En måndag som denna :)

Efter middagen idag så for jag till pappa & hälsade på där han jobbar på SCA här i Munksund. Jag åkte med i trucken när han körde & vi satt & pratade om lite allt möjligt, det var riktigt trevligt! Min pappa är fan guldvärd & jag älskar honom över allt annat. 

När jag hade varit där så tog jag en joggingtur runt kärnen & det var härligt som tusan fast jobbigt däremot, men jag får ta en dag i taget & så småningom så kommer konditionen tillbaka, förhoppningsvis :) Förresten, nu är jag brun som en pepparkaka, solade igår & idag & som jag sa sist så har jag sjukt lätt för att bli brun. Det är bra, nu nöjer jag mig med den naturliga solen framöver, ska ta vara på varje tillfälle som solen är framme & steka. Det är ju inte så billigt att lägga 50kr på ett x antal solningar varje vecka, då finns det annat som är viktigare & roligare att lägga pengarna på. Det sved dessutom i plånkan för oss idag, nu är vi 5200 kr fattigare, men nu är då diverse räkningar betalda iaf :)

Mattias var på biblioteket idag & lånade 3 ljudböcker, en av dom heter "Den förlorade symbolen" & författaren är Dan Brown. Så det vi ska göra nu är att lägga oss i sängen & ta varsin hörlur & lyssna på första kapitlet innan vi ska sova, myspys ♥
Sov gott, folks!

happiness

Hej på er :) Har egentligen inte hänt speciellt mycket idag, for till mamma vid 11 tiden & ringde några samtal, sen kom pappa & hämtade mig & vi for in till stan. Jag köpte lite nödvändiga grejjs såsom diskhandduk & grytlapp i färgglada färger & linsvätska. Inget intressant med andra ord. Handlade lite krims krams på Coop också. Sen bar det av hemåt & då har jag mest ägnat tid åt hemmasysslor, ganska kul nu i nyläggan :)

Nu har jag suttit & kikat runt på internet ett bra tag. Är på jakt efter färgglada prydnader & annat dylikt, har ju kommit på så mycket som jag hade velat ha lite här & var i läggan, men tror jag ska vänta tills det bär av till Ikea. Jag är ändå den som brukar föredra att se det in real life innan jag köper men när det kommer till inredningssaker så har det inte så stor betydelse egentligen. Dock så har jag ändå börjat klicka från internet mer än förr.

Haha, jag kunde inte låta bli att beställa dessa muffinsformar, sjukt häftiga :)



Nu hade jag tänkt ta en promenix & sen vänta tills M slutar jobbet. Ha det gött.


Music

Godmorgon folket! :) Lite musiktips från mig.

Akon Ft. Sway - Silver and Gold


Mysonne - Drop the world              
 - Bättre än orginalet enligt mig.  

Fabolous - Breathe



kvällspromenad

Jag & Mattias gick en promenix runt kärn, riktigt mysigt & jag tycker det är så fint med kvällssolen. Tror jag ska ta en joggingtur runt kärn någon kväll till veckan, måste kirra konditionen igen haha. Bjuder på pics från promenaden då !:)






i like that style

Kom på ett enklare & smartare sätt på hur jag skulle förvara mina smycken, ringar, parfymer osv.. Såhär blev resultatet;



Det blev lagomt snyggt tycker jag :)

Nu är planen att jag ska ta en promenix medans solen är framme & sen ska jag steka i solariumet i 25 varma minuter. Tror Malin skulle titta förbi sen också & då blir det väl att se någon bra film. Annars så händer det inte så mycket mer ikväll, det är ju söndag så. :)

Till min underbara mamma & min underbara styvmamma, Grattis på morsdag! Ni är guldvärda & jag älskar er ♥


Pics

Tänkte bjuda på lite bilder från läggan dårå. Allt är inte riktigt klart, jag vill ha mer färgklickar & prylar :) Men det kommer. Ikväll har det varit lugnt & skönt. Malin kom på besök & jag bjöd på chili con carne med ris, efter det gick vi den låååånga vägen till Konsum (20 meter bort) & hyrde filmen "Hurt locker" & köpte snarra. Sen har vi som mest degat på soffan i stort sett hela kvällen. Det har då varit en bra lördagskväll :)

Nåväl, här kommer bilderna från vårat kära place!



Tanken är att någon snygg tavla i större size ska hänga ovanför tvn,
måste på taveljakt på måndag!



Från vardagsrummet till köket. Tyckte det var fiffigt att "dela av lite"
med limegröna trådgardiner :)



Från hallen till köket. Även där ville jag dela av.




Sovrummet.


Alvina på bild ♥ Kortet i guldramen är när hon var mindre & korten i dubbelramen är
första dagiskortet & även på mig när jag håller i Alvina, samma dag som dopet var :)



Ska sätta upp någon typ av text ovanför sängen mellan tavlorna, så småningom.




Det som fattas är en hallmöbel, det känns som lite tomt annars.

Bild på badrummet känns lamt att lägga upp, jag menar, badrum som badrum. Haha :)
Det var allt för ikväll, nu blir det lite film & sen ska vi sova. Så är läget, ni får ha det gött! :)


Jag älskar att baka!

Ja det stämmer, jag älskar att baka. Jag har bara inte haft någon som helst lust att göra det i vårat föredetta minimala kök. Nu däremot, när vi har ett kök i perfect size med bra ytor att laga mat & baka på så kan jag baka hur mycket jag vill! Idag valde jag att baka kolakakor & dumlemuffins. Dumlemuffins är faktiskt rena drömmen för oss muffinsälskare :)





Till middag blev det något så enkelt som min specialköttfärssås & spaghetti! Pappa & Marita kom precis när det var klart så då bjöd jag dom också på middag. Efter det så började vi borra upp & spika upp alla tavlor & diverse saker, så nu är det klart. :)

Nu ska jag mysa med M & se 2 filmer som han har hyrt. Ni får ha en trevlig fredagskväll! :)


God morgon!

