-

Kände för att vara lite hurtig imorse så jag promenerade till jobbet! Jävligt skönt :-) Har gått smid idag på jobbet, fick beröm också & det gör ju att man smider på ännu mer. Det jag ska göra nu är att skriva ner i almenackan hur jag jobbar framöver eftersom chefen idag har lagt upp schema för hela februari. Jag får jobba rätt så mycket & det är sjukt bra! Längtar som fan tills nattskiften drar igång också!

Lillsis är här & ska sova hos oss inatt :-) Så nu har jag kickat ut Matte i vardagsrummet så jag & sis kan sova i dubbelsängen! Vilken bra sambo jag är va? ;-) Haha. Är iaf trevligt då man har besök av sin underbara lillasyster! :-)

Men jag har en del att göra nu innan läggdags, så, peace out.


Söndagkväll

Dagens: Jobbat 11.00 - 19.00. Efter det har jag klippt Emma & sen har jag tagit det lugnt. Har sett en bra dokumentär på svt play & så har jag gosats med min älskade fästman & min älskade vovve!

Just nu är jag sjukt trött så jag ska göra mig klar för sängen & sen sova så jag är pigg & utvilad inför morgondagens arbetspass, 10.45 - 18.30. :-)

Sov gott, over and out.


Min lilla ängel fyller 3 år idag!

Idag fyller min älskade lilla ängel 3 år! :-) Önskar så mycket att jag hade kunnat åka till Kalix & gratta Alvina, men eftersom jag har jobbat hela dagen så hann jag inte det. Men när vi ses ska hon få tusentals pussar & kramar, present & en massa ballonger!

Grattis Alvina önskar moster & Mattias! ♥








Trevlig kväll!

Malin & Ronja har varit förbi & hälsat på oss ikväll, blev en massa surr & så har jag gosat med lillan! :-) Sen så har jag hälsat på hos mamma en snabbis också & därefter gick jag & Mattias en promenad med Miko, sjukt härligt väder även idag! Nu ska jag se en film & sen sova så jag orkar upp & jobba imorgon.

Vackra lilla Ronja! :-)




Miko försöker bära med sig denna inte så lilla pinne ;D Haha, han gav upp
tillslut.


Helg!

Har varit på ranten med Sofia idag, myche trevligt! :-) Nu sitter jag hemma & lyssnar på musik & väntar på att Mattias ska komma hem från jobbet. Såhär kommer helgen att se ut;

Idag: Chilla & se film.
Lördag: Jobb 11.00 - 20.00. Sen drar jag vidare till Sofia & Peter där festen är & försöker hinna ikapp resten av gänget! ;-)
Söndag: Jobb 11.00 - 19.00.

Tror inte det blir några updates! Så ni får ha en bra helg, folks!

Over and out.

haha

"sätter på högsta volym & drar på högsta ljud"

Läste vad jag hade skrivit i det tidigare inlägget. Vad ska man säga? Fail! Haha ;D Bas skulle det stå på ena.
Sov gott!

vissa människor vill jag bara knosa!

Jag & Sofia har än en gång kommit fram till att många människor inte verkar förstå vad ordet respekt innebär. Men tyvärr så lever vi ju i denna värld & vad gör man? Jo man får helt enkelt irritera sig på människor dag ut & dag in som bara är allmänt tröga. Men sen så kom vi fram till en till sak, varför ödsla energi på att irritera sig? Eller om vi säger såhär, varför ödsla energi på sådana som inte är värda ens tid.

Fuck no! :-)


vintervärme

Hur jävla härligt väder är det inte idag? Har precis varit på en långpromenad med min lilla pälsboll & det var så härligt just idag/ikväll då det är varmt. Nästan så att jag måste gå en till promenad lite senare, bäst att passa på! Mattias ska följa med så då kan jag ta stavarna.

Mitt lilla hjärtegull ♥



funkar för mig

Det vände & jag blev på sjukt dåligt humör av någon konstig anledning.. Mitt knep: jag drar på mig hörlurarna, sätter på högsta volym & drar på högsta ljud. Det enda jag hör är musiken & inget annat. Nästan så att det blir lite väl mycket i öronen men det är nådigt. Kan ju säga en sak, om jag får sitta så i typ 10-15 minuter så känns de bra igen! Det funkar för mig.


