fotosession

Har tagit kort på den sötaste som finns & hon är då minsann en duktig liten modell haha :) Såhär såg det ut när jag frågade henne;

Hur ser Alvina ut när hon är ledsen?



Hur ser Alvina ut när hon är glad?



Hur ser Alvina ut när hon är arg?



Hur ser Alvina ut när hon sover?



& så har lillpinglan dansat för oss & så fick även jag & mamma haka på dansen! :) Som vi har skrattat, charmtrollet får mig ALLTID att le. ♥





tonight is the night

Gårdagen var som ändå nice, men mitt humör var inte riktigt på topp! Kanske berodde på alla jävlar som armbågade sig fram i publiken när Lars Winnerbäck uppträdde, för då blev ja på fett dåligt humör! Går väl ändå att tade liiite lugnare när man ska fram? Annars får man fan tåla att få en armbåge i fejjan själv då också! Iaf, åkte lite karuseller & strosade runt, träffade folk & sådär. Helt okej! Men däremot så SKA det bli bättre ikväll & jag ska sprätta första cidern redan efter jag har tagit ett varmt bad. Eftersom det tar sån tid för mig att dricka upp en :P Haha! Nä men ha de hörrni.. ;)

M is for Music

För att jag tycker de gamla låtarna är bättre än de nya! ;)

DJ Mangoo - Eurodancer


DJ Mangoo - The melody


Pakito - Living on video
Den här låten väcker så sjukt mångra minnen från tiden då jag bodde i Östersund! Galna tider! ;) Saknar det.

Dream Gate - Now we are free


Enjoy!

Godmorrooon!

Hade tänkt ta en låång sovmorgon men då vaknade jag kring 8 av att min lilla pälsboll hade hoppat upp i sängen & han låg & bökade hela tiden uti mina fötter så då var de lika bra att kliva upp haha! Jag nöjer mig med 8 timmars sömn :) Ska iaf snart äta frukost sen ska vi gå på långpromenad jag & Miko, sen drar vi till mamma & då är det bara att invänta Mattias som slutar 16 idag. Efter det är det bara att tagga inför kvällen, känner på mig att jag & Matte kommer regera! ;)

Lägger upp lite musik sen. Peace.

mina älskade

Är hos mamma just nu. Sitter ute på altanen & surrar med syster, mami & Helen. Vi pratar om allt mellan himmel & jord & det känns så jävla skönt att jag kan prata om ALLT med dom. Känns så skönt att kunna lätta på sitt hjärta, dela med mig av tankar som jag inte delar med mig av till andra. Tur jag har så fina människor omkring mig! Grabbgänget sitter ute & surrar om annat & det ids vi inte höra på så tur att vi tjejer kan vara för oss själva & mysa på :) Haha!

Nu ska jag gå ut igen & surra. Vi hörs ! :)


Shooo

Ikväll blir det lugn kväll, ska snart äta grillat & efter det ska jag bara må gott. Ska måla naglarna & ta ett fotbad. Sen så ska vi även tagga inför imorgon & lördag, det kommer bli riktigt sweet! :)

Blev en sväng på området idag också, åkte karusell igen med lillgumman, dock så hade jag lust att banka sönder en karusellsnubbe som var fett jävla dryg! Jag höll fram biljetterna mot han & han stod bara & stirrade på mig med den drygaste blicken, jag fattade ingenting så jag sa åt han att vi skulle åka eftersom han var lejd nog att inte fatta de. Det enda han sa var: "Not you". Vadfan var det då? Fattar han inte att man inte låter en 2-åring åka själv?! Det är väl ändå en självklarhet att ett vuxet sällskap ska få åka med barnen!! Vilken idiot. Jaja, vi åkte samma karusell som igår & Alvina sken som en sol & så länge hon är glad så är jag glad ! :)

Förresten, vi är helt klara på JC nu. Så det innebär att det är slut med jobbandet där, för nu finns inte JC i Piteå längre.. :/ Jag har dock haft en sjukt rolig tid där & det har blivit en hel del skratt! :) Meeen vi hörs, ha de! Peace.

musik

Mohombi - Bumpy ride


Lazee FT. Mohombi - Do it
Blir ju att se Lazee på Lördag :)



the luckiest

Har åkt karusell med lillgumman när vi var in på PDOL-området tidigare ikväll & som hon skrattade! :) Karuseller är bland det bästa Alvina vet & jag ska åka många fler karuseller med henne under helgen! Älskar min sockerpingla över allt annat.