Kändes otroligt skönt när jag vaknade, har inte riktigt vant mig än, men ingenting känns obekvämt eller negativt. Det känns bra! Idag ska åker tavlorna upp, lite småhyllor & diverse saker. Ska även kika lite på stan efter nå prylar & annat snyggt :) Nu däremot är det praktik som gäller, ska gå mot bussen nu så jag hinner! Imorgon är det jobb som gäller på min kära praktikplats, då får jag tjäna lite cash & det är ju inte helt fel. Ikväll kommer det lite bilder, dock inte på lägenheten, det kommer sen. Ha en bra dag då folks! :)


i nya läggan

Här kommer före & efter bilden. Sjukt nöjd över resultatet & jag tackar Marita för hjälpen :)

Före:


Efter:


Stolen står i nya köket i nya läggan, brevid köksbordet som för den delen också är omgjort :) Så nu fick ni en liten tjuvtitt. Fler bilder kommer sen när allt är helt klart, tavlorna ska upp & hyllorna, sen är det klart.

Hela dagen har vi ägnat åt att bära kartonger, storstädat i nya läggan, vikit in kläder i garderober & ja.. Hela rubbet helt enkelt :) Har även haft 2 timmars praktik. Kan ju säga att jag är helt slut nu alltså.. kommer sova riktigt gott inatt! Men nu ska jag göra några mackor & dricka en kopp te, tillsammans med hjärtat. Fan, det känns sjukt bra det här! :)

Tackar min underbara familj för all hjälp som vi fått idag med flytten & allt. Ni är guldvärda & i helgen ska jag bjuda på en riktigt smaskig middag som tack :) & efterrätt såklart.


almost there

Alltså jag är helt slut. Vaknade tidigt imorse & började städa. Alla lådor & annat står i ett rum så nu är övriga lägenheten storstädad, är ju en helt annan femma när man ska flytta, när det gäller städningen. När M kom hem så satte vi musiken på högsta volym & började djuprengöra i alla skåp, hörn & kanter. Nu är det klart & imorgon tar vi sista rummet. Mattias tog semesterdag imorgon så att vi hinner få till det mesta i nyläggan. Just det, jag & Marita var iväg till stan en snabbis idag & köpte tyg & skumgummi till stolsitsarna så imorgon kommer före & efter bild. Vilken enorm skillnad alltså, är meganöjd!

När jag gick igenom alla cd-skivor idag så hittade jag en skiva med alla gamla godingar som vi pumpade hela tiden i Östersund. Nostalgi, säger jag bara. Många härliga minnen dök up från alla galna kvällar med tjejerna. Haha, det var så jävla roliga tider om man bortser från all min hemlängtan som tyvärr drog ner mig rejält. Jag saknar Martina & tjejerna, otroligt mycket. Känner att det är dags att vi träffas igen snarast!

Eftersom att vi har packat ner i stort sett allt udner dagen så orkade vi inte börja laga middag & sen diska igen så vi tog en prommis in till stan & åt på Max, gött! Dessutom så var vi nog så trötta efter dagen för att ens laga middag & en promenad var riktigt uppfriskande. Jag kommer nog sova riktigt gott inatt, däremot blir det tidig uppstigning imorgon för att hinna få till det sista, sen draaar vi! :) Nu blir det film, ha de gött!

fan vilken härlig dag hörrni

Äntligen, 4 stolar är färdigmålade nu fattas bara 2 st, dom ska vi dock ta någon dag nästa vecka för nu är det annat som måste hinnas med innan torsdag. Nu börjar det mesta vara klart & jag känner mig fett nöjd över insatserna. Jag kan bara se framför mig hur jävla snyggt de kommer bli i läggan när allt är på sin plats :) LÄÄNGTAR!

Idag har Mattias inhandlat ett nytt ljudsystem som tydligen ska vara fett enligt honom. Han håller då på att fiffla med det nu inne i tv-rummet & mina öron får ta lite stryk så ja.. det funkar ju i alla fall :) Högtalarna var då lacksvarta & det uppskattas då av mig haha! ;) Nu ska vi ta en promenad till Statoil & sen blir det filmtajm, någon skräckis kanske nu när det är bra sound, så kanske man får lite kalla kårar!

Med det säger jag, Peace out!!

För att

Berätta lite om din bakgrund!
-
Född & uppväxt i lilla Piteå stad tillsammans med mamma, pappa, sytvmamma Marita, 2 systrar & en bror samt husdjuren. Har även bott i Östersund där ett tag.


Fritidsintressen?
Umgås med vänner & familj, ta promenader, mysiga hemmakvällar samt fixa & dona i hemmet ;)


Hur ser en vanlig dag ut för dig?
-
För det mesta ställer jag klockan på 08.00 för jag hatar att sova bort halva dagen. Sen så äter jag frukost & dricker te samtidigt som jag tittar på något bra tv-program eller så sitter jag framför datorn. Sen tar jag tag i alla sysslor som ska göras under dagen; vilket är olika. Men antingen är det praktik eller så är det städning & tvättning här hemma eller så är det andra nödvändiga saker. Är det inget som ska göras så sitter jag bänkad framför datorn eller tvn & inväntar att klockan ska bli 16 då M kommer hem från work. Närmare kvällen så blir det bara chill & mys med Mattias :) Dock så varierar det fan alltid från dag till dag, ingen dag brukar se likadan ut.


Beskriv dig själv med tre ord?
-
Aktiv, spontan & glad.


Om du bjuder på middag, vad kan man som kille förvänta sig för mat?
-
På en vardag så är det ingen idé att förvänta sig någon mer avancerad maträtt men på helgen däremot så bjuder jag gärna på något godare. Det blir då en överaskning & jag vet att Mattias uppskattar överaskningar haha!


Har du någon dold talang?
-
Inte vad jag vet so far :) Man kan ju alltid hoppas!


Har du någon last?
-
Cigg & godis!


Favoritfilm?
-
Jag har egentligen ingen favorit, för det finns så många bra filmer men Nyckeln till frihet ligger högt upp på listan.


Favoritmusik?
-
Jag är nog en allätare men nu har jag lyssnat på hip hop & rn'b under en längre tid.



Malin väljer...


