wihoo

Just hemkommen från Lule. Malin övertalade mig att följa med på hennes musiklektion & det var faktiskt riktigt kul att se när dom sjöng & spelade, grymma var dom! ;-) Efter det gick vi på stan en snabbis & jag köpte med mig 6 st bordstabletter för 100 kr från Lagerhaus, dom var riktigt cleena & jag älskade färgerna. Nu ligger dom på köksbordet & ser snygga ut haha. Nu ska jag göra mig klar sen drar jag & Matte vidare till Simon & då blir det vin, god mat & trevligt sällskap!

Ha en rolig kväll, gott folk! Peace out.

god morgon!

Hade egentligen velat sova ut idag men jag kan fan aldrig somna om när Mattias kliver upp & far på jobbet. Så då klev jag upp & vek lite tvätt, startade en tvättmaskin & plockade undan lite. Nu lyssnar jag på musik, Christina Aguilera levererar musiken denna morgon. Snart blir det frukost & sen hade jag tänkt ta en promenad men jag börjar tvivla med tanke på det fett tråkiga vädret.... Annars så har jag inte mycket mer att säga förutom att jag ser fram emot kvällen ! ;-)

Peace out.

it happens for a reason :)

GUD så trött jag är efter dagens stress, jag är nämligen bäst på att stressa i onödan fast jag gillar som ändå när det är full fart på dagarna :) Begav mig iallafall till stan där vid halv 3 tiden & mötte upp Martina & som vi kramades! Har verkligen saknat henne! Vi har uppdaterat varandra med senaste nytt & det gjorde vi över en fika på Kvarters, vi fick även sällskap av Malin. Tyvärr så hann vi bara träffas ett tag men förhoppningsvis så hinner vi ses ett tag på Söndag också innan hon åker hem & då får jag en klippning också :) Ska toppa det lite & klippa upp, det blir perfa eftersom jag ganska precis nyss färgade håret mörkare. Förresten, Grattis till dig gumman för att du klarade gesällteorin, nu håller vi tummarna att du klarar andra delen också! Men det är jag säker på att du gör.

Valborgsplanerna är nu spikade. Jag & Mattias kommer att spendera kvällen hos Simon W tillsammans med Malin, Niko, Petter & Fredrik. Vi var & handlade all mat osv. idag. Tror det blir jädrans trevligt & det kommer bli sjukt gott med grillat ;)

Nu ska jag hooka med john blund & jag kommer somna dirr. Sleep tight!


jobbijobbi

Fick just ett samtal från JC & jag har nu fått ett schema, kommer dock inte få jobba så mycket som jag hade hoppats på men jag är glad ändå :) Nu är det verkligen bekräftat att jag SKA få jobba där. Jag kommer att jobba en del Lördagar & hela vecka 29 & hela vecka 30 & så även om någon skulle vara sjuk kommer jag få hoppa in. Det känns verkligen hur bra som helst att jag fått ett sommarjobb eftersom att det är så jävla svårt att få, men jag lyckades & det känns awesome! Jag kommer få ett till samtal i veckan om vilken dag jag ska få provjobba så att jag får lära känna dom jag ska jobba med & dessutom lära mig det jag inte kan.

Jag känner mig ändå rätt så säker eftersom att jag varit i snart 1 år på Hansens Barn, men det blir ju något helt annat med storlekar osv. Även en annan kassa. Men i övrigt så är det ju i stort sett likadant & känns skönt att jag vet hur det fungerar :)

Nu ska jag skynda mig in till stan, massor som ska hinnas med :):)

Peace out!

check

Ny kategori; Film & klipp. & nu nöjer jag mig med dessa kategorier :)

what to do

Gårdagen var sjukt trevlig & vi spelade biljard i någon timma, som var riktigt kul även fast jag inte vann mer än en eller två gånger, det var Nico som kammade hem dom flesta vinsterna :) Kan ju säga att matcherna mellan mig & Malin tog lite längre tid haha. Efter det så satte vi oss ner vid ett bord & såg fotbollsmatchen samtidigt som vi smuttade på en cider. Vid halv 11 tiden så valde jag att avrunda eftersom jag skulle upp tidigt idag, så jag cyklade hemåt. Var iaf en mycket trevlig kväll! :)

Idag är det en del att göra som står på listan; tandläkartid 08.40, efter det ska jag ta itu med all tvätt samt städa lite, sen träffa Martina i stan för att ta en fika! :) Klippa pappa & brorsan, sen när Mattias slutar så möter jag upp honom i stan för att storhandla & göra bort systemet. Ikväll har jag även tänkt hinna färga håret, fixa naglarna & alla andra tjejstuffs. Så ser dagen ut & nu ska jag äta en stadig & god frukost! Hoppas solen håller sig framme hela dagen för idag blir det en massa jävla promenerande fram & tillbaka :)

Peace out!


starshine

Sitter hos Mallanbrallan & Nico & softar, lyssnar på gorillaz & jag har blivit bjuden på kladdkaka; gjord av Malin & den var ruggigt god! Snart ska vi ta en walk ner till Challenge för att spela biljard! :) Undrar om man har kvar skillsen från 9an, isåfall så har jag då tänkt kamma hem vinsten :) Ha en bra kväll då gott folk!

Peace out.

Kärlek & tankar

När mitt hjärta kommer hem från jobbet, då ska jag ge han en stor bamsekram & be tusen gånger om ursäkt för att jag varit en sån surbitch de senaste dagarna & nästa gång jag blir sådär surig så ska jag räkna till 10 & säga åt mig själv att; TÄNK kvinna, ska du vara sur så kan du sura i din ensamhet men låt det fan inte gå ut över någon annan.


Här kommer ett inlägg som är tillägnat till min Kärlek.

När vi hade börjat träffats lite smått så fick jag höra det ena & det andra om dig. Visst, jag reagerade ju på en del saker & en del saker var ju sant men jag valde det vettiga; att lära känna dig på riktigt för att se vem du egentligen var! Jag är SÅ glad att jag gjorde det för du är verkligen en härlig människa & fin på alla sätt. En del har verkligen fel uppfattning om dig.