Thursday

Började dagen med att handla lite, sen promenix med Miko & efter det for jag in till stan & kikade förbi Mattias då han jobbade. Sen gjorde jag bort att gå på bolaget & så traskade jag till Malin efter det. Har gosat med Ronja & surrat en massa med Malin :-) Det var trevligt! Därefter traskade jag vidare till mormor, handlade åt henne & sen så åkte jag hem med Mattias då han slutade. Nu har vi precis ätit middag så nu softar jag ner efter dagen. Har laddat ner första säsongen av Solsidan så det blir att se några avsnitt ikväll.

Annars då? Funderar på om det är dags att börja smårensa & småpacka snart, vi får möjligtvis flytta in i nya lägenheten redan under helgen dvs. den 26 eller den 27 Februari. Så det känns som att det är läge att börja packa lite snart så man slipper den där stressen. & så kommer jag att få jobba rätt så mycket helg framöver & på veckorna hinns det inte med lika mycket. Tror jag sätter igång redan imorgon lite.. Så får det bli!

Nu ska jag lyssna på musik & försöka hitta nå nya låtar! :-) I'll be back....


sleepy

Jag är så trött, längtar efter sängen & alla fluffiga kuddar & en underbar fästman vid min sida, som jag kan krypa ihop hos & känna trygghet & värme. För det är den känslan jag känner i Mattias närhet. Jag känner, Kärlek, trygghet & värme. Så det jag ska göra nu är att göra mig klar för sängen & sen kramas & pussas med min boy!
;-) 

Bara för att jag älskar den här bilden så lägger jag upp den igen :-)

 




it's on

Har varit & simmat med Malin! :-) Superhärligt! & så bastade vi efteråt & surrade en massa. Jag ska dit & hälsa på imorgon så jag får träffa lilla Ronja & pussa på henne :-) Det var iaf supertrevligt att ha en simkompis.
Har även kört ett pilatespass idag på förmiddagen & det kändes i magen kan jag lova, hade träningsvärk från igår så det tog i gode bra. Iaf, dagens träning är avklarad! Skönt.

Är ledig imorgon också så nu ska jag inta soffläge & se klart resten av OC. avsnitten sen har jag fan plöjt igenom alla 4 säsonger! Vad ska jag se sen? Tips?

Kanske återkommer lite snerae, peace.


MusikBomb - Nostalgi

Favoriter i repris!

Lyssnar på gamla godingar! Dyker upp mååånga minnen! ;-)

Maino ft. T-Pain - All of the above


John Legend ft. Buju Banton - Can't be my lover


Rick Ross, Maino & Lil Wayne - Ain't I (Remix)


Afasi & Filthy - Jobb


Afasi & Filthy - Sverigetrotters


Looptroop Rockers - Naive


Ludacris - Get back


Finns tusen fler men de får räcka ;D Jag lyckas ju alltid krydda iväg.

Pilates!

Har precis följt denna video 2 gånger & nog känns de i rumpan nog! ;-) Riktigt härligt var det! Efter en lång promenad & pilates samt stretching så kan jag glatt meddela att träningsabstinensen är borta. Nu har jag fått göra av med energi & det ska jag fira med att äta ett äpple. Haha, intressant va? ;D 

http://www.youtube.com/watch?v=ESPPMP3c5RM

Testa! :-)

träningsabst!

Jag har träningsabstinens & det är skitjobbigt för nere på simhallen är det allmänt bad så det brukar innebära en massa plaskande barn & badgrejjer överallt så då skulle jag bara bli okoncentrerad. Kan inte fara & gymma heller eftersom Marita inte jobbar kväll denna kväll.

Men nu däremot, kom syrran med förslaget att jag kan gå med stavar! Varför tänkte jag inte på det? :-) Ska pälsa på mig nu & bege mig ut med hunden, jag satsar på 1 timmes promenix. Sen så kan jag ju dock köra lite hemmaträning. Bara att slå på bra musik & göra olika träningstyper. Nu fick jag upp mitt humör igen :-) Så nu ska jag ut i friska luften med vovvs & promenixa en långis! Först ska jag föra över bra musik på mp3n.