Bio eller promenad?
Promenad till bion
Morgon eller kväll? Kväll
Spara eller slösa? Spara (finns inget annat alternativ när det är räkningar osv. som ska betalas)
Slarver eller pedant? Pedant
Spela spel eller se på film? Se film
Hemmamiddag eller äta ute? Hemmamiddag


Måleri

Vi kom just hem från mamma, där vi har stått i garaget & målat i ett par timmar :) Mattias var & köpte svart lackfärg idag & nu är sideboarden & 2 stolar målade. Imorgon fortsätter vi med dom andra stolarna. Haha, vi var tvugna att ha masker på oss för att inte andas in den starka lukten. Mattias agerade fotograf så ni får se en bild, tycker det ser ganska lejt ut men jag bjuder på den :)



Nu blir det en väldigt sen middag & sen blir det mys framför tvn hela kvällen. Det blir att se Jerry Springer, SATC & Ghost Whisperer, program som ligger högt upp på min tv-lista. Haha man garvar ju fan ihjäl sig åt alla idioter i Jerry Springer!! Men ni får ha en bra kväll, take care y'all!


M is for music

Musiken i mina hörlurar denna morgon;

Mista Mac Ft. T-Pain - Carrots


Ace Hood Ft. Sean Kingston - Lifestyle



Katy Perry Ft. Snoop dogg - California girl


B.o.B Ft. Hayley Williams - Airplanes



För oss som älskar skadeglädje ;)

Alltså, jag & Mattias ser på Wipeout på tv & då kan jag ju säga att vi garvar mer än aldrig förr. Det är så sjukt kul att se när alla flyger åt alla håll & gör dom fulaste fallen osv. Sen så är det ju svårt att undgå att skratta åt kommentatorerna Felix & Hans också! Tummen upp till Wipeout & deltagarna som verkligen bjuder på sig själva.


Jag har det..

..tro, vilja & hopp.

Igårkväll blev det kubbspel & fotboll med Mattias, lillsis & Marita, duggregnet hindrade oss inte minsann. Det var i alla fall sjukt kul & det är så himla mysigt att vara hemma hos familjen & bara må väl & umgås. Nu är vi tillbaka i lägenheten & vi har satt igång med att tvätta, diska & röja. Känns fan härligt att det kommer bli den sista storsdädningen i denna lägenhet, yees. Sen draaar vi bort från stan, till härliga Munksund. Skönt.

Idag har vi köpt 6 st nya köksstolar. Priset för dom var 550 kr men jag lyckades pruta & vi fick köpa dom för 450. Dom var i riktigt fint skick & passande till köksbordet, men däremot fel färg. Men jag har ju i stort sett blivit mästare på att förvandla så jag har bara tänkt ge stolarna en make over. Dom ska slipas & målas svarta, sen får jag se om det blir att klä sitsen. Blir en funderare på det. Ska i alla fall ta en före & efter bild, just för att visa att man fan inte behöver köpa dom snyggaste & modernaste stolarna utan att man kan ju göra om så det blir schnyyggt ändå ! ;) Menmen, ytterligare ett projekt för mig denna vecka :)

Ikväll kanske det kommer lite bilder. Det ska då i alla fall bli fler bilder framöver :)


you're my fire

Idag har jag haft praktik mellan 11-15, det var mycket folk & jag älskar ju att stå i kassan så det var roligt! :) Jag kommer att jobba mångamånga lördagar framöver & det kommer bli awesome! När det är fart & fröjd då trivs jag som fisken i vattnet, speciellt när jag får vara på Hanséns Barn. Jag är så oerhört tacksam att jag ska få sommarjobba där. För ett tag sedan kände jag så jävla mycket panik över att jag inte fixat nå jobb i sommar, nu har jag 2 jobb, hur bra är inte det? Det är fan bra.

Det är Lördag idag, den bästa dagen på veckan enligt mig. För det innebär speciellt god middag, godis & massor med mys med alla nära & kära :) & dessutom massor med vila. Vi kommer spendera kvällen i Skuthamn hos pappa, igen. Känns inte så kul att vara i lägenheten när det är fullt med lådor & när det mesta är nerpackat. Till middag blir det grillat & senare ikväll blir det film, godis & mys. Med andra ord; det ser ut att bli en underbar Lördagskväll :)

Take care y'all.

Fredagkväll

Lite pics.

Operationen igår gick bra, det tog lite längre än väntat eftersom att knölen var lite knepig att få bort men när jag vaknade upp ur narkosen så kändes det som att jag hade slumrat i 2 minuter, jag hade sovit ganska gott med andra ord. Utan Mattias hade jag tuppat av pga. nervositeten, men han fanns där vid min sida hela tiden & jag behöll lugnet. Allt gick som sagt bra & jag är bara lite öm i boobien just nu, aningen blå också. Gårdagen ägnade jag åt att sova, jag var helt slut & sömnig hela dagen. Nu är det i alla fall över & jag är fri från knölen. Creds till alla på Sunderby Sjukhus som var otroligt snälla & hjälpsamma & som förklarade allt dom skulle göra in i minsta detalj. Precis som det ska vara :)

Just nu befinner vi oss i Skuthamn hos papi, chillar framför tvn & äter chips, riktigt mysigt! Har suttit & kikat på Ikea efter köksstolar & imorgon blir det att beställa 4 st svarta, det blir perfa till det vita köksbordet. Nu är det ju bara 6 dagar kvar innan flytt :) Awesome! Nu ska jag rosta nå mackor & dricka varm choklad, gött.

Peace out.

Det vita som sticker upp under linnet är någon typ av bandage som jag måste ha i en månad, vilket känns jävligt jobbigt för det blir så jävla varmt. Men det är bara att härda :)


Matte sitter & garvar åt det nya programmet "Jävulsrallyt".


& så en bild på mig & Blixten :) Hans polare Nelson är något vildare så han fick stanna kvar i buren.


wonderful sun

Vid 12 tiden kom Martina hit & vi har suttit ute i solen på altanen i flera timmar & stekt :) Blev även en promenad till Ica för att köpa saft & glass. Nu har jag då blivit brun i alla fall, som jag har riktigt lätt för att bli, tack för det! :) Det blir ett kort inlägg, är verkligen inte på humör för att sitta vid datorn. Martina for hem för en stund sen så jag ska gå ut & sitta ett tag till i kvällssolen med älsklingen, kanske försöka få lite mer färg. & dessutom vill jag passa på att njuta med tanke på att jag ska ligga i ett tråkigt rum imorgon, på Sunderbyn. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll ;)

M is for Music

Godmorrn! Sitter & dricker mitt morgonte & lyssnar på musik, precis så som jag vill att mina mornar ska vara :) Har fan varit lite tyst med musik på bloggen så här kommer min sommarlista. En blandad kompott med perfa sommarmusik..

