looveloove

För min fästman & sambo, han är den finaste människan på jorden & han gör mig sjukt lycklig! Blir sprallig bara jag tänker på de, det är liksom, äkta kärlek. Nu ska vi krypa ner under täcket, se en Beckfilm & kramas massor & pussas massor. Men FÖRST, ska vi ta ett game i kuddkrig! ;)

Imorgon lägger jag in bilder på lite nytt, för jag är ledig heela veckan så det finns gott om tid för det! Ska ju hinna med att pyssla massor också i vårat älskade hem, lite fler väggdekorationer ska det bli! Ni ska få se :)

Sov gott, peace out.

styleroom

Sådär, nu är jag medlem på styleroom.se. Det är en sjukt bra sida då man vill finna lite inspiration & där man kan lägga upp bilder på inredning i sitt eget hem för att inspirera andra. Jag har nu ritat ut egna mallar, klippt & klistrat så nu har vi lite fler väggdekaler, såna får vi aldrig nog av i vårat hem :) Det är smidigt hur mycket en liten väggdekal kan göra, det blir sån skillnad! Jag ska ta nå pics sen & lägga upp så ni får se. Är iaf sjukt nöjd :)

Bli medlem vettja!
http://www.styleroom.se/

behövligt

Mattias vet hur stressad jag är av mig. Jag är en person som ändå tycker om att alltid stå i med det ena eller det andra! Jag är sån & jag är glad att jag är sån, att lata är inget för mig. Men jag tycker som sagt om att hålla igång hela tiden men jag glömmer dock bort att andas däremellan vilket inte är bra alls, det vet jag men lätt är det inte. Iaf, så tappade Mattias upp ett bad åt mig med skum, tände ljus i badrummet & släckte ner. Sen sa han åt mig att lägga mig i badkaret & andas ut & softa ner, vilket jag gjorde. Det var riktigt jävla underbart! Att bara kunna ligga där med stängda ögon, helt avslappnad & jag tänkte inte på ett jävla skit förutom hur jävla skönt det var. Det var sååå behövligt för mig, för jag känner mig som en ny människa just nu. Himla härligt alltså.

Nu ska jag lägga mig i soffan bredvid Matte, äta lite chips & se på film. :) Puss!


Lördag=Mys

Blev uppringd imorse av Ulrika som undrade om jag ville jobba & klart som tusan jag ville det! :) Så idag har jag jobbat i butiken, sweet! Just nu är jag i Skuthamn hos pappa, har lagat middag åt mig & lillsis. Mattias är hos sin farmor men han dyker nog upp snart också så vi ska vara här i skuthamn med lillsis tills imorgon eftersom att pappa & Marita är i Luleå & bor på hotell & ska se Björn Skifs! Dock ska lillsis på halloweenparty ikväll så då ska jag & Mattias passa på att se en skräckis som känns ganska passande då de är halloweenhelg! ;) Godispåsen är dessutom fullproppad ifall det kommer nå barn & knackar på ikväll,men beronde på vad jag känner jag ska välja bus så ja kan jaga dom haha! ;)

Nänä men nu ska jag käka godis & se tv med sis, ha en bra kväll! :)

Längtan!

Studentmössorna är beställda! :) Nu längtar jag ännu mer, sjukt mycket alltså! Snart är de min tur, ett år försent, men fan bättre sent än aldrig!! :D Lycka!

Godmorrn!

Anlände till skolan för en stund sen, sitter nu & dricker varm choklad & äter min frukost, som jag göra varje morgon på skolan, har som ingen matlust klockan 5 på morgonen så det får alltid vänta. Nu är det samhällslektion härnäst, sen ska vi prova studentmössor & efter det slutar vi vilket innebär höstlov! :) Ett efterlängtat sådant & jag ska verkligen njuta varje dag, då man för en vecka slipper kliva upp 5 varje morgon & åka buss till Skeå, varje dag. Ja, man blir less men vad gör man.. 

Återkommer när jag är hemma i P-town igen! :)


Pepplåtar på hög nivå!

Här har ni några bra pepplåtar, får iaf mig på fett bra humör!

Ain´t no mountain high enough - Marvin Gaye


Oh boy - Peps Persson


You get what you give - New radicals


Something stupid - Robbie Williams & Nicole Kidman

aiit?

I'm livin my life
Ain't got no time for no haters
ignore them 'til they fade away
I'm gonna keep on climbin'
just keep on fighting'
'til the game end,
'til the clock stop,



plans!

