt för länge kvar innan jag blir 20 år, 1 månad & 4 dagar rättare sagt!

Iaf så var det sjukt roligt med en liten roadtrip måste jag säga! :-)

Påväg hem så lämnade Sofia & Peter av oss i Kalix eftersom vi skulle stanna hos syrran & sova över där. Det blev en myskväll med gotta, massor med myspys med barnen & mycke skratt också! ♥

Här kommer en hel drös med bilder, enjoy! Jag minimerar ett antal bilder också, så de inte blir så attans långt att skrolla!

Roadtrip!






Hemma hos sis!

Kärleken som jag känner för mina gullungar, går inte att beskriva!
Att vara moster är såå underbart! Jag skulle göra vadsomhelst för
mina systerbarn! ♥
















Vi klistrade denna klisterlapp på näsan, tårna, fingrarna.. & ja, överallt! :)
Tänk så kul de va också! Hade för den delen mysstund nu på morgonen
med Alvina, bara jag & hon! ♥



hi!

Har mycket att skriva & har många bilder att lägga upp från denna underbara helg som har spenderats med underbara människor! Men jag har en del att göra nu, återkommer ikväll! :)

and off we go

Ikea, Alko! Nu drar vi på roadtrip & äventyr med Sofia & Peter! Sedan stannar jag & Matte i Kalix & sover över hos sis, då blir de massa bus & lek med barnen! Vi hörs, ha en bra lördag :-)


Ciaoo!


Music


HighWon - Från hjärtat


Spragga Benz - Red dot special



Christmas Extravaganza!

Längtar ändå tills vi ska dit, till Western Farm! :) Detta är från förra året, Christmas Extravaganza! Verkar helt okej, men hoppas det kommer lite jullåtar också? :) Fast ändå, spela roll, kommer bli bra ändå. Jag är dock sjukt taggad för bullriding, förhoppningsvis så slipper jag skada mig haha!




Turen försvann



Ja, det var den dagen, då jag hade turen med mig. Men idag så försvann den turen. Skulle använda mitt älskade läppbalsam & så upptäckte jag att det inte var på sängbordet.. Antog först att jag hade lagt det någon annanstans men så kollade jag på mattan & där låg det.. Såhär såg det ut;




Attans. Alltså det är fan inte okej att hundar gör sådär! Varför just mina saker?! Han rör fan inte ens Mattias saker.. Men mina dom ska han sno hela tiden.. Till & med från mitt sängbord.. Så jävla SNEAKY! Vi måste helt enkelt vara ännu hårdare mot honom, allra helst nu när han har hamnat i trotsen & dessutom blivit könsmogen. Nu är det hårda bud, jävlat! ;-)


the naked truth

Jamenvisst, såhär ser jag ut på kvällarna då sminket & linserna har åkt av. Jag ser som bara, normal ut! ;-)




Förresten, jag har funderat. Antingen så lägger jag ner denna blogg eller så livar jag upp den med lite fler bilder - på vardagens roliga ting! Självklart så satsar jag på alternativ 2! De får nämligen lov att bli så! :-)

Puss på det!


Promenadberoende?

Alltså, Miko har fått sin dagliga motion, både jag & Mattias har promenerat med honom vid olika tillfällen & så har han fått springa & busa med sin polare. Jag själv har väl också fått min dagliga motion då, kan man säga. Jag känner mig trött & hade som tänkt börja avrunda kvällen, men när jag då sitter ute & röker sista kvällsciggen så känner jag bara att jag måste ta en sista kvällspromenad trots att jag egentligen inte orkar?! Jag bara måste. Jag är verkligen inne i en promenadperiod nu känner jag, så då kanske jag ska passa på? :) Haha lite tokigt ändå, att man känner att man måste promenera. Menmen, jag ska pälsa på mig nu & bege mig ut då samt ta på Miko reflexvästen. Sen är det dags att sova så man orkar upp imorgon!

Förresten, Sofia! :) Det är liksom såå mycket jag längtar efter nu, Lördag - roadtrip, eran inflyttningsfest & Nyår! Jag längtar för mycket! ;-) Haha! ROLIGT ska det bli!

Nighti!


Pics!

Nuså, här kommer pics på en del av det vi köpte på Ikea!

Finbyrån! Som nu har tagit över bokhyllans plats.




Vi håller oss till det röda Kärlekstemat i sovrummet ;-)


Minigranen fick komma fram igår! Den stora kommer fram till veckan :-)


Märker ni något? Datorhörnan är nu borta ;P Istället flyttade vi bokhyllan dit
& jag tycker den står bra där! Dessutom så har vi ju ställt den upprätt.
Det är ju finurligt, att man kan vända den hur man vill!

Det känns dock skönt att sovrummet är ett sovrum nu & inte ett dator/sovrum.
Bara ett sovrum :-)


Datorhörnan (& Mattias), nu i vardagsrummet.


& här är de billiga & snygga bordstabletterna som både jag & Malin köpte! :-)


Sen så var det grejjer som det är fett ovärt att lägga upp bilder på haha! Är då nöjd över alla inköp iaf!






beställt

Jag beställde en gullig liten grej idag! :) Jag tror jag ska låta er vara nyfikna.. Jag är lite hemlig av mig.