Jag älskar dig & jag älskar allt med dig. Ditt sätt att vara, din charm, ditt skratt. Hela din personlighet. Du finns där för mig vad det än handlar om, du kanske inte alltid vet vad du ska säga men det spelar ingen roll för jag du ger mig mod & styrka genom att bara vara vid min sida. Det bästa jag vet är att ligga i din famn & känna dina armar runt mig, du får mig att känna mig trygg. You're my man ;-)

Jag tycker du är great som står ut med mitt hemska morgonhumör, du vet ju hur jag kan bli när du ringer & väcker mig när du är på jobbet men vet du älskling? Trots mitt hemska morgonhumör som tar över hela mig på morgonen, så värmer det innerst inne i kroppen när jag får höra din glada röst varje morgon, även om jag kanske inte visar det.
Jag älskar när du överraskar mig, som den gången då du sa att vi skulle gå ut & röka en cigg & när vi kom ut så hade du tänt massor med ljus & gjort en stor kopp te. Det var så sjukt mysigt när vi satt där & pratade ute i kylan, men jag frös inte ett dugg just den gången :)
Jag gillar när du brukar sjunga när du står i köket & diskar, ibland tror jag att du försvinner in i en egen värld för jag kan stå & titta på dig i flera minuter utan att du märker något, när du helt plötsligt märker att jag står där så blir du jämt generad haha :)
Jag kan inte låta bli att skratta när du ska förklara något komplicerat & det kan ta dig 10 minuter men sen så förstår jag ändå inte vad du pratar om eftersom du är gode så dålig på att förklara haha :)  

Men det jag gillar mest med dig
är att du är den du är & skiter i vad alla andra tycker! Jag ser upp till dig & jag brukar tänka för mig själv att det vore skönt om det vore så lätt för mig. Du har gått igenom så mycket & det har gjort dig till en sån stark människa. 


Vi har varit tillsammans i snart 2 år & vi har varit förlovade i lite över 1 år. Det har varit den bästa tiden i mitt liv men ibland har det även varit jobbigt som fan. Dels för att vi är sjukt envisa båda två, när vi bråkar. Ingen vill ge sig & det kan bli ganska dryga bråk. Det har även varit en del lögner från oss båda, vi har gjort våra misstag, något som jag känner djup ångest över, men det är något som man måste kämpa sig igenom & vi bygger upp vårat förtroende för varandra, känner att vi har kommit långt på den fronten & det är jag glad över. Stark Kärlek övervinner det dåliga. Vi har båda våra sämre & bättre sidor & ibland blir jag TOKIG på dig när dina sämre sidor kommer fram & jag vet att det är samma för dig. Men vet du? Jag står ut, för när det är bra då är det fan bra & jag älskar ju dig, trots dina brister ;) Som du alltid säger när vi har bråkat; Det vi har är SÅ värt att kämpa för & vi ska inte låta bråken förstöra. Du har så rätt & trots att jag ibland har varit nära att ge upp någon gång så har det bara varit tankar som kommit fram pga. min frustration & ilska. Det är ju för tusan meningen att man ska bråka i ett förhållande. Annars är det ju något fel :)

Förstår du hur jävla underbar du är i mina ögon älskling?

Jag älskar dig, Mattias Öberg ♥





Pics

Sitter på min bärbara & klickar runt, tittar på lite gamla bilder. Ibland så saknar jag faktiskt min gamla lägenhet i Östersund men framförallt så saknar jag alla vänner som bor där. Jag måste verkligen åka & hälsa på snarast känner jag, funderar på att kanske åka dit vid studenten så jag får se när mina brudar tar studenten! :) Men det beror på hur min ekonomi ligger till & så ska jag prata lite med älsklingen & höra om han vill åka med mig :) Så det återstår att se.

Snart är det valborg & det blir så att jag ska vara med älsklingen & hans polare. Det blir grillning & godricka! Det blir nog perfa :) Nu ska jag strax göra mig klar & sen ska jag till stan med mamma & kika runt lite.

Bjuder på några bilder från förr & med det säger jag Peace out.

Jag i min kära lägga, innan vi hade snyggat till det.


Jag, Martina & Linda :)

I salongen på skolan. Linda färgar mitt hår :)



Girls night hos Martina :) Jag, snärtan marte & Linda :)

Storsjöyran & besök av Malin & Camilla :) Ett oförglömligt minne haha ;)


Mattias & våran hund Casper i läggan, efter att vi hade snyggat till det. Saknar Casper sjukt mycket...


martina :)

BabyG kommer hem & som jag har saknat henne. Vi har nog en hel del att prata om & det ska vi göra över en fika imorgon, jag hinner dessvärre inte träffa henne så mycket mer eftersom hon åker till stugan över helgen. Imorgon ses vi iallafall min vän & jag har saknat dig sjukt mycket. ♥♥♥

x


to good?

När tankarna snurrar igång.... Jag kan fan inte låta bli att le för mig själv när jag tänker på hur det smider på så sjukt bra för mig just nu, men å andra sidan så vill jag helst skrika ut en massa ilska som jag har inom mig. Det hela resulterar i att jag i några dagar har gått runt & switchat humör titt som tätt & känns ju inte speciellt bra att min älskade sambo får ta all skit. Varför jag är så känslosam det har jag ingen aning om men det är då inte pga. min månadsvecka haha. Jag tror det kan bero på att jag har svårt att ta in alla positiva händelser som har skett i mitt liv på sistone. Det känns så jävla ofattbart att det flyter på så bra. Det resulterar i att jag blir förvirrad & rädd att det ska försvinna framför ögonen på mig.. & resultatet blir mitt konstiga humör.