Nu är det 3 roliga saker som står på schemat framöver!;

- Luleå imorgon för lite shopping med Mattias, Martina & Anton
- Ikea inom ett par veckor med Mattias, Malin & Marita
- Western Farm i November med Mattias, då vi ska njuta av massor med julshower, gott dricka, dans & en natt på hotell

Det kommer bli kanoners! :) Nu ska vi krypa ner under täcket & kramas!

åååh <3

Då var min korta skoldag avklarad & fick dessutom veta att jag har sovmorgon imorgon också, soft! Mattias ringde från jobbet & berättade att han ska bjuda mig på Thai Garden ikväll så jag ska vila ett tag nu sen ska jag göra mig lite fin & så ska vi avnjuta en god middag & framförallt så ska vi njuta av varandra! Det blir mysigt!

Alltså, jag har funderat. Efter allt som jag & Mattias har gått igenom tillsammans, & det är mycket, så är jag så lycklig att vi tagit oss igenom dessa hinder & nu står vi här idag, tillsammans & starkare än någonsin! Äkta Kärlek övervinner allt. Det tvekar jag inte en sekund på, för vi vet. Tro mig, vi vet.

Helt jävla sjuuukt hur mycket två människor kan älska varandra.. ♥

Jag är lycklig!


Min Kärlek!

Idag är det min & Mattias 2-årsdag. Mattias är min kärlek & jag vet fasiken inte vad jag hade gjort utan honom.. ♥ I´m in Love!

Den här bilden gör mig glad :) Det är från Östersund!

Pics

Här kommer bilderna från tjejfesten i fredags :)













Finns fler bilder på facebook!

söndag

Jag har en del bilder från fredagen som jag ska lägga upp men nu har jag min bärbara så det blir lite tjorvigt då, orkar inte installera programmet för att kunna lägga upp bilderna här osv.. blablabla :) Så jag kanske lägger upp bilderna ikväll eller imorgon :) Helgen har iaf varit toppen!

Snart ska jag, Mattias, Martina & Anton åka till Öjebyn & gå uppför det här berget i Öjebyn, minns ej vad det hette. Så vi ska ta med oss korv & annat gott som vi ska grilla, tror det blir nice dedär :) En långpromenad uppförs, skadar ju inte heller för den delen. Men alltså, jag återkommer då jag har lite mer att dela med mig av! Ha de bra!

de blir va man gör de till

Skola nu, födelsedagsfest för My & Linnea ikväll, jobb på Hanséns imorgon & chill på lördagkväll :) Helgen kommer bli kanoners, take care hörrni! :) peace

love

Mini-Matte :D


Mellan-Matte :D


Stor-Matte :D


;)

Grattis till min underbara!

Idag fyller världens bästa fästman/sambo 22 år! Så idag är det Mattias dag & jag ska skämma bort han mer än någonsin :)

Jag klev upp lite tidigare idag & fixade frukost på sängen åt en trött sötnos, tände lite ljus också. Sen var de som bara att göra sig färdiga för skola/jobb för våran del. Men jag slutar efter lunch idag så då ska jag hem & baka massor & städa lite tills i eftermiddag då det kommer en massa främmande.

Iaf, Grattis till dig älskling, hoppas din dag blir megabra & se till å njut av den! ♥ Jag älskar dig!

kärlek, så jag spricker.

Shit vad jag älskar min soulmate. Galet hur mycket man kan älska en annan människa!


M is for Music

Dessa låtar är så sjukligt bra! Lyssnar på dessa nu & nu ska jag plugga samtidigt. Har inte riktigt kommit igång än, har varit förbi Martina & surrat lite :)

Isak Strand - Pick me up


Isak Strand - Skinny boy from sweden

aiiit

Nästa vecka ska vi prova studentmössor! Känns ju tidigt, men kul :) Nu är det plugga som gäller sen ska jag ta en powernap, känner mig inte vidare kry med hosta & förkylning. Vare nå annat? Nä så, peace!

Min finaste!

Idag efter skolan begav jag mig till stan för att köpa present åt Mattias som fyller 22 år på torsdag, slutade med att jag köpte tre! :) Haha, när jag kom hem så lovade jag att han skulle få öppna en i förskott & det slutade med att han fick öppna alla tre haha! Vi kunde inte hålla oss, eller framför allt inte Mattias :) Det var kul att se hans leende & han blev iaf glad för presenterna, min älskling. På torsdag ska vi fira hans dag med presenter, tårta & massor med kärlek & glädje!! :) Älskar mitt hjärta över allt annat på denna jord, han är mitt allt ♥

Om helgen!

