Godmorgon!

Glömde ju berätta att älskade lillsis sov över hos oss igårnatt! :) Vi hyrde film & fuskade med att köpa lite gotta & så for även jag & sis förbi poappas jobb & åkte lite truck med han & satt & surrade. Någon pic på det;

& jag har ett hårstrå i munnen, usch haha! Men syster är alltid lika söt :)




Frukost nu sen vettefan. Har en hel drös med tvätt att ta itu med så det är väl passande för det då.
Peace out..

gonna take a break

Big confession; bloggtorka!
Sitter i skolan nu, väntar på att klockan ska ticka framåt sen drar jag hem till P-town & då blir det en stanrunda med Mattias, sen hem & plugga & i slutändan så ska jag bara chilla framför tvn med en kopp te & varmafilten. Jag ska sova ut imorgon för då är jag ledig, gillart.

Jag säger såhär, jag återkommer till bloggen då jag har någe mer intressant att dela med mig av, eller åtminstone en bild eller två. Tills dess får ni ha de riktigt gött! :)


ny vecka nya tag

Sitter i Skeå på skolan, det är tomt i klassrummet eftersom att resten av klassen har slutat. Själv sitter jag & väntar tills klockan ska bli 12.45 för då blir det mattelektion, något som jag får kämpa ruskigt mycket med. Just matte är inte alls min grej.. Nä nu tror jag att jag ska köpa en daim & lyssna på lite musik i väntan på att tiden ska gå lite. Vi hörs :)

Måste tillägga att lördagen var så himla rolig! Det bästa av allt var att Martina var med, nu har hon tyvärr åkt tillbaka till Oslo & det känns sjukt tråkigt.. Sen så var även Mattias väldigt på hugget då han faktiskt joinade mig på dansgolvet & det händer inte ofta! ;) Nu har vi börjat planera in en resa på höstlovet & då styr jag & Mattias kosan mot Stockholm! Martina ska nämligen flytta dit från Oslo, så vi ska bo hos henne & umgås i några dagar! :)

JB

Skolfoto;check!

Här har ni oss :)


hallå lördag!

Dagens: Har varit på stan med pappa, Marita & Linn, köpte lite nytt smink & så hann vi ta en fika :) Sen har jag städat så nu är det fresh här också! Nyligen tagit en dusch så nu blir det att fixa sig inför kvällen. För ikväll blir det;



med den bästa bruden! & så utgång också. Hoppas på en bra kväll!

pics från ösd

Haft fullt upp därav dålig uppdatering. Jag ska bara lägga in några pics som Tove hade lagt upp på facebook. Det är från tiden i Östersund & det väcker lite glada minnen :)

jag & Tove runt juletid & vi ska föreställa snöbollar


En höstdag då vi hade fotodag


& så en helt vanlig dag då vi bara lejdfotade


Nu: Käka godis, se på film & mysa. Ska först tända alla ljus överallt i läggan! Lite senare blir det en kvällspromenad med Miko. Myskväll med mina grabbs, de är de bästa!

Ha de bra!

workout

Jag startade igårkväll & jag ska framöver försöka att avsluta varje kväll med några situps, armhävningar & så kommer jag att stretcha också. I´m going fit for fight.

För länge sen fick jag en fet bunt med såna här tidningar;



Så jag tycker därför det är läge att börja läsa dom nu då jag är på det här träningshumöret!

Nog om det, jag ska lägga in lite pics & så ska jag bjuda på musiktips, om ett tag ;)


Under kategorin Inredning

Synd att ingen läsare vågar visa sig ;) Men jag får väl nöja mig med att veta antalet :)

Här kommer lite hembilder på lite nytt;

Hallen: Ritade ut, klippte & klistrade, svårare än så var det inte.


Köket: Nya gardiner.


Köket: Ny dyk från Presenten.


Toan: Doftljus som luktar sjuuukt gott, så dem brukar vi tända när vi duschar &
så får dem gärna lysa annars också. & hyllorna är från Indiska.


Vardagsrummet: Ny vas & ros från Presenten.


Vardagsrummet: Vägglykta från Presenten.


Köket: Kanske jag redan har visat men bara för att det är så snyggt!


Behöver jag tillägga att Presenten är en underbar affär?

lite ändring!

