Kung!

Dom flesta känner till min humor & programmet Fåret Shaun som jag & Alvina alltid ser på, det får mig att skratta ;-) Detta såg vi just & nu ska vi se ett till :-)

http://svtplay.se/v/2044270/faret_shaun/timmy_pa_studs?cb,,1,f,-1/pb,a1364150,1,f,-1/pl,v,,1834743/sb,p108524,1,f,-1

Haha, ännu bättre!

http://svtplay.se/v/2065705/faret_shaun/superstora_timmy?cb,,1,f,-1/pb,a1364150,1,f,-1/pl,v,,2044270/sb,p108524,1,f,-1


Snart nytt år!

Myser med mina små gullungar Hugo & Alvina! :-) Lite senare ska jag promenixa med Miko i skogen & efter det ska jag ta ett långt, varmt bad. Sen blir det att fixa sig inför kvällen som kommer att spenderas med Mattias, Sofia, Peter, Jessica & Chrille! :-) Hoppas ni får en bra kväll & ett Gott nytt år!


Ronja!

Malins vackra lilla Ronja :-)




taggen

Mina uppdateringar är ganska få dessa dagar men det är ganska fullt upp & jag har en massa annat att göra! :-) Iaf. Idag har jag & Mattias varit på stan med Malin, hennes lilla Ronja & Camilla :-) Gudarns så vacker Ronja är! Hon har legat i min famn & sussat medans jag har pussat på henne, gosat med henne & tittat på henne. Vi har hunnit checka några affärer & sen så drog vi hem igen. Jag kan ju säga såhär, att jag & Mattias kan snart inte vänta längre med att skaffa barn.. vi har inte pratat om annat än barn idag & Ronja har verkligen ökat våran barnlängtan! åååhh... :-) snart!!

Är hos mami just nu & umgås med syster, anssi & barnen. Vi har precis spelat bingo men ingen vinst blev det, som vanligt. Det var bara mamma som lyckades kamma hem en hundring, lyllo henne! Bara att vinna skulle göra mig glad, även om det rör sig om en hunka eller en solresa. Jaja, bättre tur nästa gång!

Peace!


Årsresumé Del 1

Snodde av min kära vän Sofia! ;-D Besök hennes blogg vettja. http://sofiaberg.webblogg.se/

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag nog :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inget. Men har ett kommande nyårslöfte! ;-)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, Malin som är en av mina bästa vänner! :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Finland haha!
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Barn! :) Men det är INTE långt borta, vi har sån barnlängtan så det är obeskrivligt! <3 Det är nära.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 1 Augusti
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag tog tag i skolan!
9. Största misstaget? Mycket som jag sagt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk har jag varit.
11. Bästa köpet? Våran lilla Miko :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Lägenheten
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hela min familj :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Det är många så jag kan nog inte räkna upp alla ;D
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit tag i vissa saker
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar på onödiga saker
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen! :)
19. Blev du kär i år? Blir mer & mer kär i Matte!
20. Favoritprogram på TV? Pensionärsjävlar
21. Bästa boken du läste i år? Vet faktskt inte, har inte läst så mycket under året..
22. Största musikaliska upptäckten Ingen aning 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar
25. Något du önskade dig men inte fick? Utlandsresa
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Åt tårta & öppnade presenter :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Vet inte riktigt..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Bekväm & snygg
29. Vad fick dig att må bra? Min familj :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Travis Barker!


Längtan

Vi ska snart åka in till stan & hämta hem vårat lilla busfrö! Gud vad jag har saknat honom, men han har haft det bra hos Tommy & han har skämt bort honom en hel del haha! Leksaker, ben & massor med bus har han fått under tiden han har varit där. När han kommer hem ska jag gosa i hans päls, pussa honom på nosen & busa massor! Miko, vårat lilla hjärta.

Idag är en sånhär längtardag dessutom, jag längtar så sjukt mycket tills vi flyttar in i våran 3a. Vissa dagar är jag lite otålig, ärligt talat ;-) Kan it tiden gå lite fortare tills flyttdagen? Men som det sägs, väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge.

Nu blir det att städa innan vi beger oss till city!

Dagens planer!

- 2 långpromenader

- Kanske en snabbis på stan

- Storstädning

- Mysa & busa med Miko som kommer hem idag, han har varit hos faffe Tommy! 
 
- Sola ikväll & kanske avsluta med en kortare promenix

Kylan ska då absolut inte hindra något! :-)

Bildbomb!

