Tjenare!

Hemma från skolan, ska ta en powernap sen göra nå middag & efter det så ska jag få min efterlängtade nagelförlängning! :) Ikväll så hoppas jag att Martina dyker upp på en kopp te eftersom att Mattias & Anton kommer att inta soffan & tvn för att spela ps3 hela kvällen :P Ni får förresten ursäkta mina sjuuukt tråkiga inlägg men har inte så mycket att dela med mig av, det är liksom samma visa varje dag i stort sett nu när skolan är igång. Kanske lägger in lite soft musik sen! Peace.

Ekvationer

det är inte min grej! Men nu har jag iaf gjort bort en del uppgifter i matteboken & jag kan pusta ut när jag vet att det ändå bara är ett kapitel jag har kvar att göra, eftersom det är en prövning. Sen säger jag good bye till matten för gott! Nu ska jag röja lite sen kommer Martina & Anton hit & kollar på film med oss :)

Imorgon förresten, då ska jag dra igång med lite träning & jag ska satsa på att simma! Badhuset ligger ju sjukt nära där vi bor så jag ska simma imorgon & så kanske jag köper mig ett kort. Så jävla soft när man dessutom kan basta efter varje simpass. Men vi hörs!

good stuff

En bra låt + lite bilder!

Den här låten är så sjukt bra, lyssnade på den i bilen igår när vi fick skjuts & den är sick. Kanske den bästa remixen jag hört på länge :)

Electro Swedish House Mafia - One


& så lite bilder!

Grabbsen.


Martina som tyvärr vägrar vara med på bild!


Tagen för nån minut sen, min baby som lirar, såklart. Men då har man ju datorn för sig själv ;)


Sötnosen som sleepar :)


Nu ska jag göra något vettigt, typ skura lite. Är fullt med blöta hundspår lite här & var efter att vi har varit ute i regnet. Peace.

Söndag

Igår var jag iväg med pappa, Marita & lillsis till Muskus som ligger utanför Älvsbyn, där vi firade Maritas föräldrar & åt supergod middag & supergod efterrätt. Det var trevligt! Vi tittade även på våran förra stuga som låg på andra sidan sjön & soooom jag saknar den, eller det gör vi alla. Jag & sis försökte övertala dom att sälja husvagnen & köpa stuga istället, tror det kanske är något dom överväger också.. :) Håller tummarna! Jag vet nämligen vem som skulle spendera mycket tid där på helgerna isf! Jag & Mattias såklart :)

När jag kom hem igen så tittade Martina & Anton förbi, vi drack lite te & sådär, sen så fixade vi skjuts till Bersika där Mattias köpte ett PS3 så nu har han sitt efterlängtade spel! Sen så satt vi alla fyra & käkade karra & tittade på tv4 play. Så kvällen igår var riktigt nice.

Nu ska jag strax gå en promenix med Miko sen drar jag & Matte till stan en snabbis, tänkte hinna kolla gallerian snabbt & så ska vi på hemmakväll. Tjao!

don't fall for nothing

Precis hemkommen till P-town, fick skjuts idag också, tack för det. Men idag känner jag mig som en jävla zombie, somnade inte förens halv 1 igår & så kliver jag ju upp 5 för att hinna med alla bussar som ska hinnas med. Så inatt har jag bara fått 4 & en halv timmes sömn. Det är FÖR lite för min del.. Men det tar ju fan ett tag att vänja sig så jag får väl ha tålamod. Så min plan nu är att jag ska ta en powernap på en timme eller så, sen ska jag städa upp lite här hemma samtidigt som jag inväntar Mattias. Sen ikväll så får vi besök & då ska jag bjuda på middag & lite vin. En riktig myskväll med trevligt sällskap! Det gillas ju ;) Men ni får väl ha en soft fredag då, foaks! Peace... :)

Godmorrn!

Har precis beställt en tid hos en kvinna som gör lösnaglar, så på tisdag den 31a ska jag dit! Har annars bara haft lösnaglar från H&M typ men nu vill jag testa riktiga lösnaglar så det blir spännande :) Det är ju så jäävla snyggt! Måste klura ut vilken manikyr jag ska ha också, blir då inte att köra på fransk manikyr, det ska bli någon snygg & tuff manikyr ;) Längtar!

Lägger upp en bild på våran busvovve! :) med gröna ögonen ;)



Måste kila nu, ska på stan med Martina! =)


lycka

Håller på med middagen & idag blir det fläskkotletter & bakpotatis! :) Så jävla gött! Sen ska vi betala räkningar & det är inte lika kul däremot, haha men ett måste såklart. Sen vet jag inte som vad som sker & händer, vädret suger ju så det blir väl att hålla sig inne, måste däremot ta en kort cykeltur med lillvovvsen, men då åker regnkläderna på :)

Får absolut inte missa fångarna på fortet ikväll förresten, det är ju jävlat kung! :D Myskväll framför tvn med min älskade sambo & våran lillvovsing är det absolut bästa. Ska nog mysa till det lite extra med tända ljus också! Åh, jag är så happy idag. It's awesome!!

men YES!

Dagen började bra, förutom min nervositet & dessutom så var jag trött eftersom jag klev upp så tidigt som halv 5 för att hinna fixa mig, ta mig till stan & hinna med bussen mot Skeå. Men det gick bra & det har varit en lugn dag på skolan, vi har bara lärt känna varandra & haft massage till musik. Sen så åkte jag hem med Tina så det var skönt att slippa ta bussen, så jag tackar Tina för skjutsen! :) Imorgon är jag ledig, eftersom det inte är någon historia, så vette tusan vad man ska hitta på då. Hade ju som helst velat fara till skolan, vill inte gå här hemma & tråka. Jajja.