Jag ska försöka släppa all rädsla & NJUTA av livet som det är nu, för jag trivs så bra & jag har så jävla mycket positiv energi & jag tänker INTE låta den övertas av negativ energi. Nejnej :)

Nu ska jag göra mig en tekopp, ta på mig Mattias varma vinterjacka & sitta ute på balkongen i friska luften, rensa tankarna & röka en cigg. :)

Take care y'all.








this time

Lettin 'em know I'm gonna stand my ground...




define it

Sitter & lyssnar på musik & dricker en tekopp. Känner mig fett trött i huvudet efter en hel dags inventering, men det var kul ändå! Tänkte lägga in bilderna från Luleåbesöket men jag tror fan det får vänta för vi ska ta en promenix nu så jag slänger in två softa låtar istället :) Mina blogginlägg nuförtiden är minst sagt ointressanta så jag ska nog lägga lite tid på ett inlägg som kanske kan vara värt att läsa ikväll? Så får det bli, måste nog rensa tankarna ändå ;) Peace out.


Lil' Scrappy ft. Stuey Rock - Bad



T.I. - I'm back




girl, stop acting like a bitch

Känner mig lagomt trött efter en heldag ute i solen & imorgon blir det tidig uppstigning så jag tror fan jag avrundar snart. Förresten, dollarn är låg så passa på att klicka hem kläder, de ska då jag göra! Har kikat runt lite på mina favvosidor & det finns mycke snyggt vill jag lova. Tur att jag får mina cash i veckan :) En av flera positiva saker som veckan kommer att bjuda på! Näfan, det blev ett kort & ointressant inlägg men nu ska jag krypa ner under täcket med min baby! Imorgon är det praktik & då är det inventering som står på listan.

Peace out.


sunny in P-town..

Vi har tillbringat hela dagen ute i solen, Marita bjöd oss på mjukglass & därefter blev vi bjudna på käk från Max av Tommy & jag kan inte förstå varför jag inte har ätit kycklingnuggets förens nu? Fuck skrovmål från & med nu. Annars har jag & Mattias bara glidit runt på stan ett tag & chillat i solen, det har med andra ord varit en perfekt Söndag. Nu är jag hemma & jag förstår inte vars mitt goda humör försvann? Känner mig allmänt irriterad & sur. Jag ska göra mig en kopp te & gå ut & röka en cigg i hopp om att det kanske kommer tillbaka. Annars så tar jag en powernap eller nåt.

ciao..

miniroadtrip

Lite pics.

Vi befinner oss i Skuthamn hos pappa & jag & Mattias har varit & kört lite moppe mot Havsbadet, Gläntan, Norra Stenarmen, Bondön & lite andra småställen. Blev några stopp lite här & var, vi lejdade oss aningen & försökte få upp värmen. Efter 2 timmars mopedkörning i den här kylan så kan jag ju lova att man är lagomt frusen, men vi ska snart ta ett varmt bad med tända ljus, så att vi får upp värmen :) 


Havs.
Om ett par månader ligger vi där på stranden & gassar i solen,
tar ett dopp mellanåt & njuter av sommaren. Längtar galet mycket!







Nu har älsklingen gjort upp ett bad åt oss så nu foldar jag datorn. Ha en bra kväll gott folk! Sleep tight, peace out.


impuls

Igår var det tänkt att jag skulle ta det lugnt hemma & bara glo tv men där vid 19 tiden så kände jag mig lagomt så uttråkad så jag slog en pling till Malin som befann sig i Luleå hos Anna. Planerna ändrades då ganska snabbt när jag bestämde mig för att ta 21.25 bussen till Luleå & på bussen träffade jag min Kusin. Vi satt & pratade om lite allt möjligt, han ska även göra min tatuering & jag behöver bara betala 200kr för den, NICE! Det lär nog bli i slutet av månaden.

Väl framme i Luleå så mötte Malin upp mig i stan & vi gick till något ställe som jag inte minns namnet på, där satt vi & lyssnade på några som sjöng & även Malin sjöng, hon var awesome!! Sen träffade jag min brother Rasmus & det var åratal sen sist så vi hade en del att prata om :) Strax efter 24 & efter en drink & en bärs så drog vi vidare mot Cleo & där var det fett kul måste jag säga! Blev några shots & MASSOR med dans, vi shejjkade hela kvällen fram tills 3-tiden & då blev det fyllekäk på Max innan vi tog nattbussen hem till Anna, där vi sov över.

Imorse när vi vaknade så var jag inte ett dugg bakis, tack för det. Vi åt iaf en gofrukost & sen blev det lite kortspel. Sen var det dags att bege sig hem mot P.town igen & vi åkte med Annas syrra som också skulle hit så det var skönt att slippa busshelvetet. Haha vi pumpade lite gammal musik som var populär för många många år sen, nostalgi på hög nivå måste jag säga! Men det var kul :)

Jag har iallafall haft sjukt kul med det bästa sällskapet man kan tänka sig & det blir garanterat ett återbesök till Luleå inom kort :) Nu ska jag ta en dusch & lite senare mot eftermiddagen ska vi dra till pappa & äta surströmming, gott som tusan! Bilder från Luleåbesöket kommer ikväll någon gång..

& med det säger jag Peace out.


Shrek 4

Hinner inte skriva något inlägg denna morgon, måste hinna med ett & annat innan jag drar vidare till praktiken! Måste däremot bara lägga in trailern på Shrek 4. Älskar ju den typen av filmer & inte minst Shrek :)



Min sommar är räddad

När M slutade jobbet så mötte vi varandra på Korpen för att gratisträna en gång & det blir garanterat att köpa ett kort! Vi började med att gå & jogga på bandet, sen blev det styrka & efter det blev det boxning & jag säger då det, boxning var helvetes kul! Därefter blev det lite välbehövlig stretchning. Jag kände verkligen efteråt hur skönt det kändes i kroppen & jag har saknat träningen sen jag flyttade från Östersund så nu blir det att återuppta träningen igen. & det gör jag för min hälsas skull :) Nåväl..