Annars då? Det händer inte speciellt mycket hemma hos Karlsson/Öberg. Mattias lirar med sina polers, jag sitter en meter ifrån, inlindad i min varma filt & vovvsen sover i soffan brevid mig. Det är ganska lugnt & mysigt med andra ord :) Det jag ska göra nu är att ta kort på lite nytt här i läggan, har ju inte gjort det än. Men alltså, jag ska sluta lova saker, det får liksom komma upp bilder..... när det gör det!

 


btw

Jag fick mitt lönebesked idag, det är alltid roligt! :-)

love and happiness, each day! Love it!

Jag gick ner & mötte Malin på skolan så att hundarna fick springa & busa medans vi stod & surrade! :) Det var dock sjukt kallt & hundarna blev alldeles isiga i pälsen så då bestämde vi oss för att gå hem igen, men de hade iaf fått busa av sig ordentligt, Miko ligger & sover så gott just nu nedanför mina fötter :-)

Själv så hade jag tänkt göra en smoothie, dra på mig filten & softa framför datorn resten av kvällen. Måste även plugga inför Samhällsprovet på fredag, fan jag måste ju banka in det snabbt i skallen, är inte det minsta laddad.. Enda tanken som får mig att orka & kämpa är; Studenten & lycka!

Det funkar bra ;-)

Roliga planer på G!

Jag & Sofia har smidit planer idag, riktigt bra planer! Vilken tur att vi båda gillar att planera, för då kan vi sköta det & grabbarna dom behöver bara hänga på haha ;)

Kan börja med att säga att Nyår är planerat vilket känns riktigt skönt & jag ser fram emot det :) Vi bestämde även för en stund sen & jag & Mattias ska följa med henne & Peter till Ikea & Alko på lördag! Det blir en miniroadtrip & kul kommer det bli! Nu har vi mycket kul att se fram emot & det gör faktiskt veckorna lite enklare, man är på bättre humör & man vet att nånting kul väntar :) Nice!

Just nu lyssnar jag på svenska gamla hits, riktigt bra haha! Återkommer om någon minut med lite muuusic!

gokväll folks

Har varit på Havsbadet & badat med lillsis & Mattias tidigare ikväll, det var riktigt härligt! Blev mycket rutchkaneåkande & simning men vi chillade även i bubbelpolen emellanåt! :) Var iaf sjukt kul!! Väl hemma så gjorde jag min goda smoothie & drack den framför tvn då det var Halv 8 hos mig. Tur att vi inte missade det då det var i Piteå, men fysatan vad lejt det låter då man hör sin dialekt på tv. Haha! Shiet. För övrigt så är programmet så himla bra & nmysigt, man blir som glad av det! Bara jag som känner så? :)

Nu ska jag trotsa tröttheten efter badet & bege mig ut på en långpromenad med Miko! :) Over and out.

Miko <3

Jag & min Miko har haft en underbar liten mysstund! Jag har gett honom hundmassage & gosat med honom massor, under tiden lyssnade vi på denna låt, på repeat. Oftast är han ett litet busfrö men denna gång så var han nog lugnare än någonsin, han verkligen njöt! Min älskade fina hund!! ♥ Mitt & Mattias lilla hjärta ... :')

In a Notebook - Goldmund

som det kan gå

Såhär var det, att jag hade lagt ut 2 filtar på golvet, satt igång lite avslappningsmusik & skulle stretcha & köra lite yogaövningar som jag minns från Östersund då jag gick på Yogapass 2 gånger i veckan. Det började bra, kände mig riktigt avslappnad, men sen kom Miko & la sig på mina ben, började slicka mig i ansiktet & var allmänt gosig. Gillar när han är gosig men det var liksom fel tillfälle bara. & så började Mattias att flummsjunga & lejda sig, så jag avbröt avslappningsstunden & stretchade enbart. Jag får ta min avslappningsstund när jag är själv hemma, på veckorna innan grabbarna kommer hem från jobbet! :-) För övrigt så måste jag säga att jag saknar Yogan, som fan...

Smoothie!










Det har blivit mycket fruktsallad på sistone men nu kör jag på smoothie istället! Det är fan mycket godare ;-) Try it!

Tjohoooo!

Kort & gott om Ikeavistelsen! Vi begav oss från Piteå kl 8, väl framme så var vi igång med shoppandet, blev gode många nya fina saker! Det bästa var väl snyggbyrån ;-) Sen lunchade vi & tog en rökpaus i det äckliga rökrummet, huvva! Sen så gick vi andra rundan & fyllde vagnen med lite fler saker. Då vi väl var klara runt 4 så gick bussen hem igen & under hemfärden var det en frågetävling som vi deltog i, vi fick 9 av 10 rätt, tack vare 118118 haha ;-) Det blev en utlottning av några priser & Mattias kammade hem en av vinsterna; ett sy-set haha! Tur att iaf jag kan dra nytta av det, behöver nämligen sy några saker!