Take it or leave it :)

Alison Hinds - Thundah



Alison Hinds Ft. Michael Montano - Roll it gal


Casely Ft. Lil Jon - Sweat


Akon - No more you


Beyonce - Catch a case


Nu ska jag packa ner ännu mer saker i lådor. Vet inte riktigt hur mycket jag kommer orka packa efter operationen så jag gör bort det jag kan. Ha det gött. Peace out!

det känns great

Återigen en dag med så sjukt mycket värme, men man ska ju inte klaga. Jag gillar det :) Efter praktiken så drog vi till pappa & åt middag, sen följde vi till Älvsbyn & såg på syrrans fotbollsmatch, även jag & Mattias lirade lite på sidan om. Satan vilken dålig kondition man har, märks verkligen inte att man har spelat själv. Dock så saknar jag det sjukt mycket, fotboll var det bästa jag visste & det är fortfarande kul som fan. :) När vi kom hem igen så packade vi ner kläder & i säckar, nu är det bara kläder för några dagar framöver kvar. Imorgon ska jag börja packa ner lite prydnader & så. Det närmar sig verkligen nu.

Idag på praktiken så fick jag veta att jag kommer få jobba sjukt mycket även på Hansens Barn, kommer jobba i Juli, Augusti & September. Det blir många dagar & det känns så jävla bra! Wiho! Det blir dock att lägga undan & spara mycket pengar, som ska gå till räkningar & annat nödvändigt. Just det, haha, idag fick jag & Mattias ett samtal från Umeå. Vi var ju nämligen där & sökte jobb för ett bra tag sedan & nu hade vi båda fått jobb på ett Hotell. Vi var ju dock tvugna att tacka nej eftersom att vi båda har jobb, men dom skulle höra av sig igen närmare vintern om dom fortfarande ville att vi skulle jobba, då återstår det mycket tänkande framöver. Fårsefårse :)

Fick ett samtal idag & på Torsdag blir det operation. Då ska denna knöl bort. Kl 07.20 ska jag befinna mig på Sunderbyns Sjukhus & Mattias har tagit ledigt från jobbet för att kunna följa med mig, är otroligt tacksam över det med tanke på hur sjukt nervös jag är. Men det kommer nog gå bra & det måste ju göras, förr eller senare. Visst, jag hade kunnat leva med knölen om den förblev samma storlek, men nu har den växt så pass mycket att jag börjar irritera mig på den & då känns det värt att ta bort den. Nåväl, på Torsdag är den gone. :) 

Nu blir det lite mer packande, ni får ha de så länge! Peace out.

hothothot

Den dåliga uppdateringen har berott på att jag har spenderat min tid ute i det underbara vädret med underbara vänner! :)

Idag vaknade jag vid 9 & då cyklade jag till mamma direkt. Sen kom Martina & vi hjälptes åt att måla sista varvet på köksbordet så nu är det klart. Sen har vi suttit i solen & jobbat på brännan :) När Mattias slutade jobbet så kom även han dit & då grillade vi hamburgare, gott som tusan. Det har varit en häääärlig dag & jag älskar värmen.

Nu är det exakt 10 dagar innan vi får nycklarna till lägenheten så här på kvällkvisten så har vi packat ner filmer & böcker i kartonger. Vi kommer att ta lite varje dag så att vi slipper stressa som nå dårar när det är dags. Nåväl, jag är egentligen inte på humör att blogga just nu, jag vill hellre krypa ner under täcket med hjärtat & se Parlamentet på dvd :) Imorgon kommer ett längre & kanske intressantare inlägg innan jag drar på praktiken!
Peace out.


Godmorgon!

Solen skiner + att det är svinvarmt, det är Lördag & jag är happy. Men nu till det bästa; det är min första arbetsdag på JC idag mellan kl 11-14! Det är mest inlärning idag, är ändå lite nervös men det ska nog gå bra! Har lärt mig så mycket på min praktikplats & jag ska använda mig av alla nya kunskaper. :) Nu ska jag fixa mig & sen blir det promenix in mot stan, ni får gärna önska mig lycka till :)


i mitt huvud

Jag vill bara skänka en tanke åt en person som står mig mycket varmt om Hjärtat & som står mig bland dom allra närmaste. Önskar att jag kunde stoppa dig från att göra vissa val, men det är bara du själv som kan göra det. Kan inte mer än hoppas att du stannar upp & går tillbaka dit du snubblade, för att sedan börja om & fortsätta i rätt spår & fortsätta sträva efter dina drömmar & dina mål. Det är ingen fara om du snubblar igen för det händer dom flesta en eller fler gånger i livet, men då ställer du dig upp & fortsätter, som den kämpe Du är. Sluta aldrig kämpa för din framtid.


Ser nästan ut som en typ av dikt men det kom från mitt hjärta minsann :)


Som jag skrev tidigare så har jag varit på så sjukt dåligt humör idag, av flera olika orsaker. Nu har jag dock fått tänka igenom en hel del i lugn & ro & jag har då fan tänkt cutta bort det som tar för mycket av min energi & mitt glada humör, måste nog inse att en del saker här i världen kommer att finnas kvar vad man än gör så då är det ju bara att lära sig leva med det & acceptera det eller så bara ignorera det som om det inte fanns. Jag orkar inte gå runt & irritera mig på personer/saker & smågnaffs som gör mig till en bitter jävel & som dessutom tar för mycket av mitt glada humör & all min energi. Däremot så ska jag stå för mina åsikter i alla fall.
Nog om det.

Nu ska jag krypa ner under täcket & sova. Sleep tight!






mind your own

Jag är på sjukt dåligt humör idag, så varning för ett pikat inlägg.

Gårdagen var som den var, inte så kul som man hade hoppats på. Men det finns ju även såna kvällar & det får man stå ut med.

Iaf, jag följde vidare med Camilla med tanke på att den ena ville sova & den andra skulle hem, därav lite fel stämning tråkigt nog. Nog om det. Idag mår jag däremot som jag förtjänar, var en stressig dag igår & snabba, små måltider vilket resulterade i att fyllan blev som den blev haha!

Nu börja det regna ute; ska göra mig en tekopp & dra på mig vindjackan för att sen sitta under taket på altanen & lyssna på regnet. Ett bra sätt att bli kvitt sitt dåliga humör kanske?