Uppesittarkväll hos Sofia & Peter;







Julafton;
Blev typ inga bilder.. Glömde helt bort kameran :)

Klapparna




Piffade upp öronen lite extra ;D


Dagens shopping;

Simpel, snygg jacka!


Mysdress!


Smycken


+ ett baslinne & ett spetslinne & två nagellack.

Här kommer lite bilder från igår då jag hade myspys med syster & barnen! :-)
Vi såg lite Astrid Lindgrens filmer & åt lite gotta!





Det var bilder det!


nanana shopping!

En heldag på stan med syster, vi har shoppat & ätit på röda lyktan, inte alls dumt! & nu har jag beställt tid för nagelförlängning igen, fick dock vänta tills januari men de duger :-) Hade tänkt lägga in lite bilder men det får vänta för nu ska jag ut på långpromenad med sis! Måste ju förbränna all julmat efter helgen, men vilken tur att jag fick ett årskort som gäller på alla simhallar i Piteå, nu blir det att simma! Sjukt bra träning ;-)

Återkommer ikväll!


Modellbild nr 3, 4, 5 & 6

Fotograf: Dandelion Sundberg

Har gjort en ny kategori nu där alla modellbilderna hamnar!








Bio!

Tror det blir bio ikväll med Mattias, vi ska först välja ut vilken film vi vill se! Men det blir riktigt mysigt med en biokväll. Min kärlek, han är mitt allt!

Imorgon bir det shopping med syster, jisses vad jag ska shoppa! Det blir nog några timmar på stan kan jag lova, vi är två tokiga shoppingsystrar! :-)

Återkommer..


Underbart!

Igår hade jag en underbar julafton med min familj & släkten! Fick superfina julklappar & vi hade mysigt, dessutom så är jag fortfarande mätt efter all julmat! :-) Det var wonderful! Nu gör jag mig redo för julafton nr 2 hos mamma med syster & barnen, brorsan, mamma, Pär & såklart min kärlek!

Imorse pratade jag med min Malin i telefon! :) Jag längtar tills dom kommer hem så jag får träffa dom & pussa på Ronja! :-)

Nu ska jag göra mig i ordning! Återkommer, ha en fortsatt trevlig jul! Puss!

God Jul på er!

Började dagen med en god julfrukost imorse med familjen! Sen har vi som bara tagit det lugnt & lyssnat på lite julmusik :-) Har klippt lillsis & ska snart tona hennes hår. Annars så väntar vi bara in kvällen & som vanligt så väntar jag tills man får öppna klapparna ;-) Barnet i mig finns kvar, ja!

Jag vill önska alla en riktigt God jul! Sen så vill jag skicka några extra julehälsningar till Sunderbyn där Malin, Niko & deras lilla dotter Ronja som föddes igår, befinner sig just nu! :-) Grattis till er, ser fram emot att få pussa lilla Ronja! :-)

Merry Christmas!

Uppesittarkväll!

Hemma från stan nu. Först blev vi bjudna på middag på Pentryt, så jag, Mattias & Tommy åt plankstek & det var supergott! Är fortfarande mätt dessutom ;D Efter det gick vi till djuraffären & köpte ett meeeegastort tuggben & ett nytt halsband åt våran lilla Miko! Det blir hans julklappar :) Sen så köpte Mattias en ny tröja & jag köpte en ny maskara & solpuder! Just det, jag fick en till juklapp av Tommy, blev himla chockad eftersom jag fick en igår också! Plus att han bjöd oss på maten. Glad blev jag! :)

Nu ska vi packa lite, eftersom att vi ska fira jul på olika ställen detta år :( Mattias ska till Arvidsjaur & jag ska vara hos pappa. Men så är det ibland! På lördag ska vi ju ha lilla julafton tillsammans hos mamma. Då kommer dessutom syster & barnen!

Snart dessutom, beger man sig till Sofia & Peter för att fira Sofia & för att ha uppesittarkväll & spela bingolotto!

Ha de gött ;D

Sofia!

Grattis på din födelsedag älskade vän! Fan nu är du 20 bast & ingen tonåring längre ;-) Hoppas du får en superduper bra födelsedag! Kommer ikväll (torsdag) & firar dig & så ska vi ju spela bingolotto & vet du vad min plan är? Min plan är att vi ska vinna solresor, bilar & massvis med cash! Massor med Kärlek till dig, pusss! ♥



Music

Ingen hiphop eller rnb ikväll!

Whitesnake & Van Halen, för tusan! Har lyssnat på dessa i över 1 år & jag kommer aldrig sluta lyssna heller. 
Lyssna & njut, för detta är mina favoriter inom rockens värld! Ni hade väl inte glömt det, att jag lyssnar på i stort sett all sorts musik? Då kan jag säga att rock ligger som stark 2a på listan på musikens genrer. Hip Hop & rnb delar på första platsen.