Sådär, nu har jag ändrat namn på de flesta av mina kategorier. Har funderat & jag tror jag ska rikta in mig mer på dessa kategorier, så som inredning i vårat hem, musik & sådär. Ska sluta med dessa tråkiga inlägg där jag bara skriver lite kort om dagen då det i själva verket inte har hänt något speciellt. Jag vet att det inte intresserar andra läsare speciellt mycket. Iallafall jag är då inte så intresserad av att läsa såna bloggar. Så nu får vi väl se hur min blogg kommer se ut framöver :) keep your eyes open!

Förresten, skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg, för ni är ju faktiskt en del! Kan ni inte lämna en kommentar?? :) Ni behöver ju egentligen inte skriva något, länka bara eran blogg eller något!


Godkväll!

Nu är mitt hår färgat, det blev svart/brunt & det blev snyggt, imorgon ska jag klippa till min snedlugg & så hoppas jag att Martina S kan toppa det & klippa upp det någon dag till veckan! Ikväll har vi sett valvakan, Martina & Anton har varit här & även Malin kom förbi en snabbis :) Jag ska kolla lite till innan vi lägger oss men det självklara beskedet är väl imorgon. Nu: se valvaka sen mysa med min babe till en bra film.

Mina fina grabbs, min fina familj :)




Måste bara tillägga att jag älskar mitt liv, min familj & mina vänner & jag trivs så bra i våran fina 2a här i braiga Munksund! Finns ingenting jag skulle vilja ändra på, eller jo! En sak, jag skulle vilja kicka Mattias i röven då han är en latmask här hemma ibland ;) Önskar att han kunde få lite städil lite oftare & så önskar jag att jag kunde få lite färre städil för jag kan vara rätt så pedant av mig. Det skulle liksom bli lite jämnare & jag skulle kunna stressa ner lite mer & han kunde bli lite mer alert :) Nog om det! Ha det så bra folks så hörs vi!

Peace.

en vanlig söndag

Började dagen med att tvätta, gå ner med Miko till fotbollsplanen så att han fick vara lös & springa runt. Sen har vi varit & röstat & efter det har vi handlat på Willys. Nu har vi just ätit kebabkött med pitabröd & orientdressing, gott! Nu ska jag göra klart 2 uppgifter som ska lämnas in denna vecka sen blir det en promenad med Martina :) Så jävla skönt med sovmorgon imorgon dessutom, den ska jag ta vara på. Kanske återkommer ikväll, om jag ids! Annars får ni ha de :)

regn, lera & skofynd...

..vilken kombi!

Jag låter bilderna tala lite för sig själv men det har helt klart varit en rolig dag i regnet & efter att ha plumsat i jorden, jag fick duscha av Miko nu när vi kom hem & det uppskattade han inte men jag skulle nog inte uppskatta lerspår på golvet & mattorna så.. :)

Såhär ser då gården hos mamma ut i nuläget höhö!


Mattias lägger rör/slang eller vad man då kallar det :)


Dom hittade flera skor i jorden som var i ruskigt fint skick som ni ser ;)
Jag är lite nyfiken på hur gamla dom är! Sen så fanns det en hel del andra
"fynd" i jorden. Typ porslin, älgben & en kopp.


Miko ville ju såklart vara med haha :D


En gammal damsko med klack ;P


Lördag!

& jag befinner mig hos mamma just nu & kollar på när Mattias & hans pappa jobbar på gården & lägger jordvärme :) Mattias slutar kl 16 & efter det ska vi hem & städa sen väntar en myskväll med gotta framför tvn. Antar att det blir en tidig kväll också då Matte ska upp tidigt & jobba. Så vette tusan vad jag ska hitta på imorgon. Kanske far ut i skogen med Miko & tränar lydnad & sånt :) Måste bara tillägga att gårdagen med tjejerna var sjukt rolig! jaja nu ska jag kolla om mamma har några fina gardiner vi kan få ta & ha i köket, för då har jag bytt gardiner i alla rum :)

Lägger in lite pics ikväll på lite allt möjligt.
I'm out. PUSS!


efterlängtad helg!

I onsdags så kom min girl Martina hem till Sverige så hon kom till mig igår & vi pratade om ALLT. Det fanns så mycket att prata om & det kändes sjukt bra att få prata av sig med henne som jag litar på till 100%! :) Fan, det suger att vi bor så galet långt ifrån varandra, men nu flyttar hon från Oslo till Sthlm & då blir det så mycket enklare för mig att hälsa på, åtminstone billigare ;)

Igårkväll intog jag soffläge med Malin & Martina A & drack massvis med te samtidigt som vi såg idol! Det var bara chill hela kvällen & det gillas. Våra dawgs däremot dom levde rövare i läggan & dom höll igång med bs & lek i sisådär 3 timmar, ni kan ju gissa om dom var nå trött. Men vilken tur att Miko har fått sig en polare som orkar med hans busenergi för det är inte många andra hundar som gör det haha!