PT

Mattias är i tidningen! ;-)

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5928297


På G!

Kom just hem från simhallen, sjukt härligt det var med en lång simtur & denna gång hade jag simglasögon & vilken skillnad det blev. Slapp hålla upp nacken för att slippa få en massa vatten i ögonen (har linser) & därför kunde jag ta i mer & göra det på helt rätt sätt. Kändes som att jag fick ut så mycket mer av simningen. Onsdag nästa!

Jag ska alldeles strax bege mig ut på en powerwalk, får se om det blir med eller utan stavar, känns lite bökigt att gå med stavar då jag har Miko men går ju alltid att knyta kopplet runt midjan :-) Någe av det. Sen då? Jo, sen ska jag gosas med min sambo innan vi kryper till kojjs! ;-)

Vi hörs imorrn!
Over and out.


Like it!

Första arbetsdagen avklarad & det var kuul! :-) Har fått lära mig en hel del & det gick faktiskt riktigt bra, tror de kommer gå prima :-) Dessutom är jag säker på att jag kommer trivas också, arbetskamraterna är snälla & roliga allihopa! Jag säger då det, jag älskar att jobba & tjäna pengar!

Nu ska jag äta äggmackor för att stilla hungern sen om ett par timmar ska jag börja med middagen så den är klar då Matte kommer hem från jobbet. Ikväll blir det att simma några längder & efter det se lite film innan läggdags. Återkommer sen, kanske!



nighti

Kvällen sista to do är att gå ut på en kvällspromenix med Miko, sen göra mig klar för sängen & så avsluta med att läsa lite & goosas med min boy! Jag är SJUKT taggad för jobb imorgon! :-) Har längtat som en tok! Jag har inget mer att skriva nu, så jag säger godnatt.

I'm out of here!


.




and some more

Nostalgitripp i musikens värld! Jag älskar Mattias nya hörlurar, sjukt bra bas. Utan bas är dessa låtar fan sämre!
För övrigt så kan jag ju säga att dessa låtar är sjukt bra & det dyker upp ett x antal minnen från väldigt galen tid i mitt liv. Memories in the past.


It's going down



    
Zoom


      
Pop lock and drop it


   
Walk it out

MusikBOMB!




Robyn - Indestructible


Pink - Fucking Perfect


Pendulum - Crush


Tiesto (Mix) 2011


Tiesto - Airwave


DJ Dean - Play it hard



This is 4 my


Diggin me


Ellenwood Area


Knuck if you buck


Rock yo hips


2nd look

Music

Godmooorning! :-)

Pitbull Ft. Akon - Mr. Right


Keri Hilson Ft. Nelly - Lose Control





lycklig

Vi har haft en supermysig kväll hos pappa, Marita & lillsis! Vi har ätit god middag & pratat om allt mellan himmel & jord & då menar jag allt mellan himmel & jord! Jag älskar min familj, mer än allt annat <3 Nu blir det att krypa till kojjs & läsa lite :-) Nighti!

Godmorgon Lördag!

Nu har jag fått schema äntligen! :-) Hela februari är inte klart än men ändå skönt att veta att man jobbar 2 helger framöver! :-) Så jävla kul det ska bli att få jobba igen, har inte jobbat sen i somras så det känns skönt att få kicka igång igen! FINALLY.

Snart ska familjen Karlsson/Öberg gå ut på en långpromenix i det härliga vädret & lite senare i eftermiddag tar vi alla ytterligare en långpromenix till Skuthamn där vi blir bjudna på godmiddag hos pappa & Marita! :-)

Återkommer!!

Hej på er!

Det blev ändrade planer denna kväll. Jag har umgåtts Sofia & Zandra :-) Jag har klippt tjejerna & så har vi surrat som bara den & myst! En riktigt mysig tjejkväll har vi haft! Vid 23.00 kom Marita & hämtade mig & skjutsade hem mig & när jag kom in genom dörren så hade Mattias lagat mat åt mig, min finis :-)

Har haft en supermysig fredagskväll! Nu ska jag se ett avsnitt av O.C. & sen krypa till kojjs!