I'm out.

genuine heart

Hallådär! Idag tog jag & Martina bussen till Öjebyn för att kolla på Reprisen & väl framme så var det ju stängt; vilket vi borde ha fattat, det är ju för tusan halv dag idag. Det komiska i det hela var att när vi skulle gå tillbaka till bussen så svishade den förbi framför våra ögon. Då var det bara att vänta på nästa buss. Haha fail.

Nu sitter vi & ser på tv & chillar. Camilla kommer förbi lite senare också så vi ska ta något vinglas & spela kort, bara ha tjejmys :) Det gillas! Annars hade jag inte så mycket mer att dela med mig av, ni får ha en trevlig onsdagskväll!

Peace out.


Lite tips

2 sidor som jag tycker ni ska kika in på :)

http://www.coolstuff.se/ - Sveriges prylmecka.

En sida som har allt & lite till, typ. Jag visar några exempel!

"Vattentät bad- och duschanka med inbyggd radio som spelar din favoritmusik och termometer som mäter vattnets temperatur. Underbart!"



"När alarmet går på denna väckarklocka skuttar han ner från ditt nattduksbord och ilar pipande runt på golvet tills du går upp och stänger av honom."



"Nu ska kakan bli festlig att inte bara äta, utan också att se på! Vad sägs om kakformar i utföranden som stadium, tåg, glasstrutar och ros?"

En megarolig sida där man kan hitta de sjukaste & roligaste sakerna :) Inte så pjåkiga priser heller.

Sen till en annan sida för er som gillar tavlor & konst & hela faderullan.

http://www.easyart.se/ Finns tusentals tavlor under olika kategorier; Retro, abstrakt, art nouveau, modernt, screentryck, popkonst osv.


Det var lite tips det, nu ska jag snart få besök av Martina & får väl se vad vi hittar på :) Ska iaf göra lite te nu! Ha det gött. Pace out!

 










Men tjenare!

Nu har jag slipat klart köksbordet & sideboarden, mina händer är inte i fint skick. Nu däremot ska jag hem & mysa med mitt hjärta ♥ Är så himla trött efter allt slipande, det lär bli en god natts sömn i alla fall. Damn, vad det känns härligt & vilken enorm lycka jag känner över att vi ska göra ett lägenhetsbyte! :) Tror förresten att jag ska göra en ny kategori; Inredning. För det har varit mycket skrivande om just det, på senaste. Det är bara så jävla kul :) Frågan är om det är lika kul för er andra att läsa om det? Haha :) Aja, ni får ha det gött, nu ska jag hem till M ♥

Peace!


when it flows

Hemkommen från Sunderbyn, har varit & gjort koll nr3 & nu ska knölen bort. Kommer få en kallelse snart om vilket datum operationen blir. Så jävla skönt att slippa knölhelvetet. Dock är jag jävligt nervös, har aldrig blivit nedsövd & jag får så skumma tankar & inbillar mig typ att jag inte kommer att vakna upp ur narkosen. Men det ska nog bra & jag inbillar mig alltid i onödan haha :)

Förresten, jag lämnade ju in kontraktet idag & fick då veta att vi kommer få nyckeln till lägenheten redan på torsdagmorgon, den 27e. Yea :)
Nu ska jag bege mig till mamma & börja på projekt nr2, slipa köksbordet. Förhoppningsvis så kanske jag hinner måla första varvet också, maybemaybe. Ha det gött!

I'm out.

i love it

Kontraktet är påskrivet!!! :)

Har haft fullt upp hela dagen, men de ska fan vara så på dagarna för då trivs jag som fisken i vattnet ;)  
Iaf, dagen började jag med att städa lägenheten eftersom det var visning för andra gången idag. Sen drog jag in till stan för att möta upp Martina, vi satt på Kvarters & drack te & surrade en hel del, riktigt trevligt :) Efter det mötte vi upp lillsis & då började vi att checka igenom affär efter affär, för jag pratade nämligen med farmor igår & hon sa då att jag skulle få handla kläder för 1000kr, gissa vem som blev happy då? Wiho! Jag köpte då iaf ett linne, 3 tröjor & en kjol. Det var vad jag hittade, men jag är nöjd som tusan! Sen när farmor skulle bege sig hemåt så gav hon mig en femhundring också, shit vad chockad jag blev, men glader som bara den! Jag har världens bästa farmor, for sure ♥ Efter allt shoppande så avslutade jag & Martina rundan med att äta lunch på Röda lyktan, inte illa :)

Nu är jag hos pappa & tar det lugnt. Jag har tillbringat ett braa tag i garaget, så nu har jag hunnit slipa & måla sängborden, dom fick bli vita & det blev nice. Asså nu när jag tänker på det så har vi nog allt som behövs till nya lägenheten. Vi behöver inte göra något större köp av möbler. Det enda som fattas är tv-bord & sänggavel till dubbelsängen. Tv-bord kan nog tom. finnas kvar från min flytt från Östersund. Ja, då fattas bara sänggavel då ! :) AWESOME!

Nu blir det kvällsfika sen film! Ha det gött.

Peace out.

Mys-Söndag

Vid 13 tiden drog jag till mamma så att jag skulle hinna träffa syrran & Alvina innan dom skulle åka hem. Vi har busat & myst :) Mamma som satt ute vid grillplatsen, gjorde lunch åt oss som bestod av pannkaka & fläsk, shit vad mycket godare det är när det är uppvärmt vid grillen, mums! Har även kollat igenom lite flyttlådor som bara stått & har hittat lite grejjer som ska med till nya lägenheten. Sen så for syrran & Alvina, kändes tråkigt som fan & riktigt tomt. Saknar dom redan.. Efter det satt jag med mamma ett tag vid grillplatsen & pratade lite.

Nu är jag hos pappa & har precis gått igenom vinden, hittade 2 snygga sängbord som vi ska ha också. Dom är dock helt fel färg så även dom ska slipas & målas. Det innebär att jag har 3 projekt framöver, men det blir kul :) Nu ska vi äta middag sen ska jag måla några ramar. Efter det ska jag hem & mysa med hjärtat, vi har inte hunnit träffas så mycket i helgen så det ska bli skönt att få mysa med han hela kvällen!