När jag kom hem så kollade jag om min lön hade kommit & det hade den & jag kan ju säga att jag blev lite chockad för jag fick mycket mer lön än vad jag hade väntat mig. Den här lönen satt riktigt fint! ;) Så nu ska jag kila ner på affären & storhandla. Måste bara säga det, jag är galet glad idag & det är alltid en lika härlig känsla när man är på såhär bra humör. :) vi höres!

kvällsupdate

Har varit hos pappa & Marita & hälsat på för ett tag sen. Satt & pratade med lillsis & hennes kompisar & tiden går så fort.. dom är fan inte små längre.. :) Sen cyklade jag hem igen & då har jag ritat ut mallar, klippt ut & klistrat så nu står det HOME i hallen, precis uti dörren. Kanske skulle ha lagt till SWEET HOME också. Fårse :) Nu ser vi på fångarna på fortet & jag ska nog traska ut i vardagsrummet igen & mysa med hjärtat istället för att sitta vid datorn & vara osocial, sen så ska vi krypa i säng. Imorgon är det dags & jag är fortfarande nervös. Men he kommer gå så smidigt så! :) Sov gott!

ready or not, it's time to make it done!

Idag kom ett paket & det var dom vinröda gardinerna som jag har beställt, så nu har jag bytt i sovrummet & det blev riktigt fint & mysigt :) Nu ska jag bara vänta tills det andra paketet med dom andra gardinerna kommer.

Nu håller jag på att dra hem lite ny musik som jag ska fylla mp3n med, för jag lyssnar i stort sett hela tiden på musik på skolan. Här kommer en lista på en del av musiken;

Chase & Status Ft. Mali - Let you go


Ellie Goulding - Lights


Journey - Don't stop believing


Taio Cruz Ft. Jennifer Lopez - Dynamite (Remix)


The Fray - How to save a life


+ mycket mer.


nervös

Har varit & hämtat mitt tillfälliga busskort på backa, lämnat tillbaka tapetrullarna, cyklat med Miko & dammsugit. Har även hunnit bli sådär lagooomt nervös inför skolstarten imorgon. Är så redo för mitt fjärde år men jag hatar att vara nervös, har trots allt inte suttit i skolbänken på länge. Men egentligen handlar det inte om det, det handlar om att jag ska hoppa runt i olika klasser & det kan vara lite jobbigt från min sida. Nytt folk, hela tiden. Tur jag känner några stycken dära som jag kan umgås med på rasterna. Men jag är ju där för att plugga & få klart mina ämnen, det är mitt mål & jag ska ta studenten, för det är bättre sent än aldrig. Let's go! :)

Lunchdags nu, sen ut & promenixa. Ska även tvätta vinterjackorna så är de gjort. Lär ju vara ganska trött när jag kommer hem från skolan framöver & så ska det ju pluggas. Så nu gör jag ett sista ryck med städning också, lika bra. Vi hörs :)


kort update som vanligt

Haft finbesök igen ikväll av våra blivande grannar! :) & vi har köpt våran efterlängtade plattskärm till datorn så bort med den gamla skiten. Sen så har vi även hunnit bestämma oss för vilken tapet vi ska ha till fondväggen, den är snygg & det kommer bli perfa!

Iaf så har vi nyss cyklat med Miko & varit ner till fotbollsplanen där han har fått springa lös, haha jag lyckades göra en fin bejl & nu har jag ont som fan i benet & så lite ansträngningsastma på det efter springandet & cyklandet. Någon behöver visst träna upp sin kondition ;) Nu ska vi iaf lägga oss i sängen & se en film & jag ska kura ihop mig i Mattias famn. Mys!

Sovgott!


Music

Är i en liten period då jag bara lyssnar på oldies & ni får nog stå ut med några inlägg med gammal musik & sådär. Meeen jag tvingar ju ingen att läsa min blogg heller ;)

Bonnie Tyler - It's a heartache


Donna Summer - Hot Stuff


Alice Cooper - Poison


Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart



Godmorniiing!

Jag & Mattias har bestämt oss för att göra en fondvägg i vardagsrummet så jag har pratat med våran hyresvärd idag & hört att det är okej & det var det bara det skulle se propert ut ;) Så idag när Mattias slutar jobbet så ska vi fara & titta på tapeter. & vi ska få hjälp av Marita att tapetsera, så vi kan lära oss. Det kommer nog bli bra det där :)

Nu ska jag diska & sen ska jag & pappa åka in till stan & få lite ärenden gjorda. Måste bl.a på banken & hämta ut mina skattepengar. hörs sen

Godkväll!

Vi har haft besök hela kvällen av Martina & Anton så jag & Martina har suttit ute på balkongen med tända ljus & druckit te, käkat karra & pratat. Det var mysigt :) Nu ska jag strax krypa till kojs men först lite musik! Gamla oldies för ovanlighetens skull.

Här kommer ett gäng gamla låtar som jag brukar kalla gamla goda oldies! Jag blir som glad när jag lyssnar på dessa låtar :) Dom är bra & så får jag upp olika minnen, förknippar vissa låtar med vissa tillfällen då jag var liten/yngre. :)

The Hooters - 500 miles


Lenny Kravitz - It ain't over til it's over


Mr. Big - Wild World


Roxette - Listen to your heart


Ace of Base - Cruel Summer


Sov gott!

Söndag!

Haha jag måste ju skratta, satt här vid datorn & så hörde jag glassbilen så då ropade jag på Matte & sa att vi skulle springa ut & köpa glass. Så vi skyndade oss ut & sprang runt som nå tokar & försökte hitta den. Men då började jag fundera över om den verkligen kör på söndagar & sen kom jag på att vi har radion på här inne. Det är ju alltid reklam för glassbilen där så vi kom fram till att det var från radion jag hade hört haha. Lurad man känner sig... :)

Iaf, idag har jag varit på jakt efter en ny byrå men kände inte att någon var snygg nog så jag får fortsätta jakten imorgon då jag har lite andra ärenden också. Imorgon ska vi även köpa en ny plattskärm till datorn, äntligen! Så vi slipper den här suddskärmen.