Ciao!


Friday, finally!

Kvällen planer är att mysa med Mattebooyy & vovvsen. Fast jag är inge vidare glad på Miko då han ytterligare en gång har snott min hudkräm från sängbordet & käkat upp. Om vi säger såhär, vi HAR en crazydog men till råga på det så är han 9 snart 10 månader gammal, han har precis blivit könsmogen & så är han bara fööör busig. Det är inte de lättaste att få pli på en sån vilding! Nog om det. 

Ska traska förbi mami & Pär sen där jag blir bjuden på middag! Blir väl att sitta där en stund & surra :-) Sen så traskar jag hem igen & sätter igång med att plöja tv-serier & Mattias som sitter på sin dator 2 meter från mig ska spela. Så kommer kvällen se ut. Det lär bli ett & annat blogginlägg också! 

hörs ikväll, over and out! 


Tonight

Kvällens händelser:

Promenixade till mami där jag blev bjuden på middag & så fixade jag hennes naglar & surrade med henne :-) Sen så traskade jag hemåt igen & direkt jag kom in genom dörren så tog jag på Miko flexvästen & kopplet & så gick vi ut på ytterligare en promenix. Väl inne i värmen igen så satte jag igång med att rensa garderoberna. Nu är det gjort innan flytten, men, more to go! Vi har en HEL del att göra innan vi flyttar. The word: RENSA! Plus en massa annat också såklart. Efter garderobsrensningen har jag mest suttit vid datorn & chillat.  

Vi flyttar den 1 Mars som jag säkert nämnt, när är det läge att börja rensa & småpacka lite???

Dagens i bilder också!

Gymma gratis, not bad!









Shoorts, gillart!


Workshoes

.

Skulle lägga upp nå bilder till senaste inlägget men he funkade som it! Dom kommer sen ;P


just go for it!

Idag so far: Packade träningsväskan & drog in till stan till Maritas jobb, PT. Dom har ett träningsrum där så jag har styrketränat & lirat pingis. Riktigt skönt vare :-) Planen är att jag ska träna en gång i veckan där, det är ju gratis för tusan ;-) Känns som att en gång i veckan räcker eftersom att jag simmar 2 gånger i veckan också. Efter det surrade jag lite med Marita innan jag traskade vidare & checkade lite affärer i jakt på nya arbetsskor som jag skulle få av pappa & mamma. Hittade ett par helsvarta snygga dojjor! Sen gick jag till mormor & väntade på mamma & när hon kom så blev det en vända till på stan med henne :-) Fick ett par svarta shorts av världens bästa mami & så köpte jag mig 2 nya nagellack eftersom jag hade kvar lite cash på presentkortet på Kicks. Så har dagen sett ut so far! Tusen tack till mamma & pappa som har köpt nya arbetsskor åt mig & nya shorts! :-)


Ledig idag!

När inte JB klantar sig då är det jag som klantar mig ;-) Klev upp den vanliga tiden & gjorde mig klar. Åkte med 06.10 bussen mot stan & halvvägs kom jag ju på att jag har sovmorgon eftersom det inte är någon historia idag eller nästa torsdag. Jag skrattade bara för mig själv på bussen & om jag ska vara ärlig så brydde jag mig inte ett skit, det var mest kul! En bussresa till stan & tillbaka skadar ju inte. Men när jag kom hem så skrev jag ett mejl åt min svenskalärare & checkade med henne om jag behövde komma idag på lektionen som är på eftermiddagen. Tur var det för jag behövde inte komma! Kort förklaring till det: Jag har prövning i svenska, dvs. jag har gjort allt förutom ett visst moment inom den kursen så jag behöver enbart delat på just det momentet.  

Man kan säga såhär, jag har det väldigt slappt i skolan & dagarna kommer rusa förbi & jag närmar mig min speciella dag, studenten! ;-)

Nu ska jag diska & sedan klä mig varmt & bege mig ut på en långpromenad med busvovven!


Nu vet jag!

HA! Jag har det! Nu blir det en ny kategori & den döper jag till Musik VS Känslor & minnen.

