:)

Här kommer lite bilder från Alvinas födelsedag! Måste säga att ja blev imponerad av tårtan som syrran hade gjort åt henne! :) Har iallafall varit en mysig dag med massor av gosaker :)

Alvina, 2 år! :)

En gammal bild, men de kommer nya bilder efter vi har varit & hälsat på födelsedagsbarnet!


Idag fyller världens sötaste & mest underbara sötnos 2 år! :) Tusen grattispussar från moster till dig gumman. Vi ska åka till Kalix för att gratta födelsedagsbarnet & jag ska ta bilder & lägga in sen så nu blir de frukost sen åker vi! Ciao



Fusk!

Jepp, jag har suttit allt för länge ikväll & försökt göra om min bloggdesign, men det har gått åt helvete rent ut sagt, för jag om någon förstår inte ett dugg av sånt :) Så nu slutade de med att jag fuskade genom att kopiera en gratis stilmall från någon sida, men den var ju rätt så snygg ändå så jag nöjer mig tills vidare! Nu känner jag att det är dags att avrunda, kvällen har varit riktigt slapp & så tror jag många av mina helger kommer att se ut ett tag framöver, jag är som less på partylivet så det lägger jag på hyllan ett tag, för någon dag så lär ju suget komma igen & då är jag väl back on tracks hehe. Nu blir de ut & röka kvällsciggen & sen blir de sängen! Låter lovande för min del ;)

Fredagsmys, om de så är de sista ja gör! :)

Haft praktik idag, lika kul som alltid för jag har den bästa praktikplatsen i stan! När jag slutade så blev de som vanligt en fika i stan med älsko sen kom brorsan & hämtade mig & vi for till mamma & hälsade på. Klippte även bror & de blev snyggt! Nu ska vi äta nå middag & sen blir de tv & godis resten av kvällen, blir dock en tidig kväll för imorgon ska vi upp tidigt & åka till kalix för att gratta min älskade systerdotter Alvina som fyller 2 år!! :) Kan inte förstå att lillgumman har blivit så stor, hon växer så de knakar :) Så ser iaf våran helg ut, men nu blir de middag! Peace.

100124

Söndag idag, den minst händelserika dagen under veckan. Det blev en rätt så lång sovmorgon, sen har vi mest latat oss framför tvn, eller åtminstone jag, för jag sappade nämligen på tvn & upptäckte att det var "brooke knows best"-maraton på MTV & då försvann mattias snabbt från tv-rummet & fastnade med sina cs-kompisar hehe :) Imorgon blir det stan, kanske har dykt upp något snyggt på gina, de brukar ju vara så. Nu ska jag fortsätta se Johan falk filmen, jag måste bara påpeka hur sjukt bra alla Johan falk filmerna är, galet bra!!! såå är de, peace and out!

Hope for Haiti.

Vi sitter & tittar på "Hope for Haiti", det går inte att undgå tårarna, det är verkligen hemskt för alla människor som lider just nu.. Världen är så orättvis, så satans orättvis som den kan bli.. Här sitter vi & grinar över de mest minimala problemen, för det mesta, medans människorna i Haiti lider pga. av svält, för att deras familjer är fösvunna eller döda & för att deras hem inte finns kvar & för att hela staden är totalförstörd... Jag skänker allt mitt hopp & alla mina tankar till människorna i Haiti & jag ber för dem.

Lördag!

Vi har just storstädat hela lägenheten, så jävla skönt att de är gjort! De blev inge skoter idag, tycker vädret sög så de är lika bra att vänta någon dag :) men då fick ju städandet överstökat, tack för de.. Vi ska strax in till stan & handla för ikväll ska vi göra hemmagjort potatismos, galet gott!! inge mer pulvermos för våran del hehe =) Ikväll blir det myskväll igen, sen hade ja inge mer att säga! peace!

myspys

Sitter i soffan & myser, käkar godis & ser på Lets dance! Emellanåt så har jag tvättat & vi har plockat bort julen, lite sent ute, den skulle ha åkt bort för ett tag sedan, men vi har njutit av den lite längre.. :) Snart ska vi ta en promenad ner till Statoil & köpa en till dricka, sen ska vi se någon bra film & sen blir det nog sängen, för imorgon ska vi inte sova bort halva dagen, nej för vi ska upp & bege oss till pappa för att låna skotern & fara ut på en långtur någerst! Hoppas det inte blir alltför många minusgrader bara... Nu ska vi se klart lets dance. Puss & hej!