Nu har jag förresten gjort en till beställning på internet. Har beställt vinröda öljettgardiner i glansigt tyg som vi ska ha i sovrummet, de kommer bli peerfa & jätte snyggt :) Jajja, nu ska jag kila ner på konsum & sen ska jag vänta tills Martina kommer & då ska vi softa framför tvn ikväll! Ha de så hörs vi!




beställt

Nu har vi beställt matchande gardiner & kuddfodral som vi ska ha i vardagsrummet! :) Känns som att det behövs lite färg nu när vintern närmar sig, så jag ska pryda alla rum med lite varma färger!
Såhär ser gardinerna & kuddfodralen ut;



ÖLJETTLÄNGD 2-PACK DOT, SVART från Textilboden.se


Kuddfodral 1-pack Dot, Svart från Textilboden.se


Läste lite kommentarer på sidan där vi har beställt ifrån & det brukar tydligen bara ta 2 dagar innan det kommer hem i brevlådan. Perfekt :) Just det, sidan heter www.textilboden.se

Kika in där vettja!

äntligen

Nu är det storstädat i hela läggan! Har även hunnit tvätta täckena, alla vantar & mössor samt lite kläder, vinterjackorna får vänta för det är ju ett tag kvar innan dom ska användas. Det kommer bli sååå underbart att lägga sig i sängen sen & jag kommer sova så sjukt gott inatt. Wiho!

Nu ska jag bara vänta tills Mattias har diskat klart sen blir det att ställa fram lite chips & godis i skålar & tända lite ljus i vardagsrummet. & resten av kvällen kommer vi att befinna oss i soffläge framför tvn, måste checka om det är någon bra film som är värd att se. Annars så har vi ju tillräckligt med kanaler så något finns det ju alltid att se! Men nu ska jag soofta! Ha de!

Hej folket!

Igårkväll umgicks jag med Martina, vi satt ute på balkongen & pratade girltalk medans Mattias & Anton låg inne & såg på film :) så det var då trevligt & nog längtar ja allt tills vi blir grannar!

Idag är det lördag & när vi vaknade så satte vi igång med att städa, Mattias har städat i förrådet & jag har städat i läggan. Jag har däremot segat som fan, är inte klar än haha! Men då kör vi ju inte på vanlig städning, nu är det höststädning som gäller. så jävla SKÖNT de kommer vara när de är gjort! Förresten, ni måste få se en före & efter bild på förrådet, nog har han gjort ett bra jobb min sambo ;)

Vi gjorde ju en FET tabbe när vi flyttade in, vi bara slängde in
alla saker istället för att fixa ordning direkt.


Nu ser det ut som ett riktigt förråd! :) Har köpt en doftgrejj också så nu luktar
det frääääsht! Great work Mattias :)


Jajja, nu ska jag fortsätta städningen & sen blir blir det middag. Efter det ska vi bara ta det lugnt & se på tv/film hela kvällen. Vi har laddat upp med chips & cola så det räcker och blir över ;)

En lista

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? - Men uppsalapoliserna var inte ensamma om att stå valhänta inför den gängrelaterade brottsligheten.

 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? - Ingenting, bara luften ;)

3. Vad var det senaste du såg på tv? - Jims Värld. Den bästa tv-serien för tillfället!

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är - 14.35?

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? - Tvn i vardagsrummet & Miko som busar med sina leksaker.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? - Promenerade med Miko, det var typ en halvtimma sen!

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? - Facebook.

8. Vad har du på dig? - Mjukisbyxor, linne & hoodtröja.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? - Minns inte, konstigt för jag brukar alltid minnas.

10. När skrattade du senast? - Idag när jag såg Jims Värld på tv! Han är ju kungen av dom alla ;)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? - Tavlor & hyllor.

12. Har du sett något konstigt på sistone? - Hm, jag ser nog något mer eller mindre konstigt varje dag. Det kan vara allt från en konstig människa till ett konstigt föremål, höhö.

13. Vad tycker du om den här utmaningen? - Det var åtminstone ett bra tidsfördriv.

14. Vilken var den senaste film du såg? - Brothers. Men jag orkade inte se hela eftersom jag var sjukt trött.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? - Hus till att börja med. Sen skulle jag köpa kläder, skor & andra fingrejjer & behövligheter. Men jag skulle definitivt skänka massormassor med pengar åt behövande. & så skulle jag ge åt alla i min familj! Skulle resa jorden runt också :)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. - Jag har ett humör som heter duga. Men det skulle jag nog gissa på att alla vet ;) Kan berätta att jag har vissa tvångstankar, haha. men det låter allvarligare än vad det är!


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? - Svår fråga. Jag skulle nog ta bort all fattigdom, så att ingen skulle behöva vara fattig. Men jag vill inte att krig ska extisera heller.

18. Tycker du om att dansa? - Jag älskar att dansa! :)

19. George Bush? - Ehm, totalt obrydd om den karln.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? - Det är en hemlighet :)

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? - Det har jag redan hunnit fundera på med jämna mellanrum. Skulle kunna tänka mig att jobba & bo utomlands, men inte hela livet. & det är ju något som skulle ske längre fram isåfall.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? - Hm, han får säga precis vad han vill antar jag..

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? - Dom som läser :)


tralllala

Fick precis veta en rolig nyhet, vi får snart nya grannar! Martina & Anton ska flytta till lägenhetshuset som är brevid här, man kan ju fan inte få bättre grannar! :) Då kommer en viss Malin traska över till Martina titt som tätt & dricka te & surra hela dagen lång. Så trevligt!

Nu har jag tvättat flera maskiner, diskat & röjt undan. Nu ska jag bara invänta min fina sambo som är på jobbet, sen ska jag laga godmiddag till han & ikväll blir det att umgås med Martina & dricka någon cider & sitta på Nodo. Ser ut att bli en bra fortsatt fredag, det gillas.