Iaf, väl hemma så satte vi igång med att packa upp allt ur kartongerna & ställa fram alla finsaker. Det tog oss nästan 3 hela timmar att bygga ihop byrån, fan vilket bra teamwork vi var! Yes. Sen så åt vi saffransbulle & såg tv ett tag innan vi gick & la oss & shiiiet vad vi var trötta. Jag somnade i stort sett direkt jag la mig i sängen. Men jag måste säga att dagen var super! Det var sjukt roligt :) Men med trevligt sällskap så blir det alltid kul! :)

Jag ska lägga in bilder på lite nytt, men jag ids inte nu för jag har lite annat som jag ska göra. Först ska jag bege mig mot solariumet & sen blir det en till promenad. I'll be back!

Förresten, imorgon ska jag & Mattias & även lillsis & hennes kompis dra till Havsbadet & bada, det kommer bli riktigt kul! :D


trött nanting

Vi har haft en superdag i Happis, på Ikea! Väl hemma så har vi fixat med allt som vi har köpt, det tog oss nästan 3 timmar att bygga ihop byrån. Jag är så sjukt trött nu så jag återkommer med ett inlägg samt bilder imorgon! :) Är dock jävligt nöjd med dagens inköp! Sov gott :)

Bildbomb - Julpynt

Då var en del av pyntandet klart. Jag är den som kryddar med julpynt, så ni vet. Kommer nog bli lite mer pynt nästa vecka tror jag :) & julgranen åker fram ett par veckor innan Julafton :) Här kommer pics, önskar jag hade bättre kamera men dessa får duga! Någon dag när man har råd blir det att köpa en bättre kamera & då blir det fler bilder.

Måste tillägga att jag älskar småtomtar, de står lite här & var ;) Haha jag är fan galen då det gäller julpynt, shiiiiet. Måste niog köpa nå mer på Ikea, bara nån liten julegrejj!

Vardagsrummet








Denna söta lilla tomte har Mattias gjort då han var liten! :-)






Köket


Juleduken & tomten som har tappat handen ;)






Haha, kanske för kryddigt i kryddhyllan? Jag var tvungen ;)




Hallen

Den här tomten var ju också utan hand haha! ;P


Innanför ytterdörren




Haha, fan till & med badrummet fick en släng av pynt


Då var det bara sovrummet kvar, det ska vi vänta med tills vi har varit på Ikea & fått in den nya byrån & så :) Bilder på det kommer imorgon!

Det blev då en jävla bildbomb ;D


Malin syndar :)

Fick för mig att lyssna på julmusik & självklart så ökade suget för att julpynta! :) Så nu har jag bestämt mig för att synda, jag har hämtat kartongerna med julpynt ur förrådet så nu ska jag ägna tid åt att julpynta ikväll & göra det extra mysigt! :) Vafaaan, en vecka tidigare skadar ju inte! Bilder kommer då det är klart!

Förresten, tycker ni ska lyssna på julmusik, man får sån himla julekänsla, iaf jag :) Sätt på låten; Wham - Last Christmas!


Tiden bara susar förbi!

Alltså, det är en del att fixa i skolan nu. För det är nämligen så att Samhälls, Religion & psykologi är 50 poängskurser så dessa lektioner slutar nu vid jul. Det skulle innebära att jag har typ 3 lektioner i veckan under vårterminen, vilket jag inte vill ha. Jag måste ju fylla på med ämnen! Vill verkligen vara i skolan! Så nu har jag bokat in ett möte med rektorn på måndag så vi förhoppningsvis kan kolla om det finns några fler kurser jag kan välja till under vårterminen. Om psykologi B finns så ska jag utan tvekan välja till det & även Idrott om det är tillräckligt många som väljer det. Men ändå, vart fan flög tiden iväg?! Fan halva terminen har ju typ gått, i stort sett. Studenten närmar sig, vilket känns helt jävla underbart! :) Vårterminen kommer gå lika fort som ett ögonblick speciellt då det är så många lov & lediga dagar. Studenten närmar sig med stormsteg! Fan, snart är det min tur! :) Jag sprudlar av lycka när jag tänker på det. Bättre sent än aldrig!

friday ffs!

05.00, klockan ringer & jag ligger & pratar med mig själv i mitt huvud.. Upp nu Maaaliiin.. Fast det skulle ju vara skönt att sussa vidare.. Nää, sova hinner du göra sen.. men det skulle ju inte vara helt fel att få en ledig dag idag.. FAN, upp nu, sista dagen innan helg!! Sådär låg jag i 20 min innan jag tvingade mig själv att kliva upp. Men det finns en enkel förklaring till att jag var så galet trött. Mattias hade tankat hem några avsnitt från en serie som heter Walking Dead. Planen var att vi skulle se ett avsnitt, men det slutade med att vi såg 3 på typ 40-45 min vardera, för det var sjuukt bra trots att det handlade om äckliga zombier som hade tagit över en stad, och de vanliga människorna försökte hålla sig vid liv osvosv. Det var faktiskt riktigt bra, vilket jag inte trodde. Blir välatt fortstätta se ikväll! :) Iaf, de jag skulle komma till, jag somnade halv 2, har alltså fått 3,5 timmars sömn inatt. Det räcker inte för mig.. Men jag får skylla mig själv :) Skönt var det då att sova på bussen till Skellhell samtidigt som Volbeat och Jack Johnson spelade i mina lurar.