Alltså, när jag skrev det jag skrev här nedanför så hade jag kunnat skriva hundra rader till, just för att när jag lyssnade på låten & skrev om mina känslor & tankar som jag upplevde då jag hörde denna låt förut så blev det SÅ mycket enklare att skriva. Det kom mer från hjärtat.



Deep in my heart!

Musik är det bästa, på alla vis. Men hur jag än vrider & vänder på det så finns det bara en endaste låt som för mig är den absolut bästa låten & som förmodligen alltid kommer vara det!

Har ni inte hört den? Lyssna på den! Har ni hört den? Lyssna på den igen!

Crime Mob - Circles


Första gången jag hörde den här låten var första gången jag sov hos Mattias. Vi lyssnade på musik hela den kvällen men jag tänkte aldrig på den här låten speciellt mycket just då. Men när vi somnade glömde vi att stänga av musiken. Så tidigt på morgonen när jag vaknade så spelades fortfarande musiken. Så där låg jag,  nyvaken & trött medans Mattias fortfarande sov, jag var alldeles pirrig i magen av Kärlek. Låg & tittade upp i taket & så började denna underbara låt. Så fort den började så tänkte jag som bara att det var så jävla skönt sound i den, så jag koncentrerade mig som, lyssnade, lyssnade & lyssnade. Jag älskar texten i låten, jag älskar soundet, beatet & jag älskar deras röster. Allt är bra. Men jag tror att den största orsaken till att jag älskar den här låten är att just i den stunden då jag hörde den så var jag så jävla glad, kär & pirrig i magen! Det är den bästa känslan som finns & jag fann ju den bästa låten som finns också. En sån härlig combo!

Jag säger då det. Det är min låt & jag älskar den. Daamn!

Music

Gotta love it!

Britney Spears - Hold it against me



Wiz Khalifa - Black and yellow


Lil Wayne ft. Drake - Right above it



Dag 4 - Det här åt jag idag

Frukost - Mannagrynsgröt

Middag - Spagetti & korv

Plus vatten & cola ;P haha.


I'm back!

Internet har tjorvat men nu funkar det som det ska!

Men det har inte hänt så mycket faktiskt. Skola, massor med film med min älskade fästman, vi har storstädat, haft lägenhetsvisning & idag traskade jag & Matte ner till simhallen & simmade några längder. Sjuukt härligt :-)

Återkommer, har inte så mycket på hjärtat just nu!



Lördag, söndag & idag

Lördag till söndag, så var jag hos pappa, Marita & lillsis & umgicks med dom. Kändes bra att få vara hemma i huset, sova i mitt flickrum & bara få umgås med familjen & slappna av rejält. Passade på att ta ett varmt bad i badkaret, tände lite ljus & bara låg & tänkte på allt möjligt :-) Det första jag ska göra då vi har flyttat in i den nya lägenheten är att ta ett bad, för i den nya lägenheten finns badkar. Nice!

Igårkväll var jag & Matte på bio & såg The Tourist. Den var sjukt bra men man kunde som nästan lista ut hur den skulle sluta! Annars var den helt okej :-) Efter det traskade vi till Maritas jobb, PT. Vi skulle vänta tills hon slutade kl halv 12 så då passade vi på att gå upp i träningsrummet där vi tränade lite & spelade pingis. Sen så läste vi tidningar från tidiga 90-talet & självklart så fanns de en liten pluttMalin på födelsedagssidan ;-) Haha! En lugn & mysig kväll med min Kärlek utanför lägenheten, det behövdes!

Idag har jag varit på jobbet & fixat med en massa papper osv. Första arbetspasset är på måndag om en vecka! Längtar! :-) Sen så har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket alls, har suttit & plöjt säkert 10 avsnitt av OC. , promenixat med lillvovvs & diskat. Annars åssit! Matte fick handla & laga middagen.

Nä, ska se sista avsnittet nu innan läggdags, eller så kanske jag ska se nån dokumentär, nåt av det!

Igår! :-)



Pics från Kalix

Nu har jag fått hem mobilkabeln igen. Lägger först upp lite nya pics från då vi var i Kalix :-)
Fler bilder kommer sen.