När vi väl var påväg hem från gymmet så fick jag ett GLÄDJEBESKED via telefon & denna gång så försäkrade jag mig om att det inte var något missförstånd. Dom ringde från JC & jag har fått sommarjobb där! Så nu väntar jag på nästa samtal som kommer till veckan & då får jag veta schema osv.. :) Jag är galet glad över detta för jag har ju gått & förberett mig på att jag kommer vara utan jobb i sommar & jag kan ju säga att det tär på en ganska mycket.. Min sommar är räddad.

Nu ska vi ta en liten promenix in till stan för att hälsa på snabbt hos Mattias pappa! Ha en awesome kväll.

Peace out.

when real people fall down in life, they get right back up and keep walking


Kom just hem efter en långpromenad & måste bara säga att jag saknar min kondition som jag hade en gång i tiden... Då skulle ju vemsomhelst säga att det skulle vara smart att sluta röka men tyvärr så är det inget alternativ för mig just nu eftersom jag inte vill sabba mitt humör som är på topp för det mesta just nu, om ingen vill stå ut med djävulen själv? Skulle inte tro det.

Morgonen har jag ägnat åt att se på SATC & jag ska snart se klart första dvdn. Trots att jag har sett dessa avsnitt ett x antal gånger så blir jag aldrig less & lär aldrig bli heller. Det är en gladeserie som man inte får nog av helt enkelt :)
Haha jag håller med Carrie när hon säger "I like my money right where I can see it, hanging in my closet".

Nu ska jag fortsätta plöja alla avsnitt! Lägger först in en härlig låt med Group 1 Crew, värd att lyssna på.


Group 1 Crew - The keys to the kingdom

martyr

Martyr, den är definitivt sevärd om ni vill ha kalla kårar! Lägger upp en trailer. Se den.

Kvällen har jag tillbringat hos Hanna & hennes rumspolare Lena, blev bjuden på morötter & gurka med goda dipper & så även god tomatsoppa. Jag har nu insett att grönsaker & dipp faktiskt funkar utmärkt så nu ska jag skippa godiset framöver (eller givetvis så kommer jag ALDRIG sluta äta godis men går ju faktiskt att välja bort det ibland).  Kvällen har varit awesome :) När jag kom hem så blev det stavgång en liten runda, pallade inte att gå så långt för jag är fortfarande mätt haha. Nu ska jag göra mig klar för sängen & glo film med älsklingen & imorgon ska jag se ett x antal avsnitt av SATC som jag lånade av Hanna. Efter 16 blir det gymmet med Matte, we're gonna work it! Haha.

Sov gott, peace out




be aware

Jävligt soft väder idag & det uppskattas för då ökar ju bara lusten att promenera så jag ska vänta tills M kommer hem från jobbet & sen ska jag dra med han ut på en långpromenad! Praktiken idag gick superb & så blir det Fredag nästa, men till veckan så ska jag vara på Måndag & Tisdag för då är det dags för inventering! :) Känns ändå kul att få testa på det, så jag längtar. :) Nu ska jag dock slita mig från datorn, dra på mig glajjorna & sitta ute i solen tills M kommer hem, så med det säger jag Peace Out.

Lettin 'em know we're gonna stand our ground


Det borde fan inte vara tillåtet att vara såhär morgontrött trots att jag somnade redan vid 23 igår vilket innebär att jag fått nästan 9 timmars sömn. Fuck it.. Jo justde, igår blev det ju en promenad för oss & jag tog stavarna, shit vad härligt det är! Kändes sjukt bra just efteråt i hela kroppen & jag somnade väldigt gott sen kan jag lova :) Måste dock försöka få Mattias på snabbare fötter eftersom att jag får stanna upp ganska ofta, haha.

Nu ska jag pumpa lite musik & göra mig klar, sen drar jag vidare till praktiken! ;)

Peace out.








ya heard everything has cleared up

Nu är Mattias jävlat snaggad på huvudet, vet inte riktigt om jag tycker de är så snyggt men det är ju såklart hans val haha :) Jag lyckades iallafall få han att spara ut håret ett bra tag ;) Nu måste jag börja om på nytt igen haha, men det är ju då ingen big deal egentligen om han har kort hår eller inte.

Har varit hos min underbara styvmamma Marita idag & fikat för hon fyller nämligen år, tusen Grattiskramar till henne! Jag hoppas att hennes dag har varit underbar & om du läser det här så ska du veta att jag älskar dig :) Kram!

Nu ska jag chilla fram tills Mattias & Ludde har sett en film dom ser & lite senare ska jag & Mattias gå på en långpromenad & jag ska inviga mina nya gåstavar som jag fick av Marita, awesome! På Torsdag blir det nog gymmet dessutom, sen när pengarna rullar in så köper vi förhoppningsvis ett kort & då är det bara att sätta igång.

& med det säger jag Peace out.

pics

Blir mycke bilder nu, men ja höll ju på att glömma lägga upp bilderna från i Lördags! Det var sjukt trevligt & vi kom fram till att vi ska bli proffs på poker & snart kommer ni se oss med våra pokerfaces & en cigarr i käften när vi äger skiten ur alla ;)















Sen bar det även av till krogen där jag träffade dessa snyggtjejer! :)

true love is a lasting thing

Idag valde jag att kliva upp när Mattias klev upp, kl 06.30 & tro mig jag kämpade emot min vilja för idag vill jag hinna med ett & annat. När han for på jobbet så satte jag igång med att plocka undan, starta en tvättmaskin & fixa lite här hemma. Snart blir det frukost & efter det ska jag lägga in lite new music på mp3n & ta en promenad. SOFT!