Som sagt, lyssna & njut.


Van Halen - Unchained



Whitesnake - Ain't no love in the heart of the City


Van Halen - I'm the one


Van Halen - Dance the night away


Whitesnake - Still of the night


Whitesnake - Give me all your love



Spännande!

Pratade just med Malin som befinner sig i Sunderbyn. Malin & Niko blir snart föräldrar!! Sitter hemma & väntar förväntansfullt, har tusen fjärilar i magen & har sprungit tusen varv i läggan & gett ifrån mig lite glädjeskrik! Alltså min fiinfinaste vän blir snart mamma! Shit. Jag kommer inte kunna sova inatt..

Malin & Niko, nu är det nära! Hoppas allt går bra, STORT lycka till! :)


Våran fiinfina Miko!

Han har för tillfället en röd rosett som halsband, våran julevovve! :) Nu ligger han under bordet & biter på tuggbenet som han fick i julklapp idag av papi, Marita & lillsis. Öppna det själv det gjorde han också, jag fick bara hjälpa till lite ;-D Haha!

Alltså nu när jag tänker på det, både jag, Mattias & Miko har fått tjuvstarta med julklapparna idag. Jag fick julklappen från Tommy & Mattias & Miko fick öppna julklapparna från pappa, Marita & lillsis. Småskrattar lite när jag får upp bilden i huvudet på Mattias glada uttryck då han öppnade klapparna i morse, för en stund så var han miniMatte! ;-) Men jag gillart!

Här kommer 2 pics på vovvs!




It's getting close

Sådärja! Anlände hem för en stund sen. Vid 12 tiden drog jag & Mattias in till stan för att köpa de sista julklapparna & så fick Mattias sina julklappar tidigare av Tommy & jag fick också en! :-) Det var inte alls dumt, fick pengar så nu ska jag köpa mig en ny jacka! Tusentackar till Tommy! :-) Efter det så hämtade brorsan upp oss i stan & sedan for jag & bror till mamma. Klippte bror & så bjöd Pär på våfflor! Så har dagen sett ut so far.

Ikväll blir det myyys som de flesta andra kvällar, men vad fan, jag gillart! Ska väl mysa till det lite extra med tända ljus & sådär. Ska kanske duscha Miko också sådär nu inför julen. Imorgon blir vi bjudna på middag av Tommy, blir att käka på Pentryt! Ska bli trevligt :-)

Återkommer, Over and out!

Hej modellbild nr 2

Fotograf: Dandelion Sundberg


Dag 3 - Mina föräldrar

Jag går direkt in på dag 3!

Min mamma heter Ann-Chatrin Jatko & min pappa heter Robert Karlsson & min styvmamma heter Marita & min styvpappa heter Pär. Jag ser det som så att jag har 4 föräldrar, kan man säga. Jag respekterar alla lika mycket! Mamma & pappa skilde sig när jag var 3 år & sedan dess har jag bott varannan vecka tills jag var 16 & flyttade till Östersund för att gå skola där. Mina föräldrar är mitt allt. De har alltid funnits vid min sida & stöttat mig genom allt. Varje dag ringer jag minst en gång till både mamma & pappa, det behöver inte vara något speciellt, jag bara gör det för att jag vill prata med dom :)

Jag har alltid stått nära mina föräldrar & min styvmamma Marita har funnits i mitt liv sedan jag var 3 år & hon betyder så otroligt mycket för mig, hon är underbar. Jag har lika mycket respekt för mina styvföräldrar som för mina föräldrar!

För ungefär 1 år sedan så var jag nere på botten, av främst en anledning. Det har jag som ingen lust att skriva om här, det räcker att säga att jag mådde skit! Men jag måste faktiskt säga att det var mina föräldrar som räddade mig då, utan dom vet jag inte vad som hade hänt. Gud, alltså. Dom räddade mig från att fucka upp mitt liv totalt! Jag har alltid haft en bra relation till mina föräldrar & vi har alltid varit tajta men efter det så är vi ännuännu mer tajta än någonsin.

Jag är så evigt tacksam att jag har så fina föräldrar som alltid ställer upp för mig vad det än gäller, spelar ingen roll vad det handlar om! Ja alltså, jag kan egentligen inte beskriva hur mycket dom betyder för mig. Ord går inte att beskriva tillräckligt.. Det jag känner inom mig, det är bara... obeskrivligt.