Jag & Matte hade planerat att bara gå en kväll nu i helgen, lördag. Men nu är det ändrade planer & vi ska gå fredagen också eftersom att jag inte vill missa Winnerbäck. Fan, hans texter är gudomliga & jag skulle ångra mig om jag missade honom, även om jag redan sett honom ett par gånger tidigare. Han är grym! SÅ grym!
Lite Winnerbäckmusik på det då ;)

Strimmor


En svår & jobbig grej


Gråa dagar


Sov gott :)

Music

Remady FT. Manu-L - Give me a sign


Three Six Mafia FT. Tiesto, Sean Kingston and Flo Rida - Feel it

pics

Tjobre! Dagen har bestått av jobb & jag är gode så sliten, vi har burit tunga hyllor & annat grejjs hela dagen & jag lär ju vakna med en fet träningsvärk imorgon. Men vi har däremot haft sjukt kul & skrattat en hel del på jobbet ;) Jag & Chrille gick lös på en hylla som skulle rivas ner & det resulterade i karatesparkar & jag fick verkligen ta ut lite ilska på den där hyllan! Haha nä men det var kul :)

När jag kom hem från jobbet så möttes jag av en riktigt mysig överraskning, på bordet stod det en bukett med blommor som Mattias hade köpt till mig! :) Då värmde det i hjärtat mitt. & så hade han köpt lite godis & en ny film som vi har sett nu :)

Från min fina ♥


En bild från i lördags.


Förresten, igår var det ju beräknat att syster ysters lilla bäbis skulle titta ut, men han verkar inte vilja titta ut riktigt än. Vi väntar fortfarande på honom & nu börjar vi bli lite otåliga :) Vill ju att grabben ska komma ut nu!! Alvina tycker det är dags att lillebror kommer ut så att dom kan leka, haha hon är så söt min lilltös! :) Ser iaf framemot dagen då han kommer till världen! ♥

Nu ska jag strax ta en dusch & sen krypa ner under täcket & sova. Måste få fler timmars sömn inatt eftersom att det blir minst lika mycvket bärande imorgon på jobbet. Men nu ska jag först visa bilderna på möblerna vi fick från JC. Är dock dålig kvalla på bilderna eftersom att det är mobilbilder, men he får duga.

Fåtöljen fick byta plats så nu står den i sovrummet & sådär blev den
nya läshörnan i vardagsrummet. Tackar JC för dom fina "sittpuffarna"
:)


Fick även den här stora "sittpuffen" eller vad man nu ska kalla det.
Mattias ville ha den som fotpall & så fick det bli, jag hade dock velat ha den i ett hörn
& pryda med en massa kuddar eftersom den är ganska stor men Matte fick välja ist :)



Nu ska jag avrunda. Peace out.

godmorron!

Är så jävla trött.. Vi började se en film ganska sent igår & den var så sjukt bra så klockan var 1 innan vi somnade & vid 4-tiden fick Mattias ett hostanfall som varade till & från fram tills han skulle kliva upp kl halv 6. Sen så kunde jag inte riktigt somna om, har bara halvsovit tills det var min tur att kliva upp. Hur ska denna dag gå? Kanske får tvinga i mig en kaffekopp, trots att det är det kanske äckligaste som finns? Iaf, ska dra till jobbet nu!

Lägger in lite bilder ikväll :)

hallåj

Sitter på jobbet, har ätit lunch & snart sätter vi igång att arbeta igen! Men fifan vad vi har arbetat snabbt, det går undan. Butiken ska ju nämligen tömmas HELT. JC försvinner ju :/ Det är som tråkigt.. Men nu ska jag iaf fortsätta jobba & så hörs vi väl :) Peace.

update

Igår drog jag & Matte till Nodo med Martina & Anton, där vi drack vin & åt & surrade. Sen så begav vi oss vidare till Sjöbodan & sist men inte minst så käkade vi på Max innan vi drog hem. Det var en helt okej kväll! :)

Nu väntar en vecka med mycke jobb & på lördag blir det en hel utekväll med Matte när det är PDOL. Något att se framemot ! :)

Ikväll har jag varit på ranten med syrran, Alvina & Annssi. Vi kört omkring med bilen & kikat på alla knöshus där uti Fårön & fifan vilka feta hus alltså.. Oj om man var tät, ojoj. :) Sen så stannade vi på Max & beställde stripsmeny via drive-in, & käkade i bilen. Nä men, kvällen har som varit bra & nu ska jag snart avrunda, så jag orkar upp imorrn. Ha de!


jobb

Måste bara berätta en megabra nyhet! Jag har ett tredje jobb! :) Kommer att jobba en vecka under Nolia & jag kommer förmodligen att tjäna mer än vad jag skulle ha tjänat med en månads jobb & det måste jag verkligen hurra för! YEAH! :)

Är klar för en utekväll med fint sällskap så nu säger jag skål. KRAM på er!