Shit, min valp går an på mina skor just nu så jag måste avsluta inlägget, men vi höres ;)

love music




Bun B Ft. T-Pain - Trillionaire
- Så sjukt bra lååååt!




saknar

Just nu så saknar jag Martina Segerstedt så sjuukt mkt så jag vet inte vad.. Jag är i den där sitsen då det är SÅ mycket på samma gång som jag behöver prata ut om. Det är mycket tankar & funderingar i mitt huvud. Jag saknar tiden då jag bodde i Östersund, när Martina bodde 20 meter ifrån mig, då var det bara att gå ner & prata när man behövde. Det tog liksom 1 minut att traska ner till hennes lya. Nu är det ganska så mer komplicerat, nu hade jag behövt fara en lång resa ända till Norge för att kunna träffa henne. Om jag hade haft råd så hade jag gjort det på direkten, seriöst.

Gumman, jag behöver dig.


skor

Måste bara visa mina nya skor som jag köpte på Skopunkten när jag, syrran & barnen var i Happis!
Det är skor som jag ska ha i vinter.

Finskorna!


& sneakers såklart. Dom är dessutom fodrade, perfa.


Mina fötter verkar ha krympt.. har gått ner till storlek 36. Eller så är det väl olika från affär till affär :)

nu ska jag hissa & dissa

Malin:





- Musik, som kan göra vardagen så mycket roligare!

- Nagellack i ALLA färger. Speciellt nu när det är höst då jag ska köra med enbart färgglada lack.

- Te! Finns inget bättre än att koka en varm kopp te nu när kylan är på g.

- Solarium.

- & så måste jag ju hissa att skolan börjar snart & jag kan ju inte blir mer taggad inför mitt fjärdeår!




- Att jag började om att röka när jag hade hållt mig i 4 dagar. Ska göra ett nytt försök nu när skolan börjar.

- Dom som måste klanka ner på andra för att själv må bra. Idioter, med andra ord.

- Att T.I. flyttade fram datumet då hans nya album ska släppas.

- Glappkäftar.



20/8-10

Ibland är det värt att fundera en extra gång över saker & ting.

Kom hem från Kalix igår, har varit där i 2 dagar & det har varit underbart. Har busat med Alvina, kramats med Hugo & umgåtts med min syster. Saken är den att jag vill tillbaka... Men nu är det mycket som ska göras hemma innan skolan börjar. Men ändå, jag längtar så mycket efter dom så det gör ont i hjärtat! :(

Nu ska jag iaf äta frukost, sen sätter jag igång med städ & tvätt. Tur musiken finns så går det lite enklare!

saker på G

Idag har jag, syrran & barnen varit i Haparanda & Finland. Har inhandlat 2 par nya skor, massor med sockar åt mig & Mattias, en förvaringshylla till badrummet & lite andra smågrejjer! Ikväll blir det att fara & sola solarium igen, skönt!

Kom på en sak.. nu är det ju snart dags för höststädning. Känns ju fan inte kul, för då är det maaassor som ska göras. Täcken, kuddar, vinterjackor osv.. ska tvättas upp. STORstädning från grund till topp, då menar jag all over the place, i alla hörn & kanter. Frysen ska avfrostas, kylen ska torkas. Garderoberna ska torkas ur & alla skåpar. Ja jävlat rubbet & stubbet. Sen så har vi ju ett STORT jävla förråd som vi måste städa upp eftersom att vi bara slängde in alla saker när vi flyttade in i lägenheten. & det kommer garanterat ta några timmar att städa igenom det förrådet :P Men vi ska planera in en heldag när vi ska ta itu med det här, inom de närmsta veckorna får det bli. Sen så kan man ju bara njuta när de är klart. Men det är fan skitgöra alltså. Fifan.

Iaf, nu ska jag mysa med gullungarna sen blir det solning! Pz.

Hade tänkt lägga upp lite bilder inom kort.

nattinatt

Sover hos mamma inatt eftersom att syrran & barnen åker hem imorgon. Så jag ska strax krypa ner i sängen brevid Alvina & så ska jag se Emil i Lönneberga, som Alvina såg tidigare ikväll innan hon somnade. :) Tror fan jag ska dra hem alla Astrid Lindgren filmer & se någon kväll, det är gladefilmer det! No doubt.

Är så mysigt att sova med lillgumman, även fast vi alltid snor varandras täcken & även fast båda tar plats som tusan, haha! & varje morgon så vaknar jag till en trött liten röst som säger "Godmorgon moster" & då är det dags att kliva upp! :) Nu ska jag iaf krypa ner under täcket & se barnfilm. Sov gott!

Höst/Vinter

Har suttit & funderat över det här med att hösten är på gång nu & jag är ju en sommarmänniska så det känns lite sådär faktiskt. Men då har jag övervägt positiva & negativa saker & jag har kommit fram till att jag ändå uppskattar hösten/vintern. Iallafall så pass mycket att jag kan stå ut! ;)

Negativt med höst/vinter;
- Den outhärdliga kylan
- Slask
- Det är enbart ljust några få timmar under dagen. Blir ju mörkt så tidigt under em & det blir ljust först vid 8 typ.
- Det är jobbigare att gå längre sträckor på grund av kylan

osv..

Men då finns det ju några Positiva saker också;
- Man kan tända ljus varje kväll & mysa med en massa varma filtar utan att svettas ihjäl
- Stickade mössor, halsdukar, kläder
- Skoter, skidor, pimpelfiske
- Snöbollskrig
- Pulka

osv..

Så ja börjar nästan se fram emot denna höst & vinter iaf! :) Jag ska åka slalom direkt det är säsong! Tror jag & Mattias ska inhandla oss ett par slalomskidor så att vi kan åka hela vintern.