älska fredagar!

Dagen började jag med praktik & det var rätt så dött idag men vi har haft en del att prata om & så blev de även fika på morgonen så dagen har trots allt gått ganska fort :) När jag slutade så mötte Mattias upp mig i stan, vi tog en fika på kvarters & kikade runt på lite affärer sen gick vi & handlade på coop. Just nu så sitter vi hemma hos min pappa, vi blir bjudna på middag idag, palt dessutom! galet gott måste jag säga. Kvällen blir lugn för våran del, vi ska se film & gotta oss med chips & godis, ingen onormal kväll för oss menar jag då, godis börjar ju bli en stor del av våran vardag ;) haha men jag gillar det, vi är ju inte tjocka så jag bryr mig inte ett smack.. :) haha. Så har dagen sett ut & jag älskar mitt liv just nu, det ska vara full rulle under dagarna för då mår jag som bäst! Imorgon hade vi faktiskt tänkt ta en tur med skotern, det låter ju lovande! ciaooo!

hola!

Nyss hemkommen från stan & arbetsförmedlingen, äntligen fått en hel del saker gjorda vilket var på tiden. Nu ska vi laga nåt enkelt till middag & sen ska vi traska in till stan & handla nåt gott tills kvällen, vi har gjort de där till nån vana, att käka godis var & varannan varagskväll, men jag klagar inte :) Imorgon blir det praktik, det blir jag & Hanna hela dagen så ni kan ju kika in & säga hej om it annat! peace and out.

mhm!

Tusen tankar virrar runt i mitt huvud, shit hehe. :) saker förändras snabbt, men jag är glad! just nu är jag segare än segast & jag ska typ ta en dusch nu för jag fryser ihjäl, något jävla fel på våra element, ändå är dom på högsta värme, jag kommer frysa ihjäl :P Nu ska jag tända ljus överallt, behöver värme i lägenheten alltså. Ciao!

damn girl!

Bloggtorka, brukar man kalla de så? =) har iaf inget speciellt intressant att skriva alls, lugna puckar för min del! Dock så har jag hamnat i nån gladeperiod! tack för det :D låt det fortsätta så! gott folk, peace and out for now! :D

like it!

Jobbat idag & det var härligt att vara tillbaka, julen är slut & det klagar jag inte över, man hinner ju faktiskt tröttna :) Men ändå riktigt härlig tid de här med julen, massor med familjemys & de gillar jag! Nog för att vi inte enbart har det en gång om året, men julen är ju speciell. Imorgon har jag 2 klippningar det innebär lite extra cash, nu ska jag däremot bli lite mer sparsam, har inhandlat nog med kläder & skor under juldagarna & hör & häpnad?! Jag är nöjd! Nu ska vi se film & dricka cola, blir galet mycket cola för oss nu när vi har en såndär sodastreamer, men jag klagar inte ;) peace and out!!!

Söndag = tv & mat

Vaknade upp, bakis som tusan, men de gick fort över när jag fick i mig lite mat & godis hehe. Gårdagen var trevlig! Blev utgång, Kalles, pentan är för tråkigt för min del nuförtiden. Blä! Det var iaf mycket trevligt. Vet ni? Jag lagade nyss mat, det händer inte sådär jätte ofta, vi brukar köra på färdigmat, som bara behöver värmas upp, nivet pyttipanna & sånt tjaffs som ligger i frysen & väntar på att stekas. Denna gång åkte förklädet på & jag greppade stekspaden & stekte köttfärs & blandade i en massa goda saker, hemmagjord köttfärs brukar inte alltid bli så god när jag lagar den men denna gång lyckades jag! Fråga den som slevade ner det största lasset på tallriken, om inte mattias ;) Nu ska jag satsa på att bli en kock hade jag tänkt. Fläskpannkaka blir nästa! Nu blir det soffan resten av kvällen, kl 9 blir det film, "åter till cold mountain", med självaste Jude Law & Nicole Kidman. Sjukt bra film, har sett den 2 gånger tidigare men den går att se igen :) Sevärd, de är den. Nu ska jag tassa vidare till tv-rummet & krypa ner i soffan brevid min älsko! Imorgon ska jag jobba, ser fram emot de :) Puss & hej!