ändrade planer

Planen var att jag & Mattias skulle till Skellefteå på Trästock men vi ångrade oss idag & bestämde oss för att stanna i staden & dricka lite cider & umgås med Martina & Anton! :) Känns rätt så bra & skönt nu såhär i efterhand. Så nu ska jag ta en dusch sen ska jag ta på mig nykläderna som jag shoppade igår & så ska jag väl chilla innan jag öppnar första cidern. Vi höres! :) Peace.


nanana

Drar till jobbet nu, sen händer det åssit efter det! Ska bara dricka mitt te, softa & lyssna på musik. Puss på min älskade! ♥

I'm out...

jag är en surbitch

Fy satan vilket humör jag har haft idag & jag var så fett nära att tända en cigg men jag andades & räknade till 10 & gav fan i en cigg. Är hos mami nu & chillar, ska snart hem till min älskade & mysa. Tyvärr så har mitt hemska humör gått ut över honom idag & det är fan skämmigt hur jag kan vara så sur & grinig :/ Huvva!

Nä men vi hörs! Ha de! Ursäkta den dåliga uppdateringen & alla halvtomma inlägg. Bilder kommer, LOVAR! :)

harmoni

Sitter & njuter & relaxar. Dricker blåbärssoppa & äter frukt & surrar med mami, syster & så lyssnar vi på när lillan sjunger sin nya egna melodi! Den går såhär; Alvinas melodiiii Alvinas melodiiiii, nanana! & så vill hon gärna att vi ska presentera hennes melodi varje g¨ng innan hon börjar sjunga :) Nog är hon allt söt mitt lilla charmtroll!

Nu ska jag läsa klart min tidning & sen ska jag relaxa ännu mer & så ska jag avrunda kvällen med en promenad nere vid vattnet :) Sen så blir det lite mer frukt & efter det en god natts sömn! Jobb imorgon dessutom. Ha de så bra :)


ranten

Jag, syster & Alvina har varit på ranten med bilen. Först blev det en visit till Havsbadet & en snabb sväng på tivolit, där vi köpte nå godisremmar & sådär :) Efter det körde vi mot Fårön & kikade på kolonilottstugorna (visst heter de så?). Tittade även på alla andra fina stugor runtomkring. Åh vad jag längtar tills den dagen det är dags för hus! :) Det blev en liten biltur iaf & det var trevligt & mysigt.

Just nu dricker jag en kopp te & relaxar här hos mamma. Det blir att sova här inatt, igen! :) Jag kan inte vara ifrån min lilla sötnos :) & så vill jag givetvis träffa sis & Alvina så mycket som möjligt innan dom åker hem. Nu blir det iaf att göra sig klar för sängen, imorgon är det jobbelijobb! :) Först ska jag ringa min älskade!

Lyckan är obeskrivlig. ♥

för hälsans skull

Här går det undan! Icke-rökandet går svinbra & det hurrar jag för. Trodde inte det skulle vara såhär enkelt att hålla sig från att röka :) Fast då går det ju upp & ner också, vissa stunder kommer jag nog vara rätt så SUR! Iaf, jag har bestämt mig för att bli hälsosam, just för att jag mår bra av det. Men vem gör inte det? :) & nu kan jag ju inte mer än att kämpa på med det, alltså avstå från allt som är ohälsosamt, ni fattar. Jaja, let's go!

Förresten, jag har införskaffat massor med vitaminer & omega 3. ;D


blaaah

Jag mår bra när jag får vara med mina nära & kära. Jag mår bra när jag slipper vara bland alla fulla idioter & alla dryga fjorrosar som snart har invaderat varenda kvadratmeter i denna stad. Jag mår bäst när jag får ha lugn & när jag får befinna mig där jag trivs bäst. Mår helt enkelt bäst med min fina sambo, min fina hund & min fina familj & mina fina vänner. FUCK the rest.

Kan dessutom tillägga att jag har varit rökfri hela dagen & igårkväll fimpade jag den sista ciggen, för gott. Därför mitt hemska humör, men det går över & när det har gjort det så kan jag njuta över att vara en ICKE rökare & så kan jag vara stolt över att slippa gå runt & lukta äcklig jävla askopp!

Annars så var det väl inget mer onödigt & ointressant jag hade att dela med mig av! :) PUSS


hola

Jag ska snart kirra en design, som får duga tills vidare. Men det får nog bli lite senare då kanske eftersom att jag ska ta en kort vila & glo tv. Känner mig trött & jag har skavsår eftersom jag haft på mig helt fel skor på jobbet. Bra gjort malla! :/ Nåväl, ska ta en vila nu, ha de hörrni!


lycka

Det känns så... underbart & jag känner en sån otrolig längtan! :)

let's go

Har jobbelijobbat idag, det smed. När jag kom hem så tänkte jag på min lediga dag imorrn & hur mycket jag sa njuta av den eftersom att det kickar igång rejält med jobbandet de kommande veckorna. Men några minuter senare så fick jag ett samtal & nu är det ett 10-timmars skift som gäller imorgon på JC! Så där rök min lediga dag. Nu är det söndagar jag får se fram emot, för söndagar då får jag sova ut :) Min tanke är nu; CASH! :) En bra hålligång tanke.