Nu lägger jag upp en bra låt som avslut. Sen ska jag & syster sola solarium & efter det ska jag färga mitt hår, mörkt såklart. Skulle aldrig vilja bli blond haha. Jajja, vi hörs :)


DJ Mangoo - Freedom




shoppat

Kom just hem efter en shoppingrunda med syster. Inhandlade 2 linnen, ett par örhängen, en lotion som luktade gudomligt gott, 2 par leggings, en svart lång skjorta, en stickad längre tröja & ett nytt skrivblock till skolan. Är nöjd över inköpen iaf ! ;) Tror det blir en till runda igen på stan imorgon för jag hittade 2 par snygga skor, måste bara fundera på vilka av dom jag ska köpa. Så jag får väl sova på saken inatt!

Nu ska jag & Mattias snart fara till Max & äta, är ruskigt sugen på ett skrovmål! Det var fan längesen. Pz

skoltaggad

Som rubriken säger så är jag sjukt taggad inför mitt fjärde skolår! Vi har just varit på skolmöte & jag har fått mitt schema inför höstterminen. Dessa ämnen kommer jag att läsa;

- Samhällskunskap A
- Religion A
- Historia A
- Psykologi A

Sen så har jag även kvar ett kapitel i Matematik A & två moment i Svenska B, som jag inte hunnit klart sen förut. När vi gick ut ur skolan efter mötet så gick jag ut med ett leende på läpparna & jag känner mig otroligt förväntansfull & positiv. Jag längtar!! Känns dessutom bra att jag få en mjukstart, jag slutar 15.45 på måndagar & tisdagar men på onsdagar, torsdagar & fredagar så slutar jag 12. Min egna lilla plan är att jag ska stanna på skolan i någon timme då jag slutar tidigt, så jag kan plugga där. Hinner ju även plugga på bussen, för dom som inte redan vet det så går jag ju skola i Skellefteå :)

Hursomhelst, det här kommer att gå bra, för med rätt inställning & med kämpaglöd så funkar allt! :) Sen så har jag även bestämt mig för att det ska funka & dom flesta känner till min starka vilja. Vill jag något då ska det bli så ;) Dessutom så ska jag ju såklart ta studenten 2011 eftersom att jag inte gjorde det 2010 som det var tänkt! Bättre sent än aldrig :)

Nu ska jag göra mig redo för en shoppingdag med syster, jag ska inhandla lite kläder, pennor & block. Säkert något mer fint också :) Pz


sho

Då var Nolia slut. Känns skönt men också tråkigt. Har haft sjukt kul samtidigt som jag har varit galet trött & sliten nu mot slutet. Värst var väl idag då jag vaknade med illamående, huvudvärk & förkylningen. Men trotsade det & jobbade med humöret på topp, som det ska vara. Har fan inte mycket mer att säga, förutom att jag ska sova som aldrig förr! Peace.


sleepy

Efter jobbet så for jag & Mattias på kvartersfest i Skuthamn & åt med pappa, Marita, lillsis & allt annat folk. Riktigt gott med grillat :) Sen så drog vi hemåt för jag kände mig för trött för att stanna, även fast det hade varit kul att stanna & vara med på tipsrundan & alla andra lekar, men jag kände att jag behöver vila, så jag orkar imorgon sista dagen! Har jag förresten sagt att syrran, Alvina & Hugo är här? :) Då blir jag på så himla bra humör! :) Nu ska jag & syster se på tv & ta det lugnt, sen blir det sängen för min del.

Förresten, på måndag är det skolmöte (planering inför min skoltermin) & vet ni vad jag ska göra sen efter det? Jag ska SHOPPA! :) Ska spara hälften av min lön till räkningar & andra viktiga saker, men jag ska även unna mig lite kläder & andra finsaker för andra hälften. Så är de men vi höres!


fredagskväll med gotti på sjukan

Tusentusen Tack till Sophia Strid som har tagit sig tid & gjort den här fina blogg-designen åt mig! :) Är supernöjd!! :) Ni kan gärna kika in på hennes blogg, http://sophialinacatarina.blogg.se/ ! Tack igen, Sophia!

Den här fredagen blev inte som jag hade tänkt mig riktigt, först var det jobb 10-18 & det gick ju bra förutom at jag har haft astma hela dagen & överdoserat bricanyl utan att det har hjälpt, sen så har jag dessutom en sjukt jobbig förkylning & därav astman. Iaf så tänkte jag att det skulle gå över, någon gång. Så efter jobbet for jag förbi Ica & köpte en chipspåse & lite godis, planen var att jag skulle hem & slänga mig i soffan & se en bra film & äta gotti. Väl hemma så blev min astma värre & jag blev på sjukt dåligt humör & fick sån ångest över tanken att jag inte skulle kunna sova en blund inatt. Så då begav jag mig mot akuten. Som dom flesta vet så är det ju lång väntetid där, så jag har spenderat några dryga timmar där i väntan på att få andas i en såndär riktig inhalator, som jg VET hjälper.

Haha, jag tog då med mig godispåsen & gottade i väntrummet på Piteå Sjukhus samtidigt som jag glodde på tv. Så har min fredagskväll sett ut! Inte det roligaste men nu kommer jag att sova riktigt bra inatt & då är jag redo för jobb imorgon! Redo som bara den. Lördag imorgon & det innebär mycket folk på mässan så då är det bara att köra järnet till tusen!

Nu ska jag sova, känner att det behövs. För nu börjar min kropp bli riktigt utmattad efter alla dagars jobb på Nolia, men det är bara 2 dagar kvar & efter det ska jag vila ordentligt. Men på ett sätt så känns det riktigt tråkigt att det snart är slut, för jag tycker dte är skitkul! Nåväl, sov gott så hörs vi!


i can feel the flow

bra låtar!


The Fugees - No women, no cry


DJ Khaled FT. Ludacris, Snoop Dogg, Rick Ross & T-Pain - All I do is win



M is for Music

2 låtar får räcka, för jag ska sova! pz

Stromae - Alors on dance


Rihanna - Te Amo



klirrklirr

Den här dagen har toppat alla andra. Haha det låter så varje dag men jag tror det kommer bli bättre varje dag också! klirr..!