19 bast

Fått en massa pengar & presentkort, alltid lika roligt för jag ÄLSKAR att shoppa! Blev såklart en runda på stan där jag köpte ett par skor & 2 koftor :) För övrigt så har jag haft en härlig födelsedag, dock så skulle man ju ha fyllt 20 istället för 19, hade inte varit dumt om man kunde kila förbi systemet istället för att skicka mattias varje gång hehe :)

Planerna för ikväll är fortfarande lite oklara, men krogen låter inte helt fel! Får se hur de blir :) Peace and out.

Mitt år 2009.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det kan man säga.

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inget nyårslöfte eftersom att jag sällan lyckas hålla dom hehe :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte det.

Dog någon som stod dig nära?
Nej :)

Vilka länder besökte du?
Har bara rest inom Sverige det här året :)

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Nej, inget speciellt.

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Datumet när jag flyttade ihop med min underbara pojkvän :)

Vad är det bästa som hänt dig år 2009?
Det är en hel del!

Största misstaget
?
Det är många misstag, men misstag är ju till för att man ska lära sig av dem & det tycker jag att jag har gjort, i de flesta fall.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har varit sjuk lite till 6 från men jag har dock klarat mig från svininfluensan :) några värre skador har jag inte haft däremot :)

Bästa köpet?
Det är alla kläder & andra småsaker, jag är nog nöjd över mina flesta köp :) nu syftar jag på kläder, smycken & väskor, cigg & alkohol är väl aldrig riktigt nödvändiga köp enligt min åsikt.

Vad spenderade du mest pengar på
Kläder & godis haha :)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Tiden jag har spenderat med min familj, min pojkvän & min underbara systerdotter :) Dessutom min &Mattias underbara tripp till Umeå!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Det är många, orkar inte skriva upp alla. Har så pass bred musiksmak så.. :)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Har varit deppig en stor del av det här året pga. av mitt val i skolan, men det har ordnat upp sig nu på slutändan & därför så vet jag nu att det nya året kommer bli helt underbart om det går min väg.. :)

Vad önskar du att du gjort mer?
Satsat mer på skolan & lyssnat bättre på mina föräldrars råd, men nu handlar det om att ta nya tag, jag har en plan så jag hoppas att det fungerar!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Saker & ting.

Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med min familj, jag hade en underbar jul :)

Blev du kär i år?
Jag blir mer & mer kär i min pojkvän för varje dag som går!

Favoritprogram på tv.
Ghost whisperer & 2/1 men.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar är att ta i, men jag ogillar många personer som jag tidigare inte haft något emot.

Bästa boken du läste i år?
14 år till salu.

Största musikaliska upptäckten?
Vet inte riktigt.

Något du önskade dig och fick?
Önskade mig inget speciellt i år, men jag fick massor med fina presenter som jag är supernöjd över.

Något du önskade dig men inte fick?
Som sagt så önskade jag mig inte något speciellt.. :)

Årets bästa film
?
DEet måste nog vara Johan falk, helt klart bättre än beck & wallander!

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Spenderade tid hemma hos familjen & tillsammans med min pojkvän :) med gott fika & fina presenter!

De bästa nya människorna du träffade?
De är många det.

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Slapp & bekväm stil som alltid :)

Vad fick dig att må bra
?
Min familj & min pojkvän. <3

Vilken kändis var du mest sugen på?
Sugen & sugen, men Jude Law är helt ok!

Vem saknade du?
Min moster som gick bort år 2004. Du är saknad & älskad, moster.

Favorit månad?
Oktiber :)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ett BRA betalt jobb & en go liten valp, men nu har vi planerat att köpa en liten pys :)

2010, nytt & fräscht år :)

Gårdagen var trevlig, kvällen tillbringades hos Danne! Dock så blev tolvslaget lite annorlunda, vi hann knappt fatta att klockan var 12, för då satt vi nämligen i Jimmys bil & var påväg att fara haha, men det var iaf en trevlig kväll :) Det blev bara 3 bilder från kvällen, tänkte inte alls på att ta nåt kort, menmen. :)

Danne, Nadia, Mattias & Simon :)Daniel, Nadia, Mattias & Simon :)
Nyårspuss :)Jag & hjärtat igen.

RSS 2.0