Observera Alvinas handavtryck, mjöligt haha :-)






myslördag

Gårdagen var rolig & sällskapet gjorde såklart min kväll :-) Idag har jag däremot varit ganska så seg i kroppen så jag har haft en dag då jag tagit hand om mig själv! Har haft ansiktsmask, gjort nagelmanikyr, noppat ögonbrynen & smorslat in mig med väldoftande krämer! :-) Imorgon ska Susanne klippa mig, vilket är sjukt behövligt.

Igår var sista festkvällen för mig & det har jag bestämt eftersom att jag börjar min första arbetsdag på måndag & jag lär förmodligen jobba många helger framöver. Dessutom vill jag alltid vara redo för jobb ifall jag blir uppringd då det är kris också! Det känns jävligt skönt, veckorna framöver kommer innebära skola, jobb, pluggande & umgås med familjen & nära & kära, lugna kvällar & mycket motion & simning. Så är läget :-)

Ha en bra lördagskväll! Over and out. :-)

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå!

Lyssnar på Så mycket bättre låtarna. ;-)

Idag ska jag göra min premiär på bolaget. Ska jag vara ärlig? Det känns sjukt skumt. Känslan när jag går in kommer nog vara att jag är på helt fel ställe, kommer kännas som att jag är olaglig haha. Iaf, ikväll är det girlsnight! Kommer bli awesome! :-)

Idag firar Sofia & Peter 5 år tillsammans, det är sjukt länge & jag kan ju säga er, att är det nån som passar ihop så är det dom :-) Beautiful couple! Kraam till er!




Spikat schema!

Måndagar är jag ledig, onsdagar har jag sovmorgon & fredagar slutar jag efter lunch. Jag tror denna termin kommer gå rätt så snabbt ändå! :-) Studenten närmar sig, med STORMsteg! Historielektion nu, peace!

Vi ses på Max :-)

Jag skrev ju inte vars jag fått jobb;



Vi ses där ;-)


JOBB!!

Alltså, jag har fått jobb!! :-) Intervjun igår gick superbra & idag ringde han & meddelade att jag fått jobbet! Det känns sjuukt bra, den där klumpen i magen är som bortblåst, vilken härlig känsla! Känner mig riktigt glad just nu & jag är full av energi så nu ska jag bege mig ner till simhallen & simma som en tok! Skulle egentligen ha farit dit för typ en halvtimma sen men jag har ringt runt & spridit den glada nyheten till familjen & så har jag hoppat runt lite!

Ikväll är det plugga som gäller, hela kvällen lång! :-)

PUSS

nu jädrans!

Jag har hittat det, mitt träningssätt! Nu säger jag adjöss åt mina tankar om träning på gym & istället så satsar jag på simning!

Alltså, det var verkligen hur härligt som helst. Simning kan ju verka ganska tråkigt men jag tycker det var avkopplande & härligt. Sen så är det ju pricken över i:et att avsluta med att basta & ta en lång dusch. Känner mig som en ny människa just nu om jag ska vara ärlig :-)

Det bästa av allt är att simning är sjukt bra träning & det tränar ju hela kroppen så det känns ju som lite bättre det också ;-) Det är både kul, avkopplande & bra!  

Måste inhandla sånahär eftersom jag mest simmar bröstsim & då får man se upp för att hålla huvudet för högt för då finns de risk att man får dåligt i nacken.


härliga tider!

Det luktar nybakta vanilj & kanelbullar i lägenheten! Älskar den doften :) Nu är jag iaf klar med bakandet så nu hade jag tänkt göra middag & efter vi har ätit & jag har hunnit smälta maten så ska jag traska ner till simhallen & inviga simkortet, gudarns vad jag ska simma! :-) Basta hade jag också tänkt göra efteråt, så soft!

Jag var & lämnade CVn idag & när jag kom hem så fick jag ett givande samtal, jag ska nämligen på arbetsintervju imorgon kl 9! Så jävla smid, sen är de bara hoppas att man kanske får jobba kvällar & helger. Åtminstone helger :-) Hoppashoppas!