Jag Älskar er!  



Dag 2 - Min första kärlek

Ja alltså, det blir kort om detta. Jag var tillsammans med en kille i 3 år, jag var kär & det hade sina bra & dåliga stunder som alla förhållanden. Det var min första kärlek! Mer än så behöver jag inte skriva för det är inget jag känner att jag behöver dela med mig av :)

speakless

Då var skoldag 1 av 2 avklarad innan lov. Fick sluta tidigare eftersom att jag har tappat min röst & kunde därför inte redovisa. Fick lämna in skriftligt istället & jag klagar inte ;-) Jag hatar att redovisa, blir så jävla nervös så de är sjukt! Men däremot så känns det sjukt frustrerande att inte kunna prata, måste viska hela tiden & det är fan inte kul. Känner mig instängd typ ;P

Det blir att plugga ett tag nu, sen enbart ta det lugnt & så ska jag hålla käft också så jag kanske får tillbaka rösten nån gång haha! :-)

Denna dokumentär tycker jag att ni ska se! Vi såg den på skolan & den är sjukt intressant!

http://svtplay.se/v/2258261/dokument_inifran/wikileaks_-_med_lackan_som_vapen


update

Min röst är fuckad, låter som att jag har hamnat i målbrottet, fast värre. Mattias han bara skrattar ;-) Febern har lagt sig, men känner mig lika orkeslös & jag svettas som fan, usch! Men imorgon är det skola, bara 2 dagar kvar innan lov. Får inte missa de sista dagarna så jag ger fan i om jag är sjuk, skolan går före. Vila hinner jag göra sen! Nu då? Jag ska ta 2 alvedon, se ett OC avsnitt & sen avrunda så man orkar upp imorgon.

Har förresten surrat i telefon med Malin, det gjorde mig på bra humör! :-) Min goa å glada pingla! ♥

Jamen här har ni oss, tripp, trapp, trull! Familjen Karlsson/Öberg
en söndag som denna :-)

hallåj

Vaknade upp alldeles genomsvettig & skakis i kroppen, tänkte först att "jaha det här blir årets bakfylla" men det visade sig vara feber då jag kollade tempen, sååå välkommen feber! Idag har jag då enbart legat i soffan & käkat isglass & knaprat alvedon. Men spela roll gummiboll, de är ju söndag & så har jag ju haft en superbra helg!

Gårdagen var awesome med trevliga människor & kvällen avslutades på Kalles där jag skrek mig hes framför scenen & dansade som en tok. Stackars hals! Men KUL var det :-) Pics ja;









it's worth it!

Igår: For till Sofia kring 19 & vi hade mys & såg på The Notebook! Sjukt underbar film. Sedan så for jag till Annelund där Mattias var på en lokalfest, var inte sådär jätte roligt om jag ska vara ärlig, fick däremot träffa några glada själar :) Men där vid  23 så bestämde jag & Mattias oss för att avrunda kvällen, vi gjorde först ett stopp på Shell & handlade lite gotta sedan blev de taxi hem till Munkan & så hade vi myspys innan vi gick & la oss :)

Dagens planer: Ska snart med bussen in till stan & träffa Sofia & ett gäng andra tjejer på Nodo, blir nog att sitta där ett bra tag & det är alltid kul att lära känna nya människor! Sedan blir det en myskväll med kärleken ikväll, han har dragit hem en massa bra filmer som vi ska se på. Så ser planerna ut & nu ska jag fixa mig lite innan jag drar vidare till city!

Ha en bra lördag folks! Peace.


Fredag!

Lika med helg :) Än så länge har jag hunnit med att äta frukost, en kortprommis med hunden & nu har jag vikit tvätt & startat en ny maskin. Något jag kommer sakna när vi flyttar är att ha tvättmaskin & torktumlare i badrummet. Inte för att det är jobbigt att gå utan för att man måste boka tid. Men spela roll gummiboll! Jag ska snart väcka liv i sjusovaren, som sover bort halva dagarna då han är ledig från jobbet ;D Sen då? Har inga större planer för denna fredag, ska klippa en av mammas kompisar senare & så tror jag att jag ska fara till Maritas jobb & göra klart det sista arbetet i skolan innan jul, är så himla skönt att sitta där att plugga :) Återstår att se vad kvällen har att erbjuda, det tar jag som det kommer!