Ikväll är det girlsnight & jag kände att det var läge för det så snart drar jag vidare till malin där vi blir ett gäng brudar ikväll som ska umgås & tjattra! Take care.

pics

♥     ♥     ♥     ♥     ♥



















♥     ♥     ♥     ♥     ♥

all to do

Det är lite fullt upp här hemma hos oss & i min skalle. Upp kl 5 varje morgon för att åka till skola & jobb, sen hem för att laga middag & hinna med tvätt & städ där emellanåt & så är det en hel del pluggande jag har att ta itu med. Sen så blir det oftast tidiga kvällar för man är så sjukt trött i kroppen varje dag. Så ser liksom läget ut för våran del så därför finns det inte speciellt mycket tid till att blogga, tänkte bara att jag skulle skriva det när jag likaså har datorn i knät. Men jag ska plugga så därför avrundar jag här ;P

Men ikväll så ska jag lägga in alla fina bilder på Alvina & Hugo :) Mina guldhjärtan som jag saknar massor!

Nu, plugg.


tillbaka

Vi har haft en underbar helg i Kalix :) Nu ska vi däremot sova så imorgon lägger jag in lite bilder från helgen! Sov gott

katchiing

Sådär, nu är det dags för sängen strax. Idag har jag umgåtts med Martina, motionerat & tränat med Miko, bakat chokladmuffins & kolakakor, sett Linns match & packat inför Kalix i helgen. Har även hunnit se Idol & parlamentet. Nu ska jag avrunda, känner mig lagomt trött & imorgon är det skola sen drar vi till Kalix! :) Så ni får ha en nice helg, så hörs vi på söndag skulle jag tro! Peace out.

glömde ju


Rihanna - Only Girl


David Cook - Light On


Daughtry - September


Daniel Asher - Stand Tall

Godmorgon!

Fast jag vaknade iofs halv 9 men ändå.. :) Har hunnit vara på en cykeltur med vovvsen, ätit gofrukost & pluggat. Har även ringt ett viktigt samtal till skellhell angående busskort. Så nu är det gjort iaf!
Imorgon drar jag & Mattias till Kalix för att vara barnvakt åt Alvina hela helgen :) Det blir mysigt! Då blir det en massa lek & bus, myskvällar, promenader & annat kul! Hoppas på bra väder så att vi kan vara ute mycke, men annars får vi väl sysselsätta oss med annat inne :)

Lite suddiga mobilbilder från igår;

Mina grabbs!




Nygardinerna :D


Kvällspromenix i dimman med vovvsen i sin söta reflexväst :)



music

Vad fan hade jag gjort utan musiken? Speciellt en dag som den här när man är fett rastlös & uttråkad. Ska dunka dessa låtar nu samtidigt som jag ska städa, finns ju åssit annat att göra idag känner jag :P

DJ Tiesto - I will be here (Wolfgang Gartner Remix)


Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars


Maroon 5 - Misery (Bimbo Jones Radio edit)


Atmosphere - The best day

snart ses vi!

Fick just veta att min girl kommer till P-town redan nästa vecka, mest troligt! :) Först var det tänkt i slutet av september men nu blev det ju fan ännu bättre! som jag längtar :)




trött nanting

Kändes fett skönt när jag klev in genom dörren till vårat underbara hem. Kl 06.00 lämnade jag läggan & kl 17.50 anlände jag hem igen. Så den här dagen har jag ägnat 11 timmar åt bussåkande & skola. Jag är laaaagomt trött idag kan jag ju säga! Iaf, har ju prövning i Svenska B & idag har vi börjat förbereda oss smått inför Nationella muntligt, som är vid jul. Jag ska då prata i 5 minuter inför klassen, alltså en redovisning. Man får välja exakt vad man vill prata om så nu ska jag sitta & klura på vad jag ska redovisa om. Har några ideér om vad, men det viktigaste är att jag själv tycker det är intressant & att andra finner det intressant. Kluring på det! Men det kommer bli spännande :)

