Skål!

Blir en nyårskväll i Piteå iallafall. Gott nytt år på er alla & SKÅL! Pusss!

bitter som tusan.. :)

Sådär lagomt uttråkad för stunden, sådär lagomt fundersam & sådär lagomt sugen på att bara göra något roligt av den här tråkiga stunden! men vafan, klockan är strax över 23 en onsdagkväll här i Piteå stad, längst uppe i sverige, där folket från andra delen av Sverige tror att vi rider på renar till skolan, ja vad ska man då göra? He finns åssit å inget att göra alltså. Just nu så måste jag nog vara den mest bittra människan alltså.. :) Meeen vad gör man ? Jag får väl bita i det sura äpplet & ta emot vad livet har att erbjuda en dag som den här, i snödränkta, lilla Piteå stad. Men Piteå är ändå underbart, på något sätt, jag valde ju ändå bort Östersund... :) Nä nu orkar jag inte filosofera nå mer.

Peace and out!

i väntan på det nya året!

Har varit full fart hela dagen. Har gått på stan ett bra tag med syrran & Alvina, sen kom även brorsan dit, blev några timmar på stan, och så hann vi ta en fika. Sen kom Mattias & mötte upp mig & då blev de mer stan, även Simon & Rasmus hakade på. Sista stoppet blev Coop där vi storhandlade, vilket behövdes! Nu blir de lugna puckar resten av kvällen för imorgon åker jag & hjärtat till kalix, där vi ska spendera nyår hos syrran. känns skönt att få åka härifrån & för våran del så blir de en nykter kväll imorgon, det kommer bli awesome :)

Peace!

091229

Vi har storstädat hela lägenheten nu, skönt nu när de är gjort! En schysst nyhet är att vi nu har internet här, det var verkligen på tiden. Nu ska vi bege oss in till stan innan de stänger & köpa lite nya inredningssaker, vi har redan tröttnat på hälften av våran inredning men de löser vi snabbt om vi vill ! :D För övrigt så har min dag varit heeelt ok! Har klippt pappa, kört lite bil & som sagt så har vi städat. Nu ska vi skynda oss mot stan! Peace!

Shopping!

Nyss hemkommen från stan, det blev shopping för hela slanten, jag säger bara det, tur att Gina finns! :) Ikväll blir det bio med hjärtat, syrran & hennes kille, vi ska se Göta Kanal, tror den är rätt så bra!

Gådagen var ruggigt rolig, träffade en massa trevligt folk! :) Kvällen hade sitt lustiga slut, haha det var minst lika kul måste jag säga, hahah! Minnesvärt, men nästa gång kommer bli ännu roligare ;)

Peacee!

Juldagen

Hade en underbar julafton igår! Dessutom är jag riktigt nöjd med alla julklappar :) vad mer finns det att säga? :)

Ikväll ska jag & Matte fara på After X-mas, känner dock inget större tagg än, men det kommer väl! :D Ses där! Peace out.

God Jul!

Julafton idag, jag och hjärtat började med att julmysa framför tvn & såg en bra film på 3an, sen så åt vi en god frukost! :) Just anlänt till mamma där julen ska spenderas, mysigt!! :) Är riktigt glad idag! Snart kommer resten av familjen, känner på mig att den här kvällen kommer bli underbar!

Snart är de nyår & då har jag & Mattias bestämt oss för att åka iväg & bo på hotell, ingen av oss vill stanna här i Piteå, vi vill helst bara få vara tillsammans han & jag i en mysig stad, kanske blir umeå igen vem vet :) de senaste dagarna har varit jobbiga, men det har gjort att vårat förhållande har stärkts, otroligt mycket. Jag känner mig lyckligare än någonsin! :)

PUSS!

cut the crap

eftersom jag så sällan ägnar nån tid åt datorn överhuvudtaget så lär de bli färre men kanske några extrarader med något mer värt att skriva! men det lär inte bli än, för jag har då ingen som helst lust att dela med mig av något speciellt som sker idag, det vill säga inget.... :)


RSS 2.0