Tröttast är jag nog idag, för igår var planen att jag skulle se lite film & sova efter de sista jag skrev, men då vart det annat istället. Jag & Miko tog en cykeltur till Skuthamn & hälsade på hos papi & Marita. Såg på tv ett tag med lillsis & käkade bullar. Sen cyklade vi hem igen & Miko älskar att springa brevid, shit vad han springer fort för att vara så liten haha, galet! Iaf, när vi kom hem så tog jag en dusch & fönade håret, platta det osv. Så jag var inte i säng förens 11 typ & somnade inte förens 12.. & jag behöver fan mer sömn för att vara helt pigg på jobbet!

publicerar strax ett inlägg med lite musik & så!


whooaa

Trött, så trött. Men det smid lika mycket idag, fan bättre. Lyckades bra med en helt ny & annan demo, försäljningen gick bra för det, bättre till & med! Måste dock göra en rejäl lunch & ta med mig imorgon, en macka inom loppet av 8-9 timmar är för lite. Jag behöver ju krafter! :) Jaja, dusch nu, sen film. Det vanliga :) Händer inte så mycket annat resten av den här veckan. Jobb, mat, film sova. Så kommer det att se ut :) Puss på det!

Godmorrooon!

Trotsar min vilja & cyklar till jobbet idag, även om jag vet att jag kommer ångra det när jag slutar. Men whatever, jag ska vara lite alert! Har precis lagt in lite musik på mp3n, ska snart fixa mig & försöka hinna äta en stadig frukost så man orkar idag. Sen drar jag vidare till jobbet! Humöret på topp idag & det är ju då de brukar smiiiida lite extra mycket, ska försöka ta vara på det!

Take care!

tomtesambo

Nu har vi laddat hem 2 serier, Solsidan & Tusenbröder! Så nu ska vi lägga oss i den nyss renbäddade sängen & mysa! Ska starta ett avsnitt av Solsidan nu då :D Sleep tight!

Förresten, jag måste nog raka av Mattias skägget när han sover, han börjar se ut som en tomte! Haha ;)

sho

Då var andra arbetsdagen avklarad :) Imorgon ska jag få stå i en annan monter & sälja en annan produkt,dock ändå brevid mina arbetskamrater & det är ju bra! Så ikväll måste jag träna lite så att jag lär mig mer om den här produkten & så imorgon får jag träna in en helt ny demo! Kul!! :)

Nu står Mattias & lagar middag, blev en sen middag men bättre sent än aldrig! Klantig som jag var så glömde jag lunchen hemma när jag for till jobbet idag, så jag fick ta ut en längre lunch, 10 min, eftersom jag var tvungen att gå & köpa en hamburgare & sen återgick jag till arbetet igen. 10 minuter låter lite, jag vet. Men jag har valt att försöka jobba så mycket som möjligt & skippa att ta raster, vill ju få så många kunder som möjligt :) & eftersom att det är ens eget val hur länge man vill ta raster & lunch så har jag valt det själv. Vila kan jag ju göra när jag kommer hem!

Nu blir det middag, sen vila & sova.

happy me

Första arbetsdagen på Nolia gick hur bra som helt & det var verkligen sjukt kul!! :) Jag är dock helst slut nu men ändå så glad! 8 roliga timmar har det varit idag & jag har träffat så många nya människor & jag längtar redan tills imorgon! Ska vila upp mig ordentligt ikväll & imorgon är det dags igen! Ända fram tills söndag är det jobb som gäller & jag önskar faktiskt att det hade kunnat vara ännu längre! Jag vill INTE ha några lediga dagar, jag vill jobbajobbajobba! För det är så kul!

Det är faktiskt så, att jobba är bland det bästa jag vet, så länge jag trivs med arbetet! Spelar ingen roll hur trött jag är eller hur slutkört mitt huvud är. Mitt humör är ändå alltid på topp när jag får jobba med något jag trivs att jobba med. Så iaf, vila nu & tagga för imorgon! Ny dag, nya tag & ny arbetsdag :)

Kanske återkommer senare.


Gokväll folket!

Sådärja! Blev en super kul eftermiddag/kväll i skogen! Vi började med att vandra i skogen, sen så stannade vi på fotbollsplanen & fikade & njöt av solen. Efter det så började vi plocka blåbär, men jag är ju som lite trög som tänkte att det skulle vara lätt som en plätt att plocka en full hink! Vad tänkte jag med?! :) För det första så handplockade vi ju & för det andra så blev bara botten av hinken täckt med blåbär. Haha! Men det räcker till muffins & så tipsade Monica om blåbärsgröt som lät sjukt gott! Om jag har orken efter jobbet imorgon så ska jag baka blåbärsmuffins, muuuums!

Lägger upp lite bilder från eftermiddagen/kvällen ;)




Hann precis ta kort när Miko tog ett jätteskutt! :)














blueberry

Medans Mattias tar en powernap som han oftast gör efter jobbet så ska jag göra iordning en liten matsäck & fixa nå grejjs innan vi går ut i skogen & plockar blåbär & njuter av naturlivet! ;) Planen är att vi ska plocka en stor full hink med blåbär, frågan är ju om man orkar de när man handplockar, men det ska väl inte vara några problem? :) Jajja, det blir nog ett riktigt bra avslut på min sista lediga idag för imorgon börjar jag jobba & jobbar 9 dagar i sträck på Nolia, det blir kul ! :)

Förresten, vi hade ju tänkt åka på en minisemester till Göteborg eller något liknande men det får vi dessvärre flytta fram eftersom att vi inte hinner med det dels för att jag börjar mitt fjärde år jävlat snart & för att Mattias jobbar, för det känns lite tråkigt att bara åka över en helg. MEN då har vi smidit en annan plan & det är att vi hade tänkt åka till något mysigt ställe & tälta över natten. Då hade vi tänkt fiska, grilla & vandra! Ska kolla runt på internet senare & kolla vars man kan fara! Kan bli kul :)