Ja ni, nu ska jag ta det lugnt ikväll & vila ut mig. Inatt blir det att sova hemma, har som saknat mina grabbar! Får väl se hur det blir med blogg-uppdateringarna framöver, kan mycket väl hända att det inte finns någon tid, lust eller ork till det, eftersom att jag vill umgås så mycket som möjligt med mina nära & kära då jag inte jobbar. Men vi hörs, det gör vi minsann! Ha de bra så länge, folket. Peace.


En dag på Hägnan

Vi åkte till Luleå i morse & först drog vi till Storheden & kollade lite affärer. Sen drog vi vidare till Hägnan, ni har väl hört talas om det antar jag? :) Hägnan är ett kulturhistoriskt friluftsmuseum, ett levande "förr i tiden". & jag tror jag tog kort på hela stället eftersom att jag är galet intresserad av historia & allt som har att göra med förr i tiden. Jag & Mattias har bestämt oss för att åka på mini-semester till Umeå i slutet av sommaren & besöka Gammlia, som också är ett levande "förr i tiden", jag har varit där förut när jag var mindre, men ett återbesök skulle vara minst lika kul faktiskt ! :) Iaf, efter vi hade varit en heldag på Hägnan så åkte vi förbi morfar & Gun-Britt som bor i Luleå & hälsade på. Där blev vi bjudna på middag & fika innan vi drog hemåt. Fast det blev ett kort stopp på Lagerhaus också där jag handlade lite småtjaffs till köket! :)

Nåväl, här kommer bilder från den här super-härliga dagen tillsammans med mamma, syrran & Alvina :)

Min lilltös med brillorna ! :)


En mini-show där dom fightades.


Ett mycket gammalt hus som ni ser & ett sånt här hus vill jag bo i!! :)
Ett drömhus!


Det här var det största & finaste rummet i huset & det här
rummet användes bara vid fina tillfällen så som juletid,
besök av prästen & bröllop. Konstigt eftersom att de övriga
rummen var sjukt små. Men då pratar vi ju 1600 & 1700-talet.



Min älskade mamma, i bagarstugan :)




Fikapaus! :)






Det här ska då föreställa skomakarn & vi blev rätt så skrajja
när vi såg den, haha nog hoppade vi till en aning.




Det var en dag på Hägnan, en bra dag!


Jag avslutar med en bild på mina finisar, som togs för någon timma sedan när vi grillade & åt gott här hos mamma :)



Nu ska jag sova, imorgon är det jobb på Hanséns som gäller! Peace out.



Tjobre!

Har varit en såndär bradag idag också, är faktiskt bradagar i stort sett varje dag nuförtiden & det gillar jag! :) Den här gången förklarar jag dagen på detta sätt;

- Chill här hos mamma med syster & Alvina
- Cykeltur & promenix med Miko & så har han fått bada
- Middag hos farmor som fyller 70
- Fruktsallad & annat gott med syster & Alvina

Nu ska jag promenixa lite & möta Mattias & Miko & kramas, eftersom jag fortfarande är hos mamma & jag ska sova här andra natten i rad. Vill få så mycket tid så möjligt med syrran & Alvina medans dom är i Piteå :) Känns dock ovanligt att sova utan mina grabbar, men imorgon blir det att sova hemma eftersom jag jobbar på torsdag!

Förresten, imorgon ska jag på nya äventyr med la familia! Vi ska lefta Piteå stad över dagen & det blir nog riktigt kul! Hoppas på sol & värme, inget jävla regn! ;) Sov gott, folket.


summer feelings

Alltså, det hettar i ansiktet & på kroppen.. som fan. Men jag är inte röd, bara brun så då ska jag egentligen inte klaga! :) Dagens 8 timmar i solen har gett bra resultat! Håller tummarna på att solen gassar på lika mycket imorgon & att det är lika varmt. Jag hade dessutom tänkt börja dagen med ett morgondopp & lite simning :)

Nu under kvällskvisten har vi suttit ute på gräsmattan & njutit av kvällsvärmen! Vi har målat naglarna & Alvina var så stolt över sina rosa fina naglar som jag målade, sötnosen. Sen så har jag & syster spelat kort & surrat. Det har med andra ord varit en lika trevlig kväll som dag & nu ska jag avrunda med en promenix innan det blir att hooka med john blund. Men ni får ha de gött! I'm out.