Haha jag & Mattias var på promenad/fotosession igårkväll & det var längesen vi skrattade så mycke & de var sjukt kul :) Om promenader alltid blir sådär roliga så tror jag vi ska gå varje kväll! ;) Sen fortsatte det även inne ett tag & tillslut så avslutade vi kvällen med en film.

















fnatt

Alltså, är det någon mer än mig som får fnatt ibland & vill göra om en massa saker? Ändra håret/hårfärgen, pierca sig, tatuera sig & göra det ena & det andra. En riktig makeover med andra ord. Så är läget för mig just nu iallafall, får nästan panik & vill göra allt på en gång, för vill jag något då ska det ske fort! Hatar detta med att boka tider & så vidare. Jag blir tokig. Kanske dags att chilla ner? Haha. Jag får lov att invänta morgondagen & DÅ kan jag boka tider & sånt.

Det enda jag vet med mig att jag SKA göra är att tatuera in Peace-symbolen på handleden & göra cornrows (som bilden i tidigare inlägg). Nog om de..

Något som jag väntar på & som jag ser fram emot sjukt mycket är när Christina Aguilera släpper sitt nya album Bionic, den 8 Juni. Hon är grym & hon har varit en av mina favoriter i många år, ingen har en röst som henne för hon är ta mig fan äkta rakt igenom, hon KAN sjunga. Så lägg datumet på minnet om ni tycker hon är lika grym som jag tycker... :)




Här är dessutom hennes nya singel!

Not myself tonight



flash

Snyggt som fasiken, så ska jag ha, fast tror jag kör på raka flätor! Ska först snygga till färgen & ljusa upp med lite slingor. Damn, hoppas de blir snyggt på mig bara... Men man måste ju testa för att veta :)


träning på G

Nu har vi varit på Korpen & fixat en dags gratis-träning. Då gäller det ju verkligen att tänka igenom om vi ska palla att börja träna eller inte, för som jag sa, fail om man köper ett kort & ångrar sig. Fast då är det ju faktiskt så att man får ta sig i kragen & pallra sig dit om vi nu köper ett. Inga latheter här inte! Om vi köper ett kort så startar vi iallafall med ett månadskort.




M is for Music.

50 Cent ft. Lupe Fiasco - Through the window


Tråkigt som fan att Crime Mob har lagt ner... Älskar deras låtar.
Men Princess som var med i den gruppen gjorde ju några låtar därefter, hennes röst är sick!! :) Riktigt bra!

Princess - I put that on everything




be proud of who you are

Känner för att skriva av mig lite, men jag föredrar inte att skriva om vadsomhelst eftersom att detta är en blogg som kan läsas av vem som helst. Haha :) 

Igår innan jag somnade så gick tankarna igång, tänkte bakåt en hel del, vilket jag ofta gör nuförtiden. Hade det varit några månader sedan så hade jag förmodligen förträngt det mesta, åtminstone alla misstag jag har gjort. Nu däremot så föredrar jag att tänka tillbaka på det, nu tänker jag "vadfan, det var då, nu är nu". Känns mycket bättre att INTE förtränga det & låtsas att det inte påverkar mig minsta lilla, för så är det ju inte. Mina misstag är något jag måste leva med. That's it :) Det lönar sig fan inte att förtränga saker, jag mår inte bättre av det. Deusstom, att kunna stå för sina misstag, är bra.. Eller starkt skulle jag nog vilja säga.

Jag säger som Johann Kaspar Lavater: 
Att erkänna ett misstag är att tillstå att man blivit klokare.



När Mattias slutar jobbet så ska vi gå förbi Korpen & kanske införskaffa oss ett träningskort, först ska vi höra om man får testa ett par gånger. Har ändå inte tränat sen jag bodde i Östersund & jag är ändå den som föredrar promenader & joggingturer, skulle vara ganska fail om man fixar ett kort & så känner man att "nä fan, hit orkar jag inte gå nå mer". Det återstår ju att se :) Jag & Mattias får se till att peppa varandra! Jag känner dock att styrketräning skulle göra gott & jag minns hur sjukt bra jag mådde i kroppen efter varje träningspass när jag bodde i Östersund. 

Nu ska jag chilla ett tag sen ska jag göra mig klar innan jag drar vidare till stan & möter upp Mattias. 

Peace out.

what a feeling

Har inte orkat skriva eftersom att jag var relativt bakis igår, fyfasiken. Orkade inte göra ett smack så jag spenderade hela dagen i soffan. Lördagen var däremot sjukt rolig, den får ses i bilder senare ikväll. Måste se till att hitta kamerasladden först. Den här dagen kommer gå i lugnets tecken, ska snart gå en långpromenad & sen blir det nog att sola solarium, annars händer det inte så mycket mer idag. Bilderna kommer iaf ikväll!

Peace out.


step by step

Fram tills kl 18 denna Fredag har jag bara varit hemma & tagit itu med lite hushållssysslor, sett tv & mått väl. Sen blev det en cykeltur till Djupviken till David & Jossans place där jag har färgat & klippt Jossans hår. Vi kollade även på Talang & man måste ju fan skratta ibland haha :) Härliga typer i det där programmet. Efter det drog jag vidare till Malin & Nicos place, vi glodde på The big bang theory & Gossip girl. Nu är jag hemma & snart ska jag & älsklingen krypa ner under täcket & se någon bra film, imorgon har jag praktik & jag har då inget emot att ha det på Lördagar, faktiskt roligare än på vardagarna eftersom det är mer folk & mer att göra.

Imorgon ska vi ha en girls night. Jag, Malin, My & Camilla. Det blir vin & massor med prat! :) awesome.

Peace out.




cocoo.se

Kikar på smycken & den här sidan är awesome. Finns sjukt fina smycken & det är jävligt blandat för allas smaker! :)

www.cocoo.se

En del är ju lustiga som fan, men fräsiga! Haha :)





Inte min smak riktigt, men det här nedan ska jag beställa!





Nu ska vi se en film innan vi ska sova. Peace out!