Nu är det samhällslektion som gäller, sen är det helg! Ikväll blir det att ladda upp inför Ikea imorgon, det gör vi genom att köpa karra & se på film ;) Blir iaf tidig kväll! Återkommer tonight, over and out.


Inköpslista

Det här är en del av sakerna som vi ska köpa på Ikea! Längtarlängtar :)

Byrå som ska stå i sovrummet

Billig, enkel hylla som ska hänga i badrummet

Ljusstakar som ska stå på byrån i sovrummet



+ andra småsaker så som nya badlakan, handdukar, duschdraperi, doftljus, dörrmatta, bordstabletter, servetter. Osv.


kort update

Var förbi stan en sväng & köpte ett nytt läppstift, sen hem igen & då satte jag & Mattias igång med storstädning, vi poppade gamla svenska hits på högsta volym samtidigt, kan lägga upp den musiklistan sen om jag hinner! Härliga låtar alltså ;) Sen har jag tvättat också. Nu ska jag kolla på Ikeas hemsida, vi har ju bestämt vad vi ska köpa, men det finns ju flera olika skoställ, flera olika byråar, osvosv. Så kanske är bra om vi har ett hum om vad det ska vara iaf :) & sist men inte minst så ska jag avrunda kvällen med en promenad med vovvs igen, jag satsar på 45 min igen! Så ser det ut, jag återkommer sen. Pz


Riktigt soft!

En 45 mins promenad i rask takt, det var skönt! & det var inte kallt, snarare svettigt. Surrade i telefon med Marita också om allt möjligt, är så himla skönt att surra av sig då man promenerar! Speciellt med Marita :) Nu ska jag göra mig redo för sängen, läsa lite ur en bra bok & sen sova. Skola imorgon, dock bara halv dag. Men sov gott hörrni! Pz


pinky!

Har jag nämnt att jag har en thing för läppstift? Alltså förut så skulle jag aldrig ens tänka tanken på att använda det, men så en kväll innan jag skulle på party så fick jag för mig att dra på ett läppstift & sedan dess är jag i stort sett beroende av det. Favoriten just nu är ett läppstift från Maybelline, Stellar Pink. Bara en enkel touch av rosa, inte alls skarpt eller så :) Bara snyggt & enkelt! Nu har jag hittat ett annat läppstift som jag ska köpa imorgon, det är också från Maybelline & det heter Pinky Beige. Måste fan köpa det!

Bild tagen från google


märkte nyss

Alltså, ni kanske inte har kunnat se videoklippet? Verkar som att jag har gjort så att det är privat, typ. Lägger upp klippet igen! :D


En ledig onsdag

Jag sov till halv 10 & det var behövligt, känner mig riktigt pigg idag :) När jag vaknade tog jag en lång dusch & sen tog jag det lugnt ett tag. Efter det kom pappa & hämtade upp mig & vi for till stan & kikade runt, jag fick en halsduk, vantar & en tröja, tack älskade pappa ♥ Sen blev jag bjuden på en fika på Kvarters också så då satt vi där & surrade lite! Det var iaf mysigt med en pappa-dotter dag! :) När jag kom hem kilade jag över till Martina & räkte en cigg sen gick jag ut med Miko på en långprommis ute på skoterspåren. Nu sitter jag hemma & värmer mig efter promenaden.

Det jag ska göra nu är att ringa ett samtal, det handlar om jobb, det är de enda jag tänker säga :D
Over and out!

nighti

Jag som hade tänkt vara vaken lite längre ikväll just för att jag är ledig imorgon, men nu börjar jag känna mig sjukt trött så jag funderar på att ge upp snart & lägga mig & läsa ur en bra bok innan jag slocknar. Först ska jag röka en cigg & rasta Miko :) Sov gott folks!

♥                                                                                             ♥


Videoklipp

Vad är grejen då Miko gräver sådär som han gör? ;P & han blir fett sur då han inte "hittar" de han söker. Det finns ju nämligen inget där ens, om inte en miniminimal smula haha? :)


Wihow!

Sönna, då har vi varit på en långprommis i kylan, det var soft & det var ännu mer soft att hoppa & rulla i snön med Miko, de gilla han :) Nu har jag dessutom fått en break från pluggandet så då kan jag fortsätta snart igen utan att känna att ja blir galen alltså.