Mattias & Anton drog precis ner till planen för att lira basket så nu ska jag passa på att plocka undan lite, sen ta en kort vila. Sen så hade jag tänkt umgås med Martina om hon är hemma :) Kvällen kommer med andra ord gå i lugnets tecken & imorgon är jag leeedig så jag ska ta en härlig sovmorgon. Men vi höres! ;) Peace.


basket

Har varit nere vid skolan & lirat basket med Mattias & Anton. & även Miko har bollat lite haha, han blev lite crazy men det var kul :) Nu ska jag & min fina slå på en film & mysa lite innan det är dags att sleepa, sovmorgon imorgon för min del dessutom! Yey


familjen karlsson/öberg

Myspys!








söndag

Vaknade med humöret på topp & det gillas för då brukar hela min dag vara super :) Har redan hunnit vara på 2 kortare promenader med Miko & så har jag hunnit ta det så pass lugnt att jag är redo för ett städryck! sen måste jag fan in till stan för att lämna tillbaka några lånade filmer & så tänkte jag handla på Ica eller Coop när man lika så är där. Var de nåt mer ointressant jag skulle dela med mig av? Nää, ska sätta igång med lite städ nu! :D

lägger in lite mysbilder sen.

Idag

Jag började dagen med att cykla ner med Miko till fotbollsplanen här nere i Munksund där vi har kollat när Linn har spelat fotboll, det har nämligen varit fotbollens dag. Efter det så for vi hem & jag röjde lite här hemma, som vanligt då.. :) Sen for jag & Matte in till stan & kikade en snabbis, köpte en ny duk till köksbordet & en ljuslykta som man hänger på väggen samt en läcker tavla. Nu ska vi vänta tills klockan har tickat fram en timme sen cyklar vi till Skuthamn där vi är bjudna på kräftskiva hos pappa & Marita! :)



Ha en najsig lördagskväll!


Ikväll

Såhär kommer fredagskvällen se ut för mig & Mattias. & så våran pälsboll såklart :)









Bilderna är randombilder från google. Ha en bra fredagskväll ;)


snabb update..

Är inte på blogghumör nuförtiden. Men försöker trotsa det!

Efter helgen så väntar en lugn skolvecka, på måndag börjar jag kvart i 12, tisdag heldag, ledig onsdag & torsdag, slutar efter lunch fredag. Inte helt fel!
Iaf, har varit på en promenix med Martina & hundarna, men Miko fick flipp idag & drog som fan hela vägen, han kunde inte bete sig när Charlie var med så det måste vi träna på. :) busrackare! Nu ska jag vila sen tror jag att jag & Matte ska dra & kolla på en soffa.

Köpte dessa najsiga skor & byxor igår. & jaaa, byxorna ska vara sådär korta ;D
Kände för att sticka ut lite så jag köpte gröna byxor, inte dumt!


Peace!



u gotta have the heart & the soul

Har precis varit på en cykeltur med lillvovvsen men han har fan lika mycket energi ändå haha! Tycker ändå att jag cyklade snabbt & lagom långt men jag får nog utöka både hastigheten & sträckan. Hade första psykologilektionen idag på skolan & det verkar sjukt intressant, jag ska satsa på ett MVG i det ämnet för jag finner det jävligt intressant & det är lika med att jag kommer att lära mig det lätt & läsa mycket utan att finna det jobbigt. Så jag satsar på det! :)

Nu ska jag vänta på att Martina ringer & då ska jag hjälpa hon & Anton med flytten, hoppas dom gillar inflyttningspresenten jag köpte ;) Men vi hörs, lägger in en pic på mina naglar, för att inte tillägga att det tog 4 fucking timmar att göra dom men det blev då snyggt så det var det värt :) Jag säger som Anita sa (hon som gjorde mina naglar) Naglar är inga verktyg, naglar är som smycken! & jag tycker fan att en tjej ska ha välvårdade & helst långa naglar ;) för det är ju fan...... fräsht & snyggt!


Måste däremot smörja mina nagelband med olja så att dom blir finare, för dom är fan nariga.
HUVVA!
Kan inte sluta pilla där helt enkelt.


Fick även en manikyr som ingick i priset. Valde att ha en blå rand på varje nagel på sidan
& 3 blommor på 3 olika naglar men nu i efterhand så känner jag mig inte riktigt nöjd
med det så jag ska ta bort det & måla glitter ute på topparna (det vita). Sen kanske ha en
liten blomma på nån nagel :)

Hade tråkigt på bussen haha.

RSS 2.0