Filmtips, tack :)

Eftersom att det härliga vädret försvann ganska snabbt i morse så drog jag till mamma & hälsade på istället, tog det lugnt där ett tag & färgade hennes hår. Sen for jag förbi pappa ett tag också. Efter det hämtade vi upp Mattias på Furu där han har varit på en 8 timmar lång konferans idag, huvva vad frustrerande det måste vara att sitta still i 8 timmar?! Jag hade nog inte varit på sådär jätte bra humör efter det.. Vi gick en snabbis på stan i jakt på lite inredningsgrejjs men ingen av oss hade nog speciellt mycket inspiration idag så det får vänta. Ska ju planera in en tripp till Ikea snart! :)

Ikväll ska jag ha film-maraton för mig själv, äta något gott, måla naglarna, ta ett fotbad & bara må väl, det gillas! :) M ska umgås med en polare så jag tycker det är passande för lite egentid, blir ju lätt så att man blir för klistrade när man är sambos, men inget jag klagar på egentligen! :)

Någon som sett Brooklyn rules? Tipsade om den för länge sen men kan ju lägga upp en trailer om någon kanske behöver filmtips.

Förresten! Jag själv hade behövt lite filmtips så lämna gärna en kommentar & skriv en bra film :) Skulle uppskattas!

Peace out.



Den verkar kanske inte så bra när man ser trailern, men den är faktiskt sjukt bra & jag tycker den är sevärd :)

immaculate fame, you can have that shit

Lyssnar på musik & softar, ska snart ta en dusch sen äta något & efter det ska jag ut i vårvädret. Verkar bli en bra dag med andra ord. M slutar tidigare idag så vi ska glida runt på stan ett tag, köpa glass & sitta i solen. Men hoppas småmolnen försvinner ?!

Bjuder på musiktips, första låten går på högvarv på min mp3, den är sjukt bra :)

Detail- Tattoo Foreva ft. T-Pain, Lil Wayne & Travis McCoy


Jody Breeze - Welcome to the future


Ha en bra dag då gott folk! :) Peace out.

keep it up

Bjussar på några bilder. Efter praktiken idag så mötte jag upp Malin & Martina på stan, därefter blev det te & snack på Nodo, Najje & Sandra hakade även på. Sen drog jag med Malin hem till henne, vi glodde på The Big Bang Theory & åt godmat, sen blev det en promenix hem. Jag spanade in ett par snygga skor på Euro Sho & dom fick följa med mig hem, nitar is the shit. Ska dock vänta ett tag innan jag nöter sönder dom.

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min baby, imorgon väntar en ny dag & jag ska fan vara hurtig & ta en joggingtur till papi & hälsa på :)

Peace out.

Damn, hotties.


Min älskling kan det där med blommor, börjar ju likna något :)



to bad for u

Men yes, bara för att jag hade lite svårt att acceptera att jag hade stuckit liiiiite fel i läppen så kunde jag inte låta bli att pilla & pilla så det slutade med att jag blev förbannad & tog ut ploppen & när jag vaknade idag så såg läppen fucked up ut. Nä men den är typ svullen & det ser lite lejt ut. Jävligt passande när man ska på praktik idag ! :P Ska vänta tills svullnaden gått ner & sen får jag se om jag bokar en tid hos någon eller om jag gör det själv igen.

Nu ska jag skynda mig att göra mig klar & äta för jag tog lite väl lång sovmorgon idag, sen blir det promenix till praktiken!

Peace out.

catchiiing

Nu blir det ett kort inlägg, ska strax lägga mig för imorgon har jag praktik & som jag har längtat.

Efter sista inlägget så drog jag in till stan & tog en fika på Nodo med Camilla & My, det var jädrans trevligt! Sen blev det en promenix hem & väl hemma så var det dags för mig att pierca läppen, nu är det gjort & jag är gode så nöjd! :) Nåväl, ska hooka med John blund nu, peace out.


deciding what i know is best for me

Nya kategorier, lite mer ordning hehe.

Jag hörde att det är sommar på g? Åååh vad jag älskar vädret idag, shit vad underbart. Jag började dagen med att gå på stan med pappa, vi kollade runt lite & tog en fika :) När han for hem så stannade jag kvar i stan & kikade runt. Hittade ett par najsiga leggings på Vera som jag ska köpa, men ska först lämna tillbaka dom jag köpte igår på Gina så då tog jag bussen hem för att hämta dom & nu sitter jag här.

Nu har jag bestämt mig. Ska tatuera in Peace symbolen på handleden. Tror det blir awesome!

Ciao!








då ska det klickas hem

Har suttit & kikat runt på lite kläder, smycken & annat kul på internet & detta ska jag klicka hem snarast! Har aldrig riktigt varit en keps-typ men konstigt nog så har jag alltid lånat Mattias ljusblåa kepa, därför ska jag klicka hem en egen i min size :) Perfa till sommaren!

Älskar turkos så den här blir awesome. 



Jag älskar Peace märket så jag ska även klicka hem dessa smycken. Örhängena har jag ju redan i guld :) Har funderat & jag tror jag ska tatuera in Peace-symbolen på handleden, i ett litet format. Men det ska jag tänka igenom ett tag till, är jävligt noga med vad som ska ristas in i min hud. höhö.







Nu ska jag snart glida förbi Malin & chilla där ett tag!

I'm out.

pics

Här kommer bilderna från Kalix :) Känns lite jobbigt att se bilderna för jag vill bara tillbaka nu & busa med lillan. Saknar..

Alvina hjälper mig att baka! :)






Sötnosen ville hjälpa till att städa :)






Haha Mattias skugga är ju gode så ivägen! Bra han kan det där med att ta kort ;)






♥♥♥♥





back

Nu är man hemma i P-town igen, kunde inte hålla gråten inom mig när vi skulle åka. Kändes sjukt jobbigt att åka ifrån syrran & Alvina, men jag har haft en underbar vecka med dom! Saknar dom som fan. Men det dröjer inte länge innan vi ses igen.