Jag fick ju ta ut lite ilska på två snorungar också höhö. Precis innan vi skulle gå så hörde jag att det stod två snorungar i trapphuset & lekte med en tändare & då tänkte jag att det var dags att ta dom på bar gärning då dom tidigare har stått & eldat på papprena som hänger på väggen vid dörren. & visst tog jag dom på bar gärning, såg ut som att dom höll på att skita ner sig, om jag ska vara ärlig. Men ska man förstöra sådär då får man ta konsekvenserna, inte för att jag rörde dom haha, men ord kan tydligen sänka såna där som anser sig vara "tuffingar" också. Förhoppningsvis så lär dom inte visa sig här igen :)

Nu ska jag lägga upp lite pics från kvällens promenad!

















Bilderna talar för sig själv, jag hade ruskigt kul som ett barn på julafton! För jag älskar nämligen snön, ibland iaf ;) Det är ju tur att Mattias är duktig på att agera fotograf!


Pluggdags!

Nu sitter vi bänkade framför varsin dator, Mattias lirar cs & jag ska plugga, måste få färdigt denna jävla religionsuppgift som har tagit mig låång tid. Det är inte den roligaste uppgiften & då brukar jag tappa suget haha. Nu däremot är det dags att få den klar så nu har jag inget val, den ska vara klar ikväll!

Återkommer sen, tänkte skriva av mig lite här i bloggen sen, om vad vet jag inte ;P pz


Godmorgon

Haha nu ska jag berätta, jag & Mattias la oss runt 22.30 igår & hade precis slagit på en film. Miko hoppade upp i sängen & ville mysa med oss men då fick han ett busryck så då tog jag fram kameran för att ta ett kort då han såg så rolig ut. & så kollade jag på bilden & såg dessa så kallade "orber". Antar att ni har hört talas om "spökorberna" också? Haha! Iaf så utbrast jag "Mattias, vi har spöken i vårat sovrum" & han ser ju ofta dessa program "det okända" osv.. Så han började såklart ta en massa kort & surra en massa om orberna. Typ, "kolla här, här var de också en" & "en grön, kolla" osvosv. Så det slutade med att vi satt & tog ett X antal kort i olika vinklar osv. Sen började vi kolla på internet på alla dessa "spökfilmer". Men då slog det oss tillslut att vi måste ha varit väldigt övertrötta så jag sa till Mattias att vi skulle kolla upp varför det EGENTLIGEN blev såna här orber & den absolut enkla förklaringen är ju dammkorn haha! Så jag gjorde ett litet test, jag tog först ett kort & då var det en orb, sen skakade jag om täcket & tog ett till kort & då var det ju massvis med orber så där har vi den riktiga förklaringen till det hela ! ;)

Men jag kan ju säga att vi hade sjukt kul under dessa 2 timmar! Haha jag ska lägga upp nån bild ikväll! Vi lyckades dessutom få en klockren bild på Miko som ni måste få se! :)

Haha shit, så kul. Men nu är det dags för religion. Måste dessutom meddela att jag fick veta betyget på min uppsats i Psykologi igår, det blev ett VG & det är jag ruskigt nöjd med!


Lilla spöket Laban kanske bor hos oss :D Vem vet!


Pensionärsjävlar <3

Det är nog fan det roligaste programmet jag sett & man får skratta så gott! :) Det programmet är nog höjdpunkten på måndagar för mig & Mattias! :D



Fan, 5 av 5 stjärnor på de (Y)

mmmmusic

& 2 till bra låtar!

The Saturdays ft. Flo Rida - Higher


Redrama - Music



you just gotta ignite, the light, and let it shine

Gillar som den här videon. :)



damn

Hm... Jag tittar på lägenheter på blocket, 3or. Finns dom som ligger på samma pris på den vi har nu & de är ju en 2a. Blir fan sugen! Men trivs ju i Munksund & här finns de nog ingen ledig. Ååååh ångest. Fan ;P Ska ringa Mattias & höra vad han har att säga ;)

Ny vecka!

Då var vi inne på den nya veckan, som vanligt var det lika drygt att kliva upp, nästan så att jag höll på att skippa skolan idag men då pushade jag mig själv för i helvete att jag ska skippa skolan. Det smider ju :) Här kommer en lista, i väntan på den första lektionen.

Fyra tv-program jag ser:
Desperete Housewifes
CSI Miami
Cougar Town 
Two and a half men

Fyra saker jag gjort idag:
Vaknat
Ätit frukost
Åkt buss
Lyssnat på musik

Fyra saker jag längtar efter:
Western Farm den 16onde
Min student
Den dagen jag & Mattias blir föräldrar 
Min 20årsdag den 2 Januari

Fyra saker på önskelistan:
Träningskort
En resa till Grekland
En skoter
Nya slalomskidor


Fyra personer jag utmanar:
Jag utmanar dom som vill!


Farsdag!

Älskar min pappa över allt annat, han har alltid funnits där för mig & han ställer alltid upp för mig vad det än gäller! Spelar fan ingen roll vad det handlar om. Min pappa är mitt allt, vad tusan hade jag gjort utan honom?

Grattis på Farsdag pappa! :) Hoppas din dag blir superbra.