Som ni vet så har vi varit hos Monica som bor i Svanström, Skellefteå. Kan börja med att säga att det är så lugnt & skönt där, allt förutom stadsliv. Helt enkelt ett härligt ställe! & huset som Monica bor i är så mysigt dessutom är Monica världens härligaste också som gör en på glatt humör :) åh jag vill tillbaka & vara där i några dagar till.. men vi lär åka dit snarast igen :) Helgen har iaf varit supermysig & vi har myst massor, surrat, ätit god middag (Tacogratäng & till efterrätt gjorde jag en hallonpaj & Mattias gjorde hemmagjord vaniljsås, skitgott vare!) & så har vi bara haft allmänt trevligt! Monica har gett oss massor med bra hundtips så nu är det helt andra regler som gäller för Miko, vi har nämligen varit alldeles för smöriga mot han & det är varken bra för honom eller oss. Det har varit mycket träning med honom under helgen. Han har sovit som en stock sen vi kom hem haha :)

Här kommer bilder från helgen, enjoy!

På bussen dit.




Mina fina grabbar myser


Monica, bilden är dock inte tagen i helgen!


Mysig kvällspromenad i mysiga Svanström




Kände mig lite frusen efter promenaden så jag drog på mig Monicas
poncho (stavas de så?) & supervarma tofflor! ;)


Mattias myser med en av kattungarna, just denna kattunge fick åka
med oss till Piteå
& nu bor hon hos Martina & Anton & hon har fått
namnet Adidas! :)


Nu ska vi krypa till kojs & mysa innan vi ska sova. Ny skol/jobb vecka väntar! Sov gott :)

Godmorgon lördaa!

Vi vaknade för ett tag sen & nu ska vi äta frukost & ha lite morgonmys. Sen kommer pappa & skjutsar mig, Mattias & Miko till busstationen, vi ska åka till Skellefteå & hälsa på Monica & stannar där tills imorgon :) Det ska bli otroligt kul för det var länge sen vi var dit & sist vi var där hade vi det så mysigt! :) Hoppas ni får en bra lördag, se fan till å njut av den! :D

chill!

Ikväll; God middag, musik, kortspel, vin+elk & massor med surr tillsammans med min älskling, Martina & Anton! Ha de bra :)

rosa bandet

Läste just Josses blogg & nu har jag lagt in ett rosa band i högra hörnet, håller med henne om att det är det minsta man kan göra då det nu är Oktober, bröstcancermånaden!


gokväll folks

En blund till sen så är det helg! Imorgon är planen den att Martina & Anton ska komma hit & äta middag, vi kör på älgkött again haha :) Men det är så jävla gott så jag klagar inte. Det blir något glas vitt också & lite kortspel, bara en rolig chillkväll med andra ord. På lördag tror jag att vi åker till Skellefteå & hälsar på Monica, var så länge sen vi var dit så nu är det dags. Det blir som en rätt så lugn helg men såna helger är oftast de bästa! :)

Vad ska jag göra nu då? Mattias sussar i soffan & Miko sussar på mattan, måste medge att dom är himla söta när jag kikar på dom, mina favoriter som jag älskar så gudarns mycket! Tror jag ska lägga mig brevid Mattias ett tag & glo lite tv sen ska jag fixa mina naglar, fila & måla på ett snyggt lack. Martina kommer nog hit & dricker en kopp te sen & så blir det väl att plöja en massa bra tvprogram som vi har gjort alla kvällar hittils i veckan! gillart.

Lite bra muusic;

Swedish House Mafia vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza


Tim Berg - Seek Bromance



fiiint!

Ska beställa så fort plånkan tillåter! :)

Slappbyxa, passande på skolan..
Sandy Harem Pants SEK 299, Only - NELLY.COM




Adolpha SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

good temper

Kan börja med att säga att jag är på fett bra humör så därför blir det ett inlägg! Haha :)

Igår skrev jag prov i religion & därefter höll jag ett tal i svenska, om jag går på min magkänsla så kan jag ju säga att det smed & min magkänsla brukar inte ljuga. Så nu ska jag bara invänta svaren & hoppas på ett bra resultat. Känns däremot sjukt härligt då man har bockat av två större saker i skolan, nerverna lugnar ner sig liksom :) SOFT!
Det jag ska göra nu är att dra en runda med dammtrasan & starta en tvättmaskin, hade tänkt rensa garderoben också eftersom jag har en plan på att fylla garderoben med lite nytt i slutet av denna månad. Sen ska jag bara vänta tills Mattias slutar & då ska jag möta upp honom i stan eftersom vi ska storhandla mat. Så ser det som ut idag, inget mer än vanligt alltså.. :)

Tjao!

wonderful!