Ha det gött, peace out!

pics

Det är så; Tjejkvällar kommer alltid vara dom bästa & roligaste festerna. Så var det även igår! :) Tanken var att alla skulle ta med sig någon typ av mat, vad är det de kallas? "knytkalas".. Rätta mig annars :) Vi lyckades iallafall med en klockren middag & det var gott som tusan. Sen blev det i alla fall lite kortspel & guitar hero & massor med prat där emellan. Senare mot kvällen drog jag, My & Martina in till stan & försökte fixa en taxijävel, vilket inte var det lättaste. Haha det blev en rolig gåtur från Malin till stan, fick mig en hel del skratt ;) Jag släckte dessutom en eld uti bankomaten med min vinare. Haha, ja det var en härlig kväll :)

& så lite pics då.









Kapten Morgan, drink responsibly!










Hej på er!

Solen skiner & det är Lördag, känner på mig att dagen kommer bli kanoners!

Har sovit hos mamma inatt så imorse var jag & Alvina vakna först så vi har sett barnprogram & busat medans resten av huset har sovit :) Mysigt! Nu däremot så har alla vaknat så nu ska jag göra mig klar innan jag, syrran & Alvina far & hämtar upp Mattias, sen vidare till stan.

Veckan som kommer lär vara fullspäckad för jag ska slipa & måla en sidebord & ett köksbord & eftersom jag var för trött för att kolla igenom alla lådor med prylar igårkväll så ska det också hinnas med. Sen ska jag också klä om några stora tavlor med ett snyggt tyg. Men jag älskar att pyssla & fixa så det blir kul som tusan! :)

Ikväll blir det girls night & god middag! Nu ska jag dra, peace out!  


syskonkärlek

Har suttit & pratat om allt mellan himmel & jord med syrran & brorsan. Mina 3 syskon är fan dom bästa som finns, så kommer det alltid vara! Kan lita på dom fullt ut & jag vet att dom alltid ställer upp för mig vad det än gäller, för det är mina syskon & jag älskar dom. Anna, Magnus & Linn, tack för att ni finns ♥

Är fortfarande hos mamma, ska kolla igenom nå lådor med prylar & välja ut vad som ska med till lägenheten :) Sen ska jag sova. Hoppas eran fredagskväll har varit lika bra som min. Ha det gött!

Peace out, sleep tight.

Helg!

Haft praktik 10-15. Blev även bjuden på lunch av Mattias :) När jag slutade så tittade vi på gardiner & det blir svårt som tusan att välja men vi ska låna hem några olika när vi flyttar. Vid 16 tiden kom brorsan in till stan & vi har varit i jakt på ett par jeans & jag har varit smakråd! Det har med andra ord varit en heldag på stan & solen har gassat på hela dagen också, he gillas! ;) Nu är jag på besök hos mamma, eller ja.. besök & besök. Kommer alltid att vara mitt andra hem hära såklart :) Syrran & Alvina är i Piteå så jag har busat & myst med min lillgumma, hon har visat när hon har cyklat på sin nya trehjuling, sötnosen!! :) Jag blir så himla stolt över mitt charmtroll! :) Ikväll blir det en lugn kväll & imorgon blir det tjejmiddag med dom bästa brudarna & så blir det väl vin också, tror det blir jävligt nice för det är alltid lika kul att umgås med tjejerna! Jaja, nu ska vi äta middag & sen ska ja busa ännu mer med lillan.

Ha det gött, peace out!

stop dwell on, girl.

Borgenärspapprena är påskrivna & skickade så kontraktet bör komma hem i brevlådan ganska snart. Pratade med en dude från HSB idag & vi kommer att få nycklarna till lägenheten ett par dagar tidigare vilket uppskattas för man vill ju som djuprengöra hela lägenheten innan man flyttar in (även fast det redan är gjort) & så ska det ju för den delen storstädas i den här lägenheten också. Då antar jag i alla fall att vi får nycklarna på fredagen den 28e & det är bra eftersom att vi då hinner göra allt under helgen; när Mattias inte jobbar. Hursomhelst, jag LÄNGTAR!

Idag var det lägenhetsvisning här & då var vi tvungna att hålla oss borta i 1 timme. Kändes lite skumt att 8 pers har inspekterat våran lägenhet, haha. När vi kom hem så började jag rensa i alla lådor & jag kastade en hel del papper & annat småtjaffs kan jag lova, men då är det gjort & det lär ju underlätta när vi ska börja packa ner våra saker i lådor.

Just det, har jag nämnt att vi slipper undan uppsägningshyrorna på den här lägenheten? Sa ju det, vi har världens bästa hyresvärd! :)

Det var allt för ikväll, nu väntar sängen. Praktik imorrn! Sleep tight.


God morgon!

Äter frukost, dricker en tekopp & lyssnar på musik. Klockan tickar så nu ska jag göra mig klar innan jag drar vidare till praktiken. Först, en låt!


Lazee Ft. Apollo Drive - Calling out



Ha det gött! :)

absent-minded

Kvällen har jag ägnat åt att tänka, fundera & filosofera :) Har kollat på tusentals olika inredningssidor dels för att få inspiration. Men vi har som redan en bild i huvudet av hur det ska se ut i lägenheten, ungefär i alla fall. Redan nu på måndag har jag tänkt sätta igång med att måla köksbordet för då är det gjort & då kan jag fokusera på resten. Frågan är om jag ska lyssna på syrrans råd & ha ett vitt köksbord eller om jag ska ha svart. Jisses vad svårt.. Får ta en funderare. Ska försöka lägga lägenhetstankarna & inredningstankarna åt sidan för jag blir fan galen av längtan. ;P

Nu ska jag strax krypa ner under täcket & försöka sova. Imorgon är det praktik som gäller.

Peace out!

Inredning & sånt

Nu fortsätter jag lite från tidigare inlägg. Har så mycket tankar & ideér i mitt huvud som jag måste få dela med mig av. 

Det här med inredning dårå... :) Eftersom att han som vi hyr av äger en stor del av möblerna som vi har så jag börjat fundera ut vad vi ska ta hemifrån & vad vi ska köpa. Men vi är ju för tusan inte rika, så då får man tänka lite annorlunda. Jag älskar nämligen att pyssla & fixa så det blir köp av beggade möbler/saker som jag sedan ska göra om dvs. slipa, måla, klä om osv. Det ska se som nytt ut när man är klar :)

Vi ska få ett köksbord av mamma & Pär (beggat), det ska jag måla om till veckan, i svart lackfärg. Tycker det är så sjukt snyggt med svart lack, enda nackdelen är väl att minsta lilla dammkorn syns direkt men det löser man ju lätt genom att dammtorka om man inte är latare än latast höhö. En annan nackdel är att man kanske blir less just svart, men då löser man det genom att pryda med en färgglad duk :) Allting går ju att lösa!
Har även tänkt köpa en beggad hallmöbel, en sånhär med sits & sidobord i samma (en gammal möbel som var poppis förr). Den ska slipas & målas & så ska jag klä om den med något snyggt tyg, bara jag hittar en sån! Blocket härnäst. Det är väl några av planerna jag har iallafall!

Sen så är det balkongen också. Den ska prydas, kan jag lova! Som Martina A sa, det ska kännas som ett innerum :) Jag ska fixa så att balkongen blir så mysig & ombonad som möjligt för där kommer vi ju garanterat sitta ute & äta tusentals gånger i sommar & där ska jag dricka mitt morgonte varje morgon :)

Här är ett exempel, fast det ska vara mer min & Mattias stil. Jag ska inhandla kuddar, ljuslyktor & andra finsaker från Indiska som jag ska pryda balkongen med. En typisk Indiska-stil ska det bli ! :) Jag tror det kommer att bli en typisk Indiska-stil i hela lägenheten. Tur att jag & Mattias har samma smak när det handlar om inredning :)



Nu ska jag lägga mig i soffan & ta det lugnt, har känt mig så sjukt upprymd & stressad hela dagen, måste chilla ner haha :) Ha de! Peace out.


it's awesome

Massor med lägenhetstjosan & tusen tankar om allt :)

Glada nyheter! Vi var & tittade på lägenheten idag, den var riktigt fin, rymlig & fräsh! Vi blev kära i den så gott som direkt vi klev in genom dörren :) Perfect size för mig & Mattias, 59 kvadrat, en 2a. Lägenheten ligger i Munksund, 30 sekunder från Konsum, i ett lugnt & mysigt område. Då kan man ju fråga sig varför vi väljer att flytta från Strömnäs ända bort till Munksund, när jag har pratat om att vi vill komma närmare stan. Det beror nämligen på att vi har bestämt oss för att vi vill bo där det är lugnt & skönt. Jag är ju uppväxt i Munksund/Skuthamn & jag trivs bra där, Mattias har ju även bekantat sig med området & han gillar det skarpt. Då kan jag pusta ut över det vilket känns skönt, eftersom det är viktigt att båda ska vilja lika mycket :) Iallafall, det går bussar hela dagen lång till stan så det är inget problem för oss att ta oss, känns även bra att vi har nära till affär, sjukt nära med andra ord. Ja, det känns helt enkelt skönt att få bosätta sig i Munksund igen, tillsammans med min älskling :)

Kommer vi att sakna vårat lilla gårdshus som vi hyr nu? Nja, det är ju faktiskt mysigt här också, en fin lägenhet. Men vi har ju länge velat flytta med tanke på att den faktiskt är lite trång trots att det är en 2a. Vi rymmer inget köksbord i köket & hallen är rätt så trång. Vi vill ha en rymligare helt enkelt :) Vi har dock trivts relativt bra här ändå & vi har haft världens bästa hyresvärd man kan tänka sig.

Tillbaka till det första. Killen som visade oss lägenheten idag var riktigt trevlig & vi fick klart för oss att om vi ville ha lägenheten så är den våran. Vi vill såklart ha den så imorgon kommer det några pepper i brevlådan som ska skrivas under & skickas tillbaka, sen kommer kontraktet också, som ska skrivas under. Inflyttningsdatumet blir den 31 Maj & det är ju för tusan snart, 26 dagar för att vara exakt :) Jag längtar så in i norden!! Wiho!

Nu ska jag bege mig mot stan, det ska handlas lite mat & så. Men jag återkommer senare med ett inlägg, för jag måste skriva av mig om en massa känner jag. :) Jag återkommer ;)

Peace out.


Reklam-musik!

Reklam-musik, bra som tusan :) Här kommer ett långt inlägg om musik från dagens olika reklamer. Som jag för övrigt finner ganska intressant! :)

När jag satt i soffan framför teven & drack mitt te så dök den dära Bonaqua reklamen upp, när tjejen försöker stoppa hissen åt en kille genom att hålla sin bonaquaflaska mellan dörrarna vilket resluterar i att allt vatten sprutar ut på killen. Hursomhelst, jag började då fundera över vilken låt det kan vara som sjungs i bakgrunden så jag började googla. Det visar sig då vara en låt av Coby Grant - A song about me. I reklamen har dom dock låtit en svensk artist vid namn Jade Lund sjunga in några verser.

Lyssnade på låten & den var sjukt bra :)
 
Coby Grant - A song about me



Jag började även googla runt på andra reklamlåtar & jag hittade många bra kan jag ju säga :) Enjoy! Har gjort skiljelinjer så kanske det blir mindre grötigt? höhö.

Ni känner igen reklamen?



Här är låten :)

Radical face - Welcome home





Reklamen;


Låten;

DeVotchka - How it ends


Reklamen;




 



Reklamen; 



Låten;


Elin Ruth Sigvardsson & Lars Eriksson - Love





Reklamen;



Låten;


The Black Keys - Busted.    - KLAR FAVORIT ;) -






Reklamen;



Låten;

Ladytron - Runaway.  -FAVORIT NR 2 :)-




Finns så många fler men det här är allt jag hinner med. Med tanke på alla tusentals reklamer så är det alltid någon låt som fastnar i huvudet, men jag tänker som aldrig på att googla efter låten. Då var det problemet löst! Ha de bra folks! :) I'm out.

M is for music

MusicMusic, nytt & gammalt.

Kunde inte somna om när M åkte iväg på jobbet, längtar så mycket tills vi ska titta på lägenheten hehe :) Jag måste dock ta mig i kragen & inte ha för höga förhoppningar, jag är nämligen väldigt bra på det. Jag kan egentligen inte göra annat än att hålla tummarna! Nåväl.

Gårdagen var trevlig! Mötte upp Malin & Martina i stan, vi kikade runt på alla möjliga inredningsaffärer & sen satt vi på Nodo & hade vårat vanliga girltalk, vilket alltid uppskattas lika mycket! Efter det så hämtade Märta upp mig & Malin, vi drog hem till Malin & spelade guitar hero. Det var sjukt längesen men det var kul som fan. Vi var väl lite ringrostiga där i början men det tog sig snabbt. Vid 22 skjutsade Märta hem mig & då blev det mys med Mattias innan vi gick & la oss :) Det var med andra ord, en bra dag & idag blir det förhoppningsvis en lika bra dag ;)


Maino Ft. Swizz beatz - Million Bucks



Christina Milian Ft. Young Jeezy - Say I



Joe Budden - Whatever it takes


En ny låt med Ciara. Vet inte vad jag tycker om låten riktigt, hon var bättre förr.

Ciara - Blauw


Det var lite musik det, take it or leave it! :) Nu ska jag ringa angående en till lägenhet. Ni får ha det gött så länge. Peace out.

happy me

Har suttit med telefonen klistrad vid örat ett bra tag nu, ringt om jobb & lägenheter. Jag ringde angående en lägenhet & imorgon ska vi på visning. Jag håller tummarna att den är i fint skick, men det verkade den vara på bilderna :) Lägenheten vi har nu känns liiiite för trång, speciellt köket. Så vi har länge pratat om att vi vill byta lägenhet. Men imorgon får vi se iallafall! Har även ringt till Havsbadet angående städjobb, eftersom att jag behöver ett till jobb med tanke på att jag inte blev lovad så mycket jobb som jag hade hoppats på. Jag behöver ett till för att pengarna ska räcka till :) Det lät iallafall rätt så lovande när jag pratade med dom, dock så ringde jag mitt i stressen så dom skulle återkomma. Kan inte göra annat än att hålla tummarna, jobbade ju där förra sommaren & lönen var inte dum kan jag lova. Hoppashoppas!

Nu ska jag ta stavarna & gå en liten runda i Skuthamn! :) Peace out.


i p-town där solen skiner

Härlig morgon, härligt väder. Har mest tagit det lugnt, druckit mitt goda vaniljte & lyssnat på musik. Så ser mina mornar ut nuförtiden :) Längtar tills på torsdag & fredag, då är det praktik. Nåväl, nu ska jag strax bege mig till pappa i Skuthamn, ska ringa några viktiga samtal angående jobb & så. Tror även jag ska ta med mig stavarna & gå lite stavgång runt Skuthamn, så får det bli! Vid 15 tiden möter jag upp Malin i stan & jag hoppas jag får spela på deras nya guitar hero som dom köpte igår! Kan som bli lite spännande att se om man har kvar skillsen för så vitt jag minns så nötte vi det där sjukt mycket när det hade kommit ut. Haha :)

Nu får ni fan se till å njuta av vädret idag, gott folk! :)

Ciao!

somethings happening :)

Dagen har i sin helhet varit kanoners, mötte upp M när han slutade & vi har inhandlat fingrejjer från Presenten som jag har pysslat med under kvällskvisten. Nu är det nytt & snyggt på vardagsrumsbordet & nu kanske det får vara ett tag innan jag blir less & vill ändra igen :) awesome.

Jag kikade förbi på min praktikplats idag & fick några goda nyheter. Kan nämligen bli så att jag får jobba någon Lördag & i andra fall när det behövs; vilket det förmodligen kommer att göra under sommaren. Det gör mig verkligen glad eftersom att jag trivs som fisken i vattnet på Hansens Barn :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Peace out!



Sho, allesammans!

Är nyvaken & glad, för det känns jävla bra att titta ut genom fönstret & se att solen skiner! :) Just nu lyssnar jag på Eminems nyaste & den är sjukt bra, han är & kommer förbli en av favoriterna just för att han alltid gör bra jävla musik.

Nu ska jag göra mig en tekopp & softa lite. Ciao!

Eminem - Not afraid

the lucky ones

Vi såg just klart The lucky ones & den var så sjukt bra. Verkligen min typ av film :) Orkar inte förklara handlingen så jag lägger upp en trailer, den är såååå sevärd! Nu ska vi sova, imorgon är det en ny dag & en ny vecka väntar, nice.

Sleep tight!


Yohoo

Innan vi for till Hanna igår så köpte vi 3 nya filmer, bla. Benjamin Button. Ingen av oss hade sett den & den var riktigt bra! Vid halv 3 kom Hanna hem från jobbet & då pratade vi lite & därefter begav vi oss hem. Mysig & lugn kväll!   

Idag kände jag mig lite rastlös så då tog jag en cykeltur till Dollarstore & köpte lite nya saker :) Ibland får jag fan stanna upp & fundera på vad man egentligen behöver för annars följer det med alldeles för mycket onödigt hem. Men inredningssaker är alltid kul & jag har varit tokig i inredning sen jag & M flyttade ihop :) Just det, nu fick äntligen en vattenkokare följa med hem för jag har verkligen blivit en tedrickare! Tror jag ska inviga den nu & sen ska jag ta en promenix. Har som inte så mycket mer att säga, förutom att jag hoppas ni får en mysig Söndagskväll :-) Peace.

sommarlängtan

Hatar detta skitväder, fyfan! Ge mig bara sommar, sol & värme. :)

En minnesvärd dag då jag satt i Jävre & njöt av sommaren.


Pga. vädret så har man passat på att städa så nu är det gjort, har även plockat undan alla vinterkläder & gjort plats för vårkläderna & sommarkläderna. Idag är det verkligen en sånhär som jag längtar extra mycket tills sommaren. Men nu är det fan nära ! :)

Ikväll ska jag & Mattias vara barnvakt åt sötKevin eftersom att Hanna fick rycka ut & jobba. Det blir nog mysigt! :) Då blir det film & godis, David tipsade om en film, Donnie Darko, som går på tv ikväll så då blir det att se den! Har aldrig sett den så hoppas den är bra :) Nu ska jag chilla ett tag & sen blir det promenad till Hanna! Ha en trevlig Lördagskväll, gott folk. Peace out!




Pics

Säger då det, gårdagen var den roligaste på länge! :) Trevligt sällskap är alltid det bästa. Jag låter bilderna tala för sig :) Lägger dock bara upp några, resten hamnar på facebook.



















RSS 2.0