Förresten, jag bakade ju saffransbullar igår, saffransbullar med vit choklad & hälften med mandelmassa. Dom blev goa, men dom blev FULA! Jag råkade nog tabba mig, då jag skulle hälla över smör/mjölk i dunken där den smulade jästen låg. Tror de var för varmt så det sabbade hela jäsningsproceduren.. Det blev pyttebullar & platta bullar, funkade ju inte med jäsningen.. Fan också vad sur jag var ;P Vilken tur att dom blev goda iaf, Mattias har då hunnit trycka fleeeera st! Jaja nog om det!

Hade ju lovat bilder, men inte nu. De får bli sen. Over and out!

Gomorrn!

Har dock varit vaken i lite över en timma, men ändå. Det som står på schemat nu är storstädning, sen hade jag tänkt julbaka lite! När jag tar en vilopaus i städandet så ska jag lägga in lite bilder. Då vet ni det :-)

Saknar min syster & barnen. Som fan.

Hej modellbild nr 1!

Första bilden klar resten kommer i sinom tid. Rätt cool ändå! :D

Fotograf: Dandelion Sundberg



Dag 1 - Om mig

Mitt fullständiga namn är Malin Kristin Karlsson. Jag är född & uppvuxen i denna lilla stad, Piteå. Jag kom till jorden den 2 Januari 1991, så om mindre än en månad blir jag 20 bast. För tillfället så går jag skola, ett fjärde år eftersom att jag sumpade 1 år i skolan då jag bara var allmänt oansvarig & trög. Men som sagt, det tar jag igen nu & kan snart skrika ut min glädje på min studentdag!

Jag är en spontan tjej, för det mesta glad men har även ett humör som heter duga. Jag har blivit lite vassare nu på sistone, vilket jag ser både positivt & negativt på. Positivt är väl att jag har börjat säga vad jag tycker, negativt är väl att jag kanske kan flippa ibland & säga mer än vad jag borde säga. För övrigt så är jag glad, framåt & sjukt driftig. Har blivit så mycket starkare som person & då framhävs såklart mina fina sidor!

Bor ihop med min soulmate Mattias sedan över 1 år tillbaka, vi är förlovade & har varit det sedan den 11 April-09. Lyckligt lottad som fann honom & efter allt som vi har gått igenom så är jag mest tacksam över att vi står tillsammans än idag, starkare än någonsin, kärare än någonsin & vi är bara så sjukt jävla bra & vi har gjort det så jävla bra :) Vi har förresten en underbar liten vovvsing som kommit in i trotsen också ;)

Annars då? Musik skulle jag aldrig kunna leva utan, musiken finns ju alltid där för mig! Sen så är jag ju en sporttjej också, fotboll, innebandy & handboll är sporter som jag har tränat genom åren, främst fotboll. Jag funderar dock på att ta igen min kondition & kanske joina Munksundarna på en träning & se hur det går. Pratade nämligen med en tjej i lördags som också skulle börja träna. Så vi får se :) Fotboll är något som jag saknar nå så jävulskt! Saknar att sporta överhuvudtaget.

Nä nu tappade jag orken att skriva, detta får räcka! :)

Utmaning

Jag kör väl då, som alla andra. Just bara för att ha nånting att skriva om de dagar då det inte finns något annat intressant att skriva om. Kommer bara att skriva då jag känner för det & jag kommer inte skriva ett proppfullt inlägg om det behövs, det kanske bara finns en mening att skriva. Ja ni fattar! Det får dessutom ta den tid det tar :)


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Tjao!

Sådärja. Nu har jag som smält att vi fått lägenheten, det känns fortfarande lika underbart! Så fort vi klev in i lägenheten så blev vi kär ganska snabbt i denna 3a. Golvet var helt nytt, tapeterna i alla rum var helt nya dessutom helt våran smak! Bänkskivorna i köket var svarta, sjukt läckert, det fanns badkar i badrummet, hela lägenheten var helt underbar & vi kände ganska snabbt att där vill vi bo :) Lägenneten hade verkligen sin charm! En nackdel är att det inte fanns balkong, fast egentligen är jag inte speciellt brydd, om jag ska vara ärlig. Det finns en gemensam balkong i trapphuset där vi kan gå då vi ska röka. Just nu så längtar jag bara tills vi får flytta in!

Sitter på styleroom just nu & kollar inredning, för det är liksom det enda i mitt huvud just nu; Inredning!

Nu har jag dessutom skaffat en användare på Skype så jag har suttit & snackat lite med Mattias & Jesper för en stund sen. Är hos min mamma & chillar denna kväll för dom som inte vet det, annars hade det ju varit lite lejt om jag suttit & pratat med min sambo om vi suttit 2 meter ifrån varandra ;P no, no.

Men jag återkommer förmodligen ikväll! Over and out..


megalycka!