Nu ska jag fixa inför blåbärsplockningen!

hurtbullar

Där vid halv 11-tiden kände jag mig lagomt uttråkad så då packade jag Mattes stora ryggsäck med ett par liter vatten & lite hundgodis & så begav jag mig ut på en lång skogspromenad idag också med Miko. I en & en halv timma vandrade vi runt i storskogen & så stannade vi & drack vatten & tränade lydnad emellanåt. Det var riktigt härligt! Såg dessutom ett perfekt blåbärsställe så ikväll ska jag ta med mig Mattias & så ska vi plocka blåbär så jag kan baka blåbärsmuffins & blåbärskaka :) Under promenaden så ringde brorsan & ville att jag skulle följa med & bada så då gick vi ner till hamnen senare också, men jag bangade eftersom att det blåser lite halvkallt idag, men brorsan tvekade inte så han hoppade i ganska snabbt! Mina fötter fick sig dock ett dopp & det behövdes efter prommisen.

Nu ska jag röja undan lite här hemma sen ska jag slå på en film & softa tills Mattias kommer hem. Först lite bilder!

Redo för skogspromenad, jag såg ut som en turist med den
där ryggan men de fanns ingen mindre så den fick duga! ;)





Drickpaus på en fotbollsplan. Nu har förresten Miko fått sina lapphundsöron :)
Fast det var dock gulligt när dom hängde också. :)

sov gott

Har haft en supernice kväll på Nodo med tjejerna ♥ & som jag har saknat mallan! ALLTID lika kul att umgås med henne! :) Nu har jag precis varit på en kvällspromenad med Miko, min lilla pälsboll & nu ska jag krypa ner under täcket brevid min fina sambo! Jag är en lyckligt lottad tjej & jag älskar mitt liv. Behöver jag säga mer än så? :) Peace out.


stand for life

Will.I.Am - Colors


En bra låt från filmen Freedom Writers.


I like the way you make me feel

Kom just hem efter en lång skogspromenad med Miko, jag är helt slut & svettig.. & Miko sover som en stock just nu. Trots att det blåser så är de fan varmt! Iaf, vi har tränat lydnad & busat massor, han har fått vara lös & det går fintfint :) & så har jag även testat det där omtalade knepet att man ska gömma sig & Miko blev som tokig när han inte hittade mig & när han väl hittade mig så blev han hur glad som helst & efter det så gick han inte mer än en meter ifrån mig, så det funkade! Nu ska jag hänga tvätt sen ska jag ta en dusch & efter det ska jag slå på en film, New York, I love you , som Mattias laddade ner åt mig igår. Så det blir att se den!

Förresten, ett filmtips till er! Om ni inte redan har sett Freedom Writers så måste ni se den för den är så sjukt bra & den är baserad på en verklig händelse, jag gillar filmer som är baserade på verkliga händelser, det får liksom mer betydelse. Lägger upp en trailer, se den & så ser ni filmen också. Ett tips!



Mys

Såhär kommer resten av kvällen att se ut för mig & Mattias;

Friktsallad bestående av päron, äpple & banan med lite vaniljvisp på
sidan om & så även vattenmelon & melonvatten. (skivade bara lite
vattenmelonbitar & stoppade i en tillbringare med vatten)




& här kommer jag & Mattias må väl hela kvällen! Det är vårat sätt
att
fetdissa det här vädret!


Vi hööres! :)


Music again

Jag ligger i sängen med den bärbara & lyssnar på musik & Mattias sitter 2 meter från med med den stationära & spelar, Miko han ligger under sängen & sover. Det är vad som händer hemma hos familjen Karlsson/Öberg för tillfället & såna här stunder kan vara riktigt softa :) Så här kommer lite mer bra musik!

Först en favorit!

Nicki Minaj FT. Flo Rida - Your Love (Remix)



Har ni märkt att jag lyssnar på det mesta när det gäller musik? Jag är en allätare! Så nu kommer en blandad kompott.

Corroded - Time and Again


Ray Lamontagne - Your are the best thing


Lars Winnerbäck - Från kylan in i värmen



Gyptian - Hold you

I love Music

Idag har det inte hänt sådär jätte mycket, har varit på några promenader med Miko, varit förbi mamma en snabbis & även varit in på banken & lämnat ett viktigt papper. Annars så har jag fixat & donat här hemma. Har bytt gardiner i vardagsrummet, städat lite till, tvättat & rensat lite, samtidigt som jag har lyssnat på Bandit rock som för övrigt är en bra radiokanal! :) Jag ska snart börja med middagen så den är klar när Mattias kommer hem från jobbet, sen vet jag inte vad som sker & händer ikväll men det lär ju inte vara så mycket eftersom att vädret suger för tillfället.

Lägger upp lite soft musik nu & ikväll kanske jag bjuder på lite bilder! Enjoy.


Lady Antebellum - Need You Now
Radiolåt, men den är såå fin! Är kär i låten!

Dave Darrel - Children (Radio club edit)


& så lite mer bra radiolåtar.

Broken Door - Angel


Lovestoned - Rising Girl


Takida - Never Alone Always Alone

you are one of a kind

Nu är lägenheten storstädad, jag har precis tagit en lång dusch & nu ska vi snart fara & hämta tv-boxen som kom en dag tidigare :) Viasat Silver, wiho! Tror vi ska tända lite ljus ikväll också för att mysa till det lite extra & så ska jag väl försöka koka ihop en hyffsat nyttig & god middag för det har blivit mycke skräpmat under Pdol helgen. Just det, har fortfarande inte tagit mig ut på en långpromenad så det måste också hinnas med, hade tänkt att Miko skulle få springa av sig i skogen & så ska vi träna lydnad. Japp, så är läget, peace.

saknar

Det känns så jävla tomt, jag vill att syrran & gullungarna ska komma tillbaka till Piteå igen. Ibland känns det faktiskt som att jag skulle kunna flytta till Kalix just för att få komma nära dom. Vem vet, kan mycket väl bli så att jag & Matte förflyttar oss dit den dagen vi flyttar till hus. Men det är ju ett tag kvar.. :( Fan ibland så känns det verkligen depp alltså.. Känner en sån saknad!