Ska fara förbi pappa sen & ge en liten present & en bamsekram. :)

a missing piece

Då är det lördag. Vi har legat kvar länge i sängen idag, även hunden fick hoppa upp & mysa lite med oss :) Annars har jag startat dagen med att tvätta, plocka undan & småstädat lite. Har varit ute med Miko & han har fått busa av sig i snön, han försökte dock dra med mig ner i djupsnön men det hade jag då ingen lust med, får väl pälsa på mig ordentligt sen så vi kan gå lös i snön haha :D

För övrigt så har vi inga planer för denna lördag, vi tar den som den kommer :) Kanske lägger upp nån pic senare idag, men nu ska jag ta en varm dusch! pz

hej igen haha!

Kunde såklart inte hålla mig från datorn. Nä men våra kära grannar är här & det blev lite ändrade planer för kvällen, grabbarna ska lana & jag & Martina ska se tv & surra så då passar vi på att sitta vid datorerna innan dom blir upptagna. Så är de :)

Jag pratade just med syrran i telefon & så pratade jag även med min lilla Alvina & hon har verkligen börjat prata, jag kan inte förstå hur fort tiden går, känns som att det var nyss jag höll henne i min famn då hon var nyfödd & nu fyller hon 3 i Januari. Nu har jag ju dessutom 2 systersbarn att gosa med :) Jag är verkligen en stolt moster åt Alvina & Hugo, det är obeskrivligt. Älskar dom så otroligt mycket! & jag saknar dom sjukt mycket just nu. <3

puss,


yam!

Har precis storhandlat, nu blir det pizza till middag, på med myskläderna & så intar jag & Mattias soffläge för resten av kvällen! Det blir de sista ni hör från mig ikväll för nu stänger vi av datorn, vi ska bara rå om varandra hela jävla kvällen & jag ska pussas som fan! Gillart ;) I´m out.

<3

Jag har en bekännelse... Vi har barnlängtan. Som fan. Det är liksom det som fattas i mitt liv.

fredag, finally

Blev inga fler inlägg igår eftersom vi fick främmande av våra kära grannar! :) Så ni vet. Nu är det fan helg & i helgen ska jag bara gå runt i mjukiskläder & softa varenda jävla minut. Blir ju dock promenader & lite tid ute i snön också, hade tänkte glida förbi både hos pappa & hos mamma & hälsa på en snabbis imorgon. Men annars, så ska jag bara softa. Nu däremot är det skola som gäller, men bara fram tills halv 12 sen drar jag hemåt till P-town igen. Men jag återkommer! pz


kvällspromenad & skottning

Har precis gått en promenad med Mattias & hunden runt Munksund & det var sjukt mysigt! Lägger märke extra mycket åt träden för dom ser riktigt fräna ut nu när snön täcker dom, fan vad jag njuter av snön nu alltså, som jag sagt ett antal gånger redan ;) Iaf, när vi kom tillbaka så skottade jag lite till & det kändes i armarna, fan måste nog köra lite armhävningar framöver så man kanske bygger upp lite muskler höhö.

Har ägnat hela eftemiddagen åt att plugga så nu har jag fått en hel del klart, soft som fan. Har dessutom påbörjat mitt projektarbete om kontakten mellan människan & hunden, skulle egentligen ha börjat med den för några veckor sedan men jag har lagt det åt sidan tills nu då jag har haft så mycket annat i skolan. Men nu har jag kickat igång de iaf!

Nä, en dusch nu sen på med myskläderna & så kanske jag skriver ett gode så annorlunda blogginlägg om något intressant i historia, för de är något jag är sjukt intresserad av så wtf, varför inte slänga ihop ett blogginlägg om det? Aiitaiit, ska duscha, peace out.


Music

Vafan, dessa låtar hade jag helt glömt bort. Nötte dessa låtar då jag bodde i Östersund & nu lär jag nöta dom lite till! Awesome.

Youngbloodz - Imma Shine


Shop Boyz - Party like a rock star


Kat Deluna ft. Busta Rhymes - Run the show


Finns fler, jag måste bara komma på vad alla heter ;P

awesome

Ikea trippen är nu spikad, så den 20e åker jag, Matte, Marita & Malin till Happis för att shoppa lös! :) Jag & Matte gjorde en lista igår på vad som ska handlas så nu är det bara att invänta nästa lördag, längtar som fan. Det blir skoj! :)

Måste meddela att jag är på topphumör idag! Det smed i skolan & jag är bara allmänt glad! Nu ska jag plugga, som fan. Återkommer..

kväll

Glömde ju visa nya skorna jag fick av min älskade! :) & dom kommer jag trivas bra i!



Nu ska vi se en barnfilm, för ja, vi älskar ju barnfilmer! :) Nä men, sov så gott så höres vi folks! Peace out...

Snösnö!

Fan, nu är det verkligen snö på gång. Men jag gillart! Har varit ute med Miko & promenerat & busat i snön, han fick springa lös nere vid fotbollsplanen också & han gillar verkligen snön. Det märks att det är första snön för lillplutten :) Sen när vi kom tillbaka så skottade jag vid ingången, Mattias gjorde det tidigare idag också så nu har vi stått för det idag! :) Nu börjar jag längta tills det är dags att börja åka slalom & köra skoter, det kommer vara vinterns aktiviteter för mig & Mattias, så om någon vill haka på så vore det ju roligt! :D

Just det, nu är det inte länge kvar innan det är dags att julpynta & shit vad vi ska pynta, för de är så jävla mysigt! Jag får försöka hålla mig i kragen så att det inte blir kryddmycket haha.