Nu ska jag göra middag! Förresten, har inte min usbkabel till mobilen här så det dyker inte upp några bilder idag iaf.


Vackert!

Idag har vi varit på dop, Hugos dop :-) Det var så vackert! Eftersom jag är fadder åt Alvina & nu även Hugo så fick jag stå där framme också, tror ni jag var nervös? Jo det var jag, men det släppte! & så fick jag hälla upp dopvattnet också :-) Det var som sagt vackert & jag blev tårögd. Efter dopet i kyrkan så fikade vi på Bygdegården & surrade en massa. Har varit en kanondag! Mattias filmade så jag & syster har suttit & sett filmen & skrattat lite, är ju rätt så kul då man ser sitt eget face sådär in action, ha ha! Ja ni :-)

Vi bestämde oss för att åka till P-town imorgon istället, är så himla skönt att vara här & koppla av. Bara få komma bort från Piteå. Nä om man skulle bege sig ut på en promenix! Kanske promenixa runt lite i lillcentrum.

over and out..




hejjåhå

Mattias kom hit i morse, det värmde i hjärtat för vi har inte träffats sen i söndags! Sen så har jag & syster varit & storhandlat inför Hugos dop som är imorgon så ikväll ska jag hjälpa henne att baka & göra alla smörgåstårtor, bullarna bakade vi igår :-) Så ikväll är det mycket att göra & så avslutar vi med en myskväll framför tvn, cosy!

Imorgon eftermiddag bär det av till P-town, känns ganska tråkigt om jag ska vara ärlig.. Har varit så himla skönt att vara här & få umgås med syster & barnen. Men det är dags att återgå till skolan & vardagen. That's it :-)

peace out..


fuck off

Svarar inte på kommentarer från sådana som inte vågar stå för vem de är! Då vet ni det, så fuck off. ;-)


nanana love it

Jag & sistah har varit ganska hurtiga dessa dagar, vi har gått stavgång & vanliga promenader med barnen i vagnarna & det blir faktiskt lite mer benträning då man skjuter fram vagnen i snön. Vi kom hem för en stund sen efter 20 min i solariumet, riktigt soft! Ikväll vet jag inte vad som väntar, blir först bus & lek med barnen sen blir det nog att glo tv resten av kvällen. Jag & sis har blivit nattsuddare dessa dagar, vi har glott tv till 2 - halv 3 på nätterna :-) Måste dock börja vända tillbaka på dygnet innan skolan drar igång, så man pallar!

Juste fan, när jag kommer tillbaka till P-town så kan jag ju börja använda simkortet, tror jag ska köra igång på måndag! Så får de bli ;-)

Imorgon kommer min looove! ;-)


En underbar vän!

Sofia Berg är den vackraste blomman som finns! :) Det ska ni veta, att hon är min vän som jag aldrig kommer släppa taget om!

gokväll

Mattias ord för locktång; krulltång. Det var något nytt! ;-)

Annsi & Alvina är iväg & köper glass, maränger & chokladsås medans jag & sistah håller på att fixa lite inredning! Snart ska vi se en bra film & gotta oss. JA, för jag får faktiskt äta glass & sådär, men nu är de slut med godis & chips. Cola har jag täntk dricka också ;P Då ska de minsann gå bra utan resten! Nä, undrar om jag ska gå lite på syrrans löpband innan glass-synden! Haha, fail.

Men vi hörs :-)


en liten update

Jag spricker snart, av lycka! Jo, för jag är lycklig. :-)

Jag har inte så mycket tid att uppdatera, för jag umgås med mina nära & kära & så har jag faktiskt ingen blogglust heller ;-) Återkommer, puss!

I lördags, En full å glad nybliven 20åring!


I lördags, ett kärlekspar, fulla å glada! ;-)


Fler bilder kommer tids nog!


20 bast!

Den 2 januari, om ca 1 timma. Då blir jag 20!

Vad händer då? Inget speciellt, bara det att jag inte är tonåring längre.. & så får man ju gå på bolaget.
Men ikväll ska jag ha kul med Sofia, Jessica, Mattias & Peter! ;D Skål på de då va!

Lånade Sofias webcam :-)



RSS 2.0