Ett lite annorlunda färgväl från min sida, men no vare schnyggt! ;)


& så kalaspinglans rosa naglar :)



steeeek

Återigen en solig & varm dag & jag har spenderat HELA dagen ute i solen. Har smort hela kroppen med rapsolja 2 gånger, har tydligen hört att det ska funka bra för brännan :) Tror även att det har gett bättre resultat, faktiskt. Jag har även hunnit ta 2 dopp i älven idag, ett på förmiddagen & ett på eftermiddagen när Mattias hade kommit hem från jobbet. Iaf, jag låter bilder förklara dagen, så ni får se!

Min lilla kalaspingla ♥


Lillgrabben i magen som förhoppnignsvis tittar ut SNART! :)


Jag tog ett dopp i lillpoolen.






Bildbevis på att jag inte är en badkruka!!


Grabbarna badade också :)



första doppet

Tala om härlig dag & den är inte slut än inte ;) Började med att steka ute i solen tills dom andra vaknade, sen så fick jag köra pappas nya BMW för att hämta min bikini hos mamma, ooh den var soft att köra! Damn. Väl hemma igen så promenixade vi ner till stranden här nere i Skuthamn, lillsis & hennes kompis var då ner jävlat direkt medans jag stod & trampade på det grunda ett bra tag.. Mattias som är en badkruka stod såklart på stranden & fegade. Men fan, tillslut så plaskade jag i & det var så himla skönt! Vi simmade till några stenar & satt där ett tag, sen simmade vi tillbaka.. Ja, det var då härligt. Miko var också i vattnet ett tag & han verkade ändå gilla det, sötnosen! Men vaaaarföör har jag väntat så länge med att ta första doppet i år?!?!? Vilket jävla misstag! Om solen kommer gassa på lika mycket i veckan så ska en viss Malin Karlsson bada, non stop! ;)

Iaf, har precis ätit lunch med papi & Marita & så har jag även tagit en dusch, fönat håret & allt dittan & dattan. Mattias är hemma i läggan & har gjort sig klar där & jag ska snart cykla & möta honom i Munksund sen cyklar vi vidare mot stan. Planen är den att vi ska köpa mjukglass & softa i solen, sen ska vi sätta oss på Challenge & dricka någon cider/bärs & så blir det att se på finalen där också! Fan, ser ut att bli en finfin kväll, yey!

Take care ! :) Här kommer lite pics från idag so far;





Även Miko fegade lite i början ;)







Gomorrrrrn

Igår blev det en lugn dag här hos pappa i Skuthamn! Vi var med Linn eftersom att pappa & Marita skulle ut med några polers :) Vi spelade kubb & var ute, senare mot kvällen såg vi tv & chillade, det var riktigt mysigt! :) Vi hade tänkt cykla in till stan när dom kom hem & ta en cider/bärs på challenge, jag & Mattias, men det skippade vi eftersom att vi helt enkelt tappade lusten, det var fan mycket mer nice att ta det lugnt! Blev även så att vi sov över här inatt & det var så skönt att sova i mitt gamla rum för en natt :)

Förresten, solen skiner idag & det är fiiint väder så jag hade som tänkt kirra en typ picknick & sådär, sen ,hade jag tänkt att vi skulle dra till Arkeologstigen i Jävre & vandra där & kanske ta årets första dopp i den där lilla sjön som ligger i närheten. Det finns ju båt där också så att man kan fiska, fan det låter riktigt nice ändå! Utsikten är så sjukt fin också för den delen.

Ska sola ett tag nu & vänta på att alla ska vakna.. Japp, jag är den enda som är vaken. Även valpen sover haha.. :) Vi hörs sen, I'm out.

soft & lugn fredag

Vilken sweet fredag, som har gått i lugnets tecken. Det gillas :)

När jag kom hem från jobbet så lagade Mattias middag, snacka om att jag har blivit uppassad av min sambo idag ! :) Efter middagen så gick vi en promenix med Miko, som har upptäckt att kopplet är jävligt kul att bita i... Det uppskattas inte kan jag ju tala om! Sen vid 18 tiden så kom syster, Alvina & Annssi hit till Piteå, dom ska vara här hela helgen, så jag drog till mamma när dom kom dit. Jag, sis & Alvina for förbi pappa & hälsade på, sen for vi till Kioskpiraten & köpte en massa gott. Väl hemma så platsade vi i soffan & där har vi suttit i stort sett hela kvällen. Har även hunnit leka kurragömma med lillan :) Såna här fredagar gillar jag!!

Ska strax börja cykla hemåt till Matte & Miko & mysa ett tag med dom innan jag ska hooka med john blund. Jobb imorgon på JC som gäller, 10-15.

Chilla ikväll nu, folks!