Nämen om man skulle ta & plugga lite, ska finslipa krönikan sedan lämna in den & så ska jag försöka få ihop en bra uppsats om islam & hinduismen. Vi hörs, peace out.

dold begåvning?

Efter att ha skrollat igenom en & samma blogg i över en timma, läst & läst, så kan jag inte annat än undra hur vissa människor är funtade? Alltså, bloggen var sjukt intressant & "författarens" inlägg var bra skrivna, men ändå så grötiga & kan inte påstå att det var ett vårdat språk heller, trots det så kunde jag fan inte sluta läsa, om denna människas bedrövliga liv. Tycker synd om denna människa, på riktigt. För att inte tala om alla kommentarer i denna blogg, som bildade värsta jävla diskussionen. Nä, jag kunde helt enkelt inte sluta läsa. Kommer förmodligen följa denna blogg, kanske hoppas att personen finner ett ljus i livet & kanske personen lyckas skriva en bok eller något? För allvarligt, det känns som att jag läser en bok då jag läser denna blogg, en bok som jag inte kan sluta läsa. '

Nog om de, har tappat alldeles för mycket lektionstid, nu ska jag skriva en krönika! Vi hörs :)

fuck it

Fick tillbaka religionsprovet idag. Fick G+, hade förväntat mig bättre men så länge det är godkänt så borde jag vara nöjd. Däremot känner jag mig fett sur just nu, för provet var uppdelat i 3 delar & jag fick VG på 2 delar, borde jag då inte få ett VG? För första delen var fan helt ok, hade bara missat några ynka små poäng. GAH! Men vad gör man? Får släppa det, som vanligt. Jaja, lektion nu. Återkommer när jag är på bättre humör.

back to school

Nu är min ledighet slut, imorgon är det igång igen, det innebär tidig uppstigning & skola fram tills det är jullov. Jag känner mig fett otaggad om jag ska vara ärlig, får jävla ångest över att klockan ringer kl 05.00 imorgon. USCH! Meeen nu får jag bara se till att peppa mig själv lite för när första dagen är avklarad så kommer jag att vara back i rutinerna igen & allt kommer att kännas som vanligt igen ! :) Nåväl, jag ska väl lägga mig i sängen bredvid min älskade nu, blir att se lite av en film & sen sova. Sov gott allesammans, peace out.

Godmorning!

Morgonen inleds med en mängd musik & frukost såklart. Här kommer en lista med musik som jag diggar, en blandad kompott vare dessutom, Enjoy!

Volbeat - Fallen


Jalil Lopez - Americas most wanted ft. DJ Khaled & Rick Ross


30 Seckonds to Mars - Closer to the edge


Katy Perry - Hummingbird Heartbeat


Lupe Fiasco - Go to sleep


Ska ta en dusch nu sen drar jag vidare till stan, förmodligen kommer jag hem ett eller två par skor rikare! :)

mmmusic

Vi var ute för en stund sen & gick en långpromenad med Matte & Miko, det var satans skönt & nu känner jag faktiskt att jag är ganska glad över snön :) Så jag tror att jag ska sitta här & lyssna på musik ett tag nu sen ska jag ta en promenad själv, med stavarna. Är på motionshumör & då är det ju lika bra att passa på. Sen så blir det att ta tag i lite städning, dammsugning & dammtorkning, de får räcka. & därefter så blir det att göra en god fruktsallad & se de 2 sista filmerna sen har vi sett alla 8! Imorgon är jag ledig eftersom lärarna har kurs, då blir det en sväng på stan för att köpa nya skor :D

Här kommer lite bra musik, nytt som gammalt!


Walking on sunshine - Katrina and the Waves


Let me be myself - 3 doors down


Check it out - Will.i.am and Nicki Minaj


Get back up - T.I. ft. Chris Brown

babyshower

Var på Babyshower igår hos Malin som blir mamma i Januari! :) Det var supertrevligt! Lägger in ett par pics.








movienight

Vi valde att skippa bion ikväll så vi har hyrt 8 filmer istället (förhoppningsvis hinner vi se 2 iaf )& så har vi laddat upp med gotta & cola! :) Så nu är alla ljus tända & även lite doftljus, myskläderna är på & godiset & chipset är upphällt i skålar, så ikväll kör vi på myyyys för fulla muggar! Vi får även sällskap av Martina :)

Vi börjar med dessa filmer;



+



+


nighti

Kollade mejlen & såg att bokningsbekräftelsen till Western Farm har kommit. Kände genast att jag började längta bra mycke bättre då jag läste;