Har inga bilder från boda borg men det fanns inte ens i min tanke att ta några kort för vi var fullt upptagna med att klättra på klätterväggar, krypa i tunnlar osv.. Helgen har iaf varit underbar! Boda Borg var sjukt kul, ett bra träningspass skulle jag vilja säga! ;) Kändes iaf i kroppen dagen efter men det hindrade inte mig & Mattias från att promenera in till stan & sedan tillbaka till Munksund. Miko sov gott efter det. På söndagskvällen intog vi soffläge & Martina & Anton kom förbi med en bra film som vi alla såg, Gamer. Det var kortfattat om helgen.

Nu är det ny vecka & kvällen kommer jag ägna åt att plugga som fan eftersom att det är prov imorgon. Annars vare it mycke! Återkommer då jag har något vettigt att dela med mig av :)

HELG!

Äntligen helg & den är efterlängtad. Jag ska nu börja med att städa lite smått & ta fram älgköttet ur frysen, hade tänkt tillaga någon god gryta ikväll & till det får de bli ris. Glömde nämna det tidigare att Mattias pappa gav oss massor med älgkött så när jag kom hem i förrgår från skolan så hade min sambo lagat godmiddag åt mig :) Vars var jag? Jo ska städa, sen efter det ska jag vänta tills Mattias kommer hem från jobbet & sen ska vi till mamma & hälsa på eftersom att syrran m. familj kommer hit. Sen ikväll så blir det myskväll här hemma med lite godis & cola. Jag & Mattias måste liksom tagga upp för imorgon för då ska vi ta oss an massor med roliga utmaningar. Ni kan väl gissa vars?



Såklart! ;) Det blir jag, Mattias, mamma, Pär, syrran, brorsan, Anssi, Simon, Erika & Filip! Gissa om jag är taggad? JOHO! Så imorgn vid 11 drar vi på lite äventyr!

Nu ska jag sätta igång med att städa lite, ha en trevlig helg. Lär förmodligen lägga upp lite pics imorgon då vi kommer hem :)

keep it real

Nu har jag & min girl Hanna spikat onsdagen & den kommer bestå av massor med tjejsnack & det är på tiden för nu var det för längesen vi umgicks! Så onsdag=awesome :)

Ikväll hade jag tänkt hitta på något, jag ska bara fundera ut vad men just nu så sitter jag med rufsigt hår klädd i Mattias hoodtröja så jag ska börja med att klä på mig & platta håret sen får jag se vad som sker & händer en måndag som denna :) Har sovmorgon imorgon så jag behöver då fan inte ha ångest om jag är vaken någon timma längre! så smidigt.

Musik, det får man aldrig nog av;


Ky-Mani Marley ft. Young Buck - I´m Back



musik & film

Vad hände med statistiken nu på senaste? Den bara swischade uppåt & har ökat med +20 läsare. Sweet! :)

Lägger upp mer musik & ett filmtips för jag hade inget vettigt att dela med mig av idag, eller jo, jag har haft 3 klippkunder & dragit in lite cash, gillart! Annars var det inget som är värt att nämnas.

Kanye West ft. Kid Cudi, Pusha T, John Legend, Lloyd Banks & Ryan Leslie - Christian Dior Denim Flow



Maino - 5 on it Freestyle


& så ett filmtips, Taken. Anton & Martina hade hyrt den igår så då såg vi den hos oss & den var sjuuukt bra. Så sevärd!



stand up stand tall

Glömde ju denna;

Joell Ortiz ft. Novel - Stand up


lördag

Den bästa dagen på veckan såklart. Jag är sjukt sugen på att fara till Havsbadet & spela äventyrsgolf eller bowla, ska kolla vad min sambo säger om det & så kanske vi drar med oss lillsis, pappa & Marita. Om inte det blir så ska jag bara njuta av den här lördagen genom att ta det lugnt, busa med min älskade hund, fylla lägenheten med levande ljus ikväll, glo film & äta karra. Dessutom kärleka massor med Mattias! Just det, vi ska även äta middag hos pappa & Marita :)

Lite musik;

R.Kelly - Happy people


DJ Khaled - Out here grindin


T.I. - Yeah Ya Know



RSS 2.0