älskling

Blev en tidig uppstigning trots att jag börjar jobba kl 11 idag, men det var det verkligen värt för när jag kom in i köket så var det findukat på köksbordet & så stod frukosten serverad! Frukosten bestod av kokta ägg, smörgåsar, fil, musli (vet ej hur man gör det konstiga U:et), banan & lite andra goda tillbehör! :) Det var verkligen en surprise & det är tur jag har en så fin sambo ! :) ♥

Nu måste jag däremot skynda mig iväg för nu är det jobb som gäller, kl 11-16. :) Ha en bra dag!

Heldag i Happis

Är sååå trött efter denna dag i Happis på Ikea & alla andra affärer. Vi har precis gjort klart allt, nu är allt uppspikat, ihopsatt & fixat. Det blev riktigt nice :) Bra att pappa kom & hjälpte oss med att borra, ibland hinner man ju få nå sorts jävla damptutbrott då dessa jävla betongväggar! Men det gick tillslut.

Det här har jag köpt idag;

- 2 bordslampor till sängborden.
- 2 filtpläder
- Handdukar
- 8 st bordstabletter (4 st av en sort & 4 av en annan) eftersom att jag lätt blir less & vill byta :)
- Ett sidobord i lacksvart
- En fåtölj
- En svart lackhylla
- Köksinredning/ förvaring, eller vad man nu ska kalla det. Visar bild på det!

& så även en massa andra småsaker så som kökredskap & badrumsgrejjer. Fick även en sånhär som har bröd i, brödhållare-förvarare- ja vad det nu heter då, av min syster :)

Dagen har dock varit hur kul som helst! Vi shoppade, åt lunch, köpte lite godis på Candy World & hade allmänt trevligt, jag, mamma, syrran & Alvina! :) Nästa tripp till Ikea lär nog bli till hösten hoppas jag.

Visar några få bilder på hur det blev med en del av det jag köpte;

Det där är nu min nya läshörna i vardagsrummet
där jag ska läsa medans Mattias ser filmerna som jag vägrar se :P
Ni vet dom där dryga actionfilmerna.



Köpte såna här stångar, krokar, en kryddhylla & en bestickshink (?)
& ja jag ska fylla på kryddhyllan :)


Det där är bara en fjärdedel, minst, av alla Mattias dvd-filmer
så det problemet måste vi lösa :) Kanske får lov att köpa fler
hyllor helt enkelt. Kom däremot på att jag måste inhandla 2
långa ljusstakar som jag kan ställa på högtalarna på sidan,
det blir snyggare.


Tack mamma, syrran & Alvina för en riktigt nice dag! :)

.

Ursäkta den röriga designen, ny design kommer! :)

glader

Har kollat på Ikeas hemsida & planerat lite för vad som ska inhandlas imorgon, det är en hel del grejjer & det ska bli så jävla kul! Alltid roligt att få köpa nytt ;) Tala om att jag ser fram emot morgondagen! No doubt. Nu däremot är det städning som gäller, vill ju ha fint imorgon när jag kommer hem så att man kan börja fixa direkt, med alla nya saker. Vi hörs :)

min dag

Jag har spenderat dagen hos pappa där vi har firat Linn! Så det bev mycket fika & surr. Jag & Linn har spelat lite baseboll & busat med Miko. Vid halv 16 tiden drog vi hem igen & när Mattias kom hem från jobbet så cyklade jag till mamma & hälsade på där. Blev bjuden på grillad kyckling & strips, mycket gott. Sen softade jag framför tvn en stund innan jag cyklade tillbaka hem igen. Väl hemma så gick jag & Miko ut på en promenad, han vänjer sig bättre & bättre att gå i koppel, börjar likna riktiga promenader nu :) Sen så stannade vi på ett ställe & så tränade jag honom på inkallning & andra vanliga trick, men vi satsade mest på inkallningen. Det gick riktigt bra & han fattade galloppen ganska snabbt! & när vi då var tillbaka hem igen så var grannhunden ute så då fick dom busa & springa av sig medans jag surrade med granntanterna :) Nu äntligen är vi inne & Miko sover så sött. Jag ska alldeles strax äta lite kvällsmat & sen ska jag & min soulmate Mattias se på film innan det är dags för sömn.

Så har min dag sett ut. Imorgon ska jag umgås med Malin, vi ska vara på Havsbadet där hennes mamma har husvagnen & bara må väl, ska se om Miko är intresserad av att bada lite, kanske denna gång? :) Ni får ha det bra. Höres!