Väl framme i staden, när vi precis klev av bussen & hade gått några meter så hittade vi en hundring liggandes på marken, oväntat som fan men kul. Spenderade den på lite snacks, därefter blev det en tung promenad hem med en tung jävla väska & en klagande Malin med ett humör som hette duga. Nåväl, vi ÄR tillbaka i P-town & nu börjar en ny vecka med jobb, praktik & det gamla vardagliga, men jag tänker inte vara bitter. Jag trivs ju faktiskt sjukt bra & det rullar på som det ska. Det blir ju vad man gör det till! ;)

Bilderna från denna vecka i Kalix ska jag lägga in imorgon eftersom jag är galet trött just nu & jag hade tänkt hooka med john blund. Imorgon ska jag följa med Malin när hon ska tatuera sig, kan bli intressant :)

Med det säger jag Peace and out.

like this feeling

Vädret är ju WONDERFUL idag & därför bestämde vi oss för att gå ut i solen & ha skojigt med Alvina :) Vi började med att åka pulka sen blev det snögubbsbyggande & efter det gungade vi. Alvina har alltid älskat att gunga & hon bjöd på ett varmt leende & massor med skratt, ååh vad det värmde i mosters hjärta :) ♥ Efter ett tags gungande så fick hon mysa i barnvagnen medans vi gick på en långpromenad & gissa vem som gick med stavar om it jag? Haha det var askul & jag kände mig extra hurtig ;) Tror jag ska införskaffa mig såna. Mattias tyckte jag såg gode så rolig ut men it bryr jag mig! :) Nu ligger lillan & sover i vagnen på bron & jag ska strax titta till henne. Kl 16 slutar syster jobbet & ikväll åker vi tillbaka till P-town, vilket inte uppskattas. Men vi har en lägenhet därhemma som måste städas & ingen av oss är speciellt tagg för de.....
Bilder från den här sjukt mysiga veckan kommer nån gång ikväll :)

Peace out.


I'm a fighter

Mitt liv har varit fucked up, där ett tag hade jag liksom gett upp hoppet att det ens kunde bli bra igen, men jag har varit en kämpe (trodde aldrig jag kunde säga det), jag har tagit mig igenom hela skiten, den svåra delen & jag är på topp igen! Hur är det ens möjligt? Där ett tag så övervägde jag ju att droppa av skolan, bara för att jag mådde skit & inte trodde att jag skulle ta mig upp igen, jag var en dagdrivare som sket i det mesta, jag hade liksom bara gett upp hoppet om att må bra igen, tänkte att det var fan såhär det skulle vara. Ja, det var helt enkelt fucked up. Hur i helvete tänkte jag då? Jag glömde bort det som var bra runtomkring mig, jag koncentrerade mig bara på det negativa när jag egentligen skulle ha greppat om det positiva, min familj & mina vänner & min pojkvän som fanns vid min sida & försökte göra allt för att stötta mig. Men dum som jag var så stängde jag in mig själv & jag tillät fan ingen att få hjälpa mig igenom perioden där jag behövde dom mest. Idag kan jag fan inte förstå hur dum jag var som bara knuffade bort alla som älskar mig. Kan som inte förlåta mig själv för det än idag.

Idag ser det helt annorlunda ut. Jag mår bra. Jag har insett att jag är en helt normal människa. Det är okej att må skit & vara deppig, det är okej att vara sur som fan & på fett dåligt humör, det är okej att vara konstig ibland, det är okej att vara barnslig & leva ut barnet inom sig, det är helt enkelt okej att vara människa. Men det är inte okej att stänga ute dom som bryr sig & vill ens bästa, det är absolut inte okej & jag tänker aldrig göra om det misstaget. Min familj, min pojkvän & mina vänner är den största delen av mitt liv & jag avgudar dem allihopa.

Jag tänker aldrig mer låta mig själv hamna på botten igen. No fucking way. Men nästa gång jag mår dåligt så tänker jag ta åt mig det stöd som andra ger mig.


 


Förlovningsdagen

Idag är det 1 år sen jag & Mattias bytte ringar ♥

Jag är fortfarande galet Kär & jag älskar Mattias över allt annat. Vi tänker fira förlovningsdagen genom att vara med varandra, vilket räcker eftersom det är det enda som räknas. :)

Peace out.


I'm on the top, looking down at ya.

Fortfarande kvar i Kalix & vi blir här hela helgen för syrran & annssi jobbar så vi ska vara barnvakt åt lillan. Känns fett skönt att få slippa P-town ett tag & det är alltid lika kul att komma hit till syrran!
Igår blev det en heldag i Luleå stad & vi började ju givetvis med lunchbuffé på nåt Thaiställe som jag inte minns namnet på. Gott? Som fan & jag var dödsmätt. Efter det gjorde vi staden & jag trodde det skulle gå pengar så in i... Men det blev bara ett köp av ett par peace-örhängen & en ring. Haha kan ju däremot säga att jag & syrran är 2 jäktiga stan-nördar & när vi går på stan tillsammans så blir det DUBBEL stress & fart så Mattias hann bli gode så less! stackarnnn. Efter stan så drog vi till Rutvik & hälsade på brorsans föredetta flickvän Ylva & hennes oerhört söta son Alvin! Sen back to Kalix igen. Kan ju säga att vi var helt slut allihopa när vi var hemma där vid 20.

Nä nu blir det tv tills lillan vaknar sen så blir det bus & skoj & fredag innebär ju fredagsmys för den delen ;)

Peace out y'all.


busigt

Befinner mig i Kalix, är barnvakt åt min sötnos! ♥ Vi har ätit glass, läst böcker & dansat :) Det är en god & glad sötis med busigt humör & jag har haft en hektisk men underbar dag! Nu sover hon iaf, kan tänka mig hon är trött efter allt busande haha.

Syster kommer snart hem från jobbet & kl 22 ska jag möta Mattias på busstationen här i Kalix, sen blir det nog sängen efter det så vi orkar med morgondagens nya äventyr med Alvina, vi ska baka & ta en promenad, sen får vi se vad vi hittar på :) Nu ska jag gå ner & röja undan lite. 