Fick just ett gjädjebesked! Vi har fått lägenheten, den är våååran! Så den 1 Mars flyttar vi in i den finfiina 3an! :) Är så jävla glad just nu, shit alltså. Jag återkommer då jag har lugnat ner mig lite ;P


Lördag kväll!

Jag agerade ju modell igår, Dandelion fotade mig & även Izzah hjälpte till! Så Izzah stod i bakgrunden & tog lite bilder också!

Här är en av bilderna, några fler hittar ni på Izzas mobilblogg: http://mobilbloggarn.blogspot.com



Jag längtar tills dom riktiga bilderna kommer! Ska bli spännande att se hur dom blev :)

yooyo

Är hos mamii, har sovit här inatt efter som syrran, anssi & barnen är här :) Idag har vi busat, jag har surrat med syrran om allt möjligt, jag & Alvina har badat i badkaret & just nu så lyssnar vi på Michael Jacksson låtar & är allmänt oseriösa ;D Alvina hon klagar på låtarna & tycker inte alls dom är bra haha! Sötunge!

Hade väl inget mer att skriva, ska fortsätta umgås med mina favoriter! Sen kommer Mattias hit också :) Peace out.

Lägenhet

Är det någon som är intresserad av att ta över våran lägenhet i Munksund? En 2a på 59 kvadrat, öppen yta & väldigt fräsch :) Torktumlare & tvättmaskin i badrummet. Balkong. Priset är 4487 + el. Vi hyr via HSB så om någon är intresserad så måste du/ni kontakta HSB också. Lägenheten ligger enbart ca 20-30 meter ifrån Konsum.

Någon intresserad? Hör av er isåfall så kan vi ordna det med HSB & hade varit ännu bättre om du/ni ville flytta in i slutet av denna månad :)

Gomorrn

Skola nu, sen hem & då ska vi hälsa på Mattias farmor. Sen kl 17.00 ska vi titta på denna 3a, som kanskekanske blir våran om den är fin & om vi får den. Längtar! Nu ska jag se lite O.C innan lektionen börjar. Over and out!

M is for Music

Nicole Scherzinger - Poison


Hoffmaestro - Round it goes


Madcon Ft. Ameerah - Freaky like me



Pics från gårdagens mys!




Vi upptäckte att vi var utan kavel, så vi torkade av hårspraysflaskan &
använde den istället. Haha fan vilken bra nödlösning ;-) Funkade prima!




Blev lite lejda pepparkakor där mot slutet, här har ni en boll
made by Mattias :-D





Jag gjorde en pepparkaka till Miko & pepparkakan ska
föreställa Miko! :-)



Plåt nr.1, Färdiga & klara för att äta!


Vovvs väntar på att jag ska säga Varsågod. & sen försvann den snabbt ;-) 


My dear!

Har varit hos underbara Malin & softat denna kväll, fick smaka hennes goda biskvier & mosterfior (hur stavar man?) kan meddela att hon är en mästare på att baka! Själv vågar jag inte baka annat än de enklare recepten, men jag ska nog testa baka något mer avancerat, det får bli som det blir ;) Det var iaf en trevlig efternmiddag & det blev mycket surr om allt möjligt :)


yaooo

Ringde angående 3an imorse & på torsdag ska vi fara & titta på den, spännande! ;-) Iaf,  pratade med syrran för en stund sen & hon berättade att hon & barnen skulle baka pepparkakor ikväll så jag & Mattias bestämde just att vi också ska göra de, fan vad cosyy! Då ska vi dunka julmusik också ;D

Nu ska jag käka lunch sen dra in till stan & fixa nå ärenden innan jag drar vidare till Malin.

My maaan

He gives me love, love, love... Crazy love! :)


Music

Shooo - Stor Ft. Danjah



Foto / modell

Pratar med Dandelion & vi håller på att planera inför fotodagen, hon ska fota mig & jag ska agera modell! :) Kommer bli awesome & hon är duktig på att fota så det kommer bli perfa! Även Mattias ska agera modell, det blir några Kärleksbilder också ;) Sexiga, stilrena bilder! Tänker INTE visa bilderna som vi ska fota efter, de får ni se när allt är klart! Det kommer bli så jävla grymt, då kan jag ju dessutom lova att det blir nya bilder på headern!

Pics

Nu har vi hittat två st 3or som jag ska ringa om imorgon! Förhoppningsvis så får vi komma & kolla på dessa! Känns sjukt underbart att få flytta från en 2a till en 3a ;)

Här kommer lite bilder från inflyttningsfesten hos Sofia & Peter! Förresten Sofia, jag snodde några pics från dig ;)

<3




My giiirl! :)


Fulla & glada grabbs!