Lillsis

Grattis på din födelsedag kära syster! Nu blir du 12 år, tiden går så fort. Hoppas du får en megabra dag :) Tusen grattiskramar från mig, Mattias & Miko ♥

Älskar dig syster!


happy days

Tidigare ikväll så tog jag stavarna & promenixade till Papi i Skuthamn för att hälsa på! Sen så följde pappa & gick tillbaka & Linn cyklade, så nu var dagens träningspass för mig avklarat. Väl hemma så har jag tränat Miko ett bra tag & jag kan ju säga att en del saker är svåra att få han att förstå men en valp är en valp & det krävs mycket tålamod! :) Jag lyckades dock tillslut! Han är allt söt min lilla pälsboll ♥

Nu är det spikat att jag, mami & syrran ska åka till Ikea på onsdag & då ska vi shoppa loss sjukt mycket! :) WIHO!

Sov gott, folket!

jag höjer tummen

Nu är PSG slut & det känns ju som tråkigt tycker jag. Jag gillar såna här helger när det är lite fart & fläkt i Piteå stad, vi ska väl vara glada att vi har såna här evenemang i Piteå? Det är då jag glad för, fattar inte varför så pass många klagar över "hur jobbigt det är", men jag kan ju säga att ni är torrisar ni som tycker så, eller rättare sagt ni är tråkiga :) Nä jag säger då, TUMMEN UPP för Piteå Summer Games, PDOL, Nolia & alla andra roliga evenemang som gör att det blir liv & rörelse i den här annars så lama staden!!

Syrran & hennes lag förlorade avslutningsmatchen idag så det har med andra ord inte gått vidare bra för dom, tyvärr. Men deras nästa cup är Umeåcupen & då kanske det går bättre för dom, håller tummarna för det! Efter matchen åt vi ute & sen kollade vi runt, jag satsade ett par tior på choklöadhjulet & tror ni jag vann? Jamenvisst! Jag hade turen med mig på min sida & vann en bigsize toblerone så nu har vi massor med choklad mångamånga dagar framöver haha!

Efter vi hade varit på Nolia for Marita & Linn hem & jag, Mattias & Miko drog vidare till Mattias papi & hälsade på. Tanken var att vi skulle se finalen nere vid LF kl 16 men vi orkade inte vänta i 2 timmar & tur var det för precis när vi hade anlänt till läggan så kom spöregnet & det åskade som fan, dessutom så kom det en & annan blixt.

Iaf så har helgen varit hur kul som helst! :) Återigen, tummen upp för PSG.

Pics då;









sweet dreams

Ikväll har vi suttit hos mamma, ute vid grillplatsen & ätit ribs! Mattias har trixat med sin nya mobil han köpte igår, jag & mamma har suttit & surrat & Miko har sprungit runt som en tok med en frisbee. Det var mysigt & ett bra avslut på den här fina dagen :) Nu blir det att rasta Miko & sen ska jag sova som aldrig förr! Imorgon är det ÄNNU en heldag som ska spenderas ute & vi ska se massor med fotboll, äta godisremmar & må väl! ;)

Sov gott!

marknaden

Ännu en heldag ute på vift! Kl 11 lämnade jag, Mattias & Miko läggan & for till Nordlunda där lillsis match skulle vara, kl halv 12 var jag tvungen att traska iväg mot stan för att jobba på Hanséns i 3 timmar, så jag missade Linns match, men det visste jag ju redan. Det blev dock förlust, tråkigt nog. Så dom är inte vidare men imorgon är det avslutningsmatch & den ska vi såklart se! Tycker dom gjorde det bra iaf, det var liksom mer go i tjejerna & dom kämpade bra.

När jag slutade kl 15 så mötte dom upp mig i stan, jag kastade i mig ett meal från subland medans vi satt i solen & stekte innan vi drog vidare till marknaden i Öjebyn. Där gick vi runt ett bra tag & kikade, marknader är fan roliga! :) Visar bild på det jag köpte lite senare, de var nå typ dekorationsgrejjs. Mattias inhandlade 2 tröjor & ett par shorts. Sen så köpte vi såna här ruskigt goda donuts som var nydoppade i choklad! Mums som fan. Var en massa annat gott man fick smaka av också. Fick en liten present av älskade lillsis, visar sen! Blev då riktigt glader! :) Annars så var det bara allmänt trevligt att gå runt där & se på allt. Jag är ett fan av marknader.

Nu vet jag inte riktigt vad som sker & händer härnäst, vi är alla rätt så trötta så jag tror det blir en lugn kväll. Jag funderar dock på om vi inte ska gå ner till hamnen jag & mina hjärtan för att bada, hade varit kul att se om lillMiko är intresserad av att bada :) Dock så tar dom båda en powernap just nu så det får bli senare. Vi hörs sen, ha en mysig lördagskväll, folket!

Lite pics, glöpmde kameran idag så har inga bilder från själva dagen, bjuder på dessa istället!

Egentligen så tror jag att det här är glasunderlägg, men jag tycker
det passar minst lika bra som dekoration :) Köpta på marknaden.