Logipaket Premium"Christmas Extravaganza" på Western Farm

Incheckning kl 15:00 Hotell Nivå, Kungsgatan 4 (mittemot jvs). Bussen hämtar er på hotellet kl 18:50 och tar er till Western Farm. Kvällen börjar med att ni äter vårt goda julbord. Efter avslutad middag börjar julshowen. Årets show är fylld av vackra julmelodier, färgsprakande shownummer och dans. Ni bjuds på klassiska julmelodier och en hyllning till den svenska musiken. I finalen får ni höra allt från de senaste schlagerhitsen och de största balladerna till de mest klassiska rocklåtarna. När showen är slut så fortsätter kvällen i Rawhide Saloon. Vårt husband The Wild Bunch underhåller er med dans, bullriding och musik till kvällen är slut(torsdagar 24:00, fre & lörd 01:00). Bussen tillbaka till hotellet går fredagar & lördagar kl 01:10 (torsdagar kl 00:10).

Blev genast på bättre humör :)

Lägger in en bild på min lillgrabb & på lite nytt!

Nu väntar sängen så godnatt! :)



pain

Tänkte uppdatera en snabbis, bara visa att jag lever. Har dock länt mig ganska så död idag, vi har enbart legat i soffan & degat. Blev bara en snabb visit till stan för att köpa present åt Mattias pappa som fyller år imorgon. Har haft sjukt ont i mina leder, så jag har börjat fundera & jag tror att jag ska åka till sjukan & kolla upp om det är något som inte stämmer, för idag har det varit jobbigt, bara pain, pain & pain, jag är ändå inte den som klagar i onödan men idag har det nästan varit lite förjävligt, då klagar jag. Min moster hade reumatism & därför är jag lite orolig att jag kanske också har det.. Men ska inte oroa mig i onödan, för det kan bero på kylan också. Jaja nog om det, ska be Matte massera mig nu! Det känns behövligt.

Imorgon blir det bio, vi ska se Saw i 3D, kan bli nice! :) Iaf, ska avsluta detta inlägg nu, kanske återkommer sen & då lägger jag upp en pic. Pz

fuck all the haters! fuck them all

2 favoriter i repris, om man kollar lite längre bakåt i bloggen.

Like it!

Princess - I put that on everything


Letoya Lucket - Swagger



mm mm music!

Haha, hur kunde jag ens glömma att musik får mig på bättre humör?

Like a G6 - Far East Movement




Helvete!

Jag vaknade nog på fel sida idag, mitt morgonhumör svek mig TOTALT. Har känt mig allmänt grinig & surig idag, det blev inte bättre på mötet jag var på idag heller då kärringen var sur som en äcklig disktrasa! Fyfan. Men vad gör man? Dåliga dagar får man också stå ut med, illa nog. Jag ska försöka vila en stund, sen ska jag färga mitt hår, måla naglarna & ta ett fotbad. Sådant brukar göra mig på bättre humör. & så ska jag mysa i Mattias varma famn en lång stund, för det gör mig definitivt på bättre humör. Iaf, ikväll ska jag fara till Hanna & umgås med henne & Jennifer, då blir det tjejsnack & det gillas! :)

Förhoppningsvis så får denna dag ett bra slut åtminstone! Det får vi hoppas!

shop til you drop

Shoo! Har varit på ranten idag med Matte, Martina & Anton. Inhandlade lite snyggt & åt på Nodo, jädrans trevligt!

Inhandlat;

- Tavelhylla
- Bokstäver med texten Amor, som nu står på tavelyllan
- 2 ljuslyktor från Indiska
- Doft i form av olja som luktar juletid! & tro mig det luktar jul! Så nu får det gärna bli första advent :D
- Almanacka
- Glasunderlägg som jag änvänder till att ställa ljuslyktor på istället

Fina inköp! ;) Ska lägga in någon pic sen när den stationära datorn är ledig, grabbarna sitter & spelar just nu så det lär dröja! Nu ska jag diska undan efter middagen & sen ska jag tända lite doftljus för att mysa till det lite extra. Ikväll blir det film, CopOut.

Peace!




Wiho!

Nu har vi bokat hotellpaket på Western Farm, äntligen! :) Vi var dock lite sent ute så det var fullbokat alla fredagar & lördagar men vi bokade en torsdag. Det var ändå upp till 400-500 personer på torsdagarna också, så folk är de ju :D
Så torsdag den 16 December drar jag & Mattias till Western Farm & kul kommer det bli :) Längtar!

Nu ska jag fixa mig lite sen drar vi in till stan, blir att köpa nya snygga handtag till köksluckorna & kanske något annat snyggt! Vi höööres! Puss

lite nytt

Ursäkta dom dåliga mobilbilderna..

Väggdekoration is the shit! Bara att rita ut egna mallar & klippa, lätt som en plätt! :)
& de är bara att använda fantasin.

Köket



Badrummet




Sovrummet

Har bytt sängöverkast & lagt 2 vita plädar på,
börjar bli lite kallt på nätterna nu.



Temat är nu rött i sovrummet (love såklart), röda gardiner, rött överkast & en lampa som ger ifrån ett rött sken.
Sjukt snyggt ! :)



Hjärtan, var ju tvungen ! ;)


RSS 2.0