Elin & Peter!


Sofia & Jessica på topp efter vi anlänt till Kalles &
vi var jävlat redo för att schejjjkka! :D



Två onyktra kärleksduvor! ;)


GomorronGomorron

Så härligt med sovmorgon, vaknade för en halvtimma sen så man kan säga att jag är utvilad! :) Har precis ätit frukost & nu ska jag se en film, igen, sen ska jag gå en promenix med Miko & han ska få springa lös i skogen. Sen idag blir det att umgås med Malin Jonsson, ska toppa hennes hår & bara umgås :) Det blir kul! Så ser dagen ut so far, vi hörs :)

Bakisdag

Eller, är egentligen inte bakis, bara jävligt trött. Men det är det värt för det var hur kul som helst igår! :) Jag träffade massor med nya människor, drack gott, dansade som fan & hade bara allmänt roligt! Jag & Mattias sov även över hos Sofia & Peter. Jag & Sofia gick hem lite innan killarna så vi åt maxmat, myste med Freja & låg & skrattade i sängen, dessutom så var vi gode så onyktra haha :D Det var iaf en KANONkväll igår :) Bilder kommer men inte ikväll för jag ska nämligen fortsätta se film efter film efter film, hela kvällen, ledig imorrn dessutom.

Puss!

Gokväll!

Har precis tvättat bort sminket & smorslat in mitt ansikte med mina Biotherm produkter, känns så himla fräscht efteråt! Världens bästa lillsis är här nu & hon & jag har myst, ätit gott & sett på tv & just nu ligger hon i sovrummet & sover, Marita kommer & hämtar henne efter hon har slutat jobba kl 23.30. Det är alltid lika trevligt när man får besök speciellt av min underbara lillasyster :)

Nu tänkte jag avrunda här på bloggen för ikväll. Jag ska fortsätta njuta av denna fredag tills det är sängdags! :)

Sov gott, take care.

En bild på mig & sis, från i sommras på hennes examen :)



cozy christmas

SÅ skönt, nu har jag äntligen intagit soffläge.

Direkt Mattias kom hem från jobbet så satte vi igång med att storstäda hela lägenheten, jag gjorde även bort det som jag anser är det äckligaste som finns - rensade avloppet i duschen. Men nu är det gjort! Sen så traskade jag över till mina kära grannar Martina & Anton där jag satt & surrade med dom ett tag. Sen då? Jo sen gick jag hem & gjorde middag som bestod av något så enkelt som köttfärssås & spaghetti men det var gött! Mattias tog tag i disken efter det så nu är det som inget mer som behöver göras, det är så rent & fräsht som det kan bli :)

Nu ska jag äta skumtomtar & dricka cola samt passa på att njuta av denna kväll då man inte känner den där jobbiga känslan som man får då man vet att man ska upp tidigt dagen efter. För imorgon ska jag sova till 9 & det är fan en rejäl sovmorgon för mig, 4 timmar längre! Det gör skillnad. Har precis lightat upp lägenheten med vaniljdoftljus & snart ska ska jag hälla i några droppar olja i den där ljushållaren, oljan heter "cozy christmas" & det luktar såå juligt! 



 

friday!

Fredag, helg om 3 timmar!! Har precis ätit upp min macka & druckit upp min kopp med varm choklad, jag tackar John Bauer & dess choklad & kaffemaskin. Om 20 min börjar lektionen & den kommer förmodligen gå rätt så snabbt, sen heeeem! & jag har ju långjävla helg, min klass har ju praktik vilket jag gjorde bort förra året, så dessa 2 veckor framöver är jag ledig måndag, tisdag & fredag. Då är det upp till mig att se till att hinna med det som måste göras inom skolan samt allt på sidan om. Yep! Men vi hörs! :)

vill ha vill ha

Efter jul då ska jag ha dom!

Corinne Boots SEK 429, Nelly  Shoes - NELLY.COM

nostalgi

Här är lite musik som jag nötte förut! Sitter & lyssnar på dessa nu, ska nog göra en ny playlist & samla alla nostalgilåtar :) 

Eminem - Drug Ballad


Timbaland ft. Magoo - Drop


Timbaland ft. Fall Out Boy - One and only


Eminem - Just lose it



gotta love the.... music!