Presenten från lillsis :) ♥ Åh så glad jag blev!


Smygfotade mina 2 grabbar, för bara någon min sen så här har ni new pics.
Haha nog är dom allt söta! :) Ska snart väcka dom, vill ju bada nere i hamnen!!! :D





Mattias, Miko, Marita, Linn & Ida, tack för en super-rolig dag! :)


what a day

Trött, trött & återigen trött. Har varit på vift sen kl halv 11 imorse. Dagen började med fotboll & vinst med 3-0 för lillsis & hennes lag, därmed en glad Malin, dock så blev det förlust andra matche, hade ju velat se den men jobbade ju. Sen drog vi & åt på Arbaillo, satt där ute & njöt i solen, därefter begav vi oss mot Öjebyn & kikade på en random match innan jag drog vidare till Mattias jobb & väntade tills han slutade, sen fick jag skjuts in till stan & då jobbade jag från kl 17-21 på JC. När jag slutade så kom Mattias & Miko in till stan, vi tog en fika på Ekbergs & sen checkade jag av alla affärer i jakt på något snyggt, det enda som jag köpte var ett par najsiga brallor från Gina. Till slut så cyklade vi hem & nu är jag helt slut kan jag ju säga. Det är även lilla Miko som har fått vara med på äventyr hela dagen, men han är så duktig & det har inte alls varit någa problem att ha med honom bland allt folk, han tycker bara det är roligt & han är minsann en nyfiken liten grabb! :) Dock så är han helt slut nu & sover så gott.

Nu är det dags för sömn, så att jag orkar med den sista arbetsdagen för veckan imorgon & så ska vi ju hinna med att se massor med fotboll både före & efter jag jobbar. Sen så vill jag ju gå på kyrkmarknaden också :) Det är iaf mycket som ska hinnas med men det kommer bli kul & håller tummarna på att solen kommer vara framme hela dagen imorgon för det skulle ju bara förgylla dagen ännu mer!

Måste bara tillägga ytterligare en gång, Summer Games är så himla roligt & jag älskar såna här helger! :)

Här kommer några pics från denna trevliga fredag;





Syster i den svart-vita tröjan. såklart! :) Behöver jag säga att Munksund
är & kommer alltid att förbli det laget som står närmast mitt hjärta? :)
En självklarhet när jag spelade för det laget i 11 fina år.




Nu säger jag Godnatt & så får ni ha det bäst!

sol & fotboll

Har varit ute med Miko hela morgonen & han har hunnit busa med 3 olika hundar, nu sover han & snart ska vi bege oss mot stan för att se när lillsis ska spela fotboll! :) Vi ska hejja för fullt, hoppas på vinst. Sen är det jobb för min del, så det här är min update för dagen. Ha de bra, folks! :)

cleant

Åh så härligt, nu är hela lägenheten storstädad från topp till tå, Miko är nyduschad & även jag & Matte har tagit en dusch :) Nu känns det verkligen... rent & fräscht! Jag har smort in mig med mina Biotherm-produkter i ansiktet & så har jag smort in kroppen med en lotion som luktar riktigt nice. Det enda som fattas nu är att måla naglarna sen är det klart minsann.

Imorgon är jag ledig hela dagen fram tills kl 17, då det är jobb på JC som gäller kl 17-21. Chefen sa att det mycket väl kan bli så att jag får jobba över & det är ju bara bra för att tjäna cash är ju det bästa! Har dessutom jobbat över både i måndags & i tisdags. Wihooo! På förmiddagen imorgon drar jag & Miko för att se lillasysters match & det blir spännande, håller tummarna för vinst! Tycker de förtjänar att få gå vidare i cupen. :)

Bjuder på 2 söta bilder!

Lillen nyduschad! :)




Godmorgon

Updates från en trött jävel.. Har precis varit ut med Miko som har busat med Walter, så nu har han fått springa av sig ordentligt. Jag ska snart ta en dusch så att jag vaknar till, sen blir det en stadig frukost så att jag orkar med arbetsdagen. Idag är det Hanséns som gäller & jag & Hanna ska stå i butiken :) Det blir kul & förmodligen så blir det en hel del folk.

Måste berätta en sak, igår när jag skulle cykla hem från Hanna så mötte jag en igelkott som jag tyckte såg väldigt lustig ut, dock så såg jag den på håll, när jag tog en närmare titt så såg jag att den hade stoppat in huvudet i en burk & satt fast. Den yrade omkring mitt på vägen & höll nästan på att springa in i mig, så då drog jag bort den från huvudet. Då var det minsann en glad igelkott som skuttade iväg! :) Förhoppningsvis så räddade jag den igelkottens liv & det känns ju riktigt bra det :)

Nåväl, ska ta en dusch nu. Ha en bra dag! :)

RSS 2.0