Peace out.  

waste of time

Nyvaken, trött som fan. Jag har kommit fram till en sak, som tyvärr tog för lång tid att komma underfund med & som tyvärr snodde för mycket av min tid, men nu vet jag! Haha ingen vet vad jag snackar om & det tänker jag inte säga något om heller, så det var ju fett onödigt att ens dra upp det.

Nu ska jag fixa & sånt sen drar jag från Piteå under obestämd tid. NICE!

I'm out, peace.


soundtracks

Dagen har sett ut som de flesta Söndagar brukar göra, film & chill. Enda skillnaden är att det blivit 2 promenader, skönt som fasiken. Nu mot kvällskvisten har man fått lite tvätt bortgjort & har även packat lite för imorgon bär det av till Kalix för att umgås med världens underbaraste systerdotter, vi ska baka nå mumsigt, leka, mysa & se film :) :)



Vet inte om jag nämnt det tidigare men jag älskar movie soundtracks! Är fett jävla soft att lyssna på när man ska sova eller när man bara vill chilla. Sen så finns de ju sjukt bra soundtracks som funkar i andra fall också, typ från filmerna Stomp the yard, Step up & liknande filmer. Vet inte om de bara är jag som är ett fan av movie soundtracks men lägger då upp mina favoriter ... :) Då kan jag ju bara säga att filmerna är galet bra också för den delen. På tal om de så ska jag ladda ner dessa.

Braveheart


The Notebook


Pearl Harbour

Såg Pearl Harbour idag, tror ni de blev nå tears? Så fucking bra film & helt underbar. Men det vet ju alla! Är nog inte bara jag som sett den mer än en gång.

Ett tips är ju att inte lyssna på de här om man är deppig, haha jag brukar då inte palla det! ;)

Med det säger jag Peace Out!

ain't nothing gonna hold us down

Sena & få bilder från Torsdagen. Men här är de iallafall. Nu ska jag väcka M sen får ve se vad vi hittar på, solen vägrar ju titta fram idag. Men det är våran sista lediga dag tillsammans så nåt ska vi göra :) & med det säger jag Peace out.





creds

Jag lyckades med middagen, vilken succé. Det blev gott som tusan! ;) creds till mig. Snart ska vi göra efterrätt & sen ska vi tagga för bingolotto. Bjussar på nå bilder dååå va!

voila


Haha vi kanske borde satsa på våra konsttalanger eller? ;) Min kyckling ser lite vrickad ut höhö.


NU JÄVLAR ska det bli vinst. damn!


Ha en najsig Söndagskväll ;) Peace.

fight or fall

Hela gårdagen spenderades hos Malin i hennes nya lägenhet, vi drack vin & fixade med gardiner & hela faderullan sen så bjöd Malin på en sjuuukt god middag. Efter det blev det mer vin & det slutade med att vi drog på Kalles, det blev galet mycket dans fram tills dom stängde. Kvällen var fett rolig!! =)

När man vaknade i morse så mådde man ju sådär men efter nån liter vatten & en dusch så var jag back on tracks igen. Då tog jag & M en promenad i solen in till stan, käkade bakismat på Big Boy, satt i solen & chillade & drog på Coop & köpte bingolotter för ikväll ska vi kamma hem nån storvinst, en solresa skulle ju sitta jävligt fint! ;) Nu ska vi måla påskägg, sen ska vi laga våran goda men sena påskmiddag & sen ska vi VINNA! Haha, som brorsan sa, vi låter som ett pensionärs-par, men vi är ju som he! höhö.

Peace and out.


like it

Igår drog jag till mamma & softade där hela dagen, satt ute i solen & åt god mat. På kvällen softade jag med älsklingen, vi såg film & åt gott. Den planerade Påskmiddagen ska vi göra ikväll istället! :) Nu däremot ska jag göra mig klar sen drar jag vidare till Malin som har flyttat till ny lägenhet & vi ska ägna dågen åt att fixa där! ;)

Peace!


rocked

Gårdagen var hur kul som helst & man kan väl säga att vi alla var på topp heeela kvällen :) Idag mår man däremot som man förtjänar & den smällen får man ta. Bilder kommer när jag pallar, men nu ska jag gå ut & sitta i friska luften ett tag. Ha en bra långfredag ;) ciao.

hell yeah

nanana , diva is a female version of a HUSTLA! :) PARTY! =) 

shake it

Nu höjer vi glasen & skålar för nu är det party all night long. SKÅL! Ha en najsig kväll, Peace and out y'all, and take care ;)


SATC

Om jag ska se den? JA ! :)


Grön palt

Valet har stått mellan att "uppfinna" en ny palt eller att upphöra med produktionen. Och på rekordtid har vi hittat en lösning, säger Hurtig.
Ersättaren utgör en grön palt med drastiskt minskad mängd av potatis och mjöl, istället ersatt med en mix av blomkål och broccoli.

Piteå-Tidningens aprilskämt. Ja, jag gick då på det först haha.


keep it real

Känner mig gode så taggad för imorgon, fattar egentligen inte varför jag är så taggad? Jag tror de beror på att jag känner på mig att det kommer bli en fett galen & crazy kväll, riktigt fucking kul med andra ord. Då kanske det blir tråkigt istället, för att man har för höga förhoppningar.. äh vafan, kanske lika bra att cutta tankarna & bara invänta morgondagen & ta de som de kommer. Låter ju kanske vettigt :)

Sitter för tillfället & lyssnar på lite musik, är ständigt i jakt på fresh musik men det slutar alltid med att jag halkar tillbaka till alla gamla godingar :) här är några av dom, perfa med bas o allt.. ! ja... de gamla låtarna levererar fortfarande.

Dj Unk - 2 step


Lil' Boosie feat. Yung Joc - Zoom


Nu ska jag då sova, har gäspat minst 5 gånger på cirkus 2 min. Nighti!


RSS 2.0