Roots Manuva meets WrongTom - Big tings redone ft. Seanie T


Mika - Kick ass (We are young)


det får bli enbart dessa låtar ikväll!

just a ordinary day

Dagen började med Historielektion, gjorde klart ett arbete som jag sedan lämnade in & det kändes skönt vilket det alltid gör då man kan bocka av ett arbete på listan! :) Sen så bar det av till Piteå där jag gick på banken & utförde ett ärende. Därefter traskade jag till Sofia & när jag klev in genom dörren så doftade det juuul, fick värsta julekänslan, måste nog inhandla likadana doftljus! Nu är det nära innan jul oh vad jag längtar, som ett litet barn! Iaf så satt jag & Sofia & surrade & taggade inför lördagen, det kommer bli sjukt kul :) Sen for jag hem & plockade undan lite, gick till SunTan & solade & därefter blev det en promenad med vovvsen. Så har dagen sett ut so far, nu softar jag i soffan med datorn i knät.

Alltså, det blev himla många svordomar i det förra inlägget, som det kan låta. Kanske måste vårda mitt språk lite :) Kändes dock skönt att få skriva av sig lite, det har som kokat i mig ett tag.


jävla dagdrivare

Alltså jag blir typ sur när jag går in på facebook & ser alla som skriver hela jävla natten lång om att de inte kan sova eller att dom försöker vända tillbaka på dygnet eller bara dom som sitter & skriver lejda jävla grejjer hela natten lång för att dom inte har något jävla liv! Jag vet fan dom som sitter på ändan hela dagen & surrar om att dom inte har något jobb & om hur panka dom är hela tiden osvosv.. Men så vitt jag vet så sööööker dom fan inte ens ett jobb?! Sluta klaga då!  Jag går fan skola & ÄNDÅ söker jag jobb hela tiden, har nog lämnat in ett CV i nästan hela stan & jag tänker fan inte ge mig, så varför ska ni klaga? Det finns fan dom som försöker. Däremot så vet jag att några av mina kompisar söker jobb, det är ju himla bra & jag håller tummarna för dom! Men då har jag vänner också som kanske har sökt ett fjuttigt litet jobb & sitter & klagar resten av tiden, men vet ni då tycker jag ni får skylla er själv. Man måste söka hela tiden, jävlat ALL the time & man får inte ge upp. Hur svårt kan det vara?! Sen så har jag en till sak att säga, om det nu är så att ni inte kan skaffa ett jobb, antingen för att ni är för lata eller för att ni bara har otur så ska det väl inte vara så svårt att vara lite aktiv & göra annat än att sitta på ändan & klaga? herregud... 

Håll käft & sluta klaga eller gör något åt det.

Förresten

Den här produkten som jag beställde från Oriflame fanns i brevlådan då jag kom hem. Aloe Vera & Maracuja Intensiv Hårinpackning. Den har fått bra betyg så det blir spännande att testa den! Återstår att se om jag tipsar den åt er eller inte, jag hoppas den är bra! Hoppas åtminstone den luktar gott!


hey

Kom hem från skolan för en stund sen, har precis startat en maskin med tvätt & nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Småsneglar på tvn, det är ju Jims Värld & det programmet är ruskigt bra! Min plan nu är att jag ska plugga, har 2 halvklara inlämningar som ska in idag. Annars då? Igår var jag hos Sofia & Peter i stort sett hela dagen :) Jag & Sofia storstädade hela läggan som de flyttat från & så bar vi resten av sakerna till nya läggan. Så nu är de klart! :) Fasiken vad grymma vi har varit, vi har smidiiit! Efter det for vi till Ica & köpte sallad, det var sjukt gott, varför har jag inte upptäckt salladsbaren på Ica tidigare? MUMS!

Förresten, idag ringde jag & avbokade våran bokning på Western Farm. Vi valde att avboka eftersom att vi har lite fler utgifter än vanligt denna månad, dessutom så har Ivab tjorvat med Mattias lön, den kom sent & han fick för lite så jag tror ändå att vi var lite för sent ute med betalningen. Men löneproblemet är löst nu men vi valde ändå att göra såhär. Det kommer fler tillfällen :) Vi har som tänkt sikta in oss på en Stockholms weekend eller något liknande framöver! :) Så är det, det handlar om att priotera.

Jamen, nu ska jag plugga sen hade jag tänkt städa lite & invänta min älskade som är hemma runt 17.00. Ikväll ska vi se dokumentärer & mysa & så ska vi ta en långlångpromenad med lillvovvs! Juste, jag måste välja ut en massa bilder & skicka till Fuji så att vi kan få hem nå riktiga kort, så man kan rama in & göra nå fotoalbum. Jag kanske börjar med det, innan pluggningen.

Men vi hörs! I'm out!

RSS 2.0