Nu ska vi storstäda lägenheten sen blir det långpromenad. Vi höres! Peace.

<3


en bild

Tagen av Anna Löfgren i Lördags, PDOL. Enda bilden som togs dessutom under båda dagarna.

♥    ♥    ♥    ♥


ledighet, inte min grejj

En morgon som den här, då jag är ledig & uttråkad så hade det varit nice med ett stort utbud tv-kanaler! Meeen då har ju Mattias nämligen beställt Viasat Silver & på onsdag så har vi många bra kanaler! Då blir det min morgonrutin under den här veckans ledighet, nämligen att äta frukost & ha morgonmys med Miko framför tv:n.

Förresten, igår var jag på jobbmöte & vi planerade inför Nolia-veckan för jag jobbar nämligen alla dagar under Nolia! Det kommer bli sjukt kul, där kommer jag att stå & demonstrera för en produkt & min uppgift är att visa för folk hur produkten fungerar & få dom intresserade! Det kan bli en utmaning & jag längtar som tusan! :) Så jag kommer att läsa & lära mig allt om produkten under den här veckan & så blir det att öva en hel del inför Mattias varje kväll. Nu är det iaf bara att invänta lördagen då det börjar!

Nu ska jag försöka fördriva tiden den här dagen & jag ska börja med att ta en långpromenix med Miko, sen tror jag att vi ska glida förbi mamma & hälsa på. Ska även ringa syster & höra hur hon & mina saknade gullehjärtan mår! Sen vet jag som it.. kanske mamma vill följa på stan :) Men vi hörs sen, peace!

Hugo

Nu har Hugo kommit hit & han är så gudomligt söt! Jag har kramats & gosats med honom & Alvina är så stolt storasyster! :) Känner mig som den lyckligaste!!



Mosters underbara gullungar!


♥ ♥ ♥ ♥

Gomorrn!

Har haft morgonmys med lillan & mamma hela morgonen, vi har sett barnprogram & ätit gofrukost & nu ska vi göra oss klara innan vi beger oss till stan för att köpa babykläder åt Hugo! :) Sen är det bara att invänta hemkomsten, tror dom ska vara hemma vid 16, mest troligt. Gudarns vad jag längtar!

Min sambo är allt söt, han har hunnit ringa mig 5 gånger från jobbet, sen jag vaknade & han tjatar på att han vill att jag ska komma hem & sova inatt. Han har till & med laddat ner Sex and The City 2 för min skull som han till & med ska offra sig & se med mig, sötnos! :)

Iaf, nu ska jag fixa innan vi drar vidare mot stan! :)


tankar

Jag sitter fast i en tankebubbla för tillfället. Jag är så full av positiva tankar & det är nästan så att jag vill skrika ut min glädje eller så fälla tusentals glädjetårar! Vilket som, bara jag får framhäva min glädje! Är det kanske så att jag är den lyckligaste tjejen på jorden?! Om inte så känner jag mig som det iaf. 

Syster skickade ett mms på lillknodden & han är så otroligt söt! SOM jag längtar tills jag får hålla i honom, pussa på honom & krama honom. Hur ska jag kunna sova inatt när jag längtar så galet mycket? Jag är då så sjukt lättad över att allt har gått bra & att syrran & bebisen mår bra! När Alvina fick se bilden på lillebror så tittade hon i flera minuter & sedan dess har hon frågat sisådär 20 gånger om att få se bilden igen :) Det ska bli så spännande att få se hennes reaktion när hon får träffa honom & jag är säker på att det kommer vara ett oförglömligt ögonblick när hon får hålla sin lillebror för första gången! Jag säger då det, Jag är en stolt moster! Verkligen.

Jag ska snart koka en kopp te & chilla lite med en bra tidning, sen ska jag lägga mig i sängen brevid Alvina & sova, för imorgon väntar en speciell dag! :) Bara att hålla tummarna att dom får komma hem imorgon, men det ser ut att bli så :)

Först lite olika bilder!



På lekparken tidigare idag!



nu har lillkillen kommit

Idag kl 12.47 blev jag moster igen!! :) Nu är Hugo född & han är en fullt frisk liten pojke & syster mår också bra! :) Jag är så himla glad just nu & jag vill träffa lillen nuuu! Jag hoppas att dom får komma hem imorgon & då vet jag någon som kommer gråta glädjetårar, för jag är så glad! Nu är ju min lilla sockerpingla storasyster & hon har surrat om lillebror hela tiden :) Är iaf mycket lättad över att allt gick bra & så har jag pratat med syster i telen & hon har berättat hur allt har gått! Nu är det bara att invänta hemkomsten! :)

Förresten så har jag & Alvina varit på äventyr hela dagen, först fick hon följa med hem till våran lägenhet & då kom även Monica på besök, så då bjöd vi på fika & kaffe! Sen efter det så skjutsade Monica mig & Alvina till Skuthamn där vi har hälsat på! Vi har ätit en massa smultron, morötter & jordgubbar, färska dessutom, direkt plockade ur landet. Sen så har vi hoppat studsmatta, ritat & bara varit ute på gården & lekt. Alvina ritade en teckning åt lillebror :) Hon är så go! Efter det blev det promenad hem till mamma igen & hon sov hela vägen i vagnen. Nu har vi just ätit middag & jag ska snart följa med Matte när han ska göra sin tredje tatuering! :) Men ja återkommer, så höres vi! :)

RSS 2.0