Härlig dag

När jag kom hem från jobbet så gick jag ut med Miko & så fick han & grannhunden Walter leka & busa, medans jag & våran granne stod & surrade på om allt möjligt :) Vi har verkligen trevliga grannar & det känns redan som att vi har känt dom hur länge som helst. För några dagar sen när Mattias kulle gå ut med Miko & morgonrasta honom så låg jag kvar i sängen & slappade, efter 2 timmar så började jag undra om Mattias hade gått vilse haha, nämen skämtåsido, funderade på vars han hade tagit vägen, men då kom han upp & då hade tanten här nere bjudit på tårta & då hade dom suttit & druckit kaffe hela morgonen :) Så gulligt! :) Tänk att vi har så underbara grannar, tur vi slipper surgrannar som börjar klaga på minsta lilla, hatar såna. Visst, det finns ju regler som man bör följa så som att inte spela hög musik på kvällarna eller att ha tvn för högt, men finns dom som klagar på totalt onödiga saker! Jag menar, man måste ju få gå i sitt eget hem :) Tur att vi inte har det problemet.

Idag ringde pappa & berättade att våra utemöbler till balkongen hade kommit, så då kom han förbi med dom efter jobbet, det blev riktigt bra & vi har ätit middag ute på balkongen idag! :) En riktigt nice grej är att grannen nedanför oss har en fontän & ljudet av den är verkligen harmoniskt. Kan ni tänka er hur härligt det är att äta middag i lugn & ro till ljudet av en fontän? :) Fast andra kanske hade stört sig av det, men inte vi. Hellre det, än ljudet av biltrafik & annat tråk. Hursomhelst, nu blir det middag ute varje gång det är bra väder! Tack till pappa & Marita, för att ni var så goa & köpte dom åt oss! Jag ska visa bild på det, nu när det är klart.




& så andra hörnan av balkongen.


Nu ska jag ta en dusch sen ska jag cykla in till Hanna i stan & då blir det en massa girltalk :) Det blir kul! Ni får ha de bra, I'm out.

:)

Vi är finisar & våran Kärlek, den är unik♥


kort update

Nu har vi sett klart en bra film & jag känner mig lite piggare. Så därför ska jag ta en joggintur runt Munkan! :) Miko får dock inte följa för då blir det ingen joggingtur eftersom att han strejkar då & då, haha hans småben orkar ju inte gå så himla långt :) Sen däremot ska vi ha valpträning & massor med bus! Nåväl, ska bege mig ut på jogginturen innan jag tappar lusten & orken ;)

trött

Alltså, jag älskar att jobba, det gör jag verkligen, men jag hatar att vara såhär trött. Jag vill ju hålla på att fixa & dona här hemma men tyvärr så finns det ingen ork till det efter en arbetsdag. Dock så har det varit en rolig men stressad arbetsdag på JC idag, har så trevliga arbetskamrater & som jag sagt tidigare, jag tycker verkligen om att jobba i butik! :) Kan faktiskt se det som mitt framtida jobb, tro det eller ej.

Imorgon tror jag däremot det blir en ännu stressigare dag, eftersom att turisterna & alla fotbollsspelare börjar anlända till Piteå stad & dessutom så är det utförsäljning i HELA butiken eftersom att JC ska stänga ner. Som ni antagligen vet så är det ju Piteå Summer Games i helgen & gissa vem som ska se på fotboll om inte jag?! :) Kommer dock missa några av lillasysters matcher eftersom jag jobbar, men jag ska försöka hinna se så mycket som möjligt! Ser fram emot helgen.

Nu ska kramas & gosas med min älskade sambo & med våran lilla Miko :) I'm out.

Miko <3

Vi har precis haft lite valpträning med Miko & nog har vi en lättlärd liten krabat minsann. Dock så är han väldigt nyfiken på allt annat runtomkring, precis som dom flesta små valpar är, men när vi får ögonkontakt med honom så funkar det bra. Han har i stort sett redan lärt sig sitt & vacker tass, inte fullt ut men ibland så fattar han galoppen :) Det här med att få honom rumsren är däremot en annan femma kan jag lova. Vissa dagar så går det galant, andra dagar går det mindre bra, men vi kämpar på & det går då sakta framåt i alla fall.

Vi ska gå en valpkurs, lite framöver. Catrin gav oss det rådet & hon har varit uppfödare i många år, så det känns vettigt att följa det rådet :) Det kan ju faktiskt bli riktigt kul också för den delen.

Här kommer lite fler bilder på våran finis!

Han hann precis öppna ögonen, men jag tycker det var en söt sovställning
haha.


Nyvaken & sträcker på sig :)




Älskar mina två grabbar...

...över allt annat. Mattias & Miko <3

Nu så, resten av kvällen kommer jag att slappa till tusen. Har jobbat från 10 till 16 & efter det så blev det tacos till middag, Mattias papi kom & åt med oss också. Sen kom Malin, Anna & Emma på besök & fick träffa Miko, som för den delen blev sjukt busgalen haha! Nu ligger han helt utslagen & sover, sötnosen. Hade egentligen inte så mycket mer att dela med mig av för stunden, är rätt så trött. Det blir jobb jävlat hela veckan, är enbart ledig på söndag. Så jag ska försöka vila så mycket som möjligt däremellan, fast det är dock inte det lättaste med en lite busvalp :) Men det är faktiskt riktigt underbart! Kan ju säga att det är full fart här hemma ;) Nu ska vi ha lite valpträning & sen är det film som gäller. Ha det bra så länge! Peace out.

lite nytt

För ett par dagar sen så drog jag till Colorama & inhandlade kakeldekor, sen satt jag i ett par timmar & mätte, klippte & klistrade. Kom en & annan svordom ur min mun när jag mätte fel & sådär men när allt var klart så blev jag riktigt nöjd över resultatet. Mattias också för den delen ! :) Såhär blev resultatet;

Jag var i valet & kvalet över om vi skulle ha rött eller svart, så därför blev det båda färgerna :)

Midsommarhelgen

Midsommarhelgen har spenderats på Havsbadet hos syrran & hennes familj. Dom är där med husvagnen & jag, Mattias & Miko for dit vid 4 på fredagen & sov där tills lördag sen så drog vi hem vid 18 på kvällen. Det har varit en nykter & härlig helg, den bästa på riktigt länge. Vi har haft hur mysigt som helst & jag hade helst inte velat att helgen är slut nu.. Huvva. Men här kommer en bildbomb & jag tror det räcker för att förklara vad vi har gjort på Havs under dessa 2 dagar :)





Lillasyster var också med oss hela Midsommarkvällen & så kom hon även
på Lördagen :)


Syrran & lillpojken i magen, nu är det nära!! :) Jag är helt säker på att han
tittar ut alldeles snart! Innan beräknad förlossning. Vi får väl se om jag har rätt.


<3


Mosters lilltös <3


Linn & Veronica på leklandet. Jag & Alvina klättrade igenom hela leklandet & jag
kan ju säga er att det inte var lika enkelt som när jag var liten & aningen smidigare. Haha :)
Men kul var det :)


Jag & Miko tar en vilopaus!


Jag & Mattias på stranden <3




Happy me!! & så Linn & Veronica i bakgrunden :)






Syrran gjorde en riktigt god jordgubbstårta till efterrätt :)


& Alvina tyckte den var riktigt god ;)


Veronica & Miko :)


Vi sov i förtältet & Miko somnade snabbt där mellan oss :)


Alvina, redo för tripp nr 2 till tivolit ! <3


Alvina & hennes kompis Olivia.


& så avslutar jag med en bild på lillkrabaten som älskar att gräva i sanden :)


Det där kan man verkligen kalla bildbomb, men vi har som sagt haft en underbar Midsommarhelg med det absolut bästa sällskapet & riktigt bra väder. :)

back

Hallådär! Nu kommer det en uppdatering & det kanske var på tiden, men vi har haft fullt upp :) I Torsdags blev vi 3 st i våran lilla familj, nu bor det en fyrbent liten kille hos oss & han är helt underbar, go, snäll & riktigt lugn & fin :) Ibland får han sina busryck & vi kan inte annat än att skratta åt sötnosen! Våran lilla krabat är lättlärd & lyhörd, han har en fin personlighet. Nu ska jag bjuda på en massa fina bilder på Miko som han heter! Han är en liten blandis, mamma är Finsk / Svensk lapphund & pappa är Border Collie. Här får ni se honom ! :)





Det blir ofta så att vi får bära Miko för han orkar inte gå så långa sträckor
& då "strejkar" han haha :)








Lite senare ska jag skriva & lägga upp bilder från Midsommarhelgen som har varit så sjukt jävla härlig! Skriver det i ett enskilt inlägg. Det kommer snart :) Nu ska vi gå ut en stund med vårat älskade lilla hjärta! Återkommer inom en timma.

godnatt

Filmtips för er som vill skratta lite :) Filmen heter Farsan & jag tycker det är en såndär gladefilm dessutom så skrattade jag en hel del. Se den!

Nu ska vi äta kvällsfika innan det är läggdags, det är ju torsdag imorgon. Det kommer liksom vara, en mycke speciell dag! :)

det närmar sig

Tjobre, tänkte hinna med ett kort inlägg innan jag drar till stan, för andra gången. Var där tidigare idag & köpte en skinnjacka & ett par jeansshorts, ska dock tillbaka för att återlämna shortsen, ångrade mig helt enkelt. Skinnjackan däremot, den var nice! Lite annorlunda & mer min typ av stil. Har lääänge funderat över att köpa en men fan hela staden har ju samma typ av skinnjackor, men då hittade jag en mycket snyggare som var lite längre där fram & kortare där bak, ni fattar? Kan visa bild ikväll. Ska även inhandla lite saker till den efterlängtade morgondagen & fan, nu är det nära! :) Nu måste jag däremot dra, ha de!

Godmorgon

Kvart i 7 är klockan & det är ju fan inget nytt att jag är uppe nu, men så länge jag inte sover bort halva dagarna som många andra gör så är jag nöjd :) Mattias har farit på jobbet & nu sitter jag här rätt upp & ner & funderar på om man ska orka städa.. Gjorde det iofs i förrgår men tänkte göra en storstädning så det är gjort innan morgondagen. Iaf, nog om det!

Pratade med syster igår & vi har planerat lite inför midsommar, planen är att vi alla ska äta midsommarlunch hemma hos pappa & Marita, sen närmare kvällen ska vi vara på Havsbadet där syrran & hennes familj har husvagnen & äta grillat & en massa annat gott, jag ska stå för efterrätten så jag måste tänka ut något riktigt gott :) Det blir en nykter kväll & det kommer då bli skönt! Någon som vet ifall det där lilla tivolit står på Havs i år? Isåfall blir det att åka karusell & äta sockervadd med Alvina :)

Förresten, som ni vet så blir jag ju moster igen åt en liten pojk, det är ju fasiken bara ca 4 veckor kvar :) Om han inte kanske dröjer eller sådär, men jag tror nog att han vill komma ut lite tidigare faktiskt, jag känner det på mig! Beräknad förlossning är iaf den 27 Juli! :)

Nu ska jag fixa & dona här hemma, sen ska jag ut i finvädret & steka i solen. Peace out.

trött så inni

Kom hem för en stund sen, har varit borta sen kl 10 imorse & så har jag, Marita & lillsis varit på ranten. Nu är dock de mesta förberedelserna inför torsdagen klara! Nu kan jag & Mattias pusta ut & invänta dagen & jag säger det igen, längtar som en tok! Nu blir det film & sen blir det en mycket tidig kväll. Peace.

i won't back down

Sitter & nöter Eminems nya album & jag spricker snart av längtan. Kan det bli torsdag nu? Tack! Idag har jag varit hos pappa & Marita & hjälpt dom att måla brädor till räcket till altanen, som snart är färdigbyggd & det blir riktigt jävla snyggt! När jag var hemma igen så satte jag igång med att plantera klart & nu är alla plantor på plats & är riktigt nöjd över resultatet :) Balkongmöblerna ska komma vilken dag som helst denna vecka & efter det är det som klart.

Nu ska jag vänta tills Mattias kommer hem från work & då blir det middag. Sen är det enbart chill resten av dagen. Ha de gött! :)

Eminem

Har släppt sitt nya album - Recovery & det är jävlat awesome! Jag valde bort sovmorgon så att jag kunde lyssna igenom albumet direkt & det är inget jag ångrar.

Eminem Ft. Kobe - Talking' 2 Myself



Eminem Ft. Pink - Won't back down


Eminem - I'm going through changes


Eminem Ft. Lil Wayne - No Love


Eminem Ft. Rihanna - Love the way you lie


Eminem - Seduction


Det är mina favoriter, så lägger inte upp alla låtar :)
Jag kan inte mer än älska hans nya album!
Riktigt jävla bra.

längtar..

.. tills på torsdag! :) Men vad som händer då, det tänker jag inte avslöja, förens då! :)

Godmorgon folket!

Fan, det är Lördag idag & jag vaknade med det kanske bästa humöret? :) Det händer inte sådär ofta eftersom jag i övrigt brukar ha det sämsta morgonhumöret tills jag fått i mig en cigg & frukost. Iaf, jag ska vakna till lite, äta frukost & fixa mig för idag är det jobb som gäller & det är jag & Hanna som ska stå i butiken, alltid lika kul att jobba med Hanna för hon är en glädjespridare kan jag lova! :) Meen ni får han an awesome Lördag, take care, y'all.

trädgårdsnissar, minsann

MysFredag med Matte, det gillas!

Ett tips på en god maträtt; Koka pastarosetter & stek köttfärs. När det är klart så her ni över det i en ugnsform & därefter blandar ni i en burk med Dolmio, en burk med creme fraiche mexikan/chili & en burk med creme fraiche naturell. Sen så blandar ni ihop allt detta & så strör ni över en påse med mozarella ost. Sen ska det stå i ugnen tills osten smällt. Ugnen ska vara på 200 grader. Enklare än så är det inte :) Det var våran fredagsmiddag idag & det är så sjukt gott! Blir aldrig less.



För en stund sen planterade vi så nu finns det gott om plantor på våran balkong. Kan dock inte namnet på dessa plantor, haha. Bra koll! Men det blev riktigt snyggt & nu fattas bara lite fler krukor för det räckte inte åt alla plantor.
Förresten, pappa & Marita har köpt utemöbler åt oss till våran balkong!! :) Blev skitglad när dom berättade det idag, så otroligt snälla dom är :) Dock så var det slut på lager när dom skulle köpa, men dom har betalat & till veckan så kommer möblerna. AWESOME! Då hade vi som tänkt lägga undan lite extra mycket sparpengar denna månad till våran resa som vi förhoppningsvis har råd med framöver.

Iaf, här kommer lite pics från balkongen, vårat mål är att skapa en djungel, skämt åsido. Nämen det är ju riktigt snyggt med blommor & plantor av alla slag! :) Tycker då vi!



Den där krukan gjorde min moster åt mig för länge sen, den betyder så otroligt mycket för mig.
Den 1 Juni var det 6 år sedan hon gick bort, det är en dag som jag aldrig kommer att glömma.
Jag saknar dig älskade moster ♥ 


Det där är plantorna som saknar krukor. Men det ska vi ordna imorgon :)


Det var allt för mig ikväll, nu väntar en myskväll med chips & cola & FILM! :) I'm out.


M is for Music

Musik, all day long. Det här dunkas i mina lurar just nu!

Steve Angello & Laidback Luke Ft. Robin S - Show me love


Travie McCoy - Billionare


Pendulum - Showdown


Crookers - Embrace The Martian Ft. Kid Cudi


music

Fastnade framför datorn & i musikens värld iaf, här kommer lite musik :)

T.I ft. Keri Hilson - Got your back


Edward Long Ft. Gorilla Zoe - Feel good



Young Jeezy - i luv it

mindfreak

Dagen har bestått av jobb & sen har jag pysslat på här hemma. När jag får mina idéer så vill jag få det gjort direkt.

Det här var idén jag fick idag. Trägardinen & trådgardinen i sovrummet..
Får se om det där får vara kvar eller inte. Kanske blir enbart
trådgardiner istället.. Fårseee.
Sen så återstår det att byta den gråa gardinen på sidan sen, mot en annan
gardin med en annan färg. Typ.


Kirrade en limegrön duk från mami, blev mycket snyggare på sideboarden.


Film nu, sen sova. Ha de! :)

kort & gott

Idag ska jag tillbringa all min tid ute i solen! :) Imorgon är det jobb som gäller, äntligen. Det var min update för dagen, kanske återkommer ikväll. Ha de bra så länge! ;D

en glad en

Jag & Mattias har varit hos mamma tidigare idag & grattat Pär, mammas sambo. Då bjöds det på smörgåstårta & shit vad gott det äääär. Även Grunkan (Jan) & Helene, mammas & Pärs vänner,kom förbi samtidigt som vi var där & Helene hade med sig en kartong med saker som vi skulle få till lägenheten :) Det uppskattas verkligen! Det var då iaf en ljusstake, koppar & en kaffebryggare. Bra grejjer & vi är riktigt tacksamma. När vi hade grattat Pär & suttit & fikat & surrat så bjöd jag hem Grunkan & Helen till oss så dom skulle få se läggan, nästa gång när det är lite mindre stressigt så ska jag bjuda på kaffe & fika :) 

Nu såhär under kvällskvisten har jag varit här hos pappa & Marita. Har rustat upp en cykel som Mattias fick från jobbet, spelat fotboll med lillsis, suttit på gården & pratat med pappa & Marita & även försökt få till en reko bild på mig & mitt nyklippta hår. Här kommer den bilden... är som... nöjd :) Dock syns det inte alltför mycket på bild. Men luggen syns ju iaf..

Nu ska jag cykla hem till älsklingen ♥ Take care, y'all :)


longinglonging

Sitter på PT just nu, där Marita jobbar. Chillar i väntan på att pappa ska hämta upp mig så slipper jag kånka på den tunga jävla matkassen. Var förbi Camilla för ett tag sen & sa hejdå, innan hon & My beger sig till Thailand i en månad, tråkigt att dom är borta så länge men så kul dom kommer ha! :) Jag är AVIS! Fan, nu blir det att spara till en sista minuten så drar förhoppningsvis jag & älsk närmare hösten, till ett varmt place & semestrar. För Mattias blir det inga problem att spara in med tanke på hans najsiga lön, men för mig däremot.. blir det lite svårare, får inte ut riktigt lika bra som han. Men jag får snåla rejält med allt jag kan, förutom hyra & mat då. Då ska det nog gå bra :) Aja, återkommer. Peace.


T.I.

T.I. som är en av mina största favoriter släpper ett nytt album den 17 Augusti!! :) Albumet heter King Uncaged & jag kan ju garantera att dom låtarna kommer spelas gooode så mycket hemma hos mig & Matte :) Längtar.


rested

GodmorgonGodmorgon! :) Alltså, med tanke på gårdagens väder så gjorde jag inte något enda vettigt efter kl 14. Låg i mjukkläder i sängen & kollade igenom alla 17 avsnitt av Vänner (sista säsongen) som förövrigt är den absolut bästa tv-serien genom tiderna! Rörde mig inte en meter förutom när vi skulle äta middag & kvällsfika. Vet ni hur jävla nice det var att koppla av så mycket?! Det var välbehövligt. Känner mig ju bra jävla utvilad idag så då hade jag tänkt städa hela läggan & ta en promenix runt Munkan, sen ska jag kanske ta en titt på stan eller nåt annat, måste ringa tandläkaren & be om en tid när det smärtar så sjukt mycket mellan 2 tänder, i tandköttet så fort jag ens tuggar på den sidan. Ska även hälsa på mami här i Munkan & papi i Skuthamn, får se om jag är så hurtig & går med stavarna då. Haha, eller så inte :) Ska aldrig lova för mycket.

Nu iaf ska jag börja morgonen med att äta frukost & sådär & även ringa hjärtat & fråga om han kanske ids gå på stan ett tag när han slutar :) Sen ska jag starta en tvättmaskin, jag är sjukt tacksam att vi har både tvättmaskin & tumlare inne i lägenheten i badrummet. Vill inte ens tänka på hur jobbigt det var i Östersund när jag var tvungen att kånka på en massa tvätt upp & ner för alla trappor & genom alla dörrar. Huvva... Jaja, inget man behöver störa sig på nu iaf :) Ha en bra dag, peace out.

Pics

Bilder från en kul tjejkväll hemma hos oss. :) Dock lite sent, men bättre sent än aldrig! Snygga bruuudar! :)














Godmorgon

Jag hade ju som tänkt ta sovmorgon idag & vet ni hur det gick? Det gick åt skogen.. Just för att det är 2 st grävskopor & 5 st arbetsgubbar som lever om precis utanför. Eller, dom gör ju faktiskt sitt jobb & det måste jag ju som acceptera haha, men var som inte vad jag hade förväntat mig just den dagen jag hade tänkt ta sovmorgon. Nog om det! :) Ska äta frukost nu & sen ska jag hitta på något vettigt! I'll be back.. :)


kläder

Beställt;



Sååå snygga! :)

summer.. gotta love it

Hallå! :) Har som it haft tid eller lust att blogga, men jag anser inte att det är så kul att sitta inne vid datorn när solen skiner & det finns så mycket roligare saker att göra :) Fan, det är ju sommar, så då måste jag dissa bloggen lite.. Iaf, igår var vi på Cirkus, det var så mysigt & vi åt glass & godis i stora mängder. Det var en sjukt bra föreställning & man fick som skratta en hel del! Efter cirkusen så blev det lugna puckar.. Vid 22 tiden for jag & Mattias till Hanna & hälsade på en snabbis, snackade en massa & sådär innan vi cyklade hem till Munkan igen.

Idag har det också varit lugna puckar, bara en massa film & mys. Snart däremot ska jag ta en promenix till pappa & så ska jag få en klippning av av Susanne, grannen :) Annars så hade jag då it mycket mer att säga.. Meen ni får ha de bra, peace out.

Lördag!

Hade verkligen en rolig kväll igår, hade inte förväntat mig att jag själv skulle ha så kul men så fel man kan ha :) Tack Martina & tack Elin för en najsig kväll & tack alla glada studenter! :)

Här kommer bilderna från Lillsisters Examen igår :) När det var klart så åkte vi in till stan & fikade på Ekbergs & så kollade vi runt lite på stan. Jag fick ett Scrapbook-set av Marita så nu ska jag välja ut 100 st bilder från datorn som ska bli vanliga kort, sen ska jag göra ett snyggt album, det kan bli kul!









Nu ska vi snart promenixa till mamma & sola ute på gården, är ju så härlig värme idag! Ha de bra :)




gratz

Grattis till alla studenter!!! :) Kan verkligen se min dag framför mig & jag kan inte mer än längta oerhört tills den dagen är kommen, det kommer garanterat vara värt ett extra skolårs väntan! Det kommer liksom vara.. kanske den bästa dagen i mitt liv? Men, vi ses i dimman ikväll folks! :) Partajj tillsammans med alla glada studenter :) PUSS!


Pics..

..från en härlig kväll :)



Haha, strax efter bilden är tagen så tabbar jag mig totalt & fastnar i
trädet med draget & SWISH så lossnade det & flög det iväg mot vattnet.














Vi fick då ingen fisk, men det var nära minsann :) Förresten, på Lördag ska jag & älsk på Cirkus! Vi var ju där förra året också, vi har turen & får gratisbiljetter. Tycker som det är mysigt att gå på cirkus. :) Iaf, nu ska jag pyssla på lite här hemma, sen är det dags för sängen. Ska på lillsisters examen imorgonbitti, hon går ut 5an & det innebär att hon börjar på Pitholm till hösten, tiden går så fort! Ska iaf ta massor med finbilder imorrn! Ni får ha en bra kväll, peace out.






lovely day

Idag var det min sista praktikdag, så då bjöd jag på kakor. :) Känns dock riktigt skönt att jag är tillbaka igen om 1 vecka men då är det ju jobb & jag kommer jobba där fram tills Augusti! Kul!! :)

Sitter just nu hos mamma, ska snart promenixa hem & göra middag bestående av plättar med sylt & grädde. När Mattias kommer hem så äter vi & sen ska vi ut & fiska :D Det blir nice & så ska vi väl ha lite picknick också, haha :)

Ni får ha det bra, folket! Nu ska jag tagga för fisketur, hoppas det blir en abborre eller två. ;) Bilder från kvällen kommer väl upp på bloggen, när jag har tid. Peace out.

Filmtips

The Great Debaters. När jag såg denna film så grät jag tusen tårar av främst sorg men också lycka. Filmen är baserad på en verklig händelse & den innehåller både glada, roliga & dramatiska scener. Den här filmen visar verkligen hur orättvist behandlade mörkhyade människor blev då & fortfarande blir än idag. Världen är sjukt jävla orättvis & jag kan säga att jag höll på att spricka av ilska vissa stunder. Men.. jag kan ju avslöja att det är ett otroligt glatt slut.. :)

Den är verkligen sevärd.


Hoho!

Vaknade tidigt imorse & storstädade lägenheten, då vare gjort! Sen tog jag en promenix till mamma & hälsade på :) När jag kom hem igen så har jag spikat upp lite saker på balkongen & nu så står det en plåt med kolakakor i ugnen, ska strax knåda ihop en till deg & ställa in i ugnen, det blir havreflarn. Gött! Saknar Mattias som är på jobbet.. Det är så tyst & tråkigt här hemma utan honom varje dag.. Längtar tills mina arbetsdagar kickar igång.
Men iofs.. Jag trivs faktiskt rätt så bra med att pyssla på här hemma också, vi har ändå alltid kvällsmys när M kommer hem. :)

Nu fick jag nyss ett samtal, Marita & lillsis kommer på besök! Dom kommer precis lagomt för nu ska jag ta ut plåten ur ugnen så då får dom nybakta kakor :) Trevligt! Hade bra, folket :)

Nöjda & glada sambos :)

Äntligen! :) Vi har fixat & trixat idag & nu är vi riktigt nöjda. Det känns verkligen... Som hemma :) Visar resultatet med bilder, så får ni själva se!

Sideboarden står i vardagsrummet & så hänger bigsize-spegeln ovanför, tackar Marita för
den idén! Ska köpa några högre ljusstakar sen i olika höjder som ska stå i andra hörnet på boarden.


Hallmöbeln fick vi av min mormor, den har tydligen stått ett bra tag i hennes
förråd, men då fick vi ta den. Jag har bara klätt om sitsen med ett svart tyg :)
Nu är hallen done!


Tackar återigen mina föräldrar för hjälpen idag ! :)




Godmorgon!

Fastän jag har varit vaken sen kl 06.30, som vanligt :) Finns inget bättre än att koppla av & njuta på morgonen & slippa all stress när jag har praktik. Haha, min älskling är som speciell han, kl 06.30 vaknade jag upp av ett evigt visslande & en massa konstiga gladeljud som han brukar ge ifrån sig när han är på bra humör. Det smittar verkligen av sig, för jag har sjungt hela morgonen & lyssnat på Rix fm & skrattat lite åt alla glada prickar i Rix morronzoo, även fast det var bättre när Titti var med. Men ändå.

Idag är det praktik & det är faktiskt näst sista praktikdagen innan det enbart är jobb som gäller. Är inte ledsen, för jag kommer ju tillbaka redan efter 1 vecka till alla goingar på Hanséns Barn! :) Men nu ska jag göra mig klar innan jag drar vidare! Ni får ha det braa! :) Peace out.

Förresten, ligger bilden längst till höger under dom 2 andra bilderna på headern? För er? Alltså nu när jag kollade så verkar de så... är det olika från dator till dator? Blev ju rätt från början :S

kort update

Mattias står & visslar & sjunger i köket samtidigt som han lagar mat, då ökar mitt glada humör ännu mer ! :) Ibland så tror jag inte att han riktigt fattar att jag hör honom för helt plötsligt så blir han generad haha :)

Jag & mamma har varit på ranten igen, denna gång blev det dollarstore. Jag har hittat en del fina saker som ska inhandlas när lönen kommer! Förresten, nu är sideboarden ÄNTLIGEN på plats. Det tog fan fleeeera dygn för den att torka men nu är den på sin plats! :) Bild på det sen.

Nu ska jag kila ner på affären & handla mat, sen ska jag & mamma på ranten för tredje gången haha! Återkommer ikväll.

plantor & mor&dotter dag! :)

Jag har varit på ranten med mamma hela dagen, riktigt roligt! :) Vi har varit & tittat på plantor & affärer där dom har trädgårdssaker. Visar bilder på det jag har fått av min älskade mamma idag! :)

Jag har som alltid haft intresse för inredning & trädgårdsarbete sedan jag flyttade hemifrån. Men jag hade då inte balkong eller någon större yta för det i lägenheten i Östersund & när jag & Mattias flyttade ihop så var inte heller den lägenheten riktigt rätt för det, dels för att vi under en längre tid har sökt ny lägenhet & att jag då därför inte orkat börja med några större projekt. Nu däremot när vi vet med oss att vi ska bo här i nyläggan en lång tid framöver & dessutom när det finns gott om plats för mina intressen så är det hur kul som helst!! :)

Blommorna i färgen orange är Tagetes & blommorna som är framför
är Hänglobelia i blått. Hänglobelierna kommer att hänga nerför krukan när det har växt
& blommorna i orange kommer att blomma ut mycket mer. Tror det blir awesome!




Mamma har varit riktigt kreativ, bladet är gjort av cement & hon har
använt sig av ett rabarberblad för att få till formen. Riktigt snyggt :)
Så det där fick jag av henne! Hon ska dessutom lära mig hur man gör, kan bli
spännande.



Vi var på en affär i Öjebyn där dom hade hur snygga grejer som helst till trädgården.
Sköldpaddan & blomman (vet it vad blomman heter) fick jag också av mamma :)




Är riktigt nöjd & fler plantor ska det bli. Tack mamma, Jag Älskar Dig! ♥


funderingar

Godmorgon ! :)

Den här veckan kommer förmodligen bli ganska jobbig för mig. Just för att jag hade kunnat vara en av dom som stått på flaket & skrikit av lycka för att skolan är över. Men nu är det inte så eftersom jag valde totalt fel linje vilket resulterade i att jag inte ville gå till skolan vilket därav resulterade i att jag mådde dåligt över det. Det blev bara så att vi bestämde att jag skulle lägga skolan åt sidan & fundera & börja må bättre. Nu mår jag prima kanon men nu känns det bara så jävla jobbigt. Kunde jag inte bara ha tagit mig i kragen & gjort klart de ämnen jag hade kvar (grundämnena). Men ska försöka att inte tänka så för hänt har hänt & prio nr 1 är faktiskt att JAG ska må bra. Skolan går att ta igen & det är det som är på gång nu! :)

Susanne som jobbar på Strömbacka ska prata med dom som ska pratas med & sedan ska jag komma på ett möte & så ska vi bestämma hur det ska bli till hösten, alltså vart jag ska gå osv.. Hade varit skönt att slippa pendla varje morgon så därför hoppas jag att jag får gå på backa.. :) Iaf, jag har bestämt mig för att bara få dessa ämnen klart (!!!). Det ökar ju såklart mina jobbmöjligheter & så kommer jag & kunna tänka tillbaka & faktiskt minnas den dagen då det var min tur att stå på flaket & skrika av stor jävla lycka!! :) Nu blev det bara så att jag fick vänta 1 år extra, men huvudsaken är ju att jag kommer dit ! :)

Jag ska hurra & gratta mina vänner som går ut nu & så får jag längta & invänta min tur! :)


kärlek

Ny kategori; Vårat hem.

Jag gillar söndagar som den här. Jag & Mattias har bara mått väl hela dagen, sett film, myst & gått på en mysig kvällspromenad. Vi gick förbi mitt gamla dagis & jag berättade om alla gamla minnen från dagistiden. Sen så gick vi & tittade på alla fina hus här i området, jag säger då det, jag gillar verkligen Munksund. Vi pekade ut husen vi tyckte var finast & så fantiserade vi om hur vi skulle ha gjort om & hur vi skulle ha haft. Typ; Jamen då hade vi ju kunnat bygga ut sådär. & då hade vi ju haft våran altan där & så kan vi göra si & så :) Längtar tills den dagen vi flyttar till hus. & så pratade vi om barnvänliga områden & även INTE så barnvänliga områden. Vi är definitivt enade om att vårat blivande barn ska få växa upp här i Munksund :)

Efter promenaden så kom brorsan & hans nya tjej Jessica & hälsade på, riktigt trevligt & det var kul att få träffa Jessica :) Känns lika kul varje gång vi får besök! Synd dock att allt fika var slut, hade ju velat bjuda på något gott. Men imorgon ska jag baka igen; denna gång blir det havreflarn & kanelbullar :)

Nu ska vi se en till film innan vi ska sova, ni får ha det bra!! :) Kram från en glad mig!


kort update

Gårdagen var trevlig, först satt vi här ett tag & surrade & drack vin, sen åkte vi till Öjebyn & hälsade på Martinas pappa. Vi satt vid brasan där ute & pratade & jag gullade med en av deras kattungar, fick ingen allergisk reaktion denna gång som jag annars brukar få :) Det var mysigt! Kanske lägger upp någon bild ikväll.

Idag har vi inte alls gjort så mycket. Tagit itu med tvätt, röjt undan lite från gårdagen & sett en film som heter Kings of south beach. Den var helt okej & jag gillar filmer som är baserade på verkliga händelser. Den är sevärd!

Nu ska vi göra middag, idag blir det pannkaka med bacon, riktigt jävla gott!! :) Peace out.


Stereo love

Jag har fastnat för den här låten. Den är SJUKT bra!

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love



småinköp

Kom hem från stan för en stund sen. Här är lite nyinköpt;

Limegrön radio & så kan man koppla in mp3n.
Den står i köket nu & då slipper jag stå & laga mat & baka i tystnaden. Haha.


Typ underlägg, kändes som.. snyggare bara :)


Köpte även servetter i glada färger & 4 st glas i limegrönt & rosa. Bilder på det, skippar vi haha. ;P

Nu: Ska vi städa läggan & sen blir det middag. Kyckling & ris denna gång :) Sen ikväll så väntar vi besök, det blir nice! Ni får ha det bra så länge. :)

it's freedom

Sådär, nu blev bilderna i headern bättre. Ser lite mer... snyggt ut :)

Efter förra inlägget så tog jag kameran & gick ner till kärnen. Agerade lite fotograf, typ. Ids då inte lägga upp bilderna nu, ska strax krypa ner under täcket med Mattias. Sen så blev ju inte bilderna riktigt som jag hade tänkt mig, man ska ju ha en riktig kamera, åtminstone när man tar naturbilder. Men det var då iaf kul & mysigt att promenixa runt där i skogen, jag är & har alltid varit en naturmänniska. Förra sommaren var ju jag & Mattias till eliasgrottan, arkeologstigen & flera liknande ställen & promenerade runt, tog kort & bara njöt av utsikten. Tur att vi båda har det intresset gemensamt.. :) Blir mer av det i sommar! Vi har dessutom planerat in att vi ska åka & tälta nånstans uti boschen (stavas det så?) & ägna flera dagar åt fiske & sådär. Vi inväntar bara lite mer sommarvärme & så får vi se om Mattias får någon semester, det verkade inte vara så säkert, men jag hoppas.. Åtminstone en vecka skulle ju vara bra. Annars får vi väl klämma in det någon helg. Jaajaa, nu är det dags för sömn, imorgon väntar en ny dag ;)

Godnatt!

Pics

Nu har jag & Mattias försökt få in bilder i headern, dock så måste vi justera lite mer med size & sådär. Vi ser lite ihoptryckta ut på första bilden & så är ju alla bilder i olika storlekar. Det får dock bli senare, vi tappade tålamodet haha.

Idag har det varit full rulle på praktiken, redan när vi öppnade så började folket strömma in, men det är ju röjardagen så vi hade ställt ut 2 ställ med rea & det var populärt :) En riktigt kul dag har det varit! När jag slutade så gick jag på stan ett tag med Malin, Camilla & My. Sedan kom Mattias in & då gick jag runt med han & kikade. Köpte ett nagellack, persikafärg typ. 20 kr så det var ett fynd! Vi avslutade stanrundan med ett nuggetsmål på big boy ;)

Nu hade jag tänkt tillaga något gott i köket, eftersom det är Fredag & helg :) Ni får ha en nice fredagskväll! I'm out.

Mitt hjärta, som inte ville titta in i kameran idag ;P Ska smygfota sen.


Pratade med M i telefonen medans jag tog kort, men ni är ju it blinda heller.


Hade ju tänkt återkomma med fler bilder sen, får väl agera lite fotograf sen, med våran skräpkamera :)


Då var det fredag

Har donat hela morgonen sen Mattias for på jobbet, dvs. sen kl 06.30. Nuförtiden så är jag alltid morgonpigg, men det är inte så konstigt eftersom att vi alltid lägger oss innan 12 på kvällarna, oftast tidigare. & som jag sagt tidigare, jag hatar att sova bort halva dagen.

Iaf, ska göra mig klar nu innan jag drar vidare till praktiken, ska även jobba & tjäna en penning. Dock endast en timma när dom har lunch, men bättre än inget :) Snart kickar det igång lite bättre med antalet jobbdagar. Just det, fick ju ut rätt så bra på deklarationen så jag får ut en helt okej penning i slutet av månaden. Nu ska jag strax bege mig, sen så är det ju helg för tusan! Blir en lugn fredagskväll med Mattias & imorgon tror jag att jag ska umgås med tjejerna :)

Trevlig helg, folket! :)


Till syrran

TUSEN Grattiskramar till dig syster, på din dag! Hoppas du får en härlig dag, ta vara på den & njut :) Jag Älskar dig över allt annat, är sjukt tacksam att du ALLTID finns där för mig. You're one of a kind, syster.

Återigen, Grattis! ♥






Hallådär! :)

Dagen har spenderats i Kalix hos syrran, vi har ätit smörgåstårta, haft soffmys & så har jag agerat frisör åt syrran, Alvina & Vevve :) Var otroligt kul att få träffa dom & nu är midommarhelgen spikad för oss, blir att vara med syrran & dom på Havsbadet där dom ska ha husvagnen. Ser fram emot det! :) Hade inte kameran med mig idag så jag lägger upp en bild på min lillgumma från förra gången vi var där.

♥♥♥♥♥



Just det, på vägen till Kalix så stannade jag & mamma på Rusta i Luleå & kikade lite. Fick en snygg matta i svart bambu som vi kan ha på balkongen. Tack mamma ♥ Så när jag kom hem så har jag fixat & donat där ute, har ställt dit en hörnhylla & ställt dit lite ljuslyktor & sådär. Hänger även lite prylar på väggarna & i taket. Nu fattas bara snygga utemöbler & lite blommor, vi måste dock vänta tills slutet av månaden innan vi kan inhandla det. Men än så länge är det riktigt mysigt där ute :)

Nu ska jag ta itu med lite disk & sen ska vi se på film, återigen :) Ha de bra så länge!

makes me stronger

Har precis bakat kolakakor som jag ska ta med till syrran som fyller 24 år imorgon. Mamma kommer & hämtar mig vid 11-tiden & då bär det av till Kalix, dagen kommer bestå av massor med bus & lek med lillan & så fika också för den delen.. :) Nu ska jag göra mig klar innan vi drar, ha de gött.


good memories

Fick besök av Martina tidigare idag, blev fika & prat & imorgon kväll kan det hända att vi tar något vinglas. Trevligt :) Vid 18 tiden drog jag till Storfors & kollade på lillsyrrans fotbollsmatch, blev förlust 4-2. Dock en spännande match & jag var nog en ganska högljudd hejjare vissa gånger. Vissa stunder blev jag tyst & fundersam, tänkte tillbaka på mina roligaste 11 år när jag spelade fotboll. Känns ganska jobbigt ibland, saknar det så sjukt mycket. Tror jag & Mattias ska lira lite nere vid Munksundsskolan någon kväll, kan nog vara ett bra sätt för mig att få göra av med massa energi på något som verkligen är kul!

När jag var hemkommen från Storfors så piffade jag till naglarna, ni vet filade & målade & sådär, samtidigt som jag såg på Medium som för övrigt är sjukt bra. Ska ladda ned några avsnitt & se på någon dag när jag är uttråkad & när vädret är sämre. Nu däremot ska jag strax göra mig klar för sängen, sen läsa lite innan vi somnar.
Först; Ett filmtips.

Sin Nombre heter filmen, vi såg den igår & den var sjukt bra, dock så var den rätt så upprörande. Ni vet såna gånger man blir fly förbannad & undrar hur lång människor kan gå, egentligen. Kom ett & annat fult ord ur min mun, kan jag lova. Men filmen var bra & jag tycker den är sevärd, även om man blir fett förbannad & helst vill stänga av tvn under vissa scener (för så kan jag känna i vissa fall) så är det ändå viktigt att få en inblick & inse hur verkligheten är, för vi lever tyvärr i en värld där de sjukaste & hemskaste saker sker runt omkring oss. I den här filmen så handlar det om kriminella gäng & i dessa gäng så finns det oftast inga gränser, går någon emot så är man liksom; Död.

Fler kategorier som filmen innehåller; Kärlek, fattigdom & jakten på lycka & början till ett nytt liv.

Sevärd. Lägger upp en trailer;


Volbeat till Luleå

Men yes! Sjukt glada nyheter för dom som inte vet; Den 16 Oktober kommer Volbeat till Luleå, biljetterna har inte släppts än tror jag men jag ska då fan hugga tag i en direkt! Längtar redan !!!! :) Underbart!


Mina favoritlåtar med Volbeat;

Guitar Gangsters and Cadillac Blood


A broken man and a dawn


Maybelline

"ryssvärmen" är påväg tillbaka :)

Såhär sommarklädd är jag idag, ursäkta fjortisbilden men eftersom jag är själv hemma & ingen kan ta bild så fick det bli en spegelbild. Jag bestämde mig för att inte ta på mig ett enda svart plagg idag. Nu ska jag ta en promenix, det är ju sjukt jävla varmt ute! :) Jag klagar inte.



 


Godmorgon!

Lyssnar på Star Fm webbradio, dom spelar låtar från 70-, 80-, & 90-talen & någon gång klämmer dom in en nyare låt. Ibland är det skönt att lyssna på annat än dagens musik, tycker jag. Iaf, har just ätit frukost & nu ska jag bara vänta tills mamma kommer hit & då ska jag klippa henne :) Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ska baka för det blev inte av igår, måste bunkra upp med fika så det finns när vi får besök, för kakorna är slut & bara en påse muffins kvar. Haha, det gick snabbt. Tror jag ska baka något gott & ta med till syrran också när vi åker dit imorgon, för på fredag fyller hon år! :)

Nu kom mamma, så nu ska jag agera frisör! Ni får ha de :)

http://www.starfm.se/webbradio/webbradio.php  - Om någon vill leva sig in i 70-, 80-, & 90-talen kanske?


färg ska det va

Nu har jag pysslat på ett bra tag & jag visar resultatet med bilder :) Är som ganska nöjd, nu är det lite färgklickar i alla rum.

Garderoberna i hallen, det matchar ju som bra till tavlan dessutom.


Som ni ser :) Var den där tavlan jag klädde själv, tyckte som tyget var snyggt så.  


I vardagsrummet, där mellan fönstrena. Det är röda dekaler,
inte orange som det kanske ser ut som.


Garderoben i sovrummet.


& så fick kylskåpet piffas upp lite :)

på pysselhumör

Hemma igen, är rätt så trött känner jag & hungrig. Mattias håller på med middagen så snart när vi fått i oss lite mat så ska jag sätta igång med att pyssla lite med en grej, bild på det kommer ikväll. Sen så hade jag tänkt baka igen också, ska kolla runt lite på recept på internet & se om jag hittar något intressant & gott. Senare sådär på kvällskvisten så ska vi se en film som vi hyrde idag, minns ej namnet men det var någon typ av Thriller.

Ja, annars så hade jag inget mer att dela med mig av för stunden, men jag bjuder på pics ikväll! Om det jag ska pyssla med blir snyggt :) Haha, återstår att se!

Hej så länge!


snabb update

Just hemkommen från praktiken, ska slänga i mig en lunch bestående av färskt bröd med skagenröra på. Sen ska jag hänga upp lite prylar på balkongen som jag hann köpa på presenten idag under min lunchtimma. Efter det är det en massa ärenden som måste göras, är lite i stressen nu så jag avslutar det korta inlägget med en bra remix! :)  

Justin Bieber Ft. Bow Bow, T.I., Ludacris - One time (Dj Vadar remix)


Peace